2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Ben 2 beden büyük aldım. Göğüsler bir beden sırttan 2 beden büyüdüm bazı kalıplar geniş olunca 1 beden büyüğü de oluyor. Ama hastane çantama 2 beden büyük koydum, deneyip aldım. Göğüsten biraz büyüktü ama sırttan tamdı belki yine büyür diye düşünerek doğumda.

Ben giyiyorum ama benimki diz alti. Diz üstü biraz rahatsizlik verdi bana dizim falan katlandiginda arada kalan corap canimi acitti. O yüzden diz alti giyiyorum. Cok rahatlatti beni sebebini anlamadigim bir sekilde.

Ben giyiyorum ama benimki diz alti. Diz üstü biraz rahatsizlik verdi bana dizim falan katlandiginda arada kalan corap canimi acitti. O yüzden diz alti giyiyorum. Cok rahatlatti beni sebebini anlamadigim bir sekilde.
Benim varislerim daha çok basen bölgesi ve basen bölgesine yakın yerlerde. Sizinki gibi rahatsızlkk verir mi bilmiyorum henüz denemedim evde olduğum zaman deniycem ilk seferinde. Umarım rahatlatır.

Bende 80c kullaniyorum normalde 90c aldim emzirme sutyenini. Hic denemedim ama süt dolunca göğüsler iyi ve büyüyor diye 2 beden büyük aldim

Bende 80c kullaniyorum normalde 90c aldim emzirme sutyenini. Hic denemedim ama süt dolunca göğüsler iyi ve büyüyor diye 2 beden büyük aldim
Benim de sizinle aynı. Normalde 80b takıyodum ama sırttan aşırı genişledim o kadar kilo almamama rağmen. Ya da vücutta nefes alırken baskı olduğu için aşırı rahat olmak istediğimden bol takıyorum belki de. Yoksa nefes alırken batıyo.

Evet gördüm bende bı arkadaş daha paylaşmış , yani böylesine zararliysa devlet hala nasıl el koymuyor üretimine izin veriyor , önceden sarıkız vardı oda çok güzel magnezyum içeriyordu onu bulamıyoruz artık bı bu vardı içiyordum nasıl icicez artık

Maşallah sana da ama evet bırakıp artık dinlen bence ağırlaştıkça zor olur çünkü . İnşallah kiloları iyi olur benimde temennim o yönde

Kızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Ebebekte kampanyasi vardı 3 tane aldım okadar rahatlık ki bı beden Büyükbana yeterli geldi citcitini kullanmadanda zank diye açıp emzirebiliyordum kesinlikle tavsiyedir

Ben 80 takıyodum ebebekten 95aldım şu anda tam oluyor belkide sütle dolunca olmıycak bile Ama ebebek ve lcw emzirme sütyenleri güzel tavsiye ederim

Kızlar birkaç haftadır pazarda görünce dayanamayıp aslında mevsimi olmamasına rağmen bi meyveyi alıp yiyorum. Bugün yine aldım kocam da kızdı çocuğa gdo'lu yedirip durma diye vicdan yaptım şimdi de Biraz saçma bi soru oldu belki ama haftada 1-2 gün az az yediğim bir şeyden gdo geçer mi direkt?

Ben 80 takıyodum ebebekten 95aldım şu anda tam oluyor belkide sütle dolunca olmıycak bile Ama ebebek ve lcw emzirme sütyenleri güzel tavsiye ederim
Lcw kaplı emzirme atleti de güzel. O yüzden ben tek sütyen koyucam sütyenden farksız kaplı atletler ama kesinlikle her yerde yok. Çorlu da yaşıyorum orda buldum daha önce forum istanbul ve farklı birçok istanbul avmsınde bulamadım nette de çıkmadı karşıma. Stokta olmayınca aramada da çıkmamıştı.

Kızlar mide yanmanız ne durumda ben 33+5 oldum bugün 2 gündür aşırı midem yanıyor acaba Sağlık Ocağına gitsem fayda edicek bi ilaç verirmi

Ben Elele madre modelini aldım geldi kurdum bile benim çok hoşuma gitti anne yanı olarak da kullanılıyor bir bakın isterseniz
Teşekkür ederim baby plus play sleep almayı düşündüm ama Bi türlü karar veremiyorum bu modelede bakayım teşekkürler :)

Bizde ne burgerler falan gömdük canim herşeyin dogalina ulaşmak bu zamanda mümkün değil üzülme plesantamiz süzgeç görevi görüyor , sanki zamanında yediğimiz şeylerde gdo yokmu

Kızlar mide yanmanız ne durumda ben 33+5 oldum bugün 2 gündür aşırı midem yanıyor acaba Sağlık Ocağına gitsem fayda edicek bi ilaç verirmi
1 hafta 10 gün aşırı mide yanması yaşadım şimdilerde azaldı çok zorlandığımda gaviscon kullanmıştım, sağlık ocağı bence yazar diye düşünüyorum çünkü dojtorada gitsen bu ve muadili bı ilaç yazar

Bizde ne burgerler falan gömdük canim herşeyin dogalina ulaşmak bu zamanda mümkün değil üzülme plesantamiz süzgeç görevi görüyor , sanki zamanında yediğimiz şeylerde gdo yokmu
Böyle bi yoruma ihtiyacım vardı Hem zaten çocuğum da gdolu ve fast food seviyo muhtemelen, en çok onları yediğimde içerde tepiniyo skfkskdk

Ben noodle haftada 2 kez yedim kaç kere çikolata tatlı yiyoruz. Yediğimiz sebzede aldığımız tavukta bile hormon gdo var bence hiç vicdan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…