2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah canim umarım biraz daha dayanır bebisi.

Ben yine el kol uyusmasindan uyandım. Resmen uyanınca bile Bi yarım saat tam tutmuyor ellerim kollarim
Ben de yine sabaha karsi kalça ağrısı ile uyandım saga sola donerek gecti gecem ve sabaha karsi 5ten beri uyumaya çalışıyorum olmuyor;( her sabah 5 6 arası uyanıyorum zaten gece 12 1 gibi giriyorum yatağa uykumu adam gibi alamıyorum;(

İnşallah canim umarım biraz daha dayanır bebisi.

Ben yine el kol uyusmasindan uyandım. Resmen uyanınca bile Bi yarım saat tam tutmuyor ellerim kollarim
Doktor ne demişti bu uyuşmalar için? Benim de ne tarafa dönersem döneyim kalça ağrım çok olmaya başladı bi de artık sabah 5ten sonra uyku tutmuyo

Ben de genelde 4-5 gibi uyanıp 2 saat uyanık kalıyorum kalça ağrısı geçen haftalarda bende de olmuştu kalçamın yanları çürümüş gibi ağrıyordu şimdi de sol bacağımda ağrı oluyor sanki zonklayacak duruma gelecek gibi oluyor :/ ah annelik

Uykusiz geceler basladi artik bebis dogup uykusu oturuncaya kadar uykuta hasret kalicaz bende asiri terlemekten gece en az 3 kere kalkiyorum tekrar utumakta zorlaniyorum butungun sarhos gibi kafa bi dunya dolaniyorum

1 ve 2 anca uyyorum .
4 ve 5 bende kalcam ağrıyor wc felan derken uyku kaciyor . 2. Seansida 7.8 gibi yasiyorum mide kazinmasi oluyor kefir iciyorum kabizliga iyi geliyor . 3. 4 gun surmeye basladi kabızlığım kayisiya gene baslayacagim .

Geçti canım şükür hafifledi ağrı kesicinin etkisi mi bilmiyorum ama daha iyiyim
böyle olabiliyor çok yorulunca benim ilk gebeliğimde 37.haftamda olmuştu marketteydik ama baya gezmiştik öncesinde yorulmuştum markette doğuruyorum sandım öyle bir sancı ağrı ayakta dahi duramadım eve gelince duşa girdim duşta zor durdum sancıdan doktorumbişey yok yalancı sancı dedi bebek çok yukardaydı :) dinlenince geçiyor gerçek doğum sancısı çok başka onu anlarsın

herkes uykudan bahsetmiş :) benim küçük bebeğim olduğundan hiç yatıp dinlenemiyorum uyuyamıyorum gece 1 de yatıp sonra 2 defa uyanıp sabah 7:30 da kalkıyorum işe geliyorum :) gece eşim de bakıyor kalkıp mamasını hazırlıyor içiriyor falan ama ben çok uykusuz kalıyorum bir de gebelik olunca çok daha zor en son kızıma hamileyken deliksiz uyudum heralde sırt ağrısı bende de çok oluyo bir de belimde gebelik kaynaklı siyatik sinir sıkışması oldu o da fena yapıyor, sağlıkla bir an önce kavuşsak bebişlerimize :)

Valla ben de dün öyle sandım ne yalan söyleyeyim hiç geçmeyecek gibiydi ağrı kesici ve masajlarla geçti bende de bel fıtığı başlangıcı var çok ayakta durunca dinlendiğimde kalkarken doğrulmak istediğimde belime bişey saplanıyo sanki o sinir sıkışmasını yaşıyorum sanırım tiki olan insanlar gibi oluyo insan doğrulamıyor

Doktor ne demişti bu uyuşmalar için? Benim de ne tarafa dönersem döneyim kalça ağrım çok olmaya başladı bi de artık sabah 5ten sonra uyku tutmuyo
Kalça ağrısı farkettim ki sağ tarafta daha çok oluyor. O yüzden iyice uykum derinleşene dalana kadar sağda durup dalmama yakın sola dönüyorum beni yine 2 saat 3 saat daha fazla götürüyor soldayken bacak ağrısına uyanıyorum sol kalçam o kadar ağrımıyor solda yatma olayı vardı ya kan akışı daha iyi gidiyo diyolar sizde önce bir solda uyumayı deneyin biraz daha az uyanıyorsunuz sağ tarafınıza az uyumaya çalışın. Zaten vücut artık ben sağa yatınca saatte bir beni döndürüyor. Solda 2 4 saat arası uyuyorsam sağda 1 saat zor uyuyorum. İlginç ama vücut alıştı sanırım buna adapte oldum.

Canım Allah’ın izniyle sağlıkla kavuş yavruna Dualarım sizinle Evet çok küçük ama küvezde çok iyi bakılıyor artık o haftalarda doğup gayet sağlıkla büyüyorlar. Bebişler çok güçlü annesi sen olumlu düşün bizleri haberdar et

Ben her gece solla başlıyorum ama sabaha kadar bi sağ bi sol en son 5te uykuya sonla kapatıyoruz geceyi

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…