- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.041
İlk evet benim cilt yapısına göre değişir dedi benim doktorum da, kullanmadığım şey kalmadığı için artık bende takmıyorum açıkcası kırmızı şuan sonra beyazlayacak olsundu :) 5. ay başladı galiba minik minik şimdi arttı hala alt karnım kasık tarafımda var, göbek kısmında yokBenim de oyle ya. Hatta simdiden asiri bir hassasiyet basladi aciyor uclari
sizin ilk cocuk mu? Ne zaman basladi catlamaya. Bende henuz bir catlak yok ama son zamanlarda oluyormus asil catlamalar dr um oyle dedi
canım ben gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı ki bebeğim ilk doğduğunda 16-17 saat emiyordu. sadece fizyolojk olarak ilk ağzına aldığında uçları acıyordu ama ona da zamanla alışıyorsun ve acıma kalmıyor. benimki silvernurse idi. ne krem kullandım, ne de başka bir şey. ben tavsiye ediyorum açıkçası.Bende bundan aldım babymom, awentin göğüs kalkanını da almıştım zamanında, bi de krem aldım lansinoh lanolin göğüs ucu kremi. En korktuğum şey göğüs ucunun yara olması aşırı hassas benim
Olsun canim saglikli olsunlar da bu konustuklarimiz hep arka plandaki seyler. Zaten bildigim kadariyla guzellik merkezlerinde falan kismen tedavisi yapilabiliyormus en azindan catlak gorunumu en aza indirilebiliyormus hic bozma moralini. Bakalim ben catlayacak miyim cok merak ediyorum genetikle ilgiliyse benim annem asiri catlamis korkuyorum o yuzden birazİlk evet benim cilt yapısına göre değişir dedi benim doktorum da, kullanmadığım şey kalmadığı için artık bende takmıyorum açıkcası kırmızı şuan sonra beyazlayacak olsundu :) 5. ay başladı galiba minik minik şimdi arttı hala alt karnım kasık tarafımda var, göbek kısmında yok
Kullanimi nasil oluyor? Emzirme disinda surekli takiyor musunuzcanım ben gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı ki bebeğim ilk doğduğunda 16-17 saat emiyordu. sadece fizyolojk olarak ilk ağzına aldığında uçları acıyordu ama ona da zamanla alışıyorsun ve acıma kalmıyor. benimki silvernurse idi. ne krem kullandım, ne de başka bir şey. ben tavsiye ediyorum açıkçası.
Ben baya sorup soruşturdum bu gümüş kapak isini cunku hayatimda ilk kez gordum ve duydum o kadar kişi doğurdu cevremde çoğuda kullanmış ama farketmemisim demek sohbetce geçmemiş ilginç geldi bana da ama surekli kullanımda sıfır yara dediler.bizzat kullananların ağzından dinledim. Doguma bir kaç hafta kala başlıcam kullanmaya dogal kremler de olsa emzirirken krem kullanmak istemiyorum bakalim ihtiyacım olcak mi.Bende bundan aldım babymom, awentin göğüs kalkanını da almıştım zamanında, bi de krem aldım lansinoh lanolin göğüs ucu kremi. En korktuğum şey göğüs ucunun yara olması aşırı hassas benim
Benimde sadece göğsümde çatlama oldu;( göbekte hic olmadi ama yaglamadigim krem surmedigim gun yok dun çatlak yağı aldim Sabah öğle akşam banyoya gittikçe yenilerim diye düşünüyorum ama dediginiz gibi biraz genetik bu hic krem sürmeyip catlamayanda var;( ben tedbir alayim da sonrasi artik nolursa :)o diyenlerden biri benimgenetik işte kimi hiç bir şey kullanmıyor 0 çatlak :) ben barıştım çatlaklarımla hatta aynaya bakıyorum çatlaklar artmışsa kızım büyümüş diye sevinmeye bile başladım sadece karnımda var göğüs bacak popo da yok
Ay evet ya sizin gibi cok tavsiye oldu banada. Silvernurse yi de arkadasim kullanmış. Bir kere bile krem sürmedim bir kere bile sorun yaşamadım dedi.benim göğüslerimin uclari suan bile cok hassas atlete sürtünce bile acıtıyor 24 saat sutyen takıyorumcanım ben gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı ki bebeğim ilk doğduğunda 16-17 saat emiyordu. sadece fizyolojk olarak ilk ağzına aldığında uçları acıyordu ama ona da zamanla alışıyorsun ve acıma kalmıyor. benimki silvernurse idi. ne krem kullandım, ne de başka bir şey. ben tavsiye ediyorum açıkçası.
Benim de aynı kuzum şu anda, sol alt karnımda küçük bir alan ama kıpkırmızıİlk evet benim cilt yapısına göre değişir dedi benim doktorum da, kullanmadığım şey kalmadığı için artık bende takmıyorum açıkcası kırmızı şuan sonra beyazlayacak olsundu :) 5. ay başladı galiba minik minik şimdi arttı hala alt karnım kasık tarafımda var, göbek kısmında yok
Bence cok mantikli whatsapp yaparsaniz benide ekleyinİnan sunu hatırlıyorum oğlum 3 aylıkken diyetisyene gitmiştim ilk hafta 4.9 kilo gitmişti ve listeye söyle böyle uymuştum. Spor bile yapmamıştım. Kalori yaktiriyor cok emzirmek bir de üstüne saglikli beslenirsek kesin gider evelallah hatta eğer dileyen olursa ben buradan kilo vermek isteyen arkadaşlarla dogumdan sonra mini bir WhatsApp grubu kurup diyet spor bebis paylaşımları yapalım çok isterim.
Masallahben 35 kilo aldım hiç çatlağım olmadı ilk gebelikte :) bence kesinlikle genetik, 7 kilo alıp heryeri yol yol çatlayan arkadaşım var mesela, bunda da yine yok çatlak ama sadece sağ bacağımın üstünde damarlar çıktı varis de olabilir çatlakta tam emin değilim göbeğim o kadar kocaman olmasına rağmen hiç bişi yok ama :)
emzirme harici sürekli taktım. içlerini de duşta yıkıyordum o kadar.Kullanimi nasil oluyor? Emzirme disinda surekli takiyor musunuz
o hassaslık hamilelikten kaynaklı. o doğumdan sonra geçer. ben ilk doğumda riske etmedim aldım. iyi ki de almışım, çok memnundum açıkçası.Ay evet ya sizin gibi cok tavsiye oldu banada. Silvernurse yi de arkadasim kullanmış. Bir kere bile krem sürmedim bir kere bile sorun yaşamadım dedi.benim göğüslerimin uclari suan bile cok hassas atlete sürtünce bile acıtıyor 24 saat sutyen takıyorum
Kızlar wp grubu kurmak vs yasak burdan hemen banlıyorlar yazdıklarınızı görünce. Bilmiyorsunuz muhtemelen söyliyim dedim haberiniz olsunBence cok mantikli whatsapp yaparsaniz benide ekleyin
Bende de aynı durum var hatta bi hevesle kıyafetlerini yıkayıp odasını yerleştiricektim, hediyelik sipariş edicektim falan ama şu an hiçbiri içimden gelmiyor. Acaba doğurmadan depresyona mı girdim diyorumkızlar ben kendimi hem beynen hem de bedenen çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum, size de oluyor mu
Yasak kizlar burda bu tür grupları konuşmak , yorumlarınızı kaldırın banlanirsinizİnan sunu hatırlıyorum oğlum 3 aylıkken diyetisyene gitmiştim ilk hafta 4.9 kilo gitmişti ve listeye söyle böyle uymuştum. Spor bile yapmamıştım. Kalori yaktiriyor cok emzirmek bir de üstüne saglikli beslenirsek kesin gider evelallah hatta eğer dileyen olursa ben buradan kilo vermek isteyen arkadaşlarla dogumdan sonra mini bir WhatsApp grubu kurup diyet spor bebis paylaşımları yapalım çok isterim.
Bazı günler oluyor böyle,bugun ben de öyleyim valla balkondaki çöpü bile atmaya gitmedim dursun dedim. Öyle bi halsizlik var üstümde bos bos oturuyorum şuanBende de aynı durum var hatta bi hevesle kıyafetlerini yıkayıp odasını yerleştiricektim, hediyelik sipariş edicektim falan ama şu an hiçbiri içimden gelmiyor. Acaba doğurmadan depresyona mı girdim diyorum
ben de öyleyim ama şu an işteyim. sırtım da ağrıyor bugün nedense. çok yatasım var. sabahları da hiç kalkasım gelmiyoreee.kızlar ben kendimi hem beynen hem de bedenen çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum, size de oluyor mu
Morarma gibi. Kendi kendine geçiyo sankiDirekt tende mi kararma yoksa damarlarin üzerinde mi? Damarlardaysa varis olabilir ama oyle tende normal bir morarmanin varisle ilgili oldugunu dusunmuyorum. Cok ayakta kalmayin sabit sekilde. Duzenli yuruyus yapmaya calisin
Ben de öyleyim ve evde hasta oldum 2 gündür tıkalıyımkızlar ben kendimi hem beynen hem de bedenen çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum, size de oluyor mu
Bizde zamaninda böyle yazisirken zaten kovulmustuk kompleKızlar wp grubu kurmak vs yasak burdan hemen banlıyorlar yazdıklarınızı görünce. Bilmiyorsunuz muhtemelen söyliyim dedim haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?