- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.541
Benim de çok yanıyor. Rennie çiğneme tableti iyi geliyor birazcık kesiyor ama genel olarak tamamen bitirmiyor. Çekiyorum yaniKızlar mide yanmanız ne durumda ben 33+5 oldum bugün 2 gündür aşırı midem yanıyor acaba Sağlık Ocağına gitsem fayda edicek bi ilaç verirmi
Gaviscon double action yazdırabilirsin doktoruna bıçak gibi kesiyor o. Çok iyi. Çiğneme tabletleri o kadar etkili değil.Benim de çok yanıyor. Rennie çiğneme tableti iyi geliyor birazcık kesiyor ama genel olarak tamamen bitirmiyor. Çekiyorum yani
Bundan önce pek dikkat etmezdim ölçümlere ama son zamanlarda kasılmarım çok zaten progestan kullanıyorum magnezyum ile beraber kontrollerimde bayadır 2 haftada bir bu kez biraz daha fazlaydı kasılmalarım o yüzden özellikle dikkat ettim bişey demedi doktorum ama bana kısalmış gibi geldibenim 31hafta civari 33mm di banada az geldi, doktor normal artik kısalmaya baslar dedi
sanırım çilekten bahsediyorsunKızlar birkaç haftadır pazarda görünce dayanamayıp aslında mevsimi olmamasına rağmen bi meyveyi alıp yiyorum. Bugün yine aldım kocam da kızdı çocuğa gdo'lu yedirip durma diye vicdan yaptım şimdi deBiraz saçma bi soru oldu belki ama haftada 1-2 gün az az yediğim bir şeyden gdo geçer mi direkt?
Özellikle oturur pozisyondaysam daha cok yapiyor ama ayaga kalkinca daha cok hissediyorum. Sanki bebekleri düsürecekmisim gibi oluyor.Kızlar sizin bebişinde vajinaya doğru tekmeliyor mu? Bazen cok canimi acitiyor, iki gundur sadece asagi tekmeliyor, sanki kolu bacagi cikcak ordan gibi.
Evet canı çeken olur diye söylemedimsanırım çilekten bahsediyorsunben çok yiyorum canım istiyor. O kadar takılma canım bazen cips bile yiyorum hafta da 1 küçük kase kadar çikolata bisküvi bir iki her gün yiyorum açıkcası bir şey olacağını düşünmüyorum ben
Ben ziraat mühendisiyim yüksek lisansımıda çilek üzerine yaptım çilekte sanıldığı gib hormon ve gdo uygulaması yapılamaz canım rahat ol. ye yani sıkıntı yok gdacı arkadaş varmı bilmyrm ama varsa oda yazsın bildiklerini ama çilek sanıldığından ve ekranlara yansıdığından çook daha masum bi meyve.Evet canı çeken olur diye söylemedimYa aslında bende çikolata falan yiyorum ama düşününce onların sanki hiç zararı yokmuş gibi çilekten niye bu kadar korktum anlayamadım şu an gerçekten
Ben 3 4 seferdir yiyorum. Bi sorun olmadı. Çok da sevmem ama ekşi ekşi hoşuma gidiyor benim. Bir de artık canım soğuk şeyler istiyor. Buz yalayan hamileler duymuştum bi ara resmen onlara benziycem gibime geliyorEvet canı çeken olur diye söylemedimYa aslında bende çikolata falan yiyorum ama düşününce onların sanki hiç zararı yokmuş gibi çilekten niye bu kadar korktum anlayamadım şu an gerçekten
Bu yazdığını eşime de okutayım bari de başımın etini yemesin artıkBen ziraat mühendisiyim yüksek lisansımıda çilek üzerine yaptım çilekte sanıldığı gib hormon ve gdo uygulaması yapılamaz canım rahat ol. ye yani sıkıntı yok gdacı arkadaş varmı bilmyrm ama varsa oda yazsın bildiklerini ama çilek sanıldığından ve ekranlara yansıdığından çook daha masum bi meyve.
Doğuma yakın geliyo bence bu yanma hissi falan yaBen 3 4 seferdir yiyorum. Bi sorun olmadı. Çok da sevmem ama ekşi ekşi hoşuma gidiyor benim. Bir de artık canım soğuk şeyler istiyor. Buz yalayan hamileler duymuştum bi ara resmen onlara benziycem gibime geliyor
Hormonlardan sanırım vücut sıcaklığı da arttığı için daha çok soğuk istiyor vücutBu yazdığını eşime de okutayım bari de başımın etini yemesin artık
Doğuma yakın geliyo bence bu yanma hissi falan ya
Hamileligimin 4. ayindan itibaren, her sabah ise gitmeden once kahvaltim meyveli yogurt ve cilek oldu. Elimde alerji cikti cilek yüzünden ama yine de birakmadim yemeyi. Ona gelene kadar paketli gidalar, cipsler mcdonaldslar varEvet canı çeken olur diye söylemedimYa aslında bende çikolata falan yiyorum ama düşününce onların sanki hiç zararı yokmuş gibi çilekten niye bu kadar korktum anlayamadım şu an gerçekten
Dün perinataloğa gitmiştim. Şekerim olmamasına rağmen kendisi bana meyve yeme meyve baklava gibidir dedi. Muz da mı dedim. Adı meyve olan her şeyin yerine baklava kelimesini koy dedi. Tamam meyvede şeker vardır ama baklava kadar zararlı olabileceğini de düşünmemiştim yani meyveye de ara vericem bir süre. Arada kaçamak yaparım o kadar da dayanamamEvet canı çeken olur diye söylemedimYa aslında bende çikolata falan yiyorum ama düşününce onların sanki hiç zararı yokmuş gibi çilekten niye bu kadar korktum anlayamadım şu an gerçekten
Ay ayrica da esin cok biliyorsa o hamile kalsaymisBu yazdığını eşime de okutayım bari de başımın etini yemesin artık
Doğuma yakın geliyo bence bu yanma hissi falan ya
Meyvede seker var ama vitamin olarak da faydasi cok diil mi. Bence direk baklavayla kiyaslamak bi tuhaf geldi. Benim pek uygulayabilcegim bisi diil meyve diyetiDün perinataloğa gitmiştim. Şekerim olmamasına rağmen kendisi bana meyve yeme meyve baklava gibidir dedi. Muz da mı dedim. Adı meyve olan her şeyin yerine baklava kelimesini koy dedi. Tamam meyvede şeker vardır ama baklava kadar zararlı olabileceğini de düşünmemiştim yani meyveye de ara vericem bir süre. Arada kaçamak yaparım o kadar da dayanamam
Teşekkür ederim.Gaviscon double action yazdırabilirsin doktoruna bıçak gibi kesiyor o. Çok iyi. Çiğneme tabletleri o kadar etkili değil.
Rennie var evde ama doktora sormadan içmeyim en iyisi acaba artık saçları felan mı çıkıyor ondan mı bu yanmalarBenim de çok yanıyor. Rennie çiğneme tableti iyi geliyor birazcık kesiyor ama genel olarak tamamen bitirmiyor. Çekiyorum yani
Valla ben inanmıyordum hurafe vs dir diye ama dün ne yersem yandı. Bazen yediklerimizle de alakası yok gibi bu yanmaların.Rennie var evde ama doktora sormadan içmeyim en iyisi acaba artık saçları felan mı çıkıyor ondan mı bu yanmalar
Bencede kesinlikle alakası yok 2 gündür her öğün Farklı şeyler yiyorum asla azalmadıValla ben inanmıyordum hurafe vs dir diye ama dün ne yersem yandı. Bazen yediklerimizle de alakası yok gibi bu yanmaların.
O kadar da büyümüyor yani bende öyle fazla büyüme olmadı.Bende 80c kullaniyorum normalde 90c aldim emzirme sutyenini. Hic denemedim ama süt dolunca göğüsler iyi ve büyüyor diye 2 beden büyük aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?