2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?
Suyu da arttır ben agri sanci icin gittiğimde susuz kalmışsın serum vericem dedi suyu artırınca gerçekten ise yaradı kuşam ama surekli su içmeye calisiyorum;( doktor 3 4 litre dedi ben maksimum 2.5 yapabildim
Bide ben hamilelikte hic uykuya duskun olamadim aksine uyku duzenim cok bozuldu suan agrim iyi gibi insallah boyle devam eder
Hergun istisnasiz sabah 5 5.30 gibi uyanıyorum ve surekli saga sola dönüyorum şimdiden cocuk uyutmamaya basladi. Bide ne tarafa dönsem orayi tekmeliyor sanki acaba sıkıntımı diye tekrar dönüyorum. Dönüyorum da dönüyorum gece boyunca

bi ara cok guzel su iciyodum gunde 3 lt den fazla iciyodum sonra azalttim icicem gene hem bebise iyi hem bana. Bi turlu su icmeyi sevemedim uyku duzenim cok erken bozuldu uyaniyorum donup duruyorum sonra kalkip aalona gecip tv karsisinda uyuyorum vucut bebise hazirlaniyo malum

Bunu ben uzun zamandır yaşıyorum. Bir de vicdan yapıyorum çocuğumu sıkıştırdım mı diye.
Yok canım olur mu öyle şey. Zaten yeri daralıyor ondan rahat etmeye çalışıyorlar, bizle alakası yok. Sırt üstü yatınca rahat ediyorlar genelde ama o da hem onlar hem bizim için uzun süre yatmaya sağlıklı değil.

Cnm yeni girebildim siteye kusura bakma yeni gördüm mesajı. Hastaneye alındıydım 3 4 gündür. Hala riskliymiş. İnşllh atlatıp çıkarım,,
acilman suyun sancin yoksa korkma bisey olmaz zaten dogum baslasa bile durduruyolar moralini yuksek tut benim doktorum hep en buyuk olac iyi moral diyo hicbir ilac iyi moral kadar etkili degil der o yuzden endise edip kendini strese sokma

ben hamile yastığı aldığımdan beri deliksiz uyuyorum diyebilirim, sadece tuvalete çıkıyorum almadıysanız büyük rahatlık :)

aynisini ben yasiyorum sat a gore cuma 28 doluyo ama gec dollenme var ultrasona gorede 8 gun geriden geliyo kac haftaligim hiiccc bilmiyorum
İnan bende bilmiyorum salı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak

Bu arada doğumları devlette mi özelde mi yapmayı düşünüyorsunuz kızlar

İnan bende bilmiyorum salı günü devlet hastanesinde randevum var bir de bakalım orda kaç çıkacak

Doktorum normal sat a gore devam edelim dedi bebek saglikli bi sorun yok dedi benimki ozelde olcak ama belli olmaz cam sakurada tanidik doktor var belki onada gidebilirim

Ben hem özele hemde üniversite hastanesinde hocaya gidiyorum. Ama üniversite hastanesini düşünüyorum açıkçası bakalım hayırlısı.

Doktorum normal sat a gore devam edelim dedi bebek saglikli bi sorun yok dedi benimki ozelde olcak ama belli olmaz cam sakurada tanidik doktor var belki onada gidebilirim
Ben hem özele hemde üniversite hastanesinde hocaya gidiyorum. Ama üniversite hastanesini düşünüyorum açıkçası bakalım hayırlısı.
Bende hem devlete hem özele gidiyorum
Özeldeki doktoru yıllardır tanıyorum ilk doğumu da o yaptırmıştı ama fiyat yüksek
Devletteki doktor iyiymiş ama tek muhatap olamıyorsun doktorla 3 hasta alıyorlar içeri curcuna yani

Ay evet o sıkıntı. Özeller bizimde uçtu gitti. Bide benim için yenidoğan yoğun bakım ünitesi önemli o nedenle inşallah perinatoloji doktoru ile devam etmek istiyorum araştırma hastanesinde. O da paralı özel kadar olmasa da .

Bide ben hamilelikte hic uykuya duskun olamadim aksine uyku duzenim cok bozuldu suan agrim iyi gibi insallah boyle devam eder
Canim senin en iyi agri kesicin uyku ve dinlenme. Parol falan bosuna alma. O agriyi ben cok iyi biliyorum yoruldugum gibi basliyor. Dinlenip uyuyunca neredeyse bazen hic kalmiyor

İlk doğumum özelde idi bunda devlete gidiyorum.Doktorumdan da çok memnunum.Ameliyat olan yakın arkadaşlarım da hep memnun kaldi

Canim senin en iyi agri kesicin uyku ve dinlenme. Parol falan bosuna alma. O agriyi ben cok iyi biliyorum yoruldugum gibi basliyor. Dinlenip uyuyunca neredeyse bazen hic kalmiyor
Tam dedigin gibi oldu uyudum dinlendim gecti agri kesici almadim zaten alsaydim da kesecegini sanmiyodum cok sukur suan iyiyim hatta birazdan anneme gecicem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…