- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.961
Bende de gec dollenme var ama doktor sat i baz aliyo one cekmeye gerek yok bebek gayet saglikli dediYa aslında durum şöyle o kısmı yazmamışım. Ben kürtaj sonrası adet görmeden hamile kaldım, ilk gittiğim doktor bebeğin kesesini 6haftalıkken 4 haftaya uyumlu gördü o yüzden geç döllenme saydı ve adet tarihi olarak kürtajdan 2 hafta sonrasını yazdı. Yani aslında bebeğin ölçümleri kürtaj olduğum tarihi adet başlangıcı düşünürsek uyumlu ama doktor adet tarihim değiştirildiği için doğum konusunda böyle bir yorum yaptı. Belirsizlik ondan kaynaklı sanırım
Stres yapma canım bebiş önde gözüküyor ondan demiştir. Yaptır bence şeker önemli çünkü ona göre yoluna bakarsınKızlar şimdi doktordan geldim kilosu 1200lü bişeyler dedi boyu da 37 cm ama 27 haftalık olması gerekirken 29-30 haftalık ölçülerinde hatta doğumu daha erken olucakmış gibi hazırlayalım kendimizi dedi şeker yüklemesi yaptırmamı istedi çok kilo almışsın zaten şekere bağlı olabilir dedi (aslında çok kilo almadım 2 ayda 4 kilo aldım). stres oldum şu an zaten bebeğin ölçümlerine göre şeker yüklemesi için haftam geçmiş doktor öyle dedi ama yine de yaptır dedi napıcam ben yaa
Evet devlette öyle olabilir bence de maaşallahı varmış tospiğin :)İnşallah benimde 38de tamamlamış olurda alır ya herşey yolunda gidiyo çünkü doğduğunda 3700 dü neden bekletti hiçbi fikrim yok inan zaten 3kilo üzeriydi belki devlet hastanelerinde birazdaha sıkışık kalabalık oluyo ya günleri mi doluydu acaba bilemiyorum
Size 27 Haftada 1200e cok diyen, bana da 28+1de 1200gr 40cm icin minyon bi bebek diyen bi doktor varKızlar şimdi doktordan geldim kilosu 1200lü bişeyler dedi boyu da 37 cm ama 27 haftalık olması gerekirken 29-30 haftalık ölçülerinde hatta doğumu daha erken olucakmış gibi hazırlayalım kendimizi dedi şeker yüklemesi yaptırmamı istedi çok kilo almışsın zaten şekere bağlı olabilir dedi (aslında çok kilo almadım 2 ayda 4 kilo aldım). stres oldum şu an zaten bebeğin ölçümlerine göre şeker yüklemesi için haftam geçmiş doktor öyle dedi ama yine de yaptır dedi napıcam ben yaa
Çoğumuz öyleyiz canım artik zaman yaklaştıkça tabi endiselerimiz artıyor ben kendimi temizliğe verdim bir de komik bebek videolarina bir de burdaki arkadaslarima bakıyorumGünler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo
Yaptırıcam mecburStres yapma canım bebiş önde gözüküyor ondan demiştir. Yaptır bence şeker önemli çünkü ona göre yoluna bakarsın
Gerçekten bu doktorlar bi acayipler ne kadar tutarsızlar dimiSize 27 Haftada 1200e cok diyen, bana da 28+1de 1200gr 40cm icin minyon bi bebek diyen bi doktor varO yüzden bence takilmayin ölcüye. Haftasiyla asagi yukari uygun mu önemli olan o. Kilolu bebekte annede seker ihtimali yüksek oluyor o yüzden söylemis olabilir
O stres hepimizde var sanırımGünler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo
Çoğumuzda var o bu dönemlerde normal heralde. Normal dogum mu olcak sezeryanmi ikiside ayrı ayrı ürkütüyor beni:) erken dogum olurmu aman sanci olursa su gelirse naparim ama benim annemde de anksiyete varmis daha once burada yazmıştım kucuk kardeşime hamileyken 9 ay ha sakat doğacak ha erken dogum olcak diye geçirmiş 9 ay insan kotu senaryo ile geçirir mi geçirmiş valla kardeşim 20 yasinda suan hepimizden daha uzun boylu daha akıllı zeki isin ilginç tarafı bir gram anksiyetesi yok ben ucakta yasin tebareke indiririm 6nci kattan sonrasına balkondan bakamam . Kardesim de derin sulara dalma paraşüt bir cok benim kalbimi çıkarcak aktivitelere düşkünGünler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo
Amin inşallah canım sıkıntılı düşüncelerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum bende bazen olmuyo ufak bi nefesim daralıyo düşündükçe sonra geçiyo sakinleşiyorum kucağıma alınca hepsi geçecek en büyük tesellim o onu düşünüp rahatlıyorum artıkÇoğumuzda var o bu dönemlerde normal heralde. Normal dogum mu olcak sezeryanmi ikiside ayrı ayrı ürkütüyor beni:) erken dogum olurmu aman sanci olursa su gelirse naparim ama benim annemde de anksiyete varmis daha once burada yazmıştım kucuk kardeşime hamileyken 9 ay ha sakat doğacak ha erken dogum olcak diye geçirmiş 9 ay insan kotu senaryo ile geçirir mi geçirmiş valla kardeşim 20 yasinda suan hepimizden daha uzun boylu daha akıllı zeki isin ilginç tarafı bir gram anksiyetesi yok ben ucakta yasin tebareke indiririm 6nci kattan sonrasına balkondan bakamam . Kardesim de derin sulara dalma paraşüt bir cok benim kalbimi çıkarcak aktivitelere düşkünbazen Allahim cok mu anksiyete yaptim bebeğimi zarar mi verdim diye korkuyorum annem geliyor aklım valla rahatlıyorum insallah tüm korkularımız yersiz cikicak
Aynen simdiki hedef 32 insallah kazasiz belasiz goruruzBende geçtim o korkudan Allaha bin şükür. 29 olduk bikaç hafta daha duralım inşallah
Insallah yaa doktordan donuyorum sonra gene kuruntu basliyo. Elimde olsa hergun 2 saatimi hastanede geciririmÇoğumuzda var o bu dönemlerde normal heralde. Normal dogum mu olcak sezeryanmi ikiside ayrı ayrı ürkütüyor beni:) erken dogum olurmu aman sanci olursa su gelirse naparim ama benim annemde de anksiyete varmis daha once burada yazmıştım kucuk kardeşime hamileyken 9 ay ha sakat doğacak ha erken dogum olcak diye geçirmiş 9 ay insan kotu senaryo ile geçirir mi geçirmiş valla kardeşim 20 yasinda suan hepimizden daha uzun boylu daha akıllı zeki isin ilginç tarafı bir gram anksiyetesi yok ben ucakta yasin tebareke indiririm 6nci kattan sonrasına balkondan bakamam . Kardesim de derin sulara dalma paraşüt bir cok benim kalbimi çıkarcak aktivitelere düşkünbazen Allahim cok mu anksiyete yaptim bebeğimi zarar mi verdim diye korkuyorum annem geliyor aklım valla rahatlıyorum insallah tüm korkularımız yersiz cikicak
O hepimizdevvar tatlim yaa benimki zaten sezeryan olcak ama sancim gelip erken dogum olursa diye korkuyorumGünler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo
İri olunca da başka tantana çıkarıyorlar. Ayrıca ölçümler çok da sağlıklı olmayabiliyor.Ya gec dollenme oldu cunku bu fark hamileligimin basindan beri var yada ben bebegi yeterince besleyemiyorum
1 ay önce influenza geçirdim. Her tarafım kızarıp kaşınmıştı. Kolestazdan şüphelendiler ama bir şey çıkmadı. Viral kaynaklı dediler zamanla geçmiştiKızlarrr benim gibi aşırı kaşıntı yaşayan var mı? Bugün kendimi gebelik kolestazı oldum sanıp doktorun yanına attım can havliyle.
Yaptır şeker yüklemesi. Ben yaptırdım bende de irilik çıktı diye istediler. Şükür şekerim çıkmadı en azından kafamız rahatladı. Öyle çok zor değil ve abartıldığı kadar da şeker almıyoruz aslında. bir de gazlı içecek şeklinde yapmışlar tadı güzel saf glikoz içmiyoruz.Kızlar şimdi doktordan geldim kilosu 1200lü bişeyler dedi boyu da 37 cm ama 27 haftalık olması gerekirken 29-30 haftalık ölçülerinde hatta doğumu daha erken olucakmış gibi hazırlayalım kendimizi dedi şeker yüklemesi yaptırmamı istedi çok kilo almışsın zaten şekere bağlı olabilir dedi (aslında çok kilo almadım 2 ayda 4 kilo aldım). stres oldum şu an zaten bebeğin ölçümlerine göre şeker yüklemesi için haftam geçmiş doktor öyle dedi ama yine de yaptır dedi napıcam ben yaa
Midem çok hassas hamilelikte özellikle sabahları aç kalırsam falan bi de sabah öyle bir şey içince kusarım diye korkuyorum ama mecbur yaptırıcam zaten inşallah güzel çıkar sonuçlarYaptır şeker yüklemesi. Ben yaptırdım bende de irilik çıktı diye istediler. Şükür şekerim çıkmadı en azından kafamız rahatladı. Öyle çok zor değil ve abartıldığı kadar da şeker almıyoruz aslında. bir de gazlı içecek şeklinde yapmışlar tadı güzel saf glikoz içmiyoruz.
Ya benimde acıyorda İnanki onu bile unuttum rahim boyunda kısalma olmus acil ciger geliştirici vuruldum dun yattim bı gün hastanede cok baski var rahimde sende oluyormu karninda toplanma sertleşme felan cnmMerhaba, ben de ikizlere hamileyim 27 haftalik ve aksamlari ozellikle yemek yedikten sonra gobegim cok geriliyor ve aciyor. Ben de daha catlak olmadi ama cok gergin gobegim ve acitiyor. Yatip kalkamiyorum bile. Cok sinir bozucu bir durum. Böyle olunca oturdugum yerden krem sürüp masaj yapiyorum. Biraz rahatlatiyor beni.
Bende de ondan şüphelendi doktorum hemen. İki tane testim temiz çıktı. Yarın bir tane daha var çıkacak, inşallah o da temiz çıkarsa gebelik kaşıntısı diyip geçeceğiz sanırım1 ay önce influenza geçirdim. Her tarafım kızarıp kaşınmıştı. Kolestazdan şüphelendiler ama bir şey çıkmadı. Viral kaynaklı dediler zamanla geçmişti
Ya kimisi acimaz diyir ana bencede aciyir cunku baya derin. Catladi benim kasintida oluyor ama aci agei başkaBende de oluyor canım çatlama öncesi gerginlik ve acı hissi oluyor, benim karnim catlamadi ama göbek deliği kenarim ve goguslerim berbat hale geldi cok agrisi acısı oldu sonra ogrendim ki catlamadan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?