2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sizinki de mi fazla çıktı . Benim doktorum kilosu çik güzel dedi ama bana fazla geldi. Son ay fazla kilo almazlar zaten dedi
Canim biz 33+1 iken gitmistik en son kontrole. 2 bucuk civariydi kilosu. Dr gayet guzel dedi. Normal yani kilolari. Bir de bu saatten sonra boyu cok uzamiyor ama kilo alimi fazla oluyormus.

Erkek bebekler kendini toplar gerilirmis. Bilmiyorum sizin cinsiyet ne ama bir ablam oyle demisti. Benim de gercekten dedigi gibi toparlaniyor bir yerde gerildikce geriliyor.
Bu arada benim bayaadir var bu kasilma hissi olayi sizin yeni baslamis daha
İlk ikisi kızdı 3. erkek kızlarda hiç yaşamamıştım bende böyle hareketler sertleşme vs falan bana bir kere 30. Haftada olmuştu o zamandan beri olmuyordu 1haftadır tekrardan başladı bebeğin sertleşmesi de çok nadir oluyordu son bir haftadır iyice sıklaştı artık

Nisan anneleri çok hareketli. Yakında bizim grup da hareketlenir
Ben sezeryan olucam 27nisanda 38 haftalık olcak cuma günü kontrolüm var gün verir mi bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım 39a sarkıtmaz diye düşünüyorum ve öyle dua ediyorum inşallah 38i çok geçirmez

Artik iyice buyuduler yerleri daraldi iceride yapip ettikleri her seyi hissediyoruz hatta goruyoruz bile o yuzden size sıklasti gibi geliyordur brexton hicks de kotu bir sey degilmis doguma hazirlik icin olmasi gereken bir seymis hatta. Ama iste bu bize olan o mu yoksa baska bir sey mi brexton hicki daha tam ayirt edemedim ben zaten

Onu bir kere yaşadım tam bir normal doğum tatbikatı oluyo tek farkı kasılma ve ağrıların düzensiz olması bebek aşırı hareketli oluyo karnından kasıklarına ve beline doğru keskin acı bi ağrı yayılıyo sırtına doğru çıkıyo ıkınma isteği geliyo insanın içinden karnın gergin oluyo olduğun yerde duramıyosun sürekli hareket halinde geziyosun bunlar hafifliyo ama geçmiyo hafifleyince sakinlesip oturuyosunda tekrar çoğalınca gene aynı oluyosun benim 2saat sürmüştü eşime sırtımı hafifçe ovdurmuştum ağlayarak takip ettim sıklaşıp düzenli olsaydı acile gidecektim bir kere yaşadım Allah'ım bir daha yaşatmasın sağ salim sezeryana giderim inşallah sakin sakin hastane 50dk mesafede Rabbim normal doğum yapacaklara yardım etsin dayanma gücü versin

Bu aksam ilk defa boyle bebek hareket ettikten sonra sanki br yerde sertlesiyo ve nefesim kesilecek gibi oluyo 2 3 kere oldu bu kasilmami oluyo bilemedim nst de kasilma falanda cikmamisti doktor iyi demisti

Benim de oglum 38+1 'de dogdu. Bu oglum da aynı sekilde doğarsa 25 nisana flan denk geliyor. Ben de nisan annesi olabilirim.son anda

Aminn insallahh. Ben bu dedigini hic yasamadim ama. Agri olmuyor diyorlar o kasilmada. Sizin olmus ama. Bir de tecrubeli oldugunuz icin daha iyi bilirsiniz kasilma mi sanci mi yalanci sanci mi nedir. Ben hic bilmiyorum

Bu aksam ilk defa boyle bebek hareket ettikten sonra sanki br yerde sertlesiyo ve nefesim kesilecek gibi oluyo 2 3 kere oldu bu kasilmami oluyo bilemedim nst de kasilma falanda cikmamisti doktor iyi demisti
Benimde arada oluyodu o haftalarda son bir haftadır daha çok yapmaya başladı sağa yada sola toplanıp sertleşiyo ama çok hareketli ağrım sızım olmuyo nst de kasılma sancı da çıkmıyo

Canim biz 33+1 iken gitmistik en son kontrole. 2 bucuk civariydi kilosu. Dr gayet guzel dedi. Normal yani kilolari. Bir de bu saatten sonra boyu cok uzamiyor ama kilo alimi fazla oluyormus.
1 nisanda gittik kontrole 31+5 haftalık kilomuza 2 kili 80 gram dedinboyada ölcebildigim kadariyla 40 cm dedi gayet iyi dedi 2 hafta oncede kilomuza 1kilo 700 gram boyumuza 38 cm demisti boyumuz sankı fazla uzamiyormus gibi geldi doktora gore iyi ama bana göre bilemedim sizlerinki nasildi

Benim de oglum 38+1 'de dogdu. Bu oglum da aynı sekilde doğarsa 25 nisana flan denk geliyor. Ben de nisan annesi olabilirim.son anda
Hayırlısı inşallah böyle düşününce dahada heyecanlanıyorum gün sayıyorum hergün sanki bir günde 3 5 gün geçmiş gibi günler geçmiyo gibi geliyo

Aminn insallahh. Ben bu dedigini hic yasamadim ama. Agri olmuyor diyorlar o kasilmada. Sizin olmus ama. Bir de tecrubeli oldugunuz icin daha iyi bilirsiniz kasilma mi sanci mi yalanci sanci mi nedir. Ben hic bilmiyorum
İlk ikisinde bel ağrısı hariç hiç sancı kasılma hiçbişey yaşamadım bende ikiside çok rahat geçti magnezyum kaynaklı ağrıları bile yaşamadım yani mide bulantısı vs hiç yaşamadım ilkinde 34 ikinci de 12kilo aldım bu sefer 8 kilo aldım başından beri zor geçiyo iştahım yok bulantı ağrılar vs derken ilk ikisi laylaylom geçince bunuda öyle bekliyordum süpriz oldu bana hiç umduğum gibi gitmedi yapamadığım ne varsa yaşıyorum

Birde bisey daha sorayim simdi mesela oturuyorsunuz yada yatiyorusnuz kalkinca bu alt tarafinizda bir dolgunluk agirlik hissediyormusunuz pek atlatamamis olabilirim

Sanki hareketten sonra oluyo gibi anlamadim
Olabilir pek dikkat etmedim ben uzanırkende oluyo otururken de takibime göre son günlerde uyanık olduğu zamanlarda hep yapıyo birtek o uyurken karnım sakin hareketsiz oluyo uyanınca dalga dalga bi sağda poposu bi solda kızlar seslenip gülüyorlar

Birde bisey daha sorayim simdi mesela oturuyorsunuz yada yatiyorusnuz kalkinca bu alt tarafinizda bir dolgunluk agirlik hissediyormusunuz pek atlatamamis olabilirim
Uzandıktan sonra doğrulmak kalkmak zulüm resmen o basınç o ağrı heleki ilk yataktan kalkıp yürümek çok zor ayaklarımın üzerine basamıyorum belim çatlıyo rahimden aşağı basınç bi yandan sağ ayak bileği zaten burkulmuş gibi sürekli acıyı üzerine yüklenemiyorum 34+4 bugün ama basınç ağrılar 1aydır var nerdeyse şuan önceye göre daha yoğun zor sadece

Bizim boyumuzu tam net sekilde soyleyemedi dr zaten net degilmis bu veriler. Olana yakin olculeri soyluyorlarmis. Mesela bize ilk 42 cm dedi boyuna sonra 44 civari dedi. Tekrar baksaydi belki yine farkli bir sey diyebilirdi sanirim cenin pozisyonunda olduklari icin kesin olcuyu tespit edemiyorlardir. Su ana kadar okudugum mesajlarda herkesin gayet guzel olculeri masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…