- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.341
Kilo alanlar yazmıyor ondandırHerkes ne kadar az kilolar almış maşallahh. Her günümü 11 bin adım yoğun iş temposu elçin Demirel egzersizleri ve 2 öğün yiyerek makarnaya ekmeğe hasret bir şekilde 29. Haftamda 13 kilo alan ben üzgünUyku dışında uzandığım 10 dakikam yok.. Ama doktorum hala normal doğuma boy pos olarak elverişli görüyor kilomada pek bişey söylemiyor hatta ben isyan ediyorum olacak bunlar gidecek diye teselli ediyor sanırım baktığımda görülmeyen kilom olduğu için Az kilo alan kızlarrr ne yapıyorsunuz nolur yardım edin daha ne yapabilirim ben
Geçmiş olsun üst solunum yolları bile crp yükseltiyor grip nezle durumunuz var mı veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Benim de crp yükselmişti antibiyotiklerle düzeldi crp hariç kandaki diğer değerlere de bakıyor doktorlar daha iyi bilir. Daha erken gidebiliyorsanız özele gidin hemen başlayın tedaviyeArkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
Adete bes gun kala falan olmustu canim. O baski hissi bitmedi hala devam ediyor cunku rahimde bebek var. Heralde dogum sonrasi gecer artikMerhabalar. Bende de aynı hissiyat var yumurtlama üzerinden bir 8 gün geçti. İdrar testi verdim temiz çıkmıştı geçen hafta. Sizin ne kadar sürdü bu durumunuz acaba ? ve ne zaman başlamıştı ?
Canim banu ciftci nin hafta hafta gebelik videolarini biz de izliyoruz ama sen hangi videosundan bahsettin onu da izleyelimBanu çiftçinin videosu var bende eşimle beraber onu izledim. Size de tavsiye ederim. Eşimin de fikirleri değişti. Kimsenin görmemesi gerekiyor seni o şekilde diye düşünüyor artık. O ihtiyaçları karşılamak için dışarı çıkıp gelene kadar annem . Annem yokken o olacak yanımda. Bu şekilde anlaştık ama eminim bu videonun da etkisi oldu.
İnşallah benim de bebektendirAdete bes gun kala falan olmustu canim. O baski hissi bitmedi hala devam ediyor cunku rahimde bebek var. Heralde dogum sonrasi gecer artik
Enfeksiyom var canım kanında. Antibiyotik kullanmadan geçmesi çok zor bildiğim kadarıyla ama cumaya daha çok var. Yarın başka doktora gitme imkanın varsa ertelemeden git bence. Malum enfeksiyon riskli oluyor gebelikte.Arkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
Çok yüksek değil korkma, basit bir antibiyotikle hemen düşüyor benim 90lardaydı bir haftada tamamen düştüArkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
Yaaa masallah senin guzel haberlerini alınca benim ağzım kulaklarıma geliyor okurken gülümsüyorum super haberlerSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Rica ederim canim insallah bebektendir hayirlisiyla sagliklaİnşallah benim de bebektendirenfeksiyon testi temizdi bende endişelenip araştırmaya çalıştım bişey bulamadım. Sizin yorumunuza denk geldim. Teşekkür ederim.
Canim banu ciftci nin hafta hafta gebelik videolarini biz de izliyoruz ama sen hangi videosundan bahsettin onu da izleyelim
güne cok güzel bir haberle basladim :) daha cok güzel günleriniz olacak insallah kizinla.Selamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Yok artik ya;( ben dogum paketi almistim ama son 3 hakkim kalmis muayenede bu hafta yine muayene icin randevu alicam kalcak son 2 doguma kadar yetermi bilemiyorumArkadaslar muayene ücretlerine yüzde 40 zam geliyor persembeden ıtıbaren. Hayırlı olsun hepimize. Sanki cok ucuzmus gibi.
Ben 30. haftada ikiz hamileyim ve 30 kilo aldim simdiden. Bu zamana kadar hala ise geliyorum. Her gün ayaktayim ama aldim. 58 kilo ile baslamistim su an 84 kiloyum. 95 ile kapaticam galiba bu hamilelik olayini. Oyle acik bir istahim da yok ama aldim iste. Karbonhidrat alimim normale göre artti ama tatli pasta falan cok az yiyorum. Ilk baslarda da canim sürekli et istiyordu. Sebze meyveden midem bulaniyordu. Ekmekten de bulaniyordu midem ama sonra düzeldi. O düzelince kilo da almaya basladim. Baslarda cok takiyordum simdi takmiyorum hic. Veririrm nasil olsa bir diyetisyenle cözerim isi diye bakiyorum.Kilo alanlar yazmıyor ondandırBen de 28. Haftada 15 kilo aldım. Doktor 18 kilo üstü bebeğe zarar verebilir dedi. Az karbonhidratalı zengin proteinli diyete başlıyorum. Egzersiz yapıp diyetisyene git dedi. Boy 171 kilo 71 ile gebelik başlamıştı. Zayıf olanlar çok kilo alıyor diyorlar.
Ben de ikiz var ve 30. haftadayim ben. 2-3 haftadir bende ayni nefes alma durumu mevcut. Galiba dogurana kadar bu sekilde gidecek. Benim bir de burnum tikali, korkudan burun damlasi da kullanamiyorum oyle sürünüyorum nefes alamadan. Dogumdan sonra düzelir bence o yüzden sabrediyorum. Bebeklerin hareketleri de can yakmaya basladi bende de. Kaburgama basiyor biri cok acitiyor ara ara ya da donerken falan cok sert hareketler yapinca göbegim aciyor.Hanımlar şu an 30+1deyim ama son birkaç gündür bebeğin hareketleri aşırı sertleşti hatta bazen saniyelik canımı acıtıyor. Bi de nefes almakta zorlanıyorumArtık böyle mi olucak?
Normal şeylerse dayanıcaz mecbur zaten az kaldı bi de seninki ikizmiş bizden önce gelirlerBen de ikiz var ve 30. haftadayim ben. 2-3 haftadir bende ayni nefes alma durumu mevcut. Galiba dogurana kadar bu sekilde gidecek. Benim bir de burnum tikali, korkudan burun damlasi da kullanamiyorum oyle sürünüyorum nefes alamadan. Dogumdan sonra düzelir bence o yüzden sabrediyorum. Bebeklerin hareketleri de can yakmaya basladi bende de. Kaburgama basiyor biri cok acitiyor ara ara ya da donerken falan cok sert hareketler yapinca göbegim aciyor.
Vücutta enfeksiyon varlığını gösterir ne enfeksiyonu olduğuna belirtiler yada testle doktor karar verip uygun antibiyotik tedavisine başlarArkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
kesin bilgi miArkadaslar muayene ücretlerine yüzde 40 zam geliyor persembeden ıtıbaren. Hayırlı olsun hepimize. Sanki cok ucuzmus gibi.
Herkes bundan yakiniyor bu haftalarda. Bende cok sukur bir sorun yok ama. Hani arada bir sanci aci oluyor ama hic hatirlamiyorum bile anlik oluyor. Heralde cok yasamiyorum ben bu aci olayini.Hanımlar şu an 30+1deyim ama son birkaç gündür bebeğin hareketleri aşırı sertleşti hatta bazen saniyelik canımı acıtıyor. Bi de nefes almakta zorlanıyorumArtık böyle mi olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?