2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kilo alanlar yazmıyor ondandır Ben de 28. Haftada 15 kilo aldım. Doktor 18 kilo üstü bebeğe zarar verebilir dedi. Az karbonhidratalı zengin proteinli diyete başlıyorum. Egzersiz yapıp diyetisyene git dedi. Boy 171 kilo 71 ile gebelik başlamıştı. Zayıf olanlar çok kilo alıyor diyorlar.

Arkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
Geçmiş olsun üst solunum yolları bile crp yükseltiyor grip nezle durumunuz var mı veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Benim de crp yükselmişti antibiyotiklerle düzeldi crp hariç kandaki diğer değerlere de bakıyor doktorlar daha iyi bilir. Daha erken gidebiliyorsanız özele gidin hemen başlayın tedaviye

Merhabalar. Bende de aynı hissiyat var yumurtlama üzerinden bir 8 gün geçti. İdrar testi verdim temiz çıkmıştı geçen hafta. Sizin ne kadar sürdü bu durumunuz acaba ? ve ne zaman başlamıştı ?
Adete bes gun kala falan olmustu canim. O baski hissi bitmedi hala devam ediyor cunku rahimde bebek var. Heralde dogum sonrasi gecer artik

Canim banu ciftci nin hafta hafta gebelik videolarini biz de izliyoruz ama sen hangi videosundan bahsettin onu da izleyelim

Adete bes gun kala falan olmustu canim. O baski hissi bitmedi hala devam ediyor cunku rahimde bebek var. Heralde dogum sonrasi gecer artik
İnşallah benim de bebektendir enfeksiyon testi temizdi bende endişelenip araştırmaya çalıştım bişey bulamadım. Sizin yorumunuza denk geldim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem
Enfeksiyom var canım kanında. Antibiyotik kullanmadan geçmesi çok zor bildiğim kadarıyla ama cumaya daha çok var. Yarın başka doktora gitme imkanın varsa ertelemeden git bence. Malum enfeksiyon riskli oluyor gebelikte.

Hanımlar şu an 30+1deyim ama son birkaç gündür bebeğin hareketleri aşırı sertleşti hatta bazen saniyelik canımı acıtıyor. Bi de nefes almakta zorlanıyorum Artık böyle mi olucak?

Yaaa masallah senin guzel haberlerini alınca benim ağzım kulaklarıma geliyor okurken gülümsüyorum super haberler Allaha bin şükür 30a gelmişsin insallah dayanicak bu kiz cok güçlü bir kiz

güne cok güzel bir haberle basladim :) daha cok güzel günleriniz olacak insallah kizinla.

Arkadaslar muayene ücretlerine yüzde 40 zam geliyor persembeden ıtıbaren. Hayırlı olsun hepimize. Sanki cok ucuzmus gibi.
Yok artik ya;( ben dogum paketi almistim ama son 3 hakkim kalmis muayenede bu hafta yine muayene icin randevu alicam kalcak son 2 doguma kadar yetermi bilemiyorum sabah onu hesap ettim muayene ücreti 850 tl acaba kac kere giderim diye ;( yuzde 40 çokmus yaaa cok üzülüyorum

Ben 30. haftada ikiz hamileyim ve 30 kilo aldim simdiden. Bu zamana kadar hala ise geliyorum. Her gün ayaktayim ama aldim. 58 kilo ile baslamistim su an 84 kiloyum. 95 ile kapaticam galiba bu hamilelik olayini. Oyle acik bir istahim da yok ama aldim iste. Karbonhidrat alimim normale göre artti ama tatli pasta falan cok az yiyorum. Ilk baslarda da canim sürekli et istiyordu. Sebze meyveden midem bulaniyordu. Ekmekten de bulaniyordu midem ama sonra düzeldi. O düzelince kilo da almaya basladim. Baslarda cok takiyordum simdi takmiyorum hic. Veririrm nasil olsa bir diyetisyenle cözerim isi diye bakiyorum.

Hanımlar şu an 30+1deyim ama son birkaç gündür bebeğin hareketleri aşırı sertleşti hatta bazen saniyelik canımı acıtıyor. Bi de nefes almakta zorlanıyorum Artık böyle mi olucak?
Ben de ikiz var ve 30. haftadayim ben. 2-3 haftadir bende ayni nefes alma durumu mevcut. Galiba dogurana kadar bu sekilde gidecek. Benim bir de burnum tikali, korkudan burun damlasi da kullanamiyorum oyle sürünüyorum nefes alamadan. Dogumdan sonra düzelir bence o yüzden sabrediyorum. Bebeklerin hareketleri de can yakmaya basladi bende de. Kaburgama basiyor biri cok acitiyor ara ara ya da donerken falan cok sert hareketler yapinca göbegim aciyor.

Normal şeylerse dayanıcaz mecbur zaten az kaldı bi de seninki ikizmiş bizden önce gelirler

Herkes bundan yakiniyor bu haftalarda. Bende cok sukur bir sorun yok ama. Hani arada bir sanci aci oluyor ama hic hatirlamiyorum bile anlik oluyor. Heralde cok yasamiyorum ben bu aci olayini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…