2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar muayene ücretlerine yüzde 40 zam geliyor persembeden ıtıbaren. Hayırlı olsun hepimize. Sanki cok ucuzmus gibi.
Benim ozel muayenehane. İlk basladigim andan itibaren sabit ucreti. Zam yapmalarina ragmen beni etkilemedi hep ilk fiyatla devam ettim. Yine etkilemez sanirim. Dogum yapacagim hastane de Haziran gibi fiyat degisikligi yapacakmis hatta cogu hastane bu sekilde. Hastanede muayeneye gidenleri etkiler ama benim gibiler etkilenmez heralde. Dogum icin de hastane ucretlerinin değişmesi lazim once.

Bundan sonra da hep güzel haberler olcak inşallah canım geçmiş olsun dualarımız hep seninle
İnşallah canım bende öyle ümitlendim artik
Mucize bebek güzel bebek İnşallah sağlıkla kavuşacaksınız canım çok sevindim
İnşallah canım Allahım o günleri hepimize göstersin
Canim cok sevindim sağ salim kucagina aldiginida duyallim insallah
aminn canım hepimizz inşallah
scher aminn canim inşallaah
telefonu inanin hic elime almadım. O kadar cok serumdu ilacti şiştim artık. Olsun sonu güzel bitsin ben cekmeye raziyim iki doz ciğer geliştiricimide vuruldum. Mucize kizim olucak benim inşallah
Tüylerim diken diken oldu okurken. Gercekten her can bi mucize ama bazilari daha da özel. Cok sükür bu yasadiklariniza. Insallah dayandigi kadar durur, saglikla kavusursunuz
inşallah canim aminn hepimiz saglicakla kavusalim bende öyle güzel haber aldigimda agzim kulaklarimda oluyorum. Kizina güven diyorum kendi kendime dualar sayesinde bu zamana gelebildim.
Yaaa masallah senin guzel haberlerini alınca benim ağzım kulaklarıma geliyor okurken gülümsüyorum super haberler Allaha bin şükür 30a gelmişsin insallah dayanicak bu kiz cok güçlü bir kiz
inşallah canimm evet küçlü kizim diye seviyorum hepinizin destekleri sayesinde duslari sayesinde geldim bu zamanlara
güne cok güzel bir haberle basladim :) daha cok güzel günleriniz olacak insallah kizinla.
Hepimizin insallah canimm artik daha ümitliyim

valla canıma doydum bu zamlardan. Ben ilk kontrole başladığımda doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede doğum ücreti 9bindi. aralıkta 11 yaptılar ocakta 15 oldu. Bir daha zam yaparlarsa artık allah doyursun diyeceğim

Herkes bundan yakiniyor bu haftalarda. Bende cok sukur bir sorun yok ama. Hani arada bir sanci aci oluyor ama hic hatirlamiyorum bile anlik oluyor. Heralde cok yasamiyorum ben bu aci olayini.
Benimki sancı değil yani hiç sancı yaşamadım sanırım ama şey gibi bebek dizini vs öyle sert sürtüyor ki karnıma canım acıyor

Merhaba arkadaslar sizlere birsey soracagim siz bu takimdan aldınizmi arkadasim yeni dogum yapti 0 3 aylarin baziları büyük geliyormuş bundan almış ben kizimda sadece 2 hafta kullanabildim bunda almak istemiyorum sizler aldinizmi

Eklentiler

• Screenshot_20230316-174044_Trendyol.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba arkadaslar sizlere birsey soracagim siz bu takimdan aldınizmi arkadasim yeni dogum yapti 0 3 aylarin baziları büyük geliyormuş bundan almış ben kizimda sadece 2 hafta kullanabildim bunda almak istemiyorum sizler aldinizmi
Ben almadim. Sadece yenidoğan takim aldim hastane için

Bu tarz bi tane 10lu hastane çıkışı aldım bi de bunun iç kıyafeti olmayanlarından aldım 4-5 tane

Hanımlar şu an 30+1deyim ama son birkaç gündür bebeğin hareketleri aşırı sertleşti hatta bazen saniyelik canımı acıtıyor. Bi de nefes almakta zorlanıyorum Artık böyle mi olucak?
2 haftadır alıştım artık bazen bi enerji geliyo kerataya o durana kadar kırk çeşit ses çıkarıyorum gülüyolar bana evde bazen kafası aşağıda denk geliyo öyle bi itiyo ki kendini tekmelerken aşağı doğru zonkluyo acıyo dönerken çok fevri hareketler yaptığı için de canım acıyo içeride gün geçtikçe daha fazla sıkışıyolar vucütları ne kadar esnek olsada bazı bebeklerin tahammülü fazla olmuyo sanırım benim minnak gibi dün alttan çıkıp gidecek sandım sonra normal doğumu bian düşünüp normal doğum yapacaklar için dua ettim bana nasip olmadı ağrısını acısını da yaşamadım ama oğluşum sağolsun bi çok şeyi az az tattırıyo

Son düzenleme:
Bende vardı kızlardan bu zıbınlar çok kullanışlı geldi bana giydirip çıkarma yönünden vs falan tekrar kullanmayı düşünüyorum o yüzden hepsini yıkadım hazırladım ayrıyetten aldığım hastane çıkışlarındada vardı gerçekten 0 3 ay alınan takımlar yeni doğanlara biraz büyük gelebiliyo o yüzden ilk zamanlar bunları alttan giydirdik biz 2 3 hafta sonra çıtçıtlılar olmaya başlayınca onları giydirmeye başlamıştım

Ben kizimda aldigim 4 adeti vermisim hic birakmamisim

Bazen benimki de vajinama doğru öyle bi ittiriyo ki kendimi dur ne acelen var da çıkmaya çalışıyosun diyorum akfkskd Benimki de erkek acaba erkekler mi yerini beğenmiyor da bu kadar tepiniyor acaba

Ben kizimda aldigim 4 adeti vermisim hic birakmamisim
Banada başka çocuk movuk yok diye kaynanam ne var ne yok verdirtti ben sakladım gene Allah'ın izniyle belli olmaz belki bitane daha olur diye saklamıştım ondan habersiz geçen bana soruyo kızlardan kalanların hepsini verdik mi diye verdik verdik sayende dedim yarısını gidip kendisi aldı alınacakların bende 3 4 tane 3lü takım aldım onun aldıklarından hariç yetmezse ben alırım gene benim yüzümden verdik hepsini zaten dedi

Bazen benimki de vajinama doğru öyle bi ittiriyo ki kendimi dur ne acelen var da çıkmaya çalışıyosun diyorum akfkskd Benimki de erkek acaba erkekler mi yerini beğenmiyor da bu kadar tepiniyor acaba
Bende öyle düşünmeye başladım iki kızımda hiç öyle şeyler yaşamadım hatta ilk kızım 40. Haftada daha mideme doğru çıkıyodu sezaryen masasında iki kişi karnıma bastırdı aşağı insin diye diğeri de gene yerinden halinden memnundu bunda bi sabırsızlık tahammülsüzlük nasıl bu kadar tepinip debeleniyo şaşıyorum ben sudan çıkmış balık gibi karnım dalgalanıyo sürekli yamuk bi o tarafta bi bu tarafta

Ayy olsun ama ya valla ben bu bebeği o kadar istedim ki her şeyine katlanıyorum şu an razıyım yeter ki sağlıkla gelsinler

Aldım ben canım.

Ayy olsun ama ya valla ben bu bebeği o kadar istedim ki her şeyine katlanıyorum şu an razıyım yeter ki sağlıkla gelsinler
Amin canım bende öyle diyorum benim için hiç hesapta yokken oldu istediğim planladığım bi dönem değildi şuan iyiki olmuş diyorum dualar ediyorum son 5 hafta kaldı bi doğsa kucağıma alsam öpsem koklasam bu dönemlerde özleniyo illaki ama kucağında olup boncuk boncuk gözlerinin içine bakmasını insan hiçbişeye değişmiyo yazarken bile sabırsızlanıyorum ben ondan daha sabırsızsızım

kızlar bebeklerınızın kıyafetlerını yıkadınız mı ben gecen gun yıkadım dalın deterjan altım ılk cocugumada dalın kullanmıstım fakat dalın kokusu alamadım normal deterjan gıbı kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…