- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.861
İnsallah kuzum hepimiz de guzel haberlerle gelelim burayaBenimde yarin. Simdiden stres yaptimher gittigimde bisiler soyluyo insallah bu sefer guzel seyler der
Benim bir de erkek. Erkekler de gec oluyor diyorlar da bakalim hayirlisiİlk doğumlar genelde geç oluyor tabi kesin sezaryen değilse.Normal doğum için bekleniyor
Ben kullanmiyorum canim ama ben de soracaktim hazir sen sormusken sorayim. Dogum sonrasi gogus toparlayici, rahim tparlayici ve karin icin uc ayri korse satan bir sayfaya denk geldim. Dogum sonrasi sarkmalari falan var engelliyormus oyle diyor sayfada. Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mi acaba? Alsam mi diye dusunuyorum ama hemen dogumdan sonra nasil kullanilir onu da bilmiyorum saglikli bir sey mi acabaKizlar hamilelik destek korsesi kullanan var mi aramizda? Yarin doktoruma daniscam yorumlarinda faydasini gordum diyende var bir ise yaramiyor diyende
Ben ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığınıSelülitler bende hep vardı, yıllar önce kullandığım doğum kontrol haplarından kalma. Hamilelikte de görünümleri arttı ne yazık ki. Ama çatlaklardan olabildiğince kaçınmak için kolajen içmeye başladım, sanki iyi geliyor selülite de
Ben ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığınıSelülitler bende hep vardı, yıllar önce kullandığım doğum kontrol haplarından kalma. Hamilelikte de görünümleri arttı ne yazık ki. Ama çatlaklardan olabildiğince kaçınmak için kolajen içmeye başladım, sanki iyi geliyor selülite de
Valla ben de deliler gibi gece uyanip bile yiyorum bu arada basen popo maşallah daha ne kadar genislycem bilmiyorum6 7 kilo da iyimişben bu zamana kadar iyi geldim ama buraya kadardı deli gibi yiyorum ekmek börek çörek ne bulursam yemekten sonra cok şişiyorum normalde insanlar bastırsın rahatlarsın diye maden suyu içer ben jubilemi tahin pekmezle yapiyorum şişen mideme son rutuş ekmeği banıp bol bol tahin pekmez ;( bugun biraz daha insani boyutta yemeye karar verdim dikkat edicem cunku çoğu zaman nefesim kesiliyor gece yemeklerinden sonra rüyalarımda kabuslar dogumhaneler sacma sapan ruyalar.
Benimde limitim ayda 2 olsun inşallah beceririm ben yürüyüş yapamıyorum bebek sanki aşağıdan gelcek gibi dolgunluk hissi oluyor sırf bunun icin doktora da gitrim hic sorun yok rahim boyum iyi dedi ama 15 dk lik yolu anca 1 saatte alıyorum biraz yuruyrbilsem daha iyi olcak hersey
70 benide ürkütüyor ama bu durumda eli kulağında yakında görürüz aman yavrularımız saglikla gelsinler de yaziliriz sonra yoğun bir spor salonuna :) havalar ısınırsa 30 ağustos parkı var külliyenin karşısında orada yavaş yavaş yürüyüşe başlamak istiyorum ama suan yürüyüşler bana pek iyi gelmiyor umarim ileriki haftalarda yürüyebilirim benim selulitler cikti ya bebeğim kiz herkes kiz bebek basen popo genişletir dedi ama bende olmadi şükür ama selulitler oldu umarim geçicidir.
Genetik de etkilidir tabi ama ben 23-26 yaşları arasında kullanmıştım, o zaman başladı selülitler. Annemde hiç yoktur meselaBen ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığınıben genetik heralde diyordum hic dusunmemis
Valla ben de deliler gibi gece uyanip bile yiyorum bu arada basen popo maşallah daha ne kadar genislycem bilmiyorumgecen popomu gördüm aynada eşime bağırdım sakın buraya gelme artık ayrı odalarda giyinelim dedim ayın kraterleri gibiydi
Evet canim ben hic kullanmadim ama cok duydum. Fizyolojik yapiyi bozdugunu, hormonlari cok etkiledigini. Hatta bir arkadasim vardi cildi bebek gibi. Hap kullanmaya basladi yuzu sivilce dolmustu. Sonra hemen birakmisti. Ben de o sebeple hicbir zaman kullanmak istemedim. Fitri bir sey degil bir kere zatenBen ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığını
Benim hamilelikte çıktıGenetik de etkilidir tabi ama ben 23-26 yaşları arasında kullanmıştım, o zaman başladı selülitler. Annemde hiç yoktur mesela
Arkadaşlar olur mu öyle şey ya 18 yaşında başladım millet sivilceli cirkin bettyken ben tüysüz bebek yüzlü afet bi hatundum ayıptır söylemesi fiziği de güzel bi kızdımEvet canim ben hic kullanmadim ama cok duydum. Fizyolojik yapiyi bozdugunu, hormonlari cok etkiledigini. Hatta bir arkadasim vardi cildi bebek gibi. Hap kullanmaya basladi yuzu sivilce dolmustu. Sonra hemen birakmisti. Ben de o sebeple hicbir zaman kullanmak istemedim. Fitri bir sey degil bir kere zaten
Yok bebeim bu dogumdan sonra kullanilmiyo. Hamileyken bele ve gobege destek icin kullaniliyo. Dogumdan sonra kullanilan toparlayici tarzi bisey oluyoBen kullanmiyorum canim ama ben de soracaktim hazir sen sormusken sorayim. Dogum sonrasi gogus toparlayici, rahim tparlayici ve karin icin uc ayri korse satan bir sayfaya denk geldim. Dogum sonrasi sarkmalari falan var engelliyormus oyle diyor sayfada. Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mi acaba? Alsam mi diye dusunuyorum ama hemen dogumdan sonra nasil kullanilir onu da bilmiyorum saglikli bir sey mi acaba
benımde 89 günüm var uygulamaya göre ama sezeryanda daha erken alır sanırımKizlar yaa sanirim en gec dogum bende olcak ben yalniz kalcam((
teşekkür ederim, bize de imkansız gibi geldi korunuyorduk bir de doğumdan sonra regl bile olmadan hamile kaldım doktorum çok küçük ihtimal ama olabilir diyor, 2. için 3-4 sene beklemeyi planlıyorduk ama erken oldu :) ikiz gibi büyüyecekler artık. aynı anda 2 korunma yöntemini falan kullanmayı düşünüyorum başka çocuk istemiyoruz çünkü :)İlk defa duyuyorum bukadar erken tekrar hamilelik tahmin edebiliyorum eminim çok zorlu bir süreç geçmiştir geciyorudr Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin inşallah az kaldı ama tavsiyem 2. Den sonra dikkatli olmalısınız
umarım doğumdan sonra daha güzel olacak gibi ama şu 2 ay beni yoracak gibiMoralinizi hep yüksek tutmaya çalışın ve kirkiniz cikinca hemen bi spiral bisey bi kontrol yontemi seçinsonrasi zamanla çözülür
benim doktorum ilkinde 30 dan sonra her iki haftada bir yaptı, 36 dan sonra da her hafta riskli gebelik vs değildi herşey normaldi, 37+5 de de doğum yaptım :) bu sefer yine 30da bakmaya başlayacak öyle söyledi :)Nst ölçmeye ne zaman başlıyorlar kızlar nst ye giren var mı aranızda
benimde 88 gösteriyor ama sezeryan olacağından 38 hafta bitiminde alıyorlar genelde bebek küçük vs ise 39 u bekliyor doktor en fazla ben 20 mayısatn önce doğar diye hesaplıyorum :)benımde 89 günüm var uygulamaya göre ama sezeryanda daha erken alır sanırım
2 hafta önce çok ağrım vardı canım 1-2 gün kullandım iyi geldi şuan kullanmıyorum amaKizlar hamilelik destek korsesi kullanan var mi aramizda? Yarin doktoruma daniscam yorumlarinda faydasini gordum diyende var bir ise yaramiyor diyende
28 de 1200 demişti doktor bana 300 g yanılma payları var. Bir de bunlar hep tahmini. Bebeğin kemik yoğunluğu falan çok değiştiriyor. İlk oğlumda son ölçüde 2800 ü geçmez dedi doktor. 3200 doğdu çocuk. Ben sormuyorum bile artık boy kilo. Sağlıklı haftasıyla uyumlu diyor çok şükür diyorum hiç kafamı kurcalamıyorum.Kızlar ben 26 da Dr a gittim 1050 gr dedi bebeğimin kilosunu Dr 27 de başka bir dr a degittim o da 1230gr dedi 29 de tekrar Dr a gittim o da 1250 Gr dedi hepsi başka hastanede klinikte farklı doktorlar endişelendim muhtemelen biri yanlış ölçtü hangisi bilmiyorum en sonda düşük geldi kilosu benimde moralim bozuldu sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?