2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende de gec dollenme var ama doktor sat i baz aliyo one cekmeye gerek yok bebek gayet saglikli dedi

Stres yapma canım bebiş önde gözüküyor ondan demiştir. Yaptır bence şeker önemli çünkü ona göre yoluna bakarsın

Evet devlette öyle olabilir bence de maaşallahı varmış tospiğin :)

Size 27 Haftada 1200e cok diyen, bana da 28+1de 1200gr 40cm icin minyon bi bebek diyen bi doktor varO yüzden bence takilmayin ölcüye. Haftasiyla asagi yukari uygun mu önemli olan o. Kilolu bebekte annede seker ihtimali yüksek oluyor o yüzden söylemis olabilir

Günler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo

Günler yaklaştıkça stres oluyorum ben biraz arkadaşlar sezeryan olmak bi yandan birde ya günüm gelmeden sancım olursa diyede düşünmeden edemiyorum kafamda bi ton soru düşünce dönüyo
Çoğumuz öyleyiz canım artik zaman yaklaştıkça tabi endiselerimiz artıyor ben kendimi temizliğe verdim bir de komik bebek videolarina bir de burdaki arkadaslarima bakıyorum psikolojik olarak iyi geldi biraz kafam dağıldı bir de kimseyle görüşmuyorum yoksa panik atak geziyorum

Stres yapma canım bebiş önde gözüküyor ondan demiştir. Yaptır bence şeker önemli çünkü ona göre yoluna bakarsın
Yaptırıcam mecbur
Gerçekten bu doktorlar bi acayipler ne kadar tutarsızlar dimi Gerçi doktorumdan da çok memnun değilim ama seçeneğim çok olmadığından mecbur devam edicem yaptıralım bakalım şeker yüklemesini de ne olacaksa
O stres hepimizde var sanırım Bi de bugüne kadar bana plasenta previa marjinal demişti bugün düzeldiğini söyledi normal doğum pozisyonunda bebeğin normal doğum yapabilirsin falan dedi tabi en baştan beri sezaryene kendini hazırlayan ben şok nasıl yapıcaksam normal doğumu

Çoğumuzda var o bu dönemlerde normal heralde. Normal dogum mu olcak sezeryanmi ikiside ayrı ayrı ürkütüyor beni:) erken dogum olurmu aman sanci olursa su gelirse naparim ama benim annemde de anksiyete varmis daha once burada yazmıştım kucuk kardeşime hamileyken 9 ay ha sakat doğacak ha erken dogum olcak diye geçirmiş 9 ay insan kotu senaryo ile geçirir mi geçirmiş valla kardeşim 20 yasinda suan hepimizden daha uzun boylu daha akıllı zeki isin ilginç tarafı bir gram anksiyetesi yok ben ucakta yasin tebareke indiririm 6nci kattan sonrasına balkondan bakamam . Kardesim de derin sulara dalma paraşüt bir cok benim kalbimi çıkarcak aktivitelere düşkün bazen Allahim cok mu anksiyete yaptim bebeğimi zarar mi verdim diye korkuyorum annem geliyor aklım valla rahatlıyorum insallah tüm korkularımız yersiz cikicak

Amin inşallah canım sıkıntılı düşüncelerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum bende bazen olmuyo ufak bi nefesim daralıyo düşündükçe sonra geçiyo sakinleşiyorum kucağıma alınca hepsi geçecek en büyük tesellim o onu düşünüp rahatlıyorum artık

Insallah yaa doktordan donuyorum sonra gene kuruntu basliyo. Elimde olsa hergun 2 saatimi hastanede geciririm ama elimde degil :)

O hepimizdevvar tatlim yaa benimki zaten sezeryan olcak ama sancim gelip erken dogum olursa diye korkuyorum

Kızlar bugün ilk defa sol kasığımda sancı ağrı artık neyse onu yaşadım. İlk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım. Yalancı sancım kasılmam bile olmamıştı. Ama bunda galiba yalancı sancı oldu biraz korkuttu ama dinlenince geçti

Kızlarrr benim gibi aşırı kaşıntı yaşayan var mı? Bugün kendimi gebelik kolestazı oldum sanıp doktorun yanına attım can havliyle.
1 ay önce influenza geçirdim. Her tarafım kızarıp kaşınmıştı. Kolestazdan şüphelendiler ama bir şey çıkmadı. Viral kaynaklı dediler zamanla geçmişti

Yaptır şeker yüklemesi. Ben yaptırdım bende de irilik çıktı diye istediler. Şükür şekerim çıkmadı en azından kafamız rahatladı. Öyle çok zor değil ve abartıldığı kadar da şeker almıyoruz aslında. bir de gazlı içecek şeklinde yapmışlar tadı güzel saf glikoz içmiyoruz.

Midem çok hassas hamilelikte özellikle sabahları aç kalırsam falan bi de sabah öyle bir şey içince kusarım diye korkuyorum ama mecbur yaptırıcam zaten inşallah güzel çıkar sonuçlar

Ya benimde acıyorda İnanki onu bile unuttum rahim boyunda kısalma olmus acil ciger geliştirici vuruldum dun yattim bı gün hastanede cok baski var rahimde sende oluyormu karninda toplanma sertleşme felan cnm

1 ay önce influenza geçirdim. Her tarafım kızarıp kaşınmıştı. Kolestazdan şüphelendiler ama bir şey çıkmadı. Viral kaynaklı dediler zamanla geçmişti
Bende de ondan şüphelendi doktorum hemen. İki tane testim temiz çıktı. Yarın bir tane daha var çıkacak, inşallah o da temiz çıkarsa gebelik kaşıntısı diyip geçeceğiz sanırım

Bende de oluyor canım çatlama öncesi gerginlik ve acı hissi oluyor, benim karnim catlamadi ama göbek deliği kenarim ve goguslerim berbat hale geldi cok agrisi acısı oldu sonra ogrendim ki catlamadan dolayı
Ya kimisi acimaz diyir ana bencede aciyir cunku baya derin. Catladi benim kasintida oluyor ama aci agei başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…