2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?

Kizlar yaaa karnimin alt kismindaki agri ne azaldi nede gecti dayanilmicak tarzda degil ama agriyo sonucta kasilma falan yok sadece agri sizce neden oluyo bebek buyudugu icin mi cidden?
Evet canım kaslarimiz da geriliyor ya, istersen parol iç benim doktor icebilirsin dedi bana bu tarz ağrılar için

Ya benimde acıyorda İnanki onu bile unuttum rahim boyunda kısalma olmus acil ciger geliştirici vuruldum dun yattim bı gün hastanede cok baski var rahimde sende oluyormu karninda toplanma sertleşme felan cnm
Bugun gittim doktora 2 gunden beri karnim agriyo rahim agzini olctu kisalma yok kasilmamda yok ama karnimin agrisi gecmiyo azalmiyoda

Evet canım kaslarimiz da geriliyor ya, istersen parol iç benim doktor icebilirsin dedi bana bu tarz ağrılar için
((( bebegin haraketleri bile canimi yakiyo surekli bi agri sendede mi bebegin haraketleri avi veriyo ?sabah soyledim doktora bisey demedi rahim agzini olctu kisalma yok 4cm dedi anlamadim ki kasilma falanda yok esime soyledim bugun gittik doktora gecmezse pazartesi gideriz dedi

bende sürekli var hatta bi kaç gündür bebek hareket ederken şiddetli sancı hissediyorum sanki bir damara basar gibi. İlk hamilileğim ama sezeryan geçirmiş olsam kesin sezeryan kesiğim sancılanıyor falan sanarım. Sanırım rahim büyüdüğü için oluyor ama ben herkeste bu derece ağrı duymadım

Yan yatarken geceleri yan tarafında bebişin ayak veya kolları mı desem ufak çıkıntı hisseden var mı acayip bir his bir de ittirmeye çalışıyor sanki itince yer açılacak da rahatlayacak
Evet bende de oluyor. Sanki ayaklariyla ittiriyor ben de rahatsiz olur diye kendimi biraz daha duzeltiyorum elimi koyuyorum hissettigim yere

Bendeki adet sancisiyla gaz sancisi karisimi bisey. Bugun gittim doktora biseyde demedi ki

Yan yatarken geceleri yan tarafında bebişin ayak veya kolları mı desem ufak çıkıntı hisseden var mı acayip bir his bir de ittirmeye çalışıyor sanki itince yer açılacak da rahatlayacak
Bunu ben uzun zamandır yaşıyorum. Bir de vicdan yapıyorum çocuğumu sıkıştırdım mı diye.

Burda kimle konuşmuştuk hatırlamıyorum ama daha geçen demiştim artik hareketleri zevkten çok acı veriyor geceleri uyanıyorum diye, doktor bundan sonra böyle olacağını söyledi bebek büyüyüp yeri artık ufak ufak daraldığı için

Allahtan senin az kaldi benim daha 10 yada 11 hafta var zamaninda gelsinde raziyim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…