2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende çalışıyorum 8 saat oturuyorum malesef. Ama bir sorun olmuyor sandalye ofis sandalyesi rahat diye sanırım. Sadece ödem oluyor. 37. haftama kadar da çalışacağım inşallah

Benimde ikiz gebelik 32. Haftadayım canımz ellerim özellikle akşam şişiyor ama ağrı yok. Bi sor bakalım doktoruna ne zaman kontrolün?
Nasıl geçiyor hamileliğin?
Pazartesi sabahtan kontrolum var. Ilk is bunu sorucam. Ayaklarim benim de sisiyor aksamlari bu sebeple gün icerisinde ise giderken varis corabi giymeye basladim.
Bunun disinda bu son bir haftadir iyice yorulmaya basladim. Normalde her isimi halledebiliyordum ama simdi markete gidip geldikten sonra bile en az yarim saat dinlenmek istiyorum. Mesela gün icerisinde yatip dinlenirsem pek bir sorunum kalmiyor.
Herseyi unutmaya basladim, dikkatim falan cok daginik.
Senin nasil geciyor hamilelik? Benden 2 hafta ondesin bebislerin nasil? Kac kilo oldular?

Bende ödem şişlik oluyor hatta son 10 gündür ara ara çok baş ağrım da oluyor sizin dediğiniz şikayetler bu tarz mı? Neye sebep oluyormuş ki?
Benim ellerimde ödem oluyor ama bununla beraber yanma hissizlik, güc kaybi ve eklem yerlerimde agri da olmaya basladi. Pazartesi doktor randevum var iste bir gidip sorucam sebebi ne diye.

Başından beri onu içiyorum kesin bir bilgi mi malum heeryer yalan yalnis habeerle dolu , herabgi bir resmi haber yada makale var mı

Genelde gümde en az 2.5 -3 litre su tüketimi
Tuz şeker karbonhidrat azaltmak
Riskli değilse 20-30 dk da olsa yürüyüş ödemlere iyi geliyormuş. Tansiyona ve idrara da bakılmalı ayrıca uzun düredir oluyorsa

Selam kızlar isimleri netlestirdiniz mi ya ben hala çok kararsızım. Kız annelerinden isim önerisi bekliyorum. İlk kızım Dicle Mira. Bu kızıma da Derin Ela veya Arjen Ela düşünüyoruz sizce nasıl? Farklı isim önerilere açığım

Bende çalışıyorum 8 saat oturuyorum malesef. Ama bir sorun olmuyor sandalye ofis sandalyesi rahat diye sanırım. Sadece ödem oluyor. 37. haftama kadar da çalışacağım inşallah
Masqllah Bebek sanki aşağıdan batıyor gibi his oliyor mu? Birde ayaklarınızın altina Bir sey koyuyormusunuz? Son olarak kalkmadan masada kac saat oturabiliyorsunuz bir kişi ile konuştum yarim saatte bir ayağa kalkıp odada turluyordum dedi. Cok tsk ederim bu arada

Genelde gümde en az 2.5 -3 litre su tüketimi
Tuz şeker karbonhidrat azaltmak
Riskli değilse 20-30 dk da olsa yürüyüş ödemlere iyi geliyormuş. Tansiyona ve idrara da bakılmalı ayrıca uzun düredir oluyorsa
Günde 2.5 litre su iciyorum cogu zaman. Agzimin tadi da degisti zaten o yuzden hersey su an tuzlu geldigi icin yiyemiyorum ama karbonhidrat cok konusu cok sorunlu su siralar kendimi peynir domates ekmek yemekten alamiyorum. Bir de ben hala calisiyorum ve gun icerisinde cogunlukla ayakta gibi birseyim. Gerci son günlerde iyice yorulmaya basladim.

biz sare ve vera arasinda kaldik ama ben galiba vera koyucam.

Benim de son 1 haftadır ayaklarım ellerim sürekli sis. Özellikle akşamları balon gibi oluyor. Şişen yerlere dokununca aciyor. Ben yediğime içtiğime cok dikkat etmiyorum özellikler karbonhidrat hamur işi tüketiyorum. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı ama artık yemesek daha iyi olacak. Günlük yuruyus yapıyorum ama uzun süre ayakta kalmak ya da aynı pozisyonda oturmak da olumsuz etkiliyor. Odem gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilirmiş ama yanında yüksek tansiyon da eşlik etmesi gerekiyormus . Ben de korkuma tansiyon aleti aldım yükselirse doktora gideyim diye

Dicle nehir ismi, Nil ismini seviyorsan uygun olsun diye Nil Ela da düşünebilirsin bize ilk kız denmişti.Eşim ve kaynımın isimleri Fırat ve Meriç yine nehir ismi olsun istediğim için Nil Ece düşünmüştüm, 16. Haftada pipiyi birden gösterince Aras Efe oldu
Geriye nehir ismi kalmadı zaten

Sen ayaktasın hala ne güzel. Benim 26-27 gibi zorlamaya başladı zaten izne erken ayrıldım Allahtan. Kasılmalar sertleşmeler çok rahatsız etti bir gün hastanede yatıp çıktım hatta. Doktor yatacaksın dedi. Sonra ara ara ağrılar sızılar kasılmalar derken bu haftayı gördük çok şükür canım. Ama dediğim gibi yatmak dinlenmek şart ikiz gebelikte. Bebişler iyiydi gayet en son kiloları 1700 civarıydı bakalım haftaya kontrolümüz var. Nst de giriyorum her kontrolde artık.

Ay ne güzel benim eşimin de ismi Fırat kızımın ismini o yüzden Dicle koyduk bunda Nil güzel olur teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…