- 2 Ağustos 2022
- 1.233
- 1.031
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.521
Ben 2 beden büyük aldım. Göğüsler bir beden sırttan 2 beden büyüdüm bazı kalıplar geniş olunca 1 beden büyüğü de oluyor. Ama hastane çantama 2 beden büyük koydum, deneyip aldım. Göğüsten biraz büyüktü ama sırttan tamdı belki yine büyür diye düşünerek doğumda.Kızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Ben giyiyorum ama benimki diz alti. Diz üstü biraz rahatsizlik verdi bana dizim falan katlandiginda arada kalan corap canimi acitti. O yüzden diz alti giyiyorum. Cok rahatlatti beni sebebini anlamadigim bir sekilde.El ayakları şişen arkadaşlar. Bende şişlik yok ama hamilelikten önce çok az olan varisler birazcık arttı arada sızı yapınca kalp damar cerrahisine göründüm bugün. Son ay kan akışı arttığından daha çok ağrı sızı yapar dedi. Diz üstü varis çorabı yazdı. Onu aldım bugün. Deniycem bakalım koca gün giyiyormuşuz yatarken çıkıyor sadece. Bacaklarında sızı olan düşünsün bu öneriyi çünkü daha da artarmış son ayda.
Benim varislerim daha çok basen bölgesi ve basen bölgesine yakın yerlerde. Sizinki gibi rahatsızlkk verir mi bilmiyorum henüz denemedim evde olduğum zaman deniycem ilk seferinde. Umarım rahatlatır.Ben giyiyorum ama benimki diz alti. Diz üstü biraz rahatsizlik verdi bana dizim falan katlandiginda arada kalan corap canimi acitti. O yüzden diz alti giyiyorum. Cok rahatlatti beni sebebini anlamadigim bir sekilde.
Bende 80c kullaniyorum normalde 90c aldim emzirme sutyenini. Hic denemedim ama süt dolunca göğüsler iyi ve büyüyor diye 2 beden büyük aldimBen 2 beden büyük aldım. Göğüsler bir beden sırttan 2 beden büyüdüm bazı kalıplar geniş olunca 1 beden büyüğü de oluyor. Ama hastane çantama 2 beden büyük koydum, deneyip aldım. Göğüsten biraz büyüktü ama sırttan tamdı belki yine büyür diye düşünerek doğumda.
Benim de sizinle aynı. Normalde 80b takıyodum ama sırttan aşırı genişledim o kadar kilo almamama rağmen. Ya da vücutta nefes alırken baskı olduğu için aşırı rahat olmak istediğimden bol takıyorum belki de. Yoksa nefes alırken batıyo.Bende 80c kullaniyorum normalde 90c aldim emzirme sutyenini. Hic denemedim ama süt dolunca göğüsler iyi ve büyüyor diye 2 beden büyük aldim
Doğum izninin bitişini takiben personele 2 yıl ücretsiz izin verilebiliyor.( Hizmet süresinden bağımsız)3 yıl izin yok ki ama yada varda ben mi bilmyrm.
Evet gördüm bende bı arkadaş daha paylaşmış , yani böylesine zararliysa devlet hala nasıl el koymuyor üretimine izin veriyor , önceden sarıkız vardı oda çok güzel magnezyum içeriyordu onu bulamıyoruz artık bı bu vardı içiyordum nasıl icicez artıkBen sosyal medyada gördüm ama internette de buldum haber sitesinde Zararlı maden suları (nitrit içeren) . İçinde yararlı bir şey yok diyemez kimse ama çok zararlı olan nitrit var bu yüzden önerilmiyor.
Sağlığa zararlı maden suları!
Kıbrıs'ın sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle bazı Türk sodalarının ithalatını yasaklamasının ardından ortayaçıkardığımız soda rezaletine son noktayı Sağlık Bakanlığı koydu.www.gunboyugazetesi.com.tr
Maşallah sana daBana zaten herkes sasiriyor. bir perinatologum var 4 haftada bir gittigim o her gidisimde sok oluyor ise gidiyorum diye ama pazartesi günü artik kadin dogumcuma gidip rapor alacagim cünkü perisan oluyorum artik aksamlari.
Ben de o kadar kasilma olmadi ama 4. ayin sonuna kadar her gün ufak ufak kanamam oldu onun icin progestron verdi ve ben de bir süre yattim 10 gün falan.
Masallah bebislerine :) bir saglicakla 2800 civarlarini görebilsem icim cok rahatlayacak.
Ebebekte kampanyasi vardı 3 tane aldım okadar rahatlık ki bı beden Büyükbana yeterli geldi citcitini kullanmadanda zank diye açıp emzirebiliyordum kesinlikle tavsiyedirKızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Ben 80 takıyodum ebebekten 95aldım şu anda tam oluyor belkide sütle dolunca olmıycak bileKızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Lcw kaplı emzirme atleti de güzel. O yüzden ben tek sütyen koyucam sütyenden farksız kaplı atletler ama kesinlikle her yerde yok. Çorlu da yaşıyorum orda buldum daha önce forum istanbul ve farklı birçok istanbul avmsınde bulamadım nette de çıkmadı karşıma. Stokta olmayınca aramada da çıkmamıştı.Ben 80 takıyodum ebebekten 95aldım şu anda tam oluyor belkide sütle dolunca olmıycak bileAma ebebek ve lcw emzirme sütyenleri güzel tavsiye ederim
Teşekkür ederim baby plus play sleep almayı düşündüm ama Bi türlü karar veremiyorum bu modelede bakayım teşekkürler :)Ben Elele madre modelini aldım geldi kurdum bile benim çok hoşuma gitti anne yanı olarak da kullanılıyor bir bakın isterseniz
Bizde ne burgerler falan gömdük canim herşeyin dogalina ulaşmak bu zamanda mümkün değil üzülme plesantamiz süzgeç görevi görüyor , sanki zamanında yediğimiz şeylerde gdo yokmuKızlar birkaç haftadır pazarda görünce dayanamayıp aslında mevsimi olmamasına rağmen bi meyveyi alıp yiyorum. Bugün yine aldım kocam da kızdı çocuğa gdo'lu yedirip durma diye vicdan yaptım şimdi deBiraz saçma bi soru oldu belki ama haftada 1-2 gün az az yediğim bir şeyden gdo geçer mi direkt?
1 hafta 10 gün aşırı mide yanması yaşadım şimdilerde azaldı çok zorlandığımda gaviscon kullanmıştım, sağlık ocağı bence yazar diye düşünüyorum çünkü dojtorada gitsen bu ve muadili bı ilaç yazarKızlar mide yanmanız ne durumda ben 33+5 oldum bugün 2 gündür aşırı midem yanıyor acaba Sağlık Ocağına gitsem fayda edicek bi ilaç verirmi
Böyle bi yoruma ihtiyacım vardıBizde ne burgerler falan gömdük canim herşeyin dogalina ulaşmak bu zamanda mümkün değil üzülme plesantamiz süzgeç görevi görüyor , sanki zamanında yediğimiz şeylerde gdo yokmu
Ben noodle haftada 2 kez yedim kaç kere çikolata tatlı yiyoruz. Yediğimiz sebzede aldığımız tavukta bile hormon gdo var bence hiç vicdan yapmaKızlar birkaç haftadır pazarda görünce dayanamayıp aslında mevsimi olmamasına rağmen bi meyveyi alıp yiyorum. Bugün yine aldım kocam da kızdı çocuğa gdo'lu yedirip durma diye vicdan yaptım şimdi deBiraz saçma bi soru oldu belki ama haftada 1-2 gün az az yediğim bir şeyden gdo geçer mi direkt?
Bende de aynı durum var doktora sordum normal dediKızlar sizin bebişinde vajinaya doğru tekmeliyor mu? Bazen cok canimi acitiyor, iki gundur sadece asagi tekmeliyor, sanki kolu bacagi cikcak ordan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?