2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ay biraz rahatladım teşekkür ederim. çok gerildim ya birden duyunca
Ben progestron kullaniyorum korkulacak birsey yok. Bir de benim de rahim agzim 2 haftada 1 olculuyor ve 34 mm gayet iyi. 25 mm altina tehlikeli diyorlar. Simdi yatip dinlen, oturma bile uzanir pozisyonda kalmaya calis. Cok yorma kendini bence stress yapmamaya calis. Kaldi ki bebisinin kilosu da gayet güzel :)

Doğumdan sonra kullanırım diye izinleri çalışabilir raporu almıştım. Bir de 5.5 yaşında bir oğlum var çok dinlenemiyorum aslında. Bugün raporu falan bozdurmayı düşündüm hatta ama dediğiniz gibiyse evham yapmayayım ben hemen:)

Selamm arkadaşlar nasilsinizz Ben yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana

Bundan sonra da hep güzel haberler olcak inşallah canım geçmiş olsun dualarımız hep seninle

Mucize bebek güzel bebek İnşallah sağlıkla kavuşacaksınız canım çok sevindim

Canim cok sevindim sağ salim kucagina aldiginida duyallim insallah

Çok sevindim, ne güzel haber Sağlıkla gelecek inşallah….
Kilosu 1.700 boyu 38 cm normalde bugun30+0 hadtadayim ama doktorum 30+5 haftalikla uyumlu dedi herseyi gayet iyi dedi boyuna biraz takildkm sadece
Bizim boy hep gerideydi tüm kontrollerde, bu hafta ilk defa tam yakalamış zamanını. Dert etmeyin derim, zaten çok ufak bir farktır, ölçüm anı bile etkiliyor:)

Iste doktorun dedigine gore bebegin herseyi iyi ben biraz sorun ettim aanirim saglikli olsunlar hayirlisiyla.dogsunlarda boy kilo cok onemli degil aslinda

riskli haftaları geride bıraktınız artık. Bu haftalardan sonra Allahın izniyle yaşama şansı çok yüksek. Gelişiminin çoğu tamamlandı. Rabbim evlat acısıyla kimseyi imtihan etmesin inşallah. Habersiz de bırakma çok merak ettik.

Arkadaşlar CRP 22 çıkmış ağrım vardı vajina kemiğimde canım çok sıkkın ne yapcam sonuç göstermeye cuma gidicem

Tüylerim diken diken oldu okurken. Gercekten her can bi mucize ama bazilari daha da özel. Cok sükür bu yasadiklariniza. Insallah dayandigi kadar durur, saglikla kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…