- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.301
benim de hamileliğin başından beri her hafta 1 kere oluyor fazlası yok çünkü vücudum yorgun gibi oluyor ona pek sıcak bakamıyorumSanirim hamileliği rahibe teresa gibi yaşayan tek benim hamile olduğumu öğrendim ve bitti bu kadarvalla yazdıklarınızı okuyunca bende mi sıkıntımı var dusundum heralde var Benim zihin olarak da kafam cok baska oldu bazı kadınlar tam tersi oluyormus beni hormonlar baskıladi
zaten artik kocaman bir karnim var .. Bu arada gece yine 50 saga 50 sola dönüşle geceyi kapattım hergun magnezyum alıyorum maden suyu içiyorum ona ragmen sabaha karsi ayağıma kramp girdi sinirlendim ağzıma 5 tane magnezyum hapı aticaktim zor tuttum bu uykusuzluklar bana bol kitap okutuyor faydası o oldu sadece
ben eldiven + epilasyon aletiyle kendim alıyorum hep, şimdiye kadar sorun yaşamadım ama bundan sonra nolucak bakalım, en kötü doğum zamanı jiletlerim herlde, zaten sezeryan olacağım gibi duruyor sağlık nedenlerinden dolayıSanırım son ağdamı yapmış olabilirim o kadar kasildim o kadar sertlesti ki karnım ve gecmedi bir süre valla aklım çıktı hâlâ daha yatıyorum artik bundan sonra da yapmam ayipsa da napayim, ağda yapcak arkadaşlar bence bi tekrar düşünsün
Ay nasıl alıyorsun zaten canım. Ben kuaföre gidiyordum ama hamileyken jilete döndüm ne yazıkki onla da tam alamıyorum rezil bir durumSanırım son ağdamı yapmış olabilirim o kadar kasildim o kadar sertlesti ki karnım ve gecmedi bir süre valla aklım çıktı hâlâ daha yatıyorum artik bundan sonra da yapmam ayipsa da napayim, ağda yapcak arkadaşlar bence bi tekrar düşünsün
Bende normalde oyle aliyodum ama artik yapamiyorum agdaya gidiyorum 3 keredirben eldiven + epilasyon aletiyle kendim alıyorum hep, şimdiye kadar sorun yaşamadım ama bundan sonra nolucak bakalım, en kötü doğum zamanı jiletlerim herlde, zaten sezeryan olacağım gibi duruyor sağlık nedenlerinden dolayı
Yaaa bende bu sefer ağdaya gideyim diyordum hic riske atmayim malesef yine jilete gircem;( ama son aylarda pek ağda tercih ediliyormuş zaten kasılma olur diye siz yazincada simdi komple vazgeçtim sagol canim;(Sanırım son ağdamı yapmış olabilirim o kadar kasildim o kadar sertlesti ki karnım ve gecmedi bir süre valla aklım çıktı hâlâ daha yatıyorum artik bundan sonra da yapmam ayipsa da napayim, ağda yapcak arkadaşlar bence bi tekrar düşünsün
Allah korusun ama şuan en son düşündüğüm sey bu bi şekilde hersey yoluna girer yabenim de hamileliğin başından beri her hafta 1 kere oluyor fazlası yok çünkü vücudum yorgun gibi oluyor ona pek sıcak bakamıyorumBenim bir arkadaşımda senin gibiydi çocuk doğdu 7 aylık şuan ama hala cinsel ilişki yok. Alıştık hamileyken diyor alışkanlık yapmasın aman
Normal oturdum karsima ayna aldim sir ağda sürdüm bantlari cekme kismina gelince Allah dedim mecbur bitirdim ama daha aslaAy nasıl alıyorsun zaten canım. Ben kuaföre gidiyordum ama hamileyken jilete döndüm ne yazıkki onla da tam alamıyorum rezil bir durum34. Haftaya gelirsem kuaföre giderim belki diyorum.
Yani ben daha çok kabuk yüzünden süt dışarı çıkamaz diye korkuyorum ama çıkacak bi yer bulur heraldebenimde sağ göğsüm normal sol göğsümün ucu yoktu hemşire hep sağı emzirme bebek sonra diğerini tutmaz süt içemesede mutlaka ver demişti bende verdim hep bir de o göğsümü çok sağdım 15-20 gün içinde ucu çıktı bebeğim de kolay emdi, o kabuk yara olma olayı bebek doğduktan sonrada devam ediyor ilk 15 gün bende çok zorlanmıştım ağlıyordum emzirirken artıkgöğüs kalkanı ve lansinoh göğüs ucu kremini kullandım 15 gün içinde alıştı ve hiç yara kabuklanma olmadı acımadı bile bi süre dayanacağız yani mecbur :) nemli tut şimdilik yeter :)
Evet ya resmen şekil değiştirdiler doğumdan sonra önceki hallerine dönerler inşallahBendede var o dediklerin sakiz gibi dedi kayinvalidem .hatta burayada yazmistim 2 kere dayanamayip kopardim sut gibi bisey geldi ama oluk oluk degil . Igne basi kadar anca geldi bidaha dokunmadim . Krem bile surmedim . Meme uclari resmen biberonucu gibi oldu ilk hamileligim bide neden bu kadar ciktilar anlamadim sanki bebek emziyorum .
Emzirme demişken. Ruyamda minnosumu gordum . Suan Kafasini surekli sol gobegimin altina yasliyor ruyamda ordan sezaryan la almislar. Ruyamda inanamiyorum esime kolumu cimcimle cocuk icimde bence icimde kipirdiyor hala ben rüyadayim diorum . Minik minik elliyor kollarimi esim aaa gercekmis diorum. Sol göğsümü emzirdim ama sag göğsümü yarida birakti gelsinde emziriyim die nasil izliyorum minnosumuu ruyamda
Lansinoh aldım ama meme ucuna o tarz kremleri son aydan önce sürmeyin doğumu tetikler yazıyordu bi yerde o yüzden doğuma yakın sürmeye başlarım demiştim, olmadı bi deniyim çünkü bu kabuk doğuma kadar kalırsa bebek emmeye çalıştığında nasıl süt gelcek ki o varkenBenim gencligimden beri sağ göğüs ucum içe dönüktür ve içte ucu hep kabuk kabuktur, ben hamileliğim 5. Ayinda hamile mastiti oldum ağrım çoktu taş gibiydi göğüs uclarim da çok açıyordu neyse bu lansinoh kremi aldim ozamandan beri nerdeyse her gün sürüyorum, o ice dönük kabuklu meme ucum kendi kendine duzeldi kabugu da düştü üstelik nasil oldu bilmiyorum ama o kadar sevindik ki bilseydim yıllar önce kullanirdim. Bence bi alip deneyin
Ben jiletle alıyordum ama artık altları göremiyorum 35. Haftalara kadar az az görerek jiletle devam edip 35te falan artık yarım yamalak aldığım kadarıyla bi kere ağdaya gitmeyi planlıyorum o da beni doğuma kadar götürür inşallahSanırım son ağdamı yapmış olabilirim o kadar kasildim o kadar sertlesti ki karnım ve gecmedi bir süre valla aklım çıktı hâlâ daha yatıyorum artik bundan sonra da yapmam ayipsa da napayim, ağda yapcak arkadaşlar bence bi tekrar düşünsün
Hay maaşallah 9 yıldır evlisin süpermiş bence de eksik kalabilir bir süre :)Yaaa bende bu sefer ağdaya gideyim diyordum hic riske atmayim malesef yine jilete gircem;( ama son aylarda pek ağda tercih ediliyormuş zaten kasılma olur diye siz yazincada simdi komple vazgeçtim sagol canim;(
Allah korusun ama şuan en son düşündüğüm sey bu bi şekilde hersey yoluna girer ya9 yil sonra anne oluyorum varsın eksik kalsin onlarda
Oh iyi bari . Bir anlık olmuştur dinlenince geçmiştirNormal oturdum karsima ayna aldim sir ağda sürdüm bantlari cekme kismina gelince Allah dedim mecbur bitirdim ama daha asladoktora da sordum korktum da yapmayın böyle şeyler kasilmanizi tetiklemis dinlenin ayaklari uzatip bol su icin gecmezse gelin dedi ama çok şükür geçti
Ayy insllah yaHiccc alakasi yok benim gebeligim 24+3 te bitmisti buna ragmen sutum geldi 38 haftadan sonra haydi haydi sutumuz gelir
Evet eve suanki kafayla bebege yetecek kadar olsun emiyosa emsin emmiyosa mamayla beslensin durumundayim ama dogunca yine bi emme sagma biberon mama döngüsünden hangisine girerim bilmemHay Allah ya neler yasamissin ama benCe güzel emmiş yinede ilk 6 ay önemli diyorlar ki artık mamalar anne sütü gibi önceden öyle değildi gelmesede üzülecek bişi yok ama annecigin zamanında evet süt daha değerli o zamanin mamalarina göre. Süt konusu çok farklı herkeste o yüzden şunu yapalim bunu yapalım diyemiyoruz yaşayacağız görecegiz
Canım yorulmussun artik bunlar normal , dışarda ayakta fazla aktif olduysan sirt ve bel agrilarin ondandir dinlen guzelceKızlar çok korkuyorum bir akıl verin ;( bugün dışarıdan geldikten sonra sırtta hafif bir ağrı başladı şuan giderek arttı hafif bel ağrım da var. Gerçek Doğum sancısı olabilir mikorkuyorum sırtım çok fena çünkü yeni parol içtim
Bugün ben de ayni korkuyu yaşadım. Belirli araliklarla inanilmaz sancim oldu. Tamam dedim geliyor herhalde. Hareket de hissedemedim iyice panik oldum. Ama iyice dinlendim şimdi kipir kipir agrim da geçtiKızlar çok korkuyorum bir akıl verin ;( bugün dışarıdan geldikten sonra sırtta hafif bir ağrı başladı şuan giderek arttı hafif bel ağrım da var. Gerçek Doğum sancısı olabilir mikorkuyorum sırtım çok fena çünkü yeni parol içtim
Dinlenince geçer canım korkma.Kızlar çok korkuyorum bir akıl verin ;( bugün dışarıdan geldikten sonra sırtta hafif bir ağrı başladı şuan giderek arttı hafif bel ağrım da var. Gerçek Doğum sancısı olabilir mikorkuyorum sırtım çok fena çünkü yeni parol içtim
Canım yorulmussun artik bunlar normal , dışarda ayakta fazla aktif olduysan sirt ve bel agrilarin ondandir dinlen guzelce
Dinlenince geçer canım korkma.
Benim ara ara hafif hareketlerini hissediyorum bu kadar sırtım ağrımamıştı daha önce bundan daha uzun mesafe yürüdüğüm de oldu ama böyle ağrımadı.Bugün ben de ayni korkuyu yaşadım. Belirli araliklarla inanilmaz sancim oldu. Tamam dedim geliyor herhalde. Hareket de hissedemedim iyice panik oldum. Ama iyice dinlendim şimdi kipir kipir agrim da geçti
O zaman direk doktora canım hic bekleme epey saat de olmuş sor içimiz rahatlasinAslında her yere otobüsle gittim avm içinde yürüdüm ve tekrar otobuse binmeden yarım saat bi saat kadar oturdum sonra tekrar yarım saat yürüdüm evde ufak tefek bişeyler yaptım 1 saat kadar ayaktaydım son yürüyüşle beraber ve sonra hep dinlendim şu saate kadar. Saat 5 buçuktan beri yatıyorum ama geçmedi. Bele indi sanki arada yokluyor karnımı da . Şiddetlenirse dinlendikçe hastaneye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?