2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
benim de hamileliğin başından beri her hafta 1 kere oluyor fazlası yok çünkü vücudum yorgun gibi oluyor ona pek sıcak bakamıyorum Benim bir arkadaşımda senin gibiydi çocuk doğdu 7 aylık şuan ama hala cinsel ilişki yok. Alıştık hamileyken diyor alışkanlık yapmasın aman

ben eldiven + epilasyon aletiyle kendim alıyorum hep, şimdiye kadar sorun yaşamadım ama bundan sonra nolucak bakalım, en kötü doğum zamanı jiletlerim herlde, zaten sezeryan olacağım gibi duruyor sağlık nedenlerinden dolayı

Ay nasıl alıyorsun zaten canım. Ben kuaföre gidiyordum ama hamileyken jilete döndüm ne yazıkki onla da tam alamıyorum rezil bir durum 34. Haftaya gelirsem kuaföre giderim belki diyorum.

Bende normalde oyle aliyodum ama artik yapamiyorum agdaya gidiyorum 3 keredir

Yaaa bende bu sefer ağdaya gideyim diyordum hic riske atmayim malesef yine jilete gircem;( ama son aylarda pek ağda tercih ediliyormuş zaten kasılma olur diye siz yazincada simdi komple vazgeçtim sagol canim;(
Allah korusun ama şuan en son düşündüğüm sey bu bi şekilde hersey yoluna girer ya 9 yil sonra anne oluyorum varsın eksik kalsin onlarda

Ay nasıl alıyorsun zaten canım. Ben kuaföre gidiyordum ama hamileyken jilete döndüm ne yazıkki onla da tam alamıyorum rezil bir durum 34. Haftaya gelirsem kuaföre giderim belki diyorum.
Normal oturdum karsima ayna aldim sir ağda sürdüm bantlari cekme kismina gelince Allah dedim mecbur bitirdim ama daha asla doktora da sordum korktum da yapmayın böyle şeyler kasilmanizi tetiklemis dinlenin ayaklari uzatip bol su icin gecmezse gelin dedi ama çok şükür geçti

Yani ben daha çok kabuk yüzünden süt dışarı çıkamaz diye korkuyorum ama çıkacak bi yer bulur heralde
Evet ya resmen şekil değiştirdiler doğumdan sonra önceki hallerine dönerler inşallah
Lansinoh aldım ama meme ucuna o tarz kremleri son aydan önce sürmeyin doğumu tetikler yazıyordu bi yerde o yüzden doğuma yakın sürmeye başlarım demiştim, olmadı bi deniyim çünkü bu kabuk doğuma kadar kalırsa bebek emmeye çalıştığında nasıl süt gelcek ki o varken

Ben jiletle alıyordum ama artık altları göremiyorum 35. Haftalara kadar az az görerek jiletle devam edip 35te falan artık yarım yamalak aldığım kadarıyla bi kere ağdaya gitmeyi planlıyorum o da beni doğuma kadar götürür inşallah

Hay maaşallah 9 yıldır evlisin süpermiş bence de eksik kalabilir bir süre :)

Oh iyi bari . Bir anlık olmuştur dinlenince geçmiştir

Evet eve suanki kafayla bebege yetecek kadar olsun emiyosa emsin emmiyosa mamayla beslensin durumundayim ama dogunca yine bi emme sagma biberon mama döngüsünden hangisine girerim bilmem Hepimizin sütü bebisine yetecek kadar gelsin

Kızlar çok korkuyorum bir akıl verin ;( bugün dışarıdan geldikten sonra sırtta hafif bir ağrı başladı şuan giderek arttı hafif bel ağrım da var. Gerçek Doğum sancısı olabilir mi korkuyorum sırtım çok fena çünkü yeni parol içtim

Canım yorulmussun artik bunlar normal , dışarda ayakta fazla aktif olduysan sirt ve bel agrilarin ondandir dinlen guzelce

Bugün ben de ayni korkuyu yaşadım. Belirli araliklarla inanilmaz sancim oldu. Tamam dedim geliyor herhalde. Hareket de hissedemedim iyice panik oldum. Ama iyice dinlendim şimdi kipir kipir agrim da geçti

Dinlenince geçer canım korkma.

Canım yorulmussun artik bunlar normal , dışarda ayakta fazla aktif olduysan sirt ve bel agrilarin ondandir dinlen guzelce
Dinlenince geçer canım korkma.

Aslında her yere otobüsle gittim avm içinde yürüdüm ve tekrar otobuse binmeden yarım saat bi saat kadar oturdum sonra tekrar yarım saat yürüdüm evde ufak tefek bişeyler yaptım 1 saat kadar ayaktaydım son yürüyüşle beraber ve sonra hep dinlendim şu saate kadar. Saat 5 buçuktan beri yatıyorum ama geçmedi. Bele indi sanki arada yokluyor karnımı da . Şiddetlenirse dinlendikçe hastaneye gidicem.

Bugün ben de ayni korkuyu yaşadım. Belirli araliklarla inanilmaz sancim oldu. Tamam dedim geliyor herhalde. Hareket de hissedemedim iyice panik oldum. Ama iyice dinlendim şimdi kipir kipir agrim da geçti
Benim ara ara hafif hareketlerini hissediyorum bu kadar sırtım ağrımamıştı daha önce bundan daha uzun mesafe yürüdüğüm de oldu ama böyle ağrımadı.

O zaman direk doktora canım hic bekleme epey saat de olmuş sor içimiz rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…