2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de tatlı yedim içinde ne varsa o yaptı galiba bebek de ondan 3 4 saat coştu. Ay kim bilir ne kadar zararlıydı

Kızlar bir arkadaş vardı. Şimdi adını hatırlayamadım. Rahim ağzını dikmişlerdi. Ne yaptı o arkadaşımız bilginiz varmı?

Sanki tarihin belli olması daha iyi olur gibi değil mi ama sonra tarih belli olunca iş ciddiye biniyo hissi geliyo böyle daha mı iyi ne bu aralar çok araftayım ya
Zaman yaklaştıkça ameliyat masasına yatmayı düşünmek bile bi acaba dedirtsede artık çok ağır gelmeye başladı bana kucağımda olsa tıpışlasam karnımı delen tekmelerini atan o ayaklarını yesem daha iyi olacak hıçkırık tuttuğunda hele sinirlenip deliriyo tek derdim şuan inşallah 38. haftaya gün verir yinede kararsızım kendimi ağır basan tarafa itiyorum

Arkadaşlar merhaba, ben de Mayıs annesi olacaktim fakat maalesef 6 aylikken kaybettim bebeğimi. Böyle bir kapı süsü hazırlamıştım kızıma ama nasip olmadı psikiyatrist ise onu atmam gerektigini soyledi ama atmaya kıyamıyorum. Bebegine Ada ismi koymayi dusunen bir arkadasim varsa ve isterse ona gonderebilirim. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.

Kaybınız için ne desek boş, Rabbim içinize ferahlık ve sabır versin bu süreci daha kolay atlatabilin inşallah.. Düşünceniz de çok güzel, tekrar sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah

Kizlaar iki gündür aşırı gaz sancisi yaşıyorum 30+5 im ne yapsam gecer sıcak tutuyorum kendimi usutmuyorum da ama nasil gazlaniyorum anlamadım acaba sahur yapip yatiyirum esimle beraber ondanmi oluyor ki

Beenimde iki kızım olacak Allah izin verirse birisine ikra diğerine mihra koymayi düşünüyoruz allah nasip ederse

Kizlaar iki gündür aşırı gaz sancisi yaşıyorum 30+5 im ne yapsam gecer sıcak tutuyorum kendimi usutmuyorum da ama nasil gazlaniyorum anlamadım acaba sahur yapip yatiyirum esimle beraber ondanmi oluyor ki
Benimde öyle sahur yapsamda yapmasamda farketmiyo her an her zaman olabiliyo benim ben anlamadım gitti sebebini ağrısı bi tuttu mu mahvediyo evin içinde tur atıyorum bol bol

Rabbim kolaylığını versin içinize ferahlık versin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

İlk kızım Nilay buna da Aylin sonunda karar verdik biz
İsim arastirirken kulağıma hoş gelenler
Asya,Serra var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…