- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.641
Benim 1 haftadır ne kadar su içsem de akıntım başladı artık akıntı yüzünden ıslaklık oluyo her kontrolde suyu çok iyi diyo doktor o yüzden endişelenmedim zaten artık 2haftada bir cağırıcam dediKizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Kizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Akıntınız ne renk şeffaf mi açık sari mi hamileligim başında akintilar normaldir bu haftalarda normal mi bilemedim sizlerede sorayim dedimBenim 1 haftadır ne kadar su içsem de akıntım başladı artık akıntı yüzünden ıslaklık oluyo her kontrolde suyu çok iyi diyo doktor o yüzden endişelenmedim zaten artık 2haftada bir cağırıcam dedi
Evet tuvalete sıkışıyorum bende ama şu gibi olunca bugün korktum birazBenim de oluyor 1 haftadır. Hemen tuvalete sıkışıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bende 32. Haftaya girdim bebegin hastaneye goturecegim kiyafstlerini kendi pijama takimimi yikadim utuledim baskada birsey yapmadim kendim icin ic camasiri corap kapali oldugum icin tülbentkoyacagim baska nekoymam.gerekiyo acaba hasta kilodu hasta bezi bunlari almalimiyimki bilemedimKızlar biz bugun 34 haftamıza girdik çok şükür bismillah diyip bugun hastane çantasını hazırlıyım diyorum siz neler yaptınız
Masallah hazırlamıssiniz neler koydunuz ben kizimda neler koydugumu hic hatirlamiyorumBen dayanamadım 30. Haftada hazırladım tek tük koymam gereken kendim için bi iki bişey kaldı çorap ped bebek bezi koydum mu tamam oluyo Allah'ın izniyle kafam rahat olsun hazır dursun dedim
Benim su gibi akıntım genelde oluyo hatta bazen cok yorulursam ayakta cok durursam peynir kesigi gibi bir akintiyla sulu oluyo her gitrigimde soruyorum doktora gayet normal rengi yesile donmedikce koku olmadikca korkma dediBenim 1 haftadır ne kadar su içsem de akıntım başladı artık akıntı yüzünden ıslaklık oluyo her kontrolde suyu çok iyi diyo doktor o yüzden endişelenmedim zaten artık 2haftada bir cağırıcam dedi
Doguma girerken 10 lu hastane çıkisını veriyorlar yaninda kim varsa giyinik sekilde geliyo ben kizimi acibademde dogurmustum ve hicbirsey vermedim acibadem kendi tulumuyla guzelce temizlenmis birsekilde cikarmisti odaya insallah medicalparktada oyledir diye umut.ediyorumHemşireye ya da ebeye kıyafet vereceğiz sadece degil mi benim hastane cikisinda battaniye beZ bi suru bisey var sanırım 10 lu oluyor bu. 5 'li hastane çıkışıda var onda battaniye yok.ben organizatörlerden almıştım hurç tarzında onun icine koyup vermeyi dusundum ama ortam nasıl oluyor kiyafetler ne zaman veriliyor yazarken bile kalbim carpti:) cok heyecanli
Benim bazen 1 tl büyüklügunde oluyo ve hissediyorum ıslaklıgı doktora nezaman sorsam nirmal diyo bebisin suyuda nirmal diyoKizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Ben depend külot bez aldım daha rahat olurum diye sonuçta kanamamız olucakBende 32. Haftaya girdim bebegin hastaneye goturecegim kiyafstlerini kendi pijama takimimi yikadim utuledim baskada birsey yapmadim kendim icin ic camasiri corap kapali oldugum icin tülbentkoyacagim baska nekoymam.gerekiyo acaba hasta kilodu hasta bezi bunlari almalimiyimki bilemedim
Benim bazen su gibi bazen sulu kremsi oluyo ama baya çok oluyo değiştirmek zorunda kalıyorum bu haftalarda da normal diye okudum ben kokusuz ve kaşıntı yoksa kontrollerde suyu vs iyiyse sorun olmaz diye düşünüyorumAkıntınız ne renk şeffaf mi açık sari mi hamileligim başında akintilar normaldir bu haftalarda normal mi bilemedim sizlerede sorayim dedim
Evet tuvalete sıkışıyorum bende ama şu gibi olunca bugün korktum biraz
Bebek için 3er adet koydum takımlardan çorabından zıbınına kadar bebek bezi koyucam ıslak mendil koydum ağız mendili koydum 2 tane kundak koydum kundağın birine hemşireye vermek için 1adet takım zıbın çorap şapka koydum 1tane de bebek bezi koyucam bir tane üzerine örtmeye tülbent koyucam kendim için bir tane pijama takımı çorap terlik iç çamaşırı atlet ped koydum tercihen hasta bezi hasta kilodu konulabilir pedle de rahat ettiğim için ben yine ped koydum göğüs pompası koyucam her ihtimale karşılık unuttuğum biseyler varsa hatırladıkça koyuyorum netten vs hastane çantası hazırlayanların örnek listelerine bakıp kendime göreMasallah hazırlamıssiniz neler koydunuz ben kizimda neler koydugumu hic hatirlamiyorum
Aynen benimde öyle oluyo hem sulu hem kremsi beyaz genelde evde hep ayakta oluyorum gün içinde yoruluyorum takip ediyorum kokusuz ve kaşıntı olmadığı için normal buldum internette araştırdığım da bu haftalarda olabileceği yaziyorduBenim su gibi akıntım genelde oluyo hatta bazen cok yorulursam ayakta cok durursam peynir kesigi gibi bir akintiyla sulu oluyo her gitrigimde soruyorum doktora gayet normal rengi yesile donmedikce koku olmadikca korkma dedi
Bende şu 6 lı valiz düzenleyicilerinden aldım bir tanesine ebeye verilecekleri koyup öylece vermeyi düşünüyorumHemşireye ya da ebeye kıyafet vereceğiz sadece degil mi benim hastane cikisinda battaniye beZ bi suru bisey var sanırım 10 lu oluyor bu. 5 'li hastane çıkışıda var onda battaniye yok.ben organizatörlerden almıştım hurç tarzında onun icine koyup vermeyi dusundum ama ortam nasıl oluyor kiyafetler ne zaman veriliyor yazarken bile kalbim carpti:) cok heyecanli
Evet benimde çok oluyor hatta ilk zamanlar suyum geliyo sanıp gidip bakıyordum ama normalmişKizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Allah yardımcınız olsun inşallah stres yapmamaya çalışın mümkün oldukçaKızlar bugün 32. Haftaya girdim. Çalışamaz raporu almak ve de rutin kontrol için doktoruma geldim. Nstye girdim çok şiddetli sancılarım çıktı. Ama fiziken hissettiğim bir şey yok. Yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici iğne vs için. Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde
Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunuzu sağ salim zamanında kucağınıza sağlıklısiyla hayırlısıyla alırsınızKızlar bugün 32. Haftaya girdim. Çalışamaz raporu almak ve de rutin kontrol için doktoruma geldim. Nstye girdim çok şiddetli sancılarım çıktı. Ama fiziken hissettiğim bir şey yok. Yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici iğne vs için. Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde
Allah yardımcınız olsun, gelişmelerden haberdar et bizi de. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğinKızlar bugün 32. Haftaya girdim. Çalışamaz raporu almak ve de rutin kontrol için doktoruma geldim. Nstye girdim çok şiddetli sancılarım çıktı. Ama fiziken hissettiğim bir şey yok. Yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici iğne vs için. Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde
Ayaklarımı üşüttüm belki o etkilemiştir banada gecen hafta suyu normal dediBenim bazen 1 tl büyüklügunde oluyo ve hissediyorum ıslaklıgı doktora nezaman sorsam nirmal diyo bebisin suyuda nirmal diyo
Bu hafta olabiliyorsa sorun yok ben biraz forumlara daldım su sızıntısı olabilir diye görünce tedirgin oldum ama sizlerde de oluyormus biraz rahatladım demek normal bu haftalardaBenim bazen su gibi bazen sulu kremsi oluyo ama baya çok oluyo değiştirmek zorunda kalıyorum bu haftalarda da normal diye okudum ben kokusuz ve kaşıntı yoksa kontrollerde suyu vs iyiyse sorun olmaz diye düşünüyorum
Bebek için 3er adet koydum takımlardan çorabından zıbınına kadar bebek bezi koyucam ıslak mendil koydum ağız mendili koydum 2 tane kundak koydum kundağın birine hemşireye vermek için 1adet takım zıbın çorap şapka koydum 1tane de bebek bezi koyucam bir tane üzerine örtmeye tülbent koyucam kendim için bir tane pijama takımı çorap terlik iç çamaşırı atlet ped koydum tercihen hasta bezi hasta kilodu konulabilir pedle de rahat ettiğim için ben yine ped koydum göğüs pompası koyucam her ihtimale karşılık unuttuğum biseyler varsa hatırladıkça koyuyorum netten vs hastane çantası hazırlayanların örnek listelerine bakıp kendime göre
Aynen benimde öyle oluyo hem sulu hem kremsi beyaz genelde evde hep ayakta oluyorum gün içinde yoruluyorum takip ediyorum kokusuz ve kaşıntı olmadığı için normal buldum internette araştırdığım da bu haftalarda olabileceği yaziyordu
Aynen bende ondan aldim 2 hatta icinde çantamı valizimi herseyi hazır etmeyi dusunuyorum Allah o güzel günleri yaşatsın bizeBende şu 6 lı valiz düzenleyicilerinden aldım bir tanesine ebeye verilecekleri koyup öylece vermeyi düşünüyorum
Allah yardımcın olsun tabiki ederiz aşağıdan kontrol yapıldı mi açıklık vs var mı sancıları kesmek icin tedaviler uygulanıyor diye biliyorum .mutlaka durdururlar onu. Habersiz bırakma biziKızlar bugün 32. Haftaya girdim. Çalışamaz raporu almak ve de rutin kontrol için doktoruma geldim. Nstye girdim çok şiddetli sancılarım çıktı. Ama fiziken hissettiğim bir şey yok. Yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici iğne vs için. Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde
Bende de oluyor canım . Hatta geçen doktora gittiğim gün yürüyerek gittim ki normalde günlük yürüyüş falan yapıyorum 13 bin adımla falan bitiriyorum, ama yürürken bir sancı girdi zor gittim hastaneye sıramı beklerken bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim biraz ıslanmıştı ama progestan kullandığım için rengini anlayamadım doktoruma söylediğimde rahim ağzımın henüz kapalı olduğunu ve suyumun yeterince fazla olduğunu bu haftalarda normal olduğunu söylediKizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Dualarımız seninle umarım Rabbim zamanında kucağına almayı nasip ederKızlar bugün 32. Haftaya girdim. Çalışamaz raporu almak ve de rutin kontrol için doktoruma geldim. Nstye girdim çok şiddetli sancılarım çıktı. Ama fiziken hissettiğim bir şey yok. Yatış verdi doktorum. Ciğer geliştirici iğne vs için. Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?