- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.301
Benimkinin kilosu 1412 gr boyu 40 cm cikti. Cuma gitmistim30 +0 haftalikken bebisleriniz kac kilo ve boylari kac cm di arkadaslar
30da değilde tam 31+0da gittik biz ozaman 42cm 2 kiloydu30 +0 haftalikken bebisleriniz kac kilo ve boylari kac cm di arkadaslar
Maşallah süpanallah30da değilde tam 31+0da gittik biz ozaman 42cm 2 kiloydu
Masallah süpanallahBen tam 32 de gittim boyu 46 cm kilosu da 2100 gr geldi. 2 hafta önden gidiyormus
Allahtan geçici süre gelip gidicekler sonra hepsi kaçacak yer arayacak özellikle en çok gelenlerPeki mevlut ne zaman yapılıyor bebek mevludu.
Bends istemiyorum ne yalan soyleyim ama doktorum zaten aile dostumuz doğumuma teyzemde gircek kuzenimde tipci oda gelcek zaten Annem kardeşlerim bir kaç kuzenim bide eşimin ailesi derken odaya gelicek insanlar ben sadece lohusa şerbeti ve çikolata ikram etmeyi dusundum o da annemin hevesinden arkadaşlarım çevremiz eve gelir zaten kimseye de duyurmak istemiyorum suan dogum yapıorum diyevalla artik yıldım cunku insandan
Erkek gelmez heralde zaten ya benim kayınbaba falan gelmicek ama kayınvalide görümce gelir onlara gelmeyin diyemem zaten doğumuma kendi ailemden insanlarda gireceği icin nereye kadar kime gelme dicem bana kalırsa 40gun lohusa evine de gidilmemeli ama iste gerçekten herkesin hayatı farklı geniş aileler oluyor kardeş sayısı fazla olanlar eşinin ailesi bide şehir disindan gelcekse nereye kadar gelmeyin diceksin ben artik arkadaşları geçtim ki samimi kiz arkadaşlarım şimdiden hastane kapısında bekliycez diyorlarkimseye haber vermicem aile disinda ama iste aile zaten başlı başına bi ton insan
Merhabalar. Bende de aynı hissiyat var yumurtlama üzerinden bir 8 gün geçti. İdrar testi verdim temiz çıkmıştı geçen hafta. Sizin ne kadar sürdü bu durumunuz acaba ? ve ne zaman başlamıştı ?Benim ilk belirtim buydu. Afedersin idrar esnasinda inanilmaz bir baski basinc dolgunluk hissi. Zamanla bu daha da artti tabi. Hatta ben o zaman acaba bu idrar yolu enfeksiyonu mu demistim hamile oldugumu bilmiyordum tabi o zaman
Banu çiftçinin videosu var bende eşimle beraber onu izledim. Size de tavsiye ederim. Eşimin de fikirleri değişti. Kimsenin görmemesi gerekiyor seni o şekilde diye düşünüyor artık. O ihtiyaçları karşılamak için dışarı çıkıp gelene kadar annem . Annem yokken o olacak yanımda. Bu şekilde anlaştık ama eminim bu videonun da etkisi oldu.İşte inşallah karşı taraf bizde de o kadar düşünceli olur
Bende kimseye çaktırmadan pıt diye doğurup eve geçsem diyorum ama eminim kapıda bi ton insan yığılıcak
Biz eğitime de gitmedik belki gitsek benim eşim de şimdiden herkesi uyarırdı ama olsun yine de hakkını yiyemem eminim ben rahatsız olursam o duruma el koyar
Bu haftalarda normal gibi ya canım. Kötü düşünme bebiş kaç kilo almış. Baskıdan dolayı ağrın varmı?Kızlar kontrolden çıktım şimdi rahim ağzım 34 mm olmuş son 1 haftadır da inanılmaz kokusuz akıntım vardı. Baskı arttığından rahim ağzın kısalmaya başlamış dedi. Kasılma ve kısalma artarsa ciğer geliştirici ve progesteron yapıcam dedi
1950 olmuş başından beri 1 hafta geriden geliyor :/ evet ağrılarımda varBu haftalarda normal gibi ya canım. Kötü düşünme bebiş kaç kilo almış. Baskıdan dolayı ağrın varmı?
Genelde yat dinlen canım. Progestan kullandırır belki. Oda iyi gelir.1950 olmuş başından beri 1 hafta geriden geliyor :/ evet ağrılarımda var
Kokusuz yoğun akinti 2 gün bende de oldu simdi kalmadi kultur de verdim kan idrar testide hepsi temiz cikti rahim boyum 33 mm dedi perinatalog gecen hafta icin gayet iyi dedi bu haftada kendi kadim doğumuma gittim o da rahim boyum bu haftalar icin gayet iyi dedi. Sizin 34 mm kısa degil gibi ama kısaltmayı takip etmek lazim tabi. Kasılma agrilar akinti bu aralar bizi yoklayabilirmis düzenli olursa birde cok sık karnin sertlesirse gel dedi banaKızlar kontrolden çıktım şimdi rahim ağzım 34 mm olmuş son 1 haftadır da inanılmaz kokusuz akıntım vardı. Baskı arttığından rahim ağzın kısalmaya başlamış dedi. Kasılma ve kısalma artarsa ciğer geliştirici ve progesteron yapıcam dedi
50 günlükken yaptırmıştık oğlumu biz. Büyüyünce şeklinşn değişmesi falan daha kötü oluyor bence. Anlamadan geçti gittiYa benim eşim tutturdu yaptirmayalim tramva mı yasasın çocuk diye anlatamıyorum bı turlu napcaz 5 yaş daha kötü ya diyorum ama anlamiyor korkuyor sanırımben de cocuk hatirlamasin cabuk iyilessin diye 3.ayda istiyordum
29. Haftan mı canım senin?neye göre 12 15 mayıs arası dedi?zamanımız azaldı gerçektenBiz muayeneden çıktık çok şükür bebis gayet iyiymıs dogumada 12 mayısla 15 mayıs arası dedi
Ay biraz rahatladım teşekkür ederim. çok gerildim ya birden duyuncaKokusuz yoğun akinti 2 gün bende de oldu simdi kalmadi kultur de verdim kan idrar testide hepsi temiz cikti rahim boyum 33 mm dedi perinatalog gecen hafta icin gayet iyi dedi bu haftada kendi kadim doğumuma gittim o da rahim boyum bu haftalar icin gayet iyi dedi. Sizin 34 mm kısa degil gibi ama kısaltmayı takip etmek lazim tabi. Kasılma agrilar akinti bu aralar bizi yoklayabilirmis düzenli olursa birde cok sık karnin sertlesirse gel dedi bana
Kilosu boyu falan nasıl çıktı?Biz muayeneden çıktık çok şükür bebis gayet iyiymıs dogumada 12 mayısla 15 mayıs arası dedi
Bende bulup bi izleteyim en iyisi subliminal mesaj olmuş olurBanu çiftçinin videosu var bende eşimle beraber onu izledim. Size de tavsiye ederim. Eşimin de fikirleri değişti. Kimsenin görmemesi gerekiyor seni o şekilde diye düşünüyor artık. O ihtiyaçları karşılamak için dışarı çıkıp gelene kadar annem . Annem yokken o olacak yanımda. Bu şekilde anlaştık ama eminim bu videonun da etkisi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?