2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar hamilelik destek korsesi kullanan var mi aramizda? Yarin doktoruma daniscam yorumlarinda faydasini gordum diyende var bir ise yaramiyor diyende
Ben kullanmiyorum canim ama ben de soracaktim hazir sen sormusken sorayim. Dogum sonrasi gogus toparlayici, rahim tparlayici ve karin icin uc ayri korse satan bir sayfaya denk geldim. Dogum sonrasi sarkmalari falan var engelliyormus oyle diyor sayfada. Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mi acaba? Alsam mi diye dusunuyorum ama hemen dogumdan sonra nasil kullanilir onu da bilmiyorum saglikli bir sey mi acaba

Ben ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığını

Ben ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığını ben genetik heralde diyordum hic dusunmemis
Valla ben de deliler gibi gece uyanip bile yiyorum bu arada basen popo maşallah daha ne kadar genislycem bilmiyorum gecen popomu gördüm aynada eşime bağırdım sakın buraya gelme artık ayrı odalarda giyinelim dedim ayın kraterleri gibiydi

Genetik de etkilidir tabi ama ben 23-26 yaşları arasında kullanmıştım, o zaman başladı selülitler. Annemde hiç yoktur mesela

Ben ergenligimden beri doğum kontrol hapı kullanırım ilk defa duydum selülit yaptığını
Evet canim ben hic kullanmadim ama cok duydum. Fizyolojik yapiyi bozdugunu, hormonlari cok etkiledigini. Hatta bir arkadasim vardi cildi bebek gibi. Hap kullanmaya basladi yuzu sivilce dolmustu. Sonra hemen birakmisti. Ben de o sebeple hicbir zaman kullanmak istemedim. Fitri bir sey degil bir kere zaten

Genetik de etkilidir tabi ama ben 23-26 yaşları arasında kullanmıştım, o zaman başladı selülitler. Annemde hiç yoktur mesela
Benim hamilelikte çıktı yoksa 18imden beri kullanıyorum regli olabilmek için

Arkadaşlar olur mu öyle şey ya 18 yaşında başladım millet sivilceli cirkin bettyken ben tüysüz bebek yüzlü afet bi hatundum ayıptır söylemesi fiziği de güzel bi kızdım 30 yasindayim yani sizce öyle olsa 12 yildir kullanan benim baya cirkinlesmis olmam gerekirdi yalnız şu var bu ilaçları kullanırken sigara vs icemezsiniz bol su tüketmek ve lifli beslenmeniz lazim. Zaten benim gibi küçük yaşta hormon almak amaçlı kullanan ergenler genelde diyetisyen beraberinde devam ediyor. Bu ilac(Yasmin) genelde sivilce tedavisi, tüylenme sorunu ve regl olamayan genc ergen arkadaslara veriliyor. Ha cinsellik başka bi boyut fakat benim gibi küçük yaşta başlayanlar icin böyle.

Yok bebeim bu dogumdan sonra kullanilmiyo. Hamileyken bele ve gobege destek icin kullaniliyo. Dogumdan sonra kullanilan toparlayici tarzi bisey oluyo

teşekkür ederim, bize de imkansız gibi geldi korunuyorduk bir de doğumdan sonra regl bile olmadan hamile kaldım doktorum çok küçük ihtimal ama olabilir diyor, 2. için 3-4 sene beklemeyi planlıyorduk ama erken oldu :) ikiz gibi büyüyecekler artık. aynı anda 2 korunma yöntemini falan kullanmayı düşünüyorum başka çocuk istemiyoruz çünkü :)

Moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın ve kirkiniz cikinca hemen bi spiral bisey bi kontrol yontemi seçin sonrasi zamanla çözülür
umarım doğumdan sonra daha güzel olacak gibi ama şu 2 ay beni yoracak gibi korunurken hamile kaldım, hemde doğumdan sonra hiç regl olmadan ilkinde de karar verdik ve ilk denememizde hamile kalmıştım bu yüzden 2 ayrı korunma yöntemi falan kullanmam lazım heralde garanti olsun diye :) başka çocuk istemiyoruz isteğimiz 2ydi kısa sürede 2 oldu :)

Nst ölçmeye ne zaman başlıyorlar kızlar nst ye giren var mı aranızda
benim doktorum ilkinde 30 dan sonra her iki haftada bir yaptı, 36 dan sonra da her hafta riskli gebelik vs değildi herşey normaldi, 37+5 de de doğum yaptım :) bu sefer yine 30da bakmaya başlayacak öyle söyledi :)

28 de 1200 demişti doktor bana 300 g yanılma payları var. Bir de bunlar hep tahmini. Bebeğin kemik yoğunluğu falan çok değiştiriyor. İlk oğlumda son ölçüde 2800 ü geçmez dedi doktor. 3200 doğdu çocuk. Ben sormuyorum bile artık boy kilo. Sağlıklı haftasıyla uyumlu diyor çok şükür diyorum hiç kafamı kurcalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…