- 2 Ağustos 2022
- 1.229
- 1.031
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.001
Cok sık temizlik yapmıyorum dedi ilk gun kaynar su ve karbonat ile temizledim dedi sonraki zamanlarda uzerine haşlanmış su döküp hemen geri kullandim zaten hep meme üçünde duruyor emzirirken çıkardım dedi. Siz de kullanıcı yorumlarını bi google layin ben memnun kalmayana denk gelmedim. Krem derdinden kurtarmış herkesi bu arada ben 1 kere deneme amaçlı taktım hic rahatsiz etmedi cok hafif bir urun yok gibi.Kullanimi falan nasil hic bilgim yok. Ben de alacagim. Karbonatli suyla mi yapiliyormus rutin temizligi acaba nasil?
Arada benim de ağrım oluyo nasıl desem kasık ağrısıyla alakası yok ama böyle üst karın mide ağrısı diyebilirim doktoruma sorduğumda önce nstye bağladı bişey çıkmayınca üşütüyosundur ayaklarını sıcak tut dedi sizin haftanız kaç acaba bu haftalarda normal miKizlar ben 2 3 gundur yeni bir moda atladım bitmek bilmeyen mide ağrısı. ne yesem midem ağrıyor ceviz mi dokundu acaba yağlı mi yedim sarımsak mi ne diye diye düşünüyorum tum gun mide ağrısı ile cebellesiyoeum doktor kontrolum haftaya şimdi kadına yazamakta istemedim . Belki ayaklarımı usutuyorumdur cok cam pencere açıyorum biraz stresiyim de o da etkiliyor olabilir ama bu mide ağrısı yeni çıktı hani yanıyordu reflüsü meflusu ağrı yeni peydahladı.agrisi olan var mı tavsiyesi??
Zencefil canım kaynamış 1 bardak suya yarım çay kaşığı kadar yaş zencefil rendeliyorum bardagin ağzını cay tabagiyla kapatip biraz bekletiyorum demleniyo, sonra icinden zencefili süzüp içiyorum çok rahatlatıyor bir de tuzsuz haşlanmış patates de iyi geliyorKizlar ben 2 3 gundur yeni bir moda atladım bitmek bilmeyen mide ağrısı. ne yesem midem ağrıyor ceviz mi dokundu acaba yağlı mi yedim sarımsak mi ne diye diye düşünüyorum tum gun mide ağrısı ile cebellesiyoeum doktor kontrolum haftaya şimdi kadına yazamakta istemedim . Belki ayaklarımı usutuyorumdur cok cam pencere açıyorum biraz stresiyim de o da etkiliyor olabilir ama bu mide ağrısı yeni çıktı hani yanıyordu reflüsü meflusu ağrı yeni peydahladı.agrisi olan var mı tavsiyesi??
Bide ben süt içince rahatlamıştım ama sizde nasıl etki eder bilmiyorumKizlar ben 2 3 gundur yeni bir moda atladım bitmek bilmeyen mide ağrısı. ne yesem midem ağrıyor ceviz mi dokundu acaba yağlı mi yedim sarımsak mi ne diye diye düşünüyorum tum gun mide ağrısı ile cebellesiyoeum doktor kontrolum haftaya şimdi kadına yazamakta istemedim . Belki ayaklarımı usutuyorumdur cok cam pencere açıyorum biraz stresiyim de o da etkiliyor olabilir ama bu mide ağrısı yeni çıktı hani yanıyordu reflüsü meflusu ağrı yeni peydahladı.agrisi olan var mı tavsiyesi??
Ya Bi şey diycem nolur nolur nolur beni bul dogumumuz yakın nasıl olsa bu diyet sürecini de birlikte yapalım ben de 105 civariyim. 75 ideal benim de 65te baya manken oluyorum hatta daha ziyade Hadise gibiahaha doğumdan sonra ilk hedefim 75 sonra 6060 kiloda çok güzel duruyordu ya üst bedenim çok ince ama baya kocaman popom var o yüzden öyle çok zayıf durmuyordum popo iyi gösteriyordu 60-65 arasında çok güzel hissediyordum kendimi hatta eşim 70 e kadar gayet iyi diyordu :) inşallah doğuma 105 falan gidicem daha da fazla olmazsa :/ heralde sonra 6 ayda 75 olsam tamam kalanıda 6 ayda verir 1 senede normale dönerim diye hesap yaptım 11 ayda 2 doğum yapmış olucam normal heralde dimi bu kadar kilo almam vs ne yapayım 11 ayda 2 çocuk doğurmak kolay değil
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ben mesela memelerin catlayabildigini bilmiyordum inanılmaz kaşıntı acı derken kirmizi kirmizi catladi hep ve hiç bakasim gelmiyor , kiminin de hicbiseyi yok sanırım bünye meselesi mesela almanyadaki kuzenim 16 kilo aldi ona rağmen hicbiyerinde bisey yok şans benceKızlar bende de bu zamana kadar çatlak yoktu ama daha önce de yazmıştım, deli gibi kaşınıyordum. Çok uzun zamandır da gayet düzenli yağlar vs. kullandım ama bu sabah aynada gerçekle yüzleştim. Karnımın altı bir parça kıpkırmızı çatlamış. Sanırım ne sürerseniz sürüm çatlayacağı varsa çatlıyor diyenler haklıymış.
Avokado falan tuketiyor musun? Bana o agri yapiyor cok yagli bir besin oldugu icinKizlar ben 2 3 gundur yeni bir moda atladım bitmek bilmeyen mide ağrısı. ne yesem midem ağrıyor ceviz mi dokundu acaba yağlı mi yedim sarımsak mi ne diye diye düşünüyorum tum gun mide ağrısı ile cebellesiyoeum doktor kontrolum haftaya şimdi kadına yazamakta istemedim . Belki ayaklarımı usutuyorumdur cok cam pencere açıyorum biraz stresiyim de o da etkiliyor olabilir ama bu mide ağrısı yeni çıktı hani yanıyordu reflüsü meflusu ağrı yeni peydahladı.agrisi olan var mı tavsiyesi??
Maalesef benim de alt karında çok oldularKızlar bende de bu zamana kadar çatlak yoktu ama daha önce de yazmıştım, deli gibi kaşınıyordum. Çok uzun zamandır da gayet düzenli yağlar vs. kullandım ama bu sabah aynada gerçekle yüzleştim. Karnımın altı bir parça kıpkırmızı çatlamış. Sanırım ne sürerseniz sürüm çatlayacağı varsa çatlıyor diyenler haklıymış.
31+4 benim kasiklarima da sanci giriyor daha once ağrılar yüzünden nst ye bagladi doktor bisey cikmadi az su iciyorsun dedi. Ama dediğim gibi mide ağrısı yeni çıktı galiba bebek mideye baskı yapiyorArada benim de ağrım oluyo nasıl desem kasık ağrısıyla alakası yok ama böyle üst karın mide ağrısı diyebilirim doktoruma sorduğumda önce nstye bağladı bişey çıkmayınca üşütüyosundur ayaklarını sıcak tut dedi sizin haftanız kaç acaba bu haftalarda normal mi
Epeydir zencefil çatı yapmıyorum iyi hatirlattiniz ben de ödem olmasin diye içiyordum mideye de iyi geliyordu hemen yapayım vallaZencefil canım kaynamış 1 bardak suya yarım çay kaşığı kadar yaş zencefil rendeliyorum bardagin ağzını cay tabagiyla kapatip biraz bekletiyorum demleniyo, sonra icinden zencefili süzüp içiyorum çok rahatlatıyor bir de tuzsuz haşlanmış patates de iyi geliyor
Avakadoyu cok once bıraktım sirf ağrı yapıyor diye acaba ceviz mi yapıyor 5 6 tane yiyorum hergunAvokado falan tuketiyor musun? Bana o agri yapiyor cok yagli bir besin oldugu icin
Canım bizim 8 yillik birlikteligin 3.5 yili evlilik adam masallah dediğin gibi dibimden hala gitmez bende ilgiyi cok severim kedi gibiyizdirKızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
Şimdi soruma geliyorum, eşimde inanılmaz bir bana düşkünlük başladı. İkide bir öpüyor sarılıyor, mutfağa girmeyen adam mutfaktan çıkmaz oldu, bunun gibi önceden olmayan bir sürü şey .. Ben de oğlak burcu olarak tuhaf buluyorum, aklım karıştıgünahını almak da istemiyorum, öyle iyi bir insandır ki ama kafam karışıyor, deli deli sorular geliyor ister istemez poff .. sizde durumlar nedir ?
Canim 34 olmama az kaldi ama bende bi kac gün yasadim yanmalar. Bebek hareketi yukari çıkması yediklerin hersey etkiler kötü bisey degildir ama merak etme sicak süt iyi gelmisti bana rezene cayi bideKizlar ben 2 3 gundur yeni bir moda atladım bitmek bilmeyen mide ağrısı. ne yesem midem ağrıyor ceviz mi dokundu acaba yağlı mi yedim sarımsak mi ne diye diye düşünüyorum tum gun mide ağrısı ile cebellesiyoeum doktor kontrolum haftaya şimdi kadına yazamakta istemedim . Belki ayaklarımı usutuyorumdur cok cam pencere açıyorum biraz stresiyim de o da etkiliyor olabilir ama bu mide ağrısı yeni çıktı hani yanıyordu reflüsü meflusu ağrı yeni peydahladı.agrisi olan var mı tavsiyesi??
Kizlar beraber zayiflayalim bende -24 verip hamile kaldim 17 sini geri aldim . 100 oldum simdi emzirirken cok iyi veriliyomus kilo dikkatli beslenerek sütten kesilmeyerek veririz insallah burda haberleselim destek olalim hepYa Bi şey diycem nolur nolur nolur beni bul dogumumuz yakın nasıl olsa bu diyet sürecini de birlikte yapalım ben de 105 civariyim. 75 ideal benim de 65te baya manken oluyorum hatta daha ziyade Hadise gibi
Direkt tende mi kararma yoksa damarlarin üzerinde mi? Damarlardaysa varis olabilir ama oyle tende normal bir morarmanin varisle ilgili oldugunu dusunmuyorum. Cok ayakta kalmayin sabit sekilde. Duzenli yuruyus yapmaya calisinDiz altımda arka bacağımda kararmalar var kızlar varise çeviriyo olabilir mi morluğa benziyo ama değil
Tamam ben varim zaten ilk 6 ay müthiş kilo veriliyor hem de doğru beslenirsen çok güzel sütun oluyor Allah'ın izniyle.Kizlar beraber zayiflayalim bende -24 verip hamile kaldim 17 sini geri aldim . 100 oldum simdi emzirirken cok iyi veriliyomus kilo dikkatli beslenerek sütten kesilmeyerek veririz insallah burda haberleselim destek olalim hep
Ben tokluga bakılırken arada sadece yarım bardak su icmistim ona bile hemşire izin vermemisti şeker yuklemesinde. Ama hani senin şeker yüklemesi değil bi sor istersen ordaki ebeneArkadaslar bugun tokluk kan sekerime baktiricam. Uyandigimda cok susamistim epey su ictim daha ilk lokmayi agzima atmadim saglik ocaginin acilmasini beklicem. Su icmek ilk lokma sayilmaz degil mi bilgisi olan var mi?
Ben bayaa su ictim ya. Neyse artik yarin baktirayim. Bir de geceden yine normal kan tahlili verir gibi erken saatlerde yeme icmeyi kesmek gerekiyormus ben masallah gece boyu yedim durdumBen tokluga bakılırken arada sadece yarım bardak su icmistim ona bile hemşire izin vermemisti şeker yuklemesinde. Ama hani senin şeker yüklemesi değil bi sor istersen ordaki ebene
Nasil peki onerileriniz var mii? Ben simdi bile bebege cok kilo gitsin diye her seyi yemeye calisiyorum bu da kilo yapiyor gereksiz yere haliyle. Emzirme doneminde sut yapsin diye daha cok yiyip icerek daha fazla kilo almaktan korkmaya basladim daha simdidenTamam ben varim zaten ilk 6 ay müthiş kilo veriliyor hem de doğru beslenirsen çok güzel sütun oluyor Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?