- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.341
Allah yardımcınız olsun inşallahArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
allah yardımcınız olsun inşallah sende bebeğin sağlıklı bi şekilde çıkarsınız doğumdan, hiç korkma 28 hafta çok küçük değil artık eskisi gibi değil gelişiminin çoğu tamamlanmış oluyor.Arkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Canım Allah sağ salim kucağınıza aldırsın inşallah. Topalayacak kendini korkma sakın, buraya kadar dayandı bundan sonrası inşallah daha güzel olacak. Dualarımız sizinle.Arkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Arkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Canımm bütün dualarımız seninle sağ salim atlatacaksınız allahın izniyle bu süreciArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza alırsınızArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Allahim yar ve yardimcin olasun canim hic üzülme benim halamın torunuda 29 hafralik erken dogum yapti 1.300 gram dogdu kendi basina nefes alabiliyormus sadece agizdan beslendigi icin küvezde duracakmis biraz insallah senin kizcende iyi olur ve küezde gününu tamamlarArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Korkma canm kizini sag saglim kucagina alicaksin duam seninleArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Ben o yüzden sağla başlıyorum dalmaya yakın sola dönüyorum rahat uyuyayım diyeBen her gece solla başlıyorum ama sabaha kadar bi sağ bi sol en son 5te uykuya sonla kapatıyoruz geceyi
Sağlıcakla kavuşun kızınla insallah canim . Rabbim sizi korusunArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
İnşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreciArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Canim aklim hep sendeydi cook dua ediyorum ismen. Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin sizinle hep birlikte uzun omurler nasip etsin insallahhArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Benzer haftalarda aynı şeyleri yasiyorsak demek süreç normal demekBen de genelde 4-5 gibi uyanıp 2 saat uyanık kalıyorum kalça ağrısı geçen haftalarda bende de olmuştu kalçamın yanları çürümüş gibi ağrıyordu şimdi de sol bacağımda ağrı oluyor sanki zonklayacak duruma gelecek gibi oluyor :/ ah annelik
Biraz erken mi başladı ben 35 36 haftalardan sonra zorlanirim diye dusunuyordum ama ..ALLAH 36 37 38 39lari da gostersin insallah artik her sanci da minik bir erken dogum korkusu oldugu icin o haftaları da saglikla görelim insallah diye dua ediyorum hergunUykusiz geceler basladi artik bebis dogup uykusu oturuncaya kadar uykuta hasret kalicazbende asiri terlemekten gece en az 3 kere kalkiyorum tekrar utumakta zorlaniyorum butungun sarhos gibi kafa bi dunya dolaniyorum
Bu maji ben yazdim sandim1 ve 2 anca uyyorum .
4 ve 5 bende kalcam ağrıyor wc felan derken uyku kaciyor . 2. Seansida 7.8 gibi yasiyorum mide kazinmasi oluyor kefir iciyorum kabizliga iyi geliyor . 3. 4 gun surmeye basladi kabızlığım kayisiya gene baslayacagim .
Allah yardımcınız olsun duamız sizinle insallah bize hep hayirli haberlerle dönersin guzel kizin en son kilo da almıştı kuvezde ona güzelce bakarlar sende en kısa sürede sarılıp kavuşursun kuzuna bugun kızına ve sana cok dua edicemArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
hamilelerin çoğunda oluyormuş siyatik sinir sıkışması olabilir bende de oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu şimdi de var doğumdan sonra daha da artmıştı fizik tedaviye gitmiştim ilaç vs kullanamadığımdan göbek inip 12 kilo falan hafifleyince normale dönmüştüm karın öne doğru gittiğinden vücudun dengesini bozup baskı yapıyor beldeki sinirlere demişti doktor bana, kaç kilo aldınız kaç kilosunuz bilmiyorum ama kilo çok alan hamilelerde bir de karnı büyük olanlarda daha çok oluyormuş :)15 dakkadir belimin sol tarafina girim bir agrı var biraz ev iai ypamıstim acaba ondanmi bebegin hareket etmesindrnmi yada yoruldugum icinmi bilemedim sadece belimin bir tarafinda var baska hicbiyerde agri sizi yok yasayan varmi acaba
Rabbim sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dualarımız seninle kuzucumArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Çok geçmiş olsun, rabbim ikinize de sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.Arkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?