2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba kizlar.Nasilsiniz,nasil gidiyor hamilelik.Siz ciger gelistirici igne kullandinizmi?Kacinci haftada?Bide onu kullandiktan sonra bebek hareketlerinde fark hiss ettinizmi?Ben 29+1 kullandim,bu gun 29+4.Benim kiz haftasindan tombik maasallah.Ona hic fark etmedi saniyorum,cunki baya hareketli hala)))Ama oglan igneden sonra bir az yavaslamis sanki.Kac gun devam eder sizce

Ciğer geliştirici iğne bir nedene bağlı olarak yapılır erken doğum olasılığı vs gibi. Ama yanılmıyorsam rutin yapılmıyor diye biliyorum.

Ben oldum 27. Haftamda çünkü nst bağlandım ağrım sancım çıkmıştı canım. Bariz bi azalma fark etmedim ama öyle oluyormuş düzelir merak etme

Kizlar ben insta adimi paylaşmıştım eklestik felan sonra yasak oldugunun mesaji geldi gönderim silinmişti ozelde mesajlasmistik halbuki Lamariposa duzenleme kismina girip gonderiyi komple silip noktayla yayinlayabilirsjn . Coktan kurduysaniz no yazip duzenleden silelim

kızlar ben kendimi hem beynen hem de bedenen çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum, size de oluyor mu
Aksama kadar yattim esim gelecegi zman uyandim hazir manti aldirdjm corba yaptik gecistirdik surekli disardanda yiyoruz . Tembellik baya kapladi beni

Paylasilan gönderinin şikayet et yazisinin yanindaki 3 noktanin yanindaki ok isaretini tiklayip duzenleden sadece nokta kalacak sekilde silebilirsiniz

Tamam ben varim zaten ilk 6 ay müthiş kilo veriliyor hem de doğru beslenirsen çok güzel sütun oluyor Allah'ın izniyle.
Ozelden yazilan mesajlarda silinebiliyormus sana mesaj atip sildim canim . Mesaj kutunda duruyor mu . Burda da bamlanmak istemeyiz .ona gore no atacam benide ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…