- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.101
Bende 32+3 üm bazen dururken iç çamasırıma öyle bir geliyor ki gidip suyummu geldi diye bakıyorum o derece ama çok normal bu zamanlardaÇok afedersiniz peçeteye baya fazla şekilde geldi lavabodan sonra doktora yazıp yazmama konusunda kararsız kaldim nişan falan değil-dir insallah. Sari beyaz arası bir renk;( ama çok yoğun ve fazlaydi
benimde çevremde ilk gebeliği olan arkadaşlarıma en büyük önerim emzirme üzerine yoğunlaşmaları. ben hiç araştırmamıştım ama bayağı zorlandım. doyup doymadığını anlamak, emzirme sıklığı, tutuş şekilleri vs çok çok önemli. İnsan çok tecrübesiz oluyor çünkü.
Çok afedersiniz peçeteye baya fazla şekilde geldi lavabodan sonra doktora yazıp yazmama konusunda kararsız kaldim nişan falan değil-dir insallah. Sari beyaz arası bir renk;( ama çok yoğun ve fazlaydi
Bende kramp olmadi hic bu zamana kadar ama bu gece bas agrisindan öldüm resmenKızlar magnezyum kullanmama rağmen gece uykuda kramplarım aşırı arttı ya. Siz de durumlar nasıl
Saol canım öyle ne söylerlerse yapıyoruz. şifa olsun hepimizeGeçmiş olsın canı im. Ya evet insanın bi kafası karısıyo . Ama doktorumuza güvenmeniz gerekiyor sanrm ☺
Bende pek,ateş olmamıştı. Yinede önlemini al canımBen 2 farklı doktorla devam ettim bu haftaya kadar perinatalog yaptirmasan da olur dedi.artik koşullar eskisi gibi değil sterilir dedi kadın doğumdum yapalim tek doz dedi haftaya tekrar konuscam benim nisan başında sınavım var onunla bogusuyorum suan ateş olur diye cekiniyorum kabul ederse sınavdan sonra yaptircam .
evet dizimden aşağısını açamıyorum resmen ağlaya ağlaya uzatıyorum ayağımıBacağıniza mi giriyor kramp bende kullaniyorum kal cam cok ağrıyor uyanıyorum surekli saga sol don yapiyorm hergun maden suyu içiyorum galiba bebek büyüdükçe articak
Canım o kaybetme korkusu ben de de çok var maalesef. bir de son 1-2 yıldır etrafımda çok fazla bebeğini kaybeden oldu onlar da etkiliyorBende kramp olmadi hic bu zamana kadar ama bu gece bas agrisindan öldüm resmenhala agriyor. Gece kac defa uyandim bilmiyorum neden olmus olabilir acaba. Psikolojik olarak da pek iyi degilim bu siralar bebegi kaybetme korkusu basladi sizde de var mi boyle bir sey. Daha lohusa olmadan o hale burundum sanki
Canım madem öyle bi ara sor bakalm bu zamanlarda öyle korkulrımız olur . Bence bir şey yok ama için rahat etsinÇok afedersiniz peçeteye baya fazla şekilde geldi lavabodan sonra doktora yazıp yazmama konusunda kararsız kaldim nişan falan değil-dir insallah. Sari beyaz arası bir renk;( ama çok yoğun ve fazlaydi
Bende 2 gün surmustu, sonrasında hiçbir şey kalmıyorBn bugün Tetanoz vuruldum kolum agrıyo. Bu agrıya rağmen yemek yaptım dahada cogaldı agrısı. Birkaç gün sürer diyolar öyle mi?
Evet benim de oyle. Hic kayip yasamadim cok sukur ama demek ki cevremdekiler farkinda olmadan nasil de etkilediyse artik. Gece basim cok fena agriyordu ya tansiyonum mu acaba bebek iyi mi tansiyonsa ya ona bir sey olursa diye bas agrisi+bu kaygilar mahvetti beniCanım o kaybetme korkusu ben de de çok var maalesef. bir de son 1-2 yıldır etrafımda çok fazla bebeğini kaybeden oldu onlar da etkiliyor
Bu dönemlerde hissettiklerinimiz , korkularımız normal. Doğuma az bi zaman kaldı . Psikolojik olarak hassasız. Bende dün gece bebek az hareket etti dıe sabah kalp atısına bakmaya gittim. Hemşire bulamadı önce bi korktum. Sonra bulunca rahatladım. Kolay değil bir can getiriyoruz dünyaya. Kucağımıza almadan korkumuz bitmicek. Hoş kucağımıza alsak da bitmicek. Biz artık böyle hayata alısmalıyız. Endişeli ama mutluBende kramp olmadi hic bu zamana kadar ama bu gece bas agrisindan öldüm resmenhala agriyor. Gece kac defa uyandim bilmiyorum neden olmus olabilir acaba. Psikolojik olarak da pek iyi degilim bu siralar bebegi kaybetme korkusu basladi sizde de var mi boyle bir sey. Daha lohusa olmadan o hale burundum sanki
çok iyi anlıyorum canım ama neyse ki iyi düşünelim iyi olsun az kaldı sağlıkla alacağız kucağımıza inşallahEvet benim de oyle. Hic kayip yasamadim cok sukur ama demek ki cevremdekiler farkinda olmadan nasil de etkilediyse artik. Gece basim cok fena agriyordu ya tansiyonum mu acaba bebek iyi mi tansiyonsa ya ona bir sey olursa diye bas agrisi+bu kaygilar mahvetti beni
Âmin inşallah ❤Bende 2 gün surmustu, sonrasında hiçbir şey kalmıyor
2021 Mayıs annesiyim ben de. Anilarimi canlandırmak için bir bakmak istedim konuya
Dilerim bütün anne adayları sağlıcakla kucaginiza alın bebislerinizi
Canim mesajin icimi rahatlatti gercekten. Bu hissedilenlerin normal oldugunu bilmek rahatlatici gercekten. İnsallah su korkular kaygilar biter saglikla her birimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alirizBu dönemlerde hissettiklerinimiz , korkularımız normal. Doğuma az bi zaman kaldı . Psikolojik olarak hassasız. Bende dün gece bebek az hareket etti dıe sabah kalp atısına bakmaya gittim. Hemşire bulamadı önce bi korktum. Sonra bulunca rahatladım. Kolay değil bir can getiriyoruz dünyaya. Kucağımıza almadan korkumuz bitmicek. Hoş kucağımıza alsak da bitmicek. Biz artık böyle hayata alısmalıyız. Endişeli ama mutlu❤
Benim de oluyor canım surekli altta bi ıslaklık ama günlük ped kullandığım icin surekli onu değiştiriyorum. Ama bence yine de doktorunuza sorun içiniz rahat olsunKizlar bu sabah akintim oldu biraz fazla geldi peceteye cok acik sari renk beyaza yakin. Bu haftalarda akıntınızda artış oldu mu
Tabikide öyle ben bi bebek kaybettim. Bu gebeliğimin ilk ayları zehirdi. Şimdi daha iyiyim ama endişe hiç bitmiyor ki.Canim mesajin icimi rahatlatti gercekten. Bu hissedilenlerin normal oldugunu bilmek rahatlatici gercekten. İnsallah su korkular kaygilar biter saglikla her birimiz bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz
Ayyy bayildimmm bu ne tatli bir sey boyleTabikide öyle ben bi bebek kaybettim. Bu gebeliğimin ilk ayları zehirdi. Şimdi daha iyiyim ama endişe hiç bitmiyor ki.
Cok az kaldı ...
Ben sürekli kucagıma aldıgım onu besledigim uyuttıgım uyuduktan sonra onu izleyerek rahat bi kahve içtigim günlerin hayalini kuruyorum çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim ❤ gidip aldogom kıyafetlere bakıyorum mutlu oluyorum. Hatta bakın size bir foto yüklicem içiniz sıcacık olsun oğluşumun banyo terlikleri
Rengi nasil yoğunlu? Benim sanki yumurta akı gibi yoğun ama sari beyaz arası bir renk simdi yakındaki saglik ocağına gittim hem kan hem idrar testi verdim .Bende 32+3 üm bazen dururken iç çamasırıma öyle bir geliyor ki gidip suyummu geldi diye bakıyorum o derece ama çok normal bu zamanlarda
Akıntı koku yok ama renk şeffaf degil nişan falan olmasin da tek korkum oAkıntı kokusuz olduğu sürece normal sayilıyor bu gebeliğimde sadece fitil kullanirsam azaldı benim .
Var var olmaz mi;( Bende erken dogum korkusu var 29uncu hafta yi görürsem nefes alcam diyordumhatta o kadar 29 dedim ki annem 29da doğurmaz insallah bu kiz diyordu en rahat haftam 29 geçti:) erken dogum korkusu hep var simdi 32 ye geldim 37 yi görürüm insallah diye dua ediyorumBende kramp olmadi hic bu zamana kadar ama bu gece bas agrisindan öldüm resmenhala agriyor. Gece kac defa uyandim bilmiyorum neden olmus olabilir acaba. Psikolojik olarak da pek iyi degilim bu siralar bebegi kaybetme korkusu basladi sizde de var mi boyle bir sey. Daha lohusa olmadan o hale burundum sanki
İyi gelicek ❤ kendini motive et hep unutma biz ne hissedersek bebeğimiz de onu hisseder. Endişeli kolik bir bebek olmasını istemeyiz değil miAyyy bayildimmm bu ne tatli bir sey boylerabbim tum yavrularimiza saglikli hayirli uzun ömürler versinn sizin yerinizde olsam heralde cok daha fazla yapardim bu vesveseleri. Cok gecmis olsun yasamadim ama az cok tahmin edebiliyorum zorluklarini sizi dinleyecegim aklima geldikce soylediklerinizi yapmaya calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?