- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.321
En son perşembe günü girmiş dikişler tutuyor sadece demişti, inşallah bebeği de o da iyidirOmenlove Ne alemde kızlar haberiniz var mi
Geçti canım şükür hafifledi ağrı kesicinin etkisi mi bilmiyorum ama daha iyiyimO zaman direk doktora canım hic bekleme epey saat de olmuş sor içimiz rahatlasin
İnşallah canim umarım biraz daha dayanır bebisi.En son perşembe günü girmiş dikişler tutuyor sadece demişti, inşallah bebeği de o da iyidir
Ben de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(İnşallah canim umarım biraz daha dayanır bebisi.
Ben yine el kol uyusmasindan uyandım. Resmen uyanınca bile Bi yarım saat tam tutmuyor ellerim kollarim
Doktor ne demişti bu uyuşmalar için? Benim de ne tarafa dönersem döneyim kalça ağrım çok olmaya başladı bi de artık sabah 5ten sonra uyku tutmuyoİnşallah canim umarım biraz daha dayanır bebisi.
Ben yine el kol uyusmasindan uyandım. Resmen uyanınca bile Bi yarım saat tam tutmuyor ellerim kollarim
Resmen birebir aynı şeyi yaşamışızBen de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(
Ben de genelde 4-5 gibi uyanıp 2 saat uyanık kalıyorum kalça ağrısı geçen haftalarda bende de olmuştu kalçamın yanları çürümüş gibi ağrıyordu şimdi de sol bacağımda ağrı oluyor sanki zonklayacak duruma gelecek gibi oluyor :/ ah annelikBen de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(
Uykusiz geceler basladi artik bebis dogup uykusu oturuncaya kadar uykuta hasret kalicazBen de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(
Tatlim sodayi yada magnezyumu arttir istersenBen de genelde 4-5 gibi uyanıp 2 saat uyanık kalıyorum kalça ağrısı geçen haftalarda bende de olmuştu kalçamın yanları çürümüş gibi ağrıyordu şimdi de sol bacağımda ağrı oluyor sanki zonklayacak duruma gelecek gibi oluyor :/ ah annelik
Magnezyumu düzenli kullanıyorum ama sodayı da düzenli şekilde kullanayım inşaallah iyi gelirTatlim sodayi yada magnezyumu arttir istersen
böyle olabiliyor çok yorulunca benim ilk gebeliğimde 37.haftamda olmuştu marketteydik ama baya gezmiştik öncesinde yorulmuştum markette doğuruyorum sandımGeçti canım şükür hafifledi ağrı kesicinin etkisi mi bilmiyorum ama daha iyiyim
Valla ben de dün öyle sandım ne yalan söyleyeyim hiç geçmeyecek gibiydi ağrı kesici ve masajlarla geçtiböyle olabiliyor çok yorulunca benim ilk gebeliğimde 37.haftamda olmuştu marketteydik ama baya gezmiştik öncesinde yorulmuştum markette doğuruyorum sandımöyle bir sancı ağrı ayakta dahi duramadım eve gelince duşa girdim duşta zor durdum sancıdan doktorumbişey yok yalancı sancı dedi bebek çok yukardaydı :) dinlenince geçiyor gerçek doğum sancısı çok başka onu anlarsın
Doktor ne demişti bu uyuşmalar için? Benim de ne tarafa dönersem döneyim kalça ağrım çok olmaya başladı bi de artık sabah 5ten sonra uyku tutmuyo
Ben de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(
Kalça ağrısı farkettim ki sağ tarafta daha çok oluyor. O yüzden iyice uykum derinleşene dalana kadar sağda durup dalmama yakın sola dönüyorum beni yine 2 saat 3 saat daha fazla götürüyor soldayken bacak ağrısına uyanıyorum sol kalçam o kadar ağrımıyor solda yatma olayı vardı ya kan akışı daha iyi gidiyo diyolar sizde önce bir solda uyumayı deneyin biraz daha az uyanıyorsunuz sağ tarafınıza az uyumaya çalışın. Zaten vücut artık ben sağa yatınca saatte bir beni döndürüyor. Solda 2 4 saat arası uyuyorsam sağda 1 saat zor uyuyorum. İlginç ama vücut alıştı sanırım buna adapte oldum.Ben de genelde 4-5 gibi uyanıp 2 saat uyanık kalıyorum kalça ağrısı geçen haftalarda bende de olmuştu kalçamın yanları çürümüş gibi ağrıyordu şimdi de sol bacağımda ağrı oluyor sanki zonklayacak duruma gelecek gibi oluyor :/ ah annelik
Dene canm zarari yok insallah iyi gelirMagnezyumu düzenli kullanıyorum ama sodayı da düzenli şekilde kullanayım inşaallah iyi gelir
Canım Allah’ın izniyle sağlıkla kavuş yavrunaArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Ben her gece solla başlıyorum ama sabaha kadar bi sağ bi sol en son 5te uykuya sonla kapatıyoruz geceyiKalça ağrısı farkettim ki sağ tarafta daha çok oluyor. O yüzden iyice uykum derinleşene dalana kadar sağda durup dalmama yakın sola dönüyorum beni yine 2 saat 3 saat daha fazla götürüyor soldayken bacak ağrısına uyanıyorum sol kalçam o kadar ağrımıyor solda yatma olayı vardı ya kan akışı daha iyi gidiyo diyolar sizde önce bir solda uyumayı deneyin biraz daha az uyanıyorsunuz sağ tarafınıza az uyumaya çalışın. Zaten vücut artık ben sağa yatınca saatte bir beni döndürüyor. Solda 2 4 saat arası uyuyorsam sağda 1 saat zor uyuyorum. İlginç ama vücut alıştı sanırım buna adapte oldum.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?