2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
32. Haftada +14 kiloyla ağlayarak okuyan ben…

bende bu yıl kimseyi çağırmadım kaynvalidemleri çağırcam ama hamilesin yorulma deyip gelmezler büyük ihtimalle bende ayakta durunca ağrım kasılmam falan oluyor, dikkat edip dinlenmek lazım ama maalesef yapamıyoruz, gece soldan sağa dönemiyorum bende bazen ağrıdan

Sizin geç döllenme mi? Benim takvime göre 13 mayıs ama 34+2 deyim. Benim çantam hazır sayılır iç çamaşırı taç kaldı bide kapı süsü çikolata.
İlk aylar geç dolllenme dedi ama sonraki aylar sürekli bebek ilerde dedi aslında son adetimle uyumlu şuan ama doktorla bugün bunu yine konuştuk ilk 3ay verileri önemlidir ilk aylar ben son adet tarihini degistirdiysem onu baz alicaz dedi bende tamam dedim.ben şuan kendini normal doğuma kosullandirdim Allah nasip etsin bebek ne zaman sağlıkla gelirse doktora göre doğum tarihim 23mayis benim sat a göre 13 14 Mayıs ama bebek ne zaman gelcek gorcez artik. Yaa benim eşyalarım da tam aslinda ama çantamı bavulumu hazirlamadim hazirlicam ama cikolata ve kapı süsü bende araştırmadayim onun dışında lohusa elbisesi Alicam bir tane .

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-03-17-59-30-164_com.android.chrome-edit.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
Aynen benim de oyle ya. Neden acaba ayakta durunca veya yorulunca kasilmalar oluyor. Bu brexton hicks bana sadece yorulunca ayakta cok durunca, yuruyus yapinca oluyor. Acaba brexton hick mi degil nedir anlamadim

32. Haftada +14 kiloyla ağlayarak okuyan ben…
Beni düşünün her cümle arkasından 12 12 12 zaten sen almışsın kotayı doldurmussun artık dur kendini frenle .doğuma kadar alman kilo buydu ama sen zaten almışsın... Annemle bakistik yani bence sizde iyisiniz ya o kadar değil yani sadece ben burada kızların yazdığını okumuştum 10 kilo da laf etti doktor diye o yüzden aşırı şaşırmadım önceden idmanli gibi oldu bı 5 dk kendimi kötü hissettim o kadar neyse birazcık güzel besleniriz tambugday ekmeği yeriz zaten az kaldı ben ramazanda davetlerde verilen tatlıyı yemezsem nefesim kesilir aşırı sikmicam kendimi ama dediklerini uygulamaya çalışcam
İnşallah stres şu aralar adım soyadım gibi ama son zamanlarda daha keyifli bir hamilelik geçiriyorum Allaha şükür ben ayrıntıli için gittiğim perinataloa çok mu tedirginim dedim bu ne ki dedi ayrıca iki doğum yaptım bende de çok değişik korkular oluyordu bunlardan biri de tüm testler temiz çıkmasına rağmen down sendromuydu dedi . O zaman dedim yanlız degilim az çok oluyor hormonlardan ama bebeğimi çok özledim eskisi kadar doğum korkum yok onu sevmek öpmek tanismak için artık haftaları sayıyorum tatlı bir heyecan var

O 10 kiloya çok diyen doktorlardan biri de benimkiydi Yarın kontrolüm var 1 aydır kendimi tutuyorum ve o günkü kilomu yanlış hatırlamıyorsam sadece 500 ya da 1000gr aldım şimdi doktor düşünsün

merhaba kızlar,kız bebeklerinizin isimlerini düşündünüz mü ne olucak isimleri biz kararsızız hala

Selam güzel anneler
Herkese huzur dolu bir hafta dilerim

Bir kaç sorum olucaktı ?

️Anne sütü toplayıcı aldınız mı ve hangi markayı tercih ettiniz?
️Yenidoğan emzik tercihiniz hangi marka oldu?
️Bebek arabası hangi marka tercih ettiniz?
️Gümüş kapakta bir silvernurse bide silverina var muhtemelen aynıdır ama alanlar hangisini tercih etti?

Son düzenleme:
Benim 3. Sezeryanım olacak 2.de bende aynı yeri kesecekler diye düşünüp korkuyordum ama 2 3cm üstünden kesiyorlarmış 2. Sezeryanımda bol su tükettim sıvı alımını çoğalttım ağrılar kramplar için Nescafe tükettim doktor üstüne basa basa iç dedi bol bol yürüdüm çok fazla hareket ettim zaten kızım küvezdeydi sürekli onu görmeye gidiyordum bi alt katta uzak mesafedeydi yenidoğan yoğun bakımı ilklerde gözlerim karara karara yavaş yavaş gitsemde sonraları gitgide kısa sürede toparladım ertesi gün kendim tek başıma oturduğum yerden kalkabiliyordum ilkinde canım çok yanıyo diye korkumdan hep yattığım için 15gün boyunca desteksiz kendim kalkamıyordum çok acı çekmiştim sezeryan denince gerçekten bol bol hareket geliyo ayakların kendine gelir gelmez belli aralıklarla sık sık yürüyüp dinlenmek gerekiyo o zaman daha çabuk ayaklanıyo insan Allah izin verirse yine aynı şekil bol bol yürümeyi düşünüyorum ama yinede o acıyı o anları iki kere yaşadığım için anımsadıkça stres olmuyorum diyemem

Aynen benim de oyle ya. Neden acaba ayakta durunca veya yorulunca kasilmalar oluyor. Bu brexton hicks bana sadece yorulunca ayakta cok durunca, yuruyus yapinca oluyor. Acaba brexton hick mi degil nedir anlamadim
Bir haftadır aynı şeyler bendede var bende anlam veremiyorum çok ayakta kalırsam yada yürüyüş yaparsam adet sancısı gibi kasık ağrım oluyo bugün markete kadar yavaş yavaş yürüdüm biraz bi saat kasık ağrısı çektim son zamanlarda bebeğim sürekli kendini bir sağa bir sola topluyo sertleşiyo onada anlam veremiyorum ilk iki hamileliğim de hiç başıma gelmemişti böyle şeyler

Benim baktığım arkadaşımın yaptırdığı instagram hesaplarının bazıları 20 30 günü bile buluyo hazırlığı. İnstagramdan almayacağım o yüzden trendyoldan almayı düşünüyorum. En azından daha çabuk olur ve iade işi daha kolay.

Ben hızlı yürümezsem rahatım (alttan baskı dışında). Az su içince kasılıyorum çok.

Merhaba arkadaslar bugün kontrolüm vardı 35 haftamız bitti. 48 cm ve 2750 gr olmusuz. Kilosu bana biraz fazla geldi daha 1 ayımız var.
Genetik olabiliyormuş kilosunun önden gitmesi. Doktorum öyle söylemişti. Su miktarı da normal çıkınca takipteyiz sadece.

Erkek bebekler kendini toplar gerilirmis. Bilmiyorum sizin cinsiyet ne ama bir ablam oyle demisti. Benim de gercekten dedigi gibi toparlaniyor bir yerde gerildikce geriliyor.
Bu arada benim bayaadir var bu kasilma hissi olayi sizin yeni baslamis daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…