- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.001
Canım ne oldu iyi misin?Cnm yeni girebildim siteye kusura bakma yeni gördüm mesajı. Hastaneye alındıydım 3 4 gündür. Hala riskliymiş. İnşllh atlatıp çıkarım,,
Suyu da arttır ben agri sanci icin gittiğimde susuz kalmışsın serum vericem dedi suyu artırınca gerçekten ise yaradı kuşam ama surekli su içmeye calisiyorum;( doktor 3 4 litre dedi ben maksimum 2.5 yapabildimKizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?
Hergun istisnasiz sabah 5 5.30 gibi uyanıyorum ve surekli saga sola dönüyorum şimdiden cocuk uyutmamaya basladi. Bide ne tarafa dönsem orayi tekmeliyor sanki acaba sıkıntımı diye tekrar dönüyorum. Dönüyorum da dönüyorum gece boyuncaBide ben hamilelikte hic uykuya duskun olamadim aksine uyku duzenim cok bozuldu suan agrim iyi gibi insallah boyle devam eder
bi ara cok guzel su iciyodum gunde 3 lt den fazla iciyodum sonra azalttimSuyu da arttır ben agri sanci icin gittiğimde susuz kalmışsın serum vericem dedi suyu artırınca gerçekten ise yaradı kuşam ama surekli su içmeye calisiyorum;( doktor 3 4 litre dedi ben maksimum 2.5 yapabildim
Hergun istisnasiz sabah 5 5.30 gibi uyanıyorum ve surekli saga sola dönüyorum şimdiden cocuk uyutmamaya basladi. Bide ne tarafa dönsem orayi tekmeliyor sanki acaba sıkıntımı diye tekrar dönüyorum. Dönüyorum da dönüyorum gece boyunca
tatlim kisalma varsa o kasilmadanda olabilir magneztum ic en dogal magnezyum sodada sirma nin magnezyum orani yuksek bide kula nin gubde 1 tane icmeye calis ve bol bol su icip dinlen stres yapma toparlicakBencede olur eger yirtilma olduysa bebek yagi sur acisini alıyor baya cnm
Yok canım olur mu öyle şey. Zaten yeri daralıyor ondan rahat etmeye çalışıyorlar, bizle alakası yok. Sırt üstü yatınca rahat ediyorlar genelde ama o da hem onlar hem bizim için uzun süre yatmaya sağlıklı değil.Bunu ben uzun zamandır yaşıyorum. Bir de vicdan yapıyorum çocuğumu sıkıştırdım mı diye.
acilman suyun sancin yoksa korkma bisey olmaz zaten dogum baslasa bile durduruyolar moralini yuksek tut benim doktorum hep en buyuk olac iyi moral diyo hicbir ilac iyi moral kadar etkili degil der o yuzden endise edip kendini strese sokmaCnm yeni girebildim siteye kusura bakma yeni gördüm mesajı. Hastaneye alındıydım 3 4 gündür. Hala riskliymiş. İnşllh atlatıp çıkarım,,
ben hamile yastığı aldığımdan beri deliksiz uyuyorum diyebilirim, sadece tuvalete çıkıyorum almadıysanız büyük rahatlık :)Suyu da arttır ben agri sanci icin gittiğimde susuz kalmışsın serum vericem dedi suyu artırınca gerçekten ise yaradı kuşam ama surekli su içmeye calisiyorum;( doktor 3 4 litre dedi ben maksimum 2.5 yapabildim
Hergun istisnasiz sabah 5 5.30 gibi uyanıyorum ve surekli saga sola dönüyorum şimdiden cocuk uyutmamaya basladi. Bide ne tarafa dönsem orayi tekmeliyor sanki acaba sıkıntımı diye tekrar dönüyorum. Dönüyorum da dönüyorum gece boyunca
İnan bende bilmiyorumaynisini ben yasiyorum sat a gore cuma 28 doluyo ama gec dollenme var ultrasona gorede 8 gun geriden geliyo kac haftaligim hiiccc bilmiyorum
normal yastik kullaniyorum ama onla alakali degil hormonal sanirim ilk hamileligimde de boyleydi cunku.ben hamile yastığı aldığımdan beri deliksiz uyuyorum diyebilirim, sadece tuvalete çıkıyorum almadıysanız büyük rahatlık :)
Doktorum normal sat a gore devam edelim dedi bebek saglikli bi sorun yok dedi benimki ozelde olcak ama belli olmaz cam sakurada tanidik doktor var belki onada gidebilirimİnan bende bilmiyorumsalı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak
Bu arada doğumları devlette mi özelde mi yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
Ben hem özele hemde üniversite hastanesinde hocaya gidiyorum. Ama üniversite hastanesini düşünüyorum açıkçası bakalım hayırlısı.İnan bende bilmiyorumsalı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak
Doktorum normal sat a gore devam edelim dedi bebek saglikli bi sorun yok dedi benimki ozelde olcak ama belli olmaz cam sakurada tanidik doktor var belki onada gidebilirim
Bende hem devlete hem özele gidiyorumBen hem özele hemde üniversite hastanesinde hocaya gidiyorum. Ama üniversite hastanesini düşünüyorum açıkçası bakalım hayırlısı.
Ay evet o sıkıntı. Özeller bizimde uçtu gitti. Bide benim için yenidoğan yoğun bakım ünitesi önemli o nedenle inşallah perinatoloji doktoru ile devam etmek istiyorum araştırma hastanesinde. O da paralı özel kadar olmasa da .Bende hem devlete hem özele gidiyorum
Özeldeki doktoru yıllardır tanıyorum ilk doğumu da o yaptırmıştı ama fiyat yüksek
Devletteki doktor iyiymiş ama tek muhatap olamıyorsun doktorla 3 hasta alıyorlar içeri curcuna yani
Canim senin en iyi agri kesicin uyku ve dinlenme. Parol falan bosuna alma. O agriyi ben cok iyi biliyorum yoruldugum gibi basliyor. Dinlenip uyuyunca neredeyse bazen hic kalmiyorBide ben hamilelikte hic uykuya duskun olamadim aksine uyku duzenim cok bozuldu suan agrim iyi gibi insallah boyle devam eder
Devlette özel hastanelere güvenemiyorum. Tamamen şahsi bir durum.İnan bende bilmiyorumsalı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak
İnan bende bilmiyorumsalı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak
özele gidiyorum doğumu da özel de düşünüyorumİnan bende bilmiyorumsalı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak
devlette sezeryan nasil oluyo biliyo musunuz?Bende hem devlete hem özele gidiyorum
Özeldeki doktoru yıllardır tanıyorum ilk doğumu da o yaptırmıştı ama fiyat yüksek
Devletteki doktor iyiymiş ama tek muhatap olamıyorsun doktorla 3 hasta alıyorlar içeri curcuna yani
Tam dedigin gibi oldu uyudum dinlendim gecti agri kesici almadim zaten alsaydim da kesecegini sanmiyodum cok sukur suan iyiyim hatta birazdan anneme gecicem :)))Canim senin en iyi agri kesicin uyku ve dinlenme. Parol falan bosuna alma. O agriyi ben cok iyi biliyorum yoruldugum gibi basliyor. Dinlenip uyuyunca neredeyse bazen hic kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?