2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben oldum 27. Haftamda çünkü nst bağlandım ağrım sancım çıkmıştı canım. Bariz bi azalma fark etmedim ama öyle oluyormuş düzelir merak etme
Evet canim sol taraftaki bir az az hareketli gibiydi,bugun normale donuyor sanki cok sukur Senin sancilarin nasil simdi?Tekrar olucakmi igne?

Evet canim sol taraftaki bir az az hareketli gibiydi,bugun normale donuyor sanki cok sukur Senin sancilarin nasil simdi?Tekrar olucakmi igne?
Girdim yine nst normal çıktı . Ama evde oluyor bazen yatıyorum genelde canım. Bir daha olur mu iğne bilmiyorum riskli bir durum olursa yapılır herhalde senin nasıl şuan?

Kızlar göğüs bakımı için evicap kapsülü kırıp sürmek ve lansinoh çok iyi geliyormuş

Evicap da e vitaminliymiş sanırım. 36. Haftada başlanabilir sürmeye.

Lansinoh krem güzel ama ben de hiç işe yaramamisti ilk kızımda hiç bilmiyordum gümüş kapakları bu hamileliğimde ilk aldığım gümüş kapak oldu:) kullanan arkadaşlarım baya memnun kaldığını söyledi.Bir de emzirirken ilk tecrübesizlik nedeniyle de aşırı zorlanmistim . İlk gebeliği olanlara tavsiyem emzirme tekniği ile ilgili videolar izleyin şimdi her şey bir tık uzakta zaten :))

Sende oldın mu? Herhalde tercihe bağlı olmaksızın herkes vuruluyor.
Yok ben olmadım aşı doktorun bana yazdığı bi asi var bogmaca+tetenoz kendin ozel alıyorsun bunu oyle yatırıyorsun 36nci haftaya kadar yapılabiliyormuş haftaya konuscam 34 35 haftalıkken yaptirabilirmiuim diye eğer kabul ederse yaptircam yoksa yaptirmicam . Benim cevremde yaptirmayanda var yaptiranda.

Herkesin farklı demek bendedoktoruma danıstım bi problem olmadığını söyledi

İlginç bana da lansinoh iyi gelmişti yine aldım bakalım. Ama dogumdan önce başlamıştım sürmeye çünkü yara olduktan sonra ise yaramaz. 35. Hafta gibi başlamak lazım minik minik

Sende oldın mu? Herhalde tercihe bağlı olmaksızın herkes vuruluyor.
Günaydın bende olmak istemiyordum. Kolay kolay ilaç yada aşı olan biri değilim. Perinatoloji ile kadın doğum doktoruna danıştım bu konuyu gebelikte yapılan tüm aşıları öneriyoruz diyince mecbur oldum. 1. Dozu gecen ay oldum 2. Dozu da pazartesi günü olucam.

Geçmiş olsın canı im. Ya evet insanın bi kafası karısıyo . Ama doktorumuza güvenmeniz gerekiyor sanrm ☺

Herkesin farklı demek bendedoktoruma danıstım bi problem olmadığını söyledi
Ben 2 farklı doktorla devam ettim bu haftaya kadar perinatalog yaptirmasan da olur dedi.artik koşullar eskisi gibi değil sterilir dedi kadın doğumdum yapalim tek doz dedi haftaya tekrar konuscam benim nisan başında sınavım var onunla bogusuyorum suan ateş olur diye cekiniyorum kabul ederse sınavdan sonra yaptircam .

benimde çevremde ilk gebeliği olan arkadaşlarıma en büyük önerim emzirme üzerine yoğunlaşmaları. ben hiç araştırmamıştım ama bayağı zorlandım. doyup doymadığını anlamak, emzirme sıklığı, tutuş şekilleri vs çok çok önemli. İnsan çok tecrübesiz oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…