2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah tez zamanda en hayırlı ömürlü evladı nasip etsin yüzünüzü güldürsün insallah

Ozmaan sahurla alakası yok demekki bende anlamadım neyden oluyor ama duphalac vardi onu ictim ise yaradi biraz gecmezse doktorum lavman yapabilirsin dedi bakalim biraz rahatladim gibi gece gine tutmazsa
Benimde öyle sahur yapsamda yapmasamda farketmiyo her an her zaman olabiliyo benim ben anlamadım gitti sebebini ağrısı bi tuttu mu mahvediyo evin içinde tur atıyorum bol bol

Allah sabır versin insallah tez zamanda saglıklı bebeginizi alırsinız kucaginiza. Benim de ilk bebegim kızdı ve doğumda kaybettim sizi çok iyi anliyorum. 15 ay sonra ikinci bebegim saglikla dogdu çok şukür o kadar tatlı bit evlat ki sanki Allah sabrımızın sonucunda böyle akıllı uslu bir çocuk nasip etti bize. Simdi de 3. Bebegime hamileyim. Yani demek istedigim Allah herseyi öyle güzel ayarlıyor ki bizim yaptigimiz hesaplar olanlar hep boş. Bir zamanlar ağlamaktan gözlerim şişerdi hergün. Ama şimdi oglumun laflarina hareketlerine gozlerimin içi gülüyor. Tabi meleğim aklımdan hiç çıkmadı ama Allahın emanetiydi bize ve emanetini yanına almak istedi. Böyle düsündükce biraz rahatliyor insan.

Ah kuzuuumm, Allah yardımcın olsun.Sana ne desek boş, acını hangi cümle dindirebilir ki Allah sabır versinNeden kaybettin peki?Allah sana yardım etsin kardeşim

Ne guzel Allah sizi sonradan ne guzel mukafatlandirmis. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum ama dogum aninda ne oldu da kaybettiniz merak ettim?

Gecmis olsun rabbim sabirlar versin en guzel vakitte saglikla yeni bir evlat nasip etsin insallah size

Ah kuzuuumm, Allah yardımcın olsun.Sana ne desek boş, acını hangi cümle dindirebilir ki Allah sabır versinNeden kaybettin peki?Allah sana yardım etsin kardeşim
Hepinize teşekkür ediyorum allah razı olsun atlatamadim 2. Kaybim olunca. Psikolojik destek almaya basladim allah kimseye yaşatmasın. Hareket etmedigini hissetmistim meger kalbi durmus. Sonra yapilan testlerde bebegim saglikliydi ama bende pıhtılaşma çıktı ondan olabilecegini soylediler ama kesin bisey yok tabi otopsi yaptirmaya kiyamadim.

Ne guzel Allah sizi sonradan ne guzel mukafatlandirmis. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum ama dogum aninda ne oldu da kaybettiniz merak ettim?
Allah razi olsun. Benim bebegim trizomi 18 hastasiydi yani kromozom bozuklugu vardi. Yüzde 95 anne karninda ölecekti yüzde 5 dogunca. Benimki yüzde 5 i seçti dedikleri gibi yaşamadi. Kalbinde kirlinkanla temiz kan karisikti yani odalara ayrilmamisti. 9 ay benle durdu dogum aninda vefat etti

Ayyy canım benim çok üzüldüm, bundan sonra Allah nasip edince coraspin ve oksapar iğne kullanırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende doğuma kadar kullanacağım

Merhaba kizlar bende haberler kötü. Bugün kontrolüm vardi, tansiyon yüksek cikti, hemen idrar istedi ve protein cikti idrarda. Bebege giden kan akisi azalmiş, nst de samcin cikmadi ama gebelik zehirlenmesi baslangici dedi. Her an alabiliriz bebegi dedi. 30+5 ama kilosu 1500 az. Saat basi evde ölçmem lazim tansiyonu yüksek çıktığı gibi gitmeliyim

Kızlar biz bugun 34 haftamıza girdik çok şükür bismillah diyip bugun hastane çantasını hazırlıyım diyorum siz neler yaptınız
Ben dayanamadım 30. Haftada hazırladım tek tük koymam gereken kendim için bi iki bişey kaldı çorap ped bebek bezi koydum mu tamam oluyo Allah'ın izniyle kafam rahat olsun hazır dursun dedim

Biz de kontrolden çıktık şimdi. 33+3 kilomuz 2.100gr. boyumuz hala kisa ama şuan için başka bir sağlık sorunu görünmüyor çok şükür
Maşallah canım bende 33+1de gittiğimde 2100gr dedi doktor 44cm dedi boyuna ne kadar kısa ki kilosu çok iyi maşallah

Rabbim şu mübarek günlerde yardımcın olsun yavrunu korusun inşallah sağ salim zamanında doğar

Olsun annesi bugünleri görmek bile hayal gibi gelmiyor muydu? İnşallah biraz daha bekler kızın, beklemezse de ufak bi küvöz süreci olucaktır ama onu da atlatır hayırlısıyla o çok güçlü sen de öylesin. Rabbim yardımcınız olsun

En yakın arkadaşımın kızı 30+3te doğmuştu minikti kuvozde kaldi biraz tabi o dönem çok kaygı etmiştik ama gel görelim ki şu an ilkokul 2. Sinifa giden çok zeki ve gayet fiziki gelişimi guzel bir cimcime. Korkma Allah bugüne kadar getirdi, korur da inşallah.

Maşallah canım bende 33+1de gittiğimde 2100gr dedi doktor 44cm dedi boyuna ne kadar kısa ki kilosu çok iyi maşallah
Canim boyunu söylemedi doktor ama 20.haftadan itibaren bacak ve kol boyu 2-3 hafta geriden gelior hatta bir dönem baya korktuk cücelik mi demediler başka şeyler mi demediler. Neyse doğsun inşallah biz yapısal olduğunu düşünüyoruz benm de bacak boyum üst gövdeme göre kısadır.

Ben dayanamadım 30. Haftada hazırladım tek tük koymam gereken kendim için bi iki bişey kaldı çorap ped bebek bezi koydum mu tamam oluyo Allah'ın izniyle kafam rahat olsun hazır dursun dedim
Siz doğumhaneye vermek için bebeğe hangi kıyafetleri koydunuz acaba annemler beyaz penye olan 5 li Bebek takımlarını koy diyor ama videolara bakıyorum bebekleri hep dogumhaneden çıkarken süslü püslü giydirmişler

Canım çok şükür artik en zor kismi atlattin sen ve bebeğin. Benim içim çok rahat bence şuan doğsa bile kısa bir kuvez bakimindan sonra kucağına alicaksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…