- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.501
Biz Alper e karar verdik.Fikir olur belkiErkek bebek isim önerilerine açığım daha iki isim arasında bile kalmadık
Ben sosyal medyada gördüm ama internette de buldum haber sitesinde Zararlı maden suları (nitrit içeren) . İçinde yararlı bir şey yok diyemez kimse ama çok zararlı olan nitrit var bu yüzden önerilmiyor.Başından beri onu içiyorum kesin bir bilgi mi malum heeryer yalan yalnis habeerle dolu , herabgi bir resmi haber yada makale var mı
Bizde Doruk isminde karar kıldık ailecekErkek bebek isim önerilerine açığım daha iki isim arasında bile kalmadık
benim 31hafta civari 33mm di banada az geldi, doktor normal artik kısalmaya baslar dediKızlar servikal uzunluğunuz ölçülüyor mu kontrollerde. Benim 30+2 de 30 mm çıktı biraz kısa geldi bana
1 beden büyük aldım canım.Kızlar emzirme sütyeni kendi bedenimizden bir beden mi iki beden mi büyük almalıyız acaba? Çünkü süt felan dolacak göğüsler kararsız kaldım
Bnde bir beden büyük alayım o zmn teşekkür ederim1 beden büyük aldım canım.
Tuhaf bir his gibi bir yandan komik karnımda tık tık sürekli. bir de tam uyuyacağım zaman başlıyor. Elini kolunu hissetmek buzda kayıyormuş gibi kıpırtıları. Maşallah olsun tüm bebeklere. inşallah hepimizin ki sağlıcakla doğar. Rabbim isteyip de olmayanlara da anneliği ramazan gecesi hayrına hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah.Hep merak ederdim anne karninda bebeğin hıçkırıgi nasil hissediliyor diye şuan yaşıyorumgulesim geliyor ritmik bir şekilde sarsiliyor kafasinin olduğu yer inanılmaz
Mert Yuşa koyacağız. Tulum seti ve çikolata magnet siparisi bile verdikErkek bebek isim önerilerine açığım daha iki isim arasında bile kalmadık
Ben Elele madre modelini aldım geldi kurdum bile benim çok hoşuma gitti anne yanı olarak da kullanılıyor bir bakın istersenizMerhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama park yatak kullanacak olanlar yada kullanmış olanlar hangi markayı önerirsiniz.
Tansiyon da baktırmak lazım gebelik tansiyonu varmı yüksek mi , normal mi ? İdrarda protein yüksek mi vs. Ödem de onlara da bakılıyor. Doktorunuza kesinlikle söyleyinGünde 2.5 litre su iciyorum cogu zaman. Agzimin tadi da degisti zaten o yuzden hersey su an tuzlu geldigi icin yiyemiyorum ama karbonhidrat cok konusu cok sorunlu su siralarkendimi peynir domates ekmek yemekten alamiyorum. Bir de ben hala calisiyorum ve gun icerisinde cogunlukla ayakta gibi birseyim. Gerci son günlerde iyice yorulmaya basladim.
Ben tulum seti vs. Yaptırdım kapı süsü ve çikolatam kaldı nerde yaptırdınız acabaMert Yuşa koyacağız. Tulum seti ve çikolata magnet siparisi bile verdik
Canım olmuyor batma hissi nadir diyeyim. Ayağımın altında yükseltici var sandalye koydum yanıma arada da ona uzatıyorum. Ben demir çelik fabrikasında çalışıyorum burada pek yürümek mümkün değil öğlen yemekten sonra 10 15 dk bazen yürüyorum :) Özel sektör olunca ücretsiz izne de pek sıcak bakılmıyor o yüzden iznimi kullanabildiğim kadar geç kullanacağım. Kamuda çalışmak gibisi yoktur anneler çok şanslı bence :) 3 yıl ücretsiz izin almak vardı misss :)MasqllahBebek sanki aşağıdan batıyor gibi his oliyor mu? Birde ayaklarınızın altina Bir sey koyuyormusunuz? Son olarak kalkmadan masada kac saat oturabiliyorsunuz bir kişi ile konuştum yarim saatte bir ayağa kalkıp odada turluyordum dedi. Cok tsk ederim bu arada
minik_eller instagram hesabından yaptırdım kapı süsü ve takı yastığını :)Tansiyon da baktırmak lazım gebelik tansiyonu varmı yüksek mi , normal mi ? İdrarda protein yüksek mi vs. Ödem de onlara da bakılıyor. Doktorunuza kesinlikle söyleyin
Ben tulum seti vs. Yaptırdım kapı süsü ve çikolatam kaldı nerde yaptırdınız acaba
3 yıl izin yok ki ama yada varda ben mi bilmyrm.Canım olmuyor batma hissi nadir diyeyim. Ayağımın altında yükseltici var sandalye koydum yanıma arada da ona uzatıyorum. Ben demir çelik fabrikasında çalışıyorum burada pek yürümek mümkün değil öğlen yemekten sonra 10 15 dk bazen yürüyorum :) Özel sektör olunca ücretsiz izne de pek sıcak bakılmıyor o yüzden iznimi kullanabildiğim kadar geç kullanacağım. Kamuda çalışmak gibisi yoktur anneler çok şanslı bence :) 3 yıl ücretsiz izin almak vardı misss :)
memuriyet süresi boyunca 2 defa 1 yıl ücretsiz izin kullanabiliyormuş 5 yılını tamamlayanlar 3 değilmiş 2ymiş :)3 yıl izin yok ki ama yada varda ben mi bilmyrm.
Benim kilo, tansiyon ve idrarim 2 haftada bir kontrol ediliyor. Evde de tansiyonumu ölcüyorum ara ara. Gebelik zehirlenmesinden cok korktugum icin bu konularda biraz pimpirikliyim:)Tansiyon da baktırmak lazım gebelik tansiyonu varmı yüksek mi , normal mi ? İdrarda protein yüksek mi vs. Ödem de onlara da bakılıyor. Doktorunuza kesinlikle söyleyin
Ben tulum seti vs. Yaptırdım kapı süsü ve çikolatam kaldı nerde yaptırdınız acaba
Bana zaten herkes sasiriyor. bir perinatologum var 4 haftada bir gittigim o her gidisimde sok oluyor ise gidiyorum diye ama pazartesi günü artik kadin dogumcuma gidip rapor alacagim cünkü perisan oluyorum artik aksamlari.Sen ayaktasın hala ne güzel. Benim 26-27 gibi zorlamaya başladı zaten izne erken ayrıldım Allahtan. Kasılmalar sertleşmeler çok rahatsız etti bir gün hastanede yatıp çıktım hatta. Doktor yatacaksın dedi. Sonra ara ara ağrılar sızılar kasılmalar derken bu haftayı gördük çok şükür canım. Ama dediğim gibi yatmak dinlenmek şart ikiz gebelikte. Bebişler iyiydi gayet en son kiloları 1700 civarıydı bakalım haftaya kontrolümüz var. Nst de giriyorum her kontrolde artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?