2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnsallah bu da kolay devam eder. Kolay bir dogum olur ve sonra ki surec. Benim sanirim 10 olmustur aldigim kilo. 34+3 uz. Ama dr um diyetisyene bile yonlendirmisti cok kilo almisim gibi

Lansinoh aldım ben . Bebek arabasında mamas papas strada modelini tercih ettik kullanan bir arkadaşımda da denedim onlarda memnun kalmış bizde sevdik. Yeni doğan emzikde Philips avent aldık. Gümüş kapak da e bebekten aldım silver mom di sanirim bunlar bizim tercihimizi
Yaaa süreyi hiç düşünmedim ben biran evvel sipariş edeyim iyiki söylediniz

İnsallah bu da kolay devam eder. Kolay bir dogum olur ve sonra ki surec. Benim sanirim 10 olmustur aldigim kilo. 34+3 uz. Ama dr um diyetisyene bile yonlendirmisti cok kilo almisim gibi
İlkinde 69kilodan 105 kiloya çıkmıştım ödem aşırı çoktu son ayımda hele sokağa çıkamıcak haldeydim sağ elimde 3parmağımın uç kısımları uyuşmuştu hissetmiyordum ayaklarıma bastırınca bildiğin çukur çukur oluyordu 38den 40 numaraya çıkmıştı ayaklarım yüzüm burnum öyle bir şişti ki gözlüklerim havada duruyodu yinede ağrım sızım olmamıştı hiçbi doktor ebe de sen çok kilo aldın diyetisyene git vs demedi deseler iyi olurmuş aslında doğumdan sonrada hipotroid olduğumu öğrendim kilo veremedim uzun bi süre çok uğraştım tam 75 kiloya düştüm veriyorum yaşasın derken sürpriz yaptı 2. Kızım bu sefer dikkat ettim biraz 12kilo aldım gene bişey diyen olmadı doktorlardan doğumdan sonra kilo aldım bu seferde ilacının dozu yükseltildi yine kilo vericem diye 4 5 yıl uğraştım ama başaramadım sonunda pes etmiştim 95 kiloda takılı kalmıştım troid problemim ilaç içmeme gerek kalmıcak kadar dengelendiği için doktor ilacı bıraktırdı 2 sene sonra iştahım azaldı kendiliğinden kilo vermeye başlamıştım tam 84e düştüm düzenli yürüyorum spor vs derken yine bir sürpriz ceee dedi sürpriz diyorum çünkü aşırı düzensiz adetlerim 80 90gğnde bir olurdum kalmıyordum hamile hiç beklemediğim anda oldu herhangi bi sıkıntı olmazsa kilo kolay veriliyo ama bi rahatsızlık olunca verilmiyo Rabbim sağlık sıhhat versin cümlemize çok alsakta sağlıklı olunca veriliyo insallah yine troid vs gibi bir sıkıntım olmazsa verebilirim diye düşünüyorum şimdilik troidlerimde bu zamana kadar bi sıkıntı çıkmadı umarım çıkmazda

İlk kızımda 10 kilo almıştım ama çok ödemim vardı 6 ay içinde normal kiloma döndüm bunda ödem yok diye sanırım çok az kilo aldım içim içimi yiyor acaba beslenemiyor mu kızım diye Perşembe kontrolum var umarım güzel kilo almistir

İnşallah benimde sağlıklı normal doğum olur çok korkuyorum ama normal doğum yapmak istiyorum nasip olursa
Bakalım minik hangisini tercih edecek suyum gelmişti 40 haftayı bitirmiştim yürüyüş masaj hurma falan hiç biri ise yaramamışti küçük hanım yinede inmemisti sezeryan olmuştum bence bebek karar veriyor doğuma ya

Ben bu sene kimseyi iftara cagirmadim anca dip köşe temizligimi yaptım bayramdada bı koruma temizliği yapicam okadar çok zorlanıyoruz artık onlar çağırsin sizi

Benim de vardı bu dediğiniz ağrılar ama saatlerce uzanıp kalktığımda anca olurdu. Şimdi 1 saati geçti mi uyuşuyo bacaklarım ayaklarım belim çok fena oluyo kalkarken. Sabit durmamak lazım.

Benim de vardı bu dediğiniz ağrılar ama saatlerce uzanıp kalktığımda anca olurdu. Şimdi 1 saati geçti mi uyuşuyo bacaklarım ayaklarım belim çok fena oluyo kalkarken. Sabit durmamak lazım.
Özellikle gece uykusunda oluyo evet

Besleniyordur içinizi ferah tutun. Sağlık problemleri yüzünden hamileliğim diyetle yarı aç yarı tok geçiyor. Ama bebek büyüyor besleniyor. Doktorunuz normal diyorsa herşey yolundadır.

Merhaba arkadaslar bugün kontrolüm vardı 35 haftamız bitti. 48 cm ve 2750 gr olmusuz. Kilosu bana biraz fazla geldi daha 1 ayımız var.
Benimde o kilolardaydı 35. Haftada doktor iri dedi Şeker yüklemesi yapılmıştı ama gözden kaçabilir dediği için yeniden açlık tokluk şekeri ölçtü. Şükür normal çıktı. Ölçümde de hata olabiliyor ya da yapısaldır.

Benim doktorum da normale sıcakbakmıyor konuşmalarından anladım birde dedıkı normal yaparsan o an hastanede kim nöbetteyse o dogurtuyor dedi ben olamam. Bana mantıklı gelmedi . Normal istiyorum aslnda ama,doktoru da bırskmak istemiyorum. Bakalım zaman ne gösterir.
Anne,sütü toplayıcısı almadım ne oldğnu bilmiyorm
Emzik biberon almayacam kullanmayı düşünmüyorum.
Bebekarabası hediye yıllar evel alınmıi marka bilmiyorm normal bi araba
Gümüş kapal bence hepsi aynı görevi görüyor bende almayı düşünüyorum e bebekten
Birde bisey daha sorayim simdi mesela oturuyorsunuz yada yatiyorusnuz kalkinca bu alt tarafinizda bir dolgunluk agirlik hissediyormusunuz pek atlatamamis olabilirim
Bıraz uzanayım aayaga kalkmakta zorlanıyorum alta baskı oluyor

İdeal zaman 35. Çanta içinde kimi duysam hala hazırlamadın mı diyor. Onuda temizlikte n hemen sonra yapacam

Tecrübeli annelere soruyorum gümüş kapak almak illa gerekli mi yoksa yara filan olursa mı almalı?
Lanolinli krem kullanmıştım. Gümüş kapağa hiç ihtiyaç olmamıştı. Yara olmadan doğumdan sonra hemen kreme başladım.Birkaç gün düzenli krem kullandım. Yeterli gelmişti.

Lanolinli krem kullanmıştım. Gümüş kapağa hiç ihtiyaç olmamıştı. Yara olmadan doğumdan sonra hemen kreme başladım.Birkaç gün düzenli krem kullandım. Yeterli gelmişti.
Benim iki göğüs ucumda da kahverengi kabuk var kaldırsam altı yaraymış da canım yancakmış gibi duruyo sanki. Acaba bu lansinohu ben doğumdan önce sürmeye mi başlasam ya da o kabuklar nasıl gidicek fikriniz var kı? Bebek süt içerken direkt kopup boğazına kaçıcak gibi duruyo

Aynen benim de oyle ya. Neden acaba ayakta durunca veya yorulunca kasilmalar oluyor. Bu brexton hicks bana sadece yorulunca ayakta cok durunca, yuruyus yapinca oluyor. Acaba brexton hick mi degil nedir anlamadim
aynen bende de öyle doktorum magnezyumdan oluyor dedi ama magnezyum 3 aydır kullanıyorum zaten günde 1 maden suyu iç 1 muz ye dedi azaltır dedi bakalım 4 gündür içiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…