2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bana doktorum çok yada az yemen bebeği fazla etkilemez -,+500 gr etkiler dedi. Kaliteli beslen dedi.diyetisyenimde Yumurta süt peynir kaşar peyniri tavuk et balık ceviz bunlar yararlı bebeğe dedi tatlı hamur işleri sana gelir sadece dedi.

Hoover fiyatları uygun ben de baktım alanlar da memnun ama servis sıkıntısı yaşanabiliyormuş. Giresun’da yaşıyorum onun için vazgeçtim Altus önerdiler uygun fiyat performansı da aynı Arçelik ürünü diye onu alıcam muhtemelen. Çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

İnan sunu hatırlıyorum oğlum 3 aylıkken diyetisyene gitmiştim ilk hafta 4.9 kilo gitmişti ve listeye söyle böyle uymuştum. Spor bile yapmamıştım. Kalori yaktiriyor cok emzirmek bir de üstüne saglikli beslenirsek kesin gider evelallah hatta eğer dileyen olursa ben buradan kilo vermek isteyen arkadaşlarla dogumdan sonra mini bir WhatsApp grubu kurup diyet spor bebis paylaşımları yapalım çok isterim.

İste ben bebege yararli diye saydiklarinizin hepsini bir anda yiyeyim diyorum eger hali hazirda onumdeyse falan ceviz bile en basitinden cok buyuk bir kalori oranina sahip. Belli olculerle tuketmek gerekiyor ama ben hazir kirilmis oldu mu bissuru yiyeyim de bebege fayda saglasin kilo yapsin diyorum tabi bir de bunun yaninda kendi canimin istediklerinden de taviz vermiyorum tatlidan falan

Cokk iyi olur canim ben de katilmak isterim

ben 35 kilo aldım hiç çatlağım olmadı ilk gebelikte :) bence kesinlikle genetik, 7 kilo alıp heryeri yol yol çatlayan arkadaşım var mesela, bunda da yine yok çatlak ama sadece sağ bacağımın üstünde damarlar çıktı varis de olabilir çatlakta tam emin değilim göbeğim o kadar kocaman olmasına rağmen hiç bişi yok ama :)

Ya Bi şey diycem nolur nolur nolur beni bul dogumumuz yakın nasıl olsa bu diyet sürecini de birlikte yapalım ben de 105 civariyim. 75 ideal benim de 65te baya manken oluyorum hatta daha ziyade Hadise gibi
inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :) sonra benim de ilk hedefim iyileşip kilo vermek hemen

Tamam ben varim zaten ilk 6 ay müthiş kilo veriliyor hem de doğru beslenirsen çok güzel sütun oluyor Allah'ın izniyle.
bol su şekersiz meyve kompostosu ve sabah öğle akşam çok yeşillik :) en çok süt yapan şeyler bunlar sabah yumurtanı peyniri yer öğlen akşam da sebzeni yoğurdunu etini yersen mis 6 ayda 35 kiloyu verdi eşimin kuzeni o da benim gibi çok almıştı 63 hamile kalmış, 1 senede de 58 e falan düştü hatta şuan baya zayıf :) 100 kilo doğuma gitmişti

çok iyi fikir :) bence de gayet güzel olur bende üniversitedeyken 84 kilo falan olmuştum gece fast food yemelerden falan sonra 58 kiloya düştüm karın kasım falan vardı baya :) tecrübeliyim diyet konusunda hayatım diyet 10 senedir de hiç kilo almamıştım en fazla 63-64 oluyordu geri veriyordum, 60 oluyordum, hamilelikle birlikte 100 ü gördüm :) bu hamilelikte de 105 i görcem heralde

benim doktoruma yediğin içtiğin en fazla 500 etkiler dedi dün gittik doktora bebeğim baya büyük çıktı 29+1 de 1.580 gram olmuş genetik bu tamamen sizin bebekleriniz iri oluyor dedi :) kızım da öyleydi o yüzden yemeyi fazla abartmaya gerek yok ben en çok avokado ceviz manda yoğurdu ananas yedim bebeğe çok faydalı demişlerdi. :)

Tam sen ben ve Nisa şu an için grup kuruldu bile yaza fit olalım inşallah. Sağlıklı bebislerle birlikte

Bana 2 ceviz yarım açamadı veya 5 zeytin kahvaltıda yağ grubu olarak verdi. Ara öğünde de birinde 1 meyve yanına yoğurt süt veya 7-8 badem/fındık bir ara öğünde de süt veya yoğurt yanına 2 ceviz verdi. Benim avantajım böyle aşermem falan olmuyor. Ayda 1 canım tatlı istiyor dün çok çok istedi bende yedim illa yiyoruz çok sıkı olmuyor ama doğumdan sonra illa veririz diye düşünüyorum.

Tam sen ben ve Nisa şu an için grup kuruldu bile yaza fit olalım inşallah. Sağlıklı bebislerle birlikte
Biz 2018 eylül anneleri olarak komple burdan kovulup kendimize grup kurmustuk. Tamda doguma yakin zamanda olmustu. Sonra yillarca yazistik o gruptan. O yüzden iyi fikir

Bende bundan aldım babymom, awentin göğüs kalkanını da almıştım zamanında, bi de krem aldım lansinoh lanolin göğüs ucu kremi. En korktuğum şey göğüs ucunun yara olması aşırı hassas benim

o diyenlerden biri benim genetik işte kimi hiç bir şey kullanmıyor 0 çatlak :) ben barıştım çatlaklarımla hatta aynaya bakıyorum çatlaklar artmışsa kızım büyümüş diye sevinmeye bile başladım sadece karnımda var göğüs bacak popo da yok

Lansinoh kremi düzenli kullanırsanız hemen geçiririyor. Ben doğumdan itibaren sürekli kullandım. 1 hafta sonra ihtiyacım kalmadı bile. Yara olmadan kullandım.

bende lansinoh gögüs ucu kremini kullandım bir de awent gögüs kalkanı işimi görmüştü 15 gün sonra zaten hiç birine ihtiyacım olmamıştı çok şükür yine öyle olur umarım, gümüş kapak kullanmadım ama hiç

Benim de oyle ya. Hatta simdiden asiri bir hassasiyet basladi aciyor uclari
sizin ilk cocuk mu? Ne zaman basladi catlamaya. Bende henuz bir catlak yok ama son zamanlarda oluyormus asil catlamalar dr um oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…