2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah yardımcınız olsun inşallah

Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız demek ki kızlar Bende sağa yatıp sonra dalarken sola dönüyorum. Bir sağ bir sol oluyor benimde sabah 5-6 gibi kalkıyorum tuvalete bazen geri uyuyamıyorum. Ama sonra uyuyorum genelde çocuğu olup uyuyamayanlara Allah kolaylık versin.

allah yardımcınız olsun inşallah sende bebeğin sağlıklı bi şekilde çıkarsınız doğumdan, hiç korkma 28 hafta çok küçük değil artık eskisi gibi değil gelişiminin çoğu tamamlanmış oluyor.

Canım Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah. Topalayacak kendini korkma sakın, buraya kadar dayandı bundan sonrası inşallah daha güzel olacak. Dualarımız sizinle.

Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah İnanın bebeğiniz bu yaşam savaşını kazanacak ve sizinle olacak

Canımm bütün dualarımız seninle sağ salim atlatacaksınız allahın izniyle bu süreci

İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza alırsınız moral çok önemli lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah her şey çok güzel olacak annesi

Allahim yar ve yardimcin olasun canim hic üzülme benim halamın torunuda 29 hafralik erken dogum yapti 1.300 gram dogdu kendi basina nefes alabiliyormus sadece agizdan beslendigi icin küvezde duracakmis biraz insallah senin kizcende iyi olur ve küezde gününu tamamlar

Korkma canm kizini sag saglim kucagina alicaksin duam seninle uzulme pozitif dusun seni hissediyo unutma rabbim evladinin ve senin yardimcin olsun ciger gelistirici igne yaptilar mi?

Sağlıcakla kavuşun kızınla insallah canim . Rabbim sizi korusun cok güçlüsünuz anne kız .

İnşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci kendinizi bırakmayın çocuğunuz eminim az bir süre küvezde iyice bakılıp sağlıkla yaşama tutunacaktır,dualarımız sizinle

Canim aklim hep sendeydi cook dua ediyorum ismen. Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin sizinle hep birlikte uzun omurler nasip etsin insallahh minik ayaklarinin resmini gormeyi dort gozle bekliyoruz

Benzer haftalarda aynı şeyleri yasiyorsak demek süreç normal demek aman hersey yolunda olsunda bu kadarına raziyim
Uykusiz geceler basladi artik bebis dogup uykusu oturuncaya kadar uykuta hasret kalicaz bende asiri terlemekten gece en az 3 kere kalkiyorum tekrar utumakta zorlaniyorum butungun sarhos gibi kafa bi dunya dolaniyorum
Biraz erken mi başladı ben 35 36 haftalardan sonra zorlanirim diye dusunuyordum ama ..ALLAH 36 37 38 39lari da gostersin insallah artik her sanci da minik bir erken dogum korkusu oldugu icin o haftaları da saglikla görelim insallah diye dua ediyorum hergun
Bu maji ben yazdim sandim ne ara yazmışım diye saatine baktim hatta bu kadar ayni olur 12 1 gibi yağış 5 6 kalça ağrısı uyanis ama ben bi daha öğlene kadar uyumuyorum 8 gibi kıtlıktan yeni çıkmışım gibi midem kazınıyor ve surekli kabızlık başladı ağrısı kasıklarına vuruyor;( Ben bi kefir alayim simdi hemen

Allah yardımcınız olsun duamız sizinle insallah bize hep hayirli haberlerle dönersin guzel kizin en son kilo da almıştı kuvezde ona güzelce bakarlar sende en kısa sürede sarılıp kavuşursun kuzuna bugun kızına ve sana cok dua edicem

15 dakkadir belimin sol tarafina girim bir agrı var biraz ev iai ypamıstim acaba ondanmi bebegin hareket etmesindrnmi yada yoruldugum icinmi bilemedim sadece belimin bir tarafinda var baska hicbiyerde agri sizi yok yasayan varmi acaba

15 dakkadir belimin sol tarafina girim bir agrı var biraz ev iai ypamıstim acaba ondanmi bebegin hareket etmesindrnmi yada yoruldugum icinmi bilemedim sadece belimin bir tarafinda var baska hicbiyerde agri sizi yok yasayan varmi acaba
hamilelerin çoğunda oluyormuş siyatik sinir sıkışması olabilir bende de oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu şimdi de var doğumdan sonra daha da artmıştı fizik tedaviye gitmiştim ilaç vs kullanamadığımdan göbek inip 12 kilo falan hafifleyince normale dönmüştüm karın öne doğru gittiğinden vücudun dengesini bozup baskı yapıyor beldeki sinirlere demişti doktor bana, kaç kilo aldınız kaç kilosunuz bilmiyorum ama kilo çok alan hamilelerde bir de karnı büyük olanlarda daha çok oluyormuş :)

Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dualarımız seninle kuzucum

Çok geçmiş olsun, rabbim ikinize de sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…