2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende çok merak ediyorum acaba kaç gram aldı gelişimi nasıl en son 29 haftalıkken gitmiştim 1260gr demişti 33de gidicem sezaryen olacağım için kilosu konusunda ister istemez alsın diye uğraşıyorum meyve sebze protein ağırlıklı besleniyorum inşallah işe yaramıştır

Allahtan geçici süre gelip gidicekler sonra hepsi kaçacak yer arayacak özellikle en çok gelenler

Benim ilk belirtim buydu. Afedersin idrar esnasinda inanilmaz bir baski basinc dolgunluk hissi. Zamanla bu daha da artti tabi. Hatta ben o zaman acaba bu idrar yolu enfeksiyonu mu demistim hamile oldugumu bilmiyordum tabi o zaman
Merhabalar. Bende de aynı hissiyat var yumurtlama üzerinden bir 8 gün geçti. İdrar testi verdim temiz çıkmıştı geçen hafta. Sizin ne kadar sürdü bu durumunuz acaba ? ve ne zaman başlamıştı ?

Banu çiftçinin videosu var bende eşimle beraber onu izledim. Size de tavsiye ederim. Eşimin de fikirleri değişti. Kimsenin görmemesi gerekiyor seni o şekilde diye düşünüyor artık. O ihtiyaçları karşılamak için dışarı çıkıp gelene kadar annem . Annem yokken o olacak yanımda. Bu şekilde anlaştık ama eminim bu videonun da etkisi oldu.

Kızlar kontrolden çıktım şimdi rahim ağzım 34 mm olmuş son 1 haftadır da inanılmaz kokusuz akıntım vardı. Baskı arttığından rahim ağzın kısalmaya başlamış dedi. Kasılma ve kısalma artarsa ciğer geliştirici ve progesteron yapıcam dedi

Bu haftalarda normal gibi ya canım. Kötü düşünme bebiş kaç kilo almış. Baskıdan dolayı ağrın varmı?

Kokusuz yoğun akinti 2 gün bende de oldu simdi kalmadi kultur de verdim kan idrar testide hepsi temiz cikti rahim boyum 33 mm dedi perinatalog gecen hafta icin gayet iyi dedi bu haftada kendi kadim doğumuma gittim o da rahim boyum bu haftalar icin gayet iyi dedi. Sizin 34 mm kısa degil gibi ama kısaltmayı takip etmek lazim tabi. Kasılma agrilar akinti bu aralar bizi yoklayabilirmis düzenli olursa birde cok sık karnin sertlesirse gel dedi bana

50 günlükken yaptırmıştık oğlumu biz. Büyüyünce şeklinşn değişmesi falan daha kötü oluyor bence. Anlamadan geçti gitti

Ay biraz rahatladım teşekkür ederim. çok gerildim ya birden duyunca

Bende bulup bi izleteyim en iyisi subliminal mesaj olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…