- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.321
Ben progestron kullaniyorum korkulacak birsey yok. Bir de benim de rahim agzim 2 haftada 1 olculuyor ve 34 mm gayet iyi. 25 mm altina tehlikeli diyorlar. Simdi yatip dinlen, oturma bile uzanir pozisyonda kalmaya calis. Cok yorma kendini bence stress yapmamaya calis. Kaldi ki bebisinin kilosu da gayet güzel :)Ay biraz rahatladım teşekkür ederim. çok gerildim ya birden duyunca
Doğumdan sonra kullanırım diye izinleri çalışabilir raporu almıştım. Bir de 5.5 yaşında bir oğlum var çok dinlenemiyorum aslında. Bugün raporu falan bozdurmayı düşündüm hatta ama dediğiniz gibiyse evham yapmayayım ben hemen:)Ben progestron kullaniyorum korkulacak birsey yok. Bir de benim de rahim agzim 2 haftada 1 olculuyor ve 34 mm gayet iyi. 25 mm altina tehlikeli diyorlar. Simdi yatip dinlen, oturma bile uzanir pozisyonda kalmaya calis. Cok yorma kendini bence stress yapmamaya calis. Kaldi ki bebisinin kilosu da gayet güzel :)
Sezeryan olacagı icin mayısin 20sinde 40 haftayı dolduruyormuşum oyle dedi ve verdiMaşallah bebişe
doğum gününü nasıl verdi şimdiden
Kilosu 1.700 boyu 38 cm normalde bugun30+0 hadtadayim ama doktorum 30+5 haftalikla uyumlu dedi herseyi gayet iyi dedi boyuna biraz takildkm sadeceKilosu boyu falan nasıl çıktı?
31. Haftaya girdik 30+0 ama 30+5haftayla uyumlu dedi29. Haftan mı canım senin?neye göre 12 15 mayıs arası dedi?zamanımız azaldı gerçekten
Bundan sonra da hep güzel haberler olcak inşallah canım geçmiş olsun dualarımız hep seninleSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Mucize bebek güzel bebekSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Son adet tarihin neydi canım?benim 27 ağustos 3 haziran 40 hafta görünüyor, ben aynıyız sandımSezeryan olacagı icin mayısin 20sinde 40 haftayı dolduruyormuşum oyle dedi ve verdi
MaaşallahKilosu 1.700 boyu 38 cm normalde bugun30+0 hadtadayim ama doktorum 30+5 haftalikla uyumlu dedi herseyi gayet iyi dedi boyuna biraz takildkm sadece
Canim cok sevindim sağ salim kucagina aldiginida duyallim insallahSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
22 agustos son adet tarihim ben pek anlamam canim doktor.ne derse bundan oncekide 15 ile 20 arasi demistiSon adet tarihin neydi canım?benim 27 ağustos 3 haziran 40 hafta görünüyor, ben aynıyız sandım
Bende bulup bi izleteyim en iyisi subliminal mesaj olmuş olur
Çok sevindim, ne güzel haberSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Bizim boy hep gerideydi tüm kontrollerde, bu hafta ilk defa tam yakalamış zamanını. Dert etmeyin derim, zaten çok ufak bir farktır, ölçüm anı bile etkiliyor:)Kilosu 1.700 boyu 38 cm normalde bugun30+0 hadtadayim ama doktorum 30+5 haftalikla uyumlu dedi herseyi gayet iyi dedi boyuna biraz takildkm sadece
Iste doktorun dedigine gore bebegin herseyi iyi ben biraz sorun ettim aanirim saglikli olsunlar hayirlisiyla.dogsunlarda boy kilo cok onemli degil aslindaÇok sevindim, ne güzel haberSağlıkla gelecek inşallah….
Bizim boy hep gerideydi tüm kontrollerde, bu hafta ilk defa tam yakalamış zamanını. Dert etmeyin derim, zaten çok ufak bir farktır, ölçüm anı bile etkiliyor:)
riskli haftaları geride bıraktınız artık. Bu haftalardan sonra Allahın izniyle yaşama şansı çok yüksek. Gelişiminin çoğu tamamlandı. Rabbim evlat acısıyla kimseyi imtihan etmesin inşallah. Habersiz de bırakma çok merak ettik.Selamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
Aramızda 5 gün var tam22 agustos son adet tarihim ben pek anlamam canim doktor.ne derse bundan oncekide 15 ile 20 arasi demisti
Tüylerim diken diken oldu okurken. Gercekten her can bi mucize ama bazilari daha da özel. Cok sükür bu yasadiklariniza. Insallah dayandigi kadar durur, saglikla kavusursunuzSelamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?