2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar az once atletimde ıslaklık hissettim 3 4 damlalık iz vardi süttüm mu gelmis oluyor bu haftada normal mi sıvı gelmedi doktorumla paylasmalimiyim
normal canım özellikle duştan sonra daha çok olur bana da olmuştu doğuma kadar ara ara süt kanalları açılıyormuş :) doğumdan sonra da sütün kolay gelecek demek ki

normal canım özellikle duştan sonra daha çok olur bana da olmuştu doğuma kadar ara ara süt kanalları açılıyormuş :) doğumdan sonra da sütün kolay gelecek demek ki
Evet dusa girmiştim ama gece belki o etkilemiştir erken dogum habercisi olmasında;( inşallah dediginiz gibi sütüm kolay gelir

Evet dusa girmiştim ama gece belki o etkilemiştir erken dogum habercisi olmasında;( inşallah dediginiz gibi sütüm kolay gelir
yok yok korkma bende de 27.haftadan sonra nadir ara ara bir iki damla oluyodu, doğumdan sonra da hemen sütüm geldi bazı insanlarda erken başlıyormuş süt salgısı hazırlık olarak

Insallah sagsalim kucaginiza gelir, en kisa zamanda da yuvaniza hepberaber dönersiniz. Tüm kalbimle diliyorum Allah yardimciniz olsun. Bizi de haberdar et

Canım benim ALLAH’ın izniyle kavuşacaksın yavruna Dualarımız seninle Kendini iyi hissettiğinde güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim sağlıkla doğmasını sağlıkla büyümesini nasip etsin

Omenlove inşallah sağlıkla gelsin. Bu haftaların gelmesi bile nasıl imkansız gözükmüştü sana ama geldi. Şimdi de kızın sana sağlıcakla gelecek inşallah. aklıma geldikçe size hep dua ettim eminim buradaki arkadaşlarda benzer durumdadır insanın tanımadığına ettiği kabul olur. Stres yapma bebeğin de stresli gelmesin. Rabbim tez vakitte sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar ağrılarınız ne durumda kontrolum yarin insallah o zamana kadar geçer ama bugün hep bi kasik sancısı bel uzerine bide gogsumden sıvı geldi hersey üst üste geldi.. benim zaten gebeliğin basindan beri agri sızılarım oluyordu bazı gebelikler boyle geçiyormuş hersey normal çıkıyordu ama artik daha tedirgin oluyor tabi insan. Kuyruk sokumu ağrısı bacak ağrısı karın kasik Allahim.hayirlisi ile 37haftayi bir gorebilseydik

Valla aynı durumdayız bugun iki büklüm yürüdüm hep agridan benim de cumartesi günü muayene o zaman sorcam bunları

Valla aynı durumdayız bugun iki büklüm yürüdüm hep agridan benim de cumartesi günü muayene o zaman sorcam bunları
Ben dün buraya yazmıştım aşırı yorulmama rağmen dün ben sırt bel ağrısından ölüyordum ara ara karnım gerildi dedim geliyo heralde şaşırdım o ağrıya . Çok yorulmuşum farkında olmadan ve bebek de iyice ağırlaştı ki artık bana bişey yaptırmayacak . Yürüyüş yaparsam yemek yapmak sıkıntı. Yemek yaparsam da yürüyüş yapmak. Nasıl gidecek böyle bilmiyorum dün çok fenaydı ben böyle bi acı yaşamadım yatakta uzadıkça geçmese doktora gidicektim

yarin gidicem doktora sizlere de haber veririm ama ben yorulmadimda ;( sadece dun gece cam acik kalmis 1 saat o şekilde uyumuşum belki usutmusumdur ..bugun sol kasik ağrısı bacak bel karın çevresi full cok afedersiniz makat bolgesinde arasında bile agri var sanki;( zor bir gün
Sizin agrilar nerelerde oluyordu agrilar

Benim sirt bel kasik ama arada tekme yiyince icerden vajinam bile sızlıyor. Bu arada sürekli sağa yatmaktan olan kalça ağrısını saymıyorum bile üstelik artık sebepsiz oluyor bunlar bugün hicbi is yapmadim

Ay amin ya benimde duam o
Bugün kalktığımdan beri karnım öyle gergin ki sert ki . Ayakta duramadım yattım hep bir ara belim ağrıdı

Amiiiin. Benim de başından beri ağrılı oluyor. Özellikle alt karına giren bir sancı oluyor. Bugün belim sırtım da çok ağrıdı. Otururken de kuyruk sokumu ağrıyor. Mesela şu an yazarken sırtım ağrıyor.

Parol içip denediniz mi geçip geçmediğini

Parol içip denediniz mi geçip geçmediğini
Hiç ilaç kullanmadım ama yarin kontrolum var perinatalogda heralde bi terslik varsa görür ;(
Ben sırt kuyruk sokumu korkutmuyorda kasıklara sanci girince bi tedirgin oluyorum ama bir çoğumuzda var sanırım agrilar insallah normal bir surectir
Benim sirt bel kasik ama arada tekme yiyince icerden vajinam bile sızlıyor. Bu arada sürekli sağa yatmaktan olan kalça ağrısını saymıyorum bile üstelik artık sebepsiz oluyor bunlar bugün hicbi is yapmadim
Bende hiç bir is yapmadım öğlen biraz uyudum ozamandan beri kötüyüm;( sol.kasik ağrısı sanki manızmışım gibi altta agrilar bacak bel kuyruk sokumu .. sizlerin yorumunu gördükçe heralde süreç normaldir diye rahatlıyorum ama iste şansıma bide bugün görüşümden sıvı geldi randevumda yarın akşam 5te
Ay amin ya benimde duam o
Bugün kalktığımdan beri karnım öyle gergin ki sert ki . Ayakta duramadım yattım hep bir ara belim ağrıdı
Şu 7 hafta yi saglikla bir atlatabilsek bizden mutlusu yok 37haftadan sonra Allahin izniyle rahatlar kafamiz

merhaba aşağıdaki yataklardan hangisini önerirsiniz. Yatağım geniş yanımda da yatırmak istediğim zamanlar olabilir. Ama yanıma korunaksız yatıramam. Bir de bebek reflüsü de riskli. Juno 3. Resim. 4 aya kadar kullanımı var ve bebeğin sanki başı boynu katlanıyor gibi . 1 ve 2 ile ilgili bilgim yok ama sanki daha rahat edecekmiş gibi.

Benimde bugün biraz belimin soltarafı agridi ama suanda iyiyim

Merhaba. Bana yataş juno önerildi tecrübeli, 3 çocuk sahibi bir anne tarafından.
Bebeğin için en iyisi o, daha ucuz olanların süngeri kötü. Onlardan alma juno al dedi bana. Öyle yaptım.

Ayaklarının yukarda olması rahatça gaz çıkarmasını sağlıyormuş ayrıca.
Kılıfı yıkanabiliyor ve istediğin yere de götürebiliyorsun çantasında. Bir de bebeği yatırırken ellerini de bağladığını, hafif bir kundak şeklinde yaptığını ve bebeğin o sayede çok daha rahat uyuduğunu söylemişti. 4 ay kullanım süresi var ama hayat kurtarıcı diyor.
Onun kadar memnun kalmayı umarak aldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…