- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.021
Bende hamile yastığı ile uyuyorum cok memnunum onsuz 1 kere uyumaya çalıştım olmadi ama benim kalça ağrılarım oluyor saga sola yatmaktan vücudum yuz ustu yada sırt üstü yatmaya okadar alışmış ki;( osteocare kullanmaya başladığımdan beri azalmıştı kalça ağrısı ama gece 5 6 kere obur tarafa dönmek icin yine uyanıyorum hamile yastığının icinde dönmeye çalışıyormben hamile yastığı aldığımdan beri deliksiz uyuyorum diyebilirim, sadece tuvalete çıkıyorum almadıysanız büyük rahatlık :)
Yeni doğan yoğun bakım ünitesi araştırma hastanelerinde daha iyi oluyormus ben ozel de doğurgan dogum paketi almıştık aylar önce ama bakalim ne kadar memnun kalıcam . Arkadaşlarımdan üniversite hastanesinde dogum yapıp cok memnun kalanlar var hatta onlar ozellikle üniversite hastanesi tercih ettilerAy evet o sıkıntı. Özeller bizimde uçtu gitti. Bide benim için yenidoğan yoğun bakım ünitesi önemli o nedenle inşallah perinatoloji doktoru ile devam etmek istiyorum araştırma hastanesinde. O da paralı özel kadar olmasa da .
Nerde oturuyosun?Ay evet o sıkıntı. Özeller bizimde uçtu gitti. Bide benim için yenidoğan yoğun bakım ünitesi önemli o nedenle inşallah perinatoloji doktoru ile devam etmek istiyorum araştırma hastanesinde. O da paralı özel kadar olmasa da .
ne magnezyum ne hamile yastığı hiçbir şey fayda etmiyor artık bana. kalça ağrısı + 2 gündür artan bel ağrısı beni bitirdi. sürekli uyanmak artık sorun değil ağrım olmasın yeter ki ama mümkün değilBende hamile yastığı ile uyuyorum cok memnunum onsuz 1 kere uyumaya çalıştım olmadi ama benim kalça ağrılarım oluyor saga sola yatmaktan vücudum yuz ustu yada sırt üstü yatmaya okadar alışmış ki;( osteocare kullanmaya başladığımdan beri azalmıştı kalça ağrısı ama gece 5 6 kere obur tarafa dönmek icin yine uyanıyorum hamile yastığının icinde dönmeye çalışıyormbenim uyku sistemi komple bozuldu gerçekten
Cok sukurrTam dedigin gibi oldu uyudum dinlendim gecti agri kesici almadim zaten alsaydim da kesecegini sanmiyodum cok sukur suan iyiyim hatta birazdan anneme gecicem :)))
Evet bizim burada da öyle zaten özeldeki doktor da birşey olursa oraya sevk ederim diyor o nedenle direk orda düşünüyorum nasipseYeni doğan yoğun bakım ünitesi araştırma hastanelerinde daha iyi oluyormus ben ozel de doğurgan dogum paketi almıştık aylar önce ama bakalim ne kadar memnun kalıcam . Arkadaşlarımdan üniversite hastanesinde dogum yapıp cok memnun kalanlar var hatta onlar ozellikle üniversite hastanesi tercih ettiler
EskişehirNerde oturuyosun?
Sizi üzmek istememiş olabilir hamile olduğunuz için, kendisini hazır hissetmemiştir, sizin hamile olmanız onun ise düşük yapmış olması ona acı veriyor olabilir ve yüzleşmek istemiyordur. Düşük yapmak fiziksel olmaktan çok ruhsal olarak ciddi bir çöküntü yaratıyor. düşük yapmak kadının elinde değil suçu değil hatası değil ama tüm kadınlar düşüğünü yıllar geçse bile içinde derin bir üzüntüyle hatırlar ve kendini suçlar. Üstelik düşük sonrası bir dönem daha annelik hormonları salgılanıyorken hiç kolay değil. Ben düşük yaptığımda benle aynı dönemde hamile olanların çocuklarına bakınca kıskanmıyorum ama içimde az da olsa yaşasaydı bu yaşta olurdu diyorum insanız sonuçta. Sizin hamile olmanız sizi de duygusallaştırmış bence paylaşmamış olması bence hiç sizinle ilgili değil.İnsan hamile olduğumu söylediğim tek kişi sensin dediği bu kadar yakın olduğu birinden düşük yaptığını neden gizler,mesajlara cevap vermez 1 aydır?? üstelik burda da üyeliği var bildiğimi bilmiyor ama ben yakaladım. burdaki insanlarla düşük yaptığını paylaşmış. işine gelince çok yakınmış gibi işine gelince en uzak gibi davranıyor bana. ben bu insanı en yakın arkadaşım biliyordum.
Bir hesap vardi bizim grupta benim sancim agrim olunca bide su gibi akintim vardi suyum mu geliyor diye korkmuştum sizlere burdan sormuştum ozaman bana özelden yazmıştı ben malesef bebeğimi kaybettim kimse etkilenip psikolojisi bozulmasın diye yazmadım ama nolur ihmal etme diye beni uyarmıştı . Hatta kendisinde de benzer sorunlar olduğunu bana yazıp yazmamakta bile tereddüt ettiğini kimseyi negatif etkilemek istemediğini söylemişti epey oldu bana cok iyi niyetli gelmişti... ister istemez etkileniyoruz cunku. Kesinlikle paylaşmalıyız bazı şeyleri örnek vereyim ben de idrar hep temiz cikiyordu ama agrilarim akintim gecmiyordu bir kisi vajinadan kultur alinmasi lazim yazmis doktoruma 3 kere soyledim ej son israr ettim oyle aldi ve enfeksuton kulturde cikti Allah razi olsun beni uyaran kisiden cunku enfeksiyon erken dogumuda tetikleyen bişey.. onun disinda burda sıkıntı yasayan arkadaşlarımız paylaşıyor kesinlikle de paylaşsınlar onlara toplu dua ediyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz ama bizlerde bi şekilde etkileniyoruz acaba benimde boyle olurmu eyvah ayni belirtiler bende de var di diye bazen anksiyetemizi tetikleyebiliyor o arkadaşınız kim bilmiyorum çünkü aramızdan eksilenler oldu ama bence kotu niyetli asla değil-dir cunku bende bebek kaybettim 1buvuk yil once aralık anne grubundaydim listeden beni silin yazdığım zaman bile etkilenen anneler oldu ıçimden keske demesemiydim acaba diye gecirdim ama benim uyarılarımı görüp erken önlem alanlarda oldu yani faydası dokundu tecrübemin o zaman icim rahat etti. Cok uzatmayım ama bence kirilmayin her kimse sizi üzmek istemememis kotu haberle kafanızı bulandirmamak istemiş olabilirİnsan hamile olduğumu söylediğim tek kişi sensin dediği bu kadar yakın olduğu birinden düşük yaptığını neden gizler,mesajlara cevap vermez 1 aydır?? üstelik burda da üyeliği var bildiğimi bilmiyor ama ben yakaladım. burdaki insanlarla düşük yaptığını paylaşmış. işine gelince çok yakınmış gibi işine gelince en uzak gibi davranıyor bana. ben bu insanı en yakın arkadaşım biliyordum.
Sizi üzmek istememiş olabilir hamile olduğunuz için, kendisini hazır hissetmemiştir, sizin hamile olmanız onun ise düşük yapmış olması ona acı veriyor olabilir ve yüzleşmek istemiyordur. Düşük yapmak fiziksel olmaktan çok ruhsal olarak ciddi bir çöküntü yaratıyor. düşük yapmak kadının elinde değil suçu değil hatası değil ama tüm kadınlar düşüğünü yıllar geçse bile içinde derin bir üzüntüyle hatırlar ve kendini suçlar. Üstelik düşük sonrası bir dönem daha annelik hormonları salgılanıyorken hiç kolay değil. Ben düşük yaptığımda benle aynı dönemde hamile olanların çocuklarına bakınca kıskanmıyorum ama içimde az da olsa yaşasaydı bu yaşta olurdu diyorum insanız sonuçta. Sizin hamile olmanız sizi de duygusallaştırmış bence paylaşmamış olması bence hiç sizinle ilgili değil.
kötü niyet aramak istemiyorum söylememesi kendi tercihi buna tepki verecek olsam 1 ay önce verirdim. acı çekiyorsa acısına acı katmamak için hiçbir şey demedim fark ettiğim halde. beni düşündüren bu konuda bir şey paylaşmadığı halde sosyal medyada benden hikayelerini gizlemiş. neden ama ? çok saçma değil miBir hesap vardi bizim grupta benim sancim agrim olunca bide su gibi akintim vardi suyum mu geliyor diye korkmuştum sizlere burdan sormuştum ozaman bana özelden yazmıştı ben malesef bebeğimi kaybettim kimse etkilenip psikolojisi bozulmasın diye yazmadım ama nolur ihmal etme diye beni uyarmıştı . Hatta kendisinde de benzer sorunlar olduğunu bana yazıp yazmamakta bile tereddüt ettiğini kimseyi negatif etkilemek istemediğini söylemişti epey oldu bana cok iyi niyetli gelmişti... ister istemez etkileniyoruz cunku. Kesinlikle paylaşmalıyız bazı şeyleri örnek vereyim ben de idrar hep temiz cikiyordu ama agrilarim akintim gecmiyordu bir kisi vajinadan kultur alinmasi lazim yazmis doktoruma 3 kere soyledim ej son israr ettim oyle aldi ve enfeksuton kulturde cikti Allah razi olsun beni uyaran kisiden cunku enfeksiyon erken dogumuda tetikleyen bişey.. onun disinda burda sıkıntı yasayan arkadaşlarımız paylaşıyor kesinlikle de paylaşsınlar onlara toplu dua ediyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz ama bizlerde bi şekilde etkileniyoruz acaba benimde boyle olurmu eyvah ayni belirtiler bende de var di diye bazen anksiyetemizi tetikleyebiliyor o arkadaşınız kim bilmiyorum çünkü aramızdan eksilenler oldu ama bence kotu niyetli asla değil-dir cunku bende bebek kaybettim 1buvuk yil once aralık anne grubundaydim listeden beni silin yazdığım zaman bile etkilenen anneler oldu ıçimden keske demesemiydim acaba diye gecirdim ama benim uyarılarımı görüp erken önlem alanlarda oldu yani faydası dokundu tecrübemin o zaman icim rahat etti. Cok uzatmayım ama bence kirilmayin her kimse sizi üzmek istemememis kotu haberle kafanızı bulandirmamak istemiş olabilir
Cnm erken dofum riskinden ötürü kasilma var zaten magnezyum iciyorum sodasa aldiriyim olmazsa ama pekde bi faydasi olmuyor banatatlim kisalma varsa o kasilmadanda olabilir magneztum ic en dogal magnezyum sodada sirma nin magnezyum orani yuksek bide kula nin gubde 1 tane icmeye calis ve bol bol su icip dinlen stres yapma toparlicak
Yazdığınız herşeye kelime kelimesine katıldım ben de kürtaj olduğumda uzunca bir süre kimseyle en yakin arkadasimla bile gorusmemistim aylarca, allah kimseye yaşatmasın fakat o psikoloji çok başka bir yandan hormonlar hemen düzelmiyor hamile gibisin ama degilsin cok zor cok o yüzden bence de etkilenmesin diye yazmamistir o arkadaş her kimseBir hesap vardi bizim grupta benim sancim agrim olunca bide su gibi akintim vardi suyum mu geliyor diye korkmuştum sizlere burdan sormuştum ozaman bana özelden yazmıştı ben malesef bebeğimi kaybettim kimse etkilenip psikolojisi bozulmasın diye yazmadım ama nolur ihmal etme diye beni uyarmıştı . Hatta kendisinde de benzer sorunlar olduğunu bana yazıp yazmamakta bile tereddüt ettiğini kimseyi negatif etkilemek istemediğini söylemişti epey oldu bana cok iyi niyetli gelmişti... ister istemez etkileniyoruz cunku. Kesinlikle paylaşmalıyız bazı şeyleri örnek vereyim ben de idrar hep temiz cikiyordu ama agrilarim akintim gecmiyordu bir kisi vajinadan kultur alinmasi lazim yazmis doktoruma 3 kere soyledim ej son israr ettim oyle aldi ve enfeksuton kulturde cikti Allah razi olsun beni uyaran kisiden cunku enfeksiyon erken dogumuda tetikleyen bişey.. onun disinda burda sıkıntı yasayan arkadaşlarımız paylaşıyor kesinlikle de paylaşsınlar onlara toplu dua ediyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz ama bizlerde bi şekilde etkileniyoruz acaba benimde boyle olurmu eyvah ayni belirtiler bende de var di diye bazen anksiyetemizi tetikleyebiliyor o arkadaşınız kim bilmiyorum çünkü aramızdan eksilenler oldu ama bence kotu niyetli asla değil-dir cunku bende bebek kaybettim 1buvuk yil once aralık anne grubundaydim listeden beni silin yazdığım zaman bile etkilenen anneler oldu ıçimden keske demesemiydim acaba diye gecirdim ama benim uyarılarımı görüp erken önlem alanlarda oldu yani faydası dokundu tecrübemin o zaman icim rahat etti. Cok uzatmayım ama bence kirilmayin her kimse sizi üzmek istemememis kotu haberle kafanızı bulandirmamak istemiş olabilir
Bizim mobilyalarımız 3-4 gün sonra teslim edilcek sonrasında da perde-halı-boya işini halletmeyi düşünüyoruz bu hafta inşallahKızlar oda hazirlamaya başladınız mı, ben bugun odasına ait ilk şeyi aldımuzaylı gezegenli perde aldım yıkadım astım çok mutlu etti beni
Kasilmalari durdurmak icin nitridin diye ilac veriyolar ama tabii en dogrusunu doktorun bilirCnm erken dofum riskinden ötürü kasilma var zaten magnezyum iciyorum sodasa aldiriyim olmazsa ama pekde bi faydasi olmuyor bana
Gec dollenme oldugu kesinlesti. Bana aradaki fark iki haftaya cikarsa erken dogum yapariz diyen doktor gec dollenme oldugunu gorunce haftayi one almadi gerek yok bebek saglikli deyip gecistirdi bu ne tutarsizlik anlamadim gittiİri olunca da başka tantana çıkarıyorlar. Ayrıca ölçümler çok da sağlıklı olmayabiliyor.
Bugun annem dedi artik en zor donemdesin agri sizi donemindesin dedi sanirim annemin dediklerini tamamen yasiyosun benim icin hebuz erken bir kac haftaya senin gibi olurumne magnezyum ne hamile yastığı hiçbir şey fayda etmiyor artık bana. kalça ağrısı + 2 gündür artan bel ağrısı beni bitirdi. sürekli uyanmak artık sorun değil ağrım olmasın yeter ki ama mümkün değil
Oda yapacak ekstra bir oda yok maalesef. Anne yanı ahşap beşik almıştık. Bugün onu silip uyku seti parçalarını yıkadım kurutup taktım. Aldığım kıyafetleri de yıkayıp hazır etmeyi düşünüyorum nasipse bu haftaKızlar oda hazirlamaya başladınız mı, ben bugun odasına ait ilk şeyi aldımuzaylı gezegenli perde aldım yıkadım astım çok mutlu etti beni
ben ufak tefek eşyalar almaya başlamıştım son 1 aydır ama odasının boyası vs bu hafta başlayacak, haftaya büyük parçaları alıp yerleştirmeye başlarım diye düşünüyorum, daha bütün eve dip bucak temizlik yapılacak offf çok iş varKızlar oda hazirlamaya başladınız mı, ben bugun odasına ait ilk şeyi aldımuzaylı gezegenli perde aldım yıkadım astım çok mutlu etti beni
Ellerinize sağlık eminim çok güzel olmuşturOda yapacak ekstra bir oda yok maalesef. Anne yanı ahşap beşik almıştık. Bugün onu silip uyku seti parçalarını yıkadım kurutup taktım. Aldığım kıyafetleri de yıkayıp hazır etmeyi düşünüyorum nasipse bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?