2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah size hayırlı güzel haberler duyursun şifa versin insallah yarın güzel haberlerinizi alalım Allah büyük

Kızlar eşimle aramızda ciddi problemler yaşıyoruz ve ben bebeğim etkilenmesin diye kendimi çok üzmek istemesem de üzülüyorum, insanlara karşı iyiymiş gibi rol yapmaktan çok yoruldum. Bu mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz ama sizden başka bu konuda yardım isteyebileceğim kimsem yok o yüzden sizden isteğim mesajımı görenler eşimle aramdaki sorunun hayırlısıyla çözülmesi ve Allah'ın benim içime ferahlık vermesi için dua edebilir mi?

Rabbim mehabbetinizi artirsin İnsAllah canim Bakara suresi aç evinde okunsun sirkeli suyla evini sil iyi geliyor böyle seylere

geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin inşaAllah annenin.
Rabbim muhabbetinizi sevginizi arttırsın canım. İnşaAllah çözülür problemleriniz. Sakince biraz düşünün inşaAllah. Hamilelik dönemindede olduğunuzdan belki küçük olan şeyler gözünüze büyük geliyordur eşiniz belki bunları tölere edemiyordur ( hani problem ne bilmiyorum sadece tahmin olarak. Yanlış söylüyorsam affedin). Hani böyle bir süreçse bu doğumdan sonrada devam edecek çünkü anne için ilk aylar kolay değil. Bir uzmandan bu konuda destekte alabilirsiniz. Hayırlı geceler kardeşim

Merhaba şu an durumunuz nasıl acaba bende de su fazlaligi var 24+3 teyim. Ekstra bir sey yapıyor musunuz? Bir de suyynuzun ölcüsü neydi hatırliyirmusunuz doktor soyledi mi ya da

Merhaba mayıs anneleri ben haziran annelerindenim ama burada haftama yakın anneler görünce burayada yazmak istedim.Mayıs sonu haziran başı gibi görünüyor benim doğum bakalım hangi aya.sizlerin de kalça ağrısı oluyormu bu yan yattığınızda uyuşma vs ben camımın alçısından uyuyamıyorum varmı bir çözümü acaba

Bende aklımdan geçtikçe sana dua ederim güzel arkadaşım ama unutma sende doğumunda dua et hep düzelsin diye birde aklına düştükçe inşirah suresini oku yüzünü gözünün önüne getir üfle o çok güzel anlamlı bir sure insanın bence içine huyuna suyuna ferahlık veriyor anlamından ötürü birde birde evindeki suya yemeğini yaparken yemeğine hep ayetel kürsi oku zaten bu zırh gibi dua dünya dua üstüne kurulu ve bazen gün içinde yaşadıklarımız bizi strese sokyyır frekansımız düşüyor gani deriz ya modum düştü sonra çevremizdeki yakınlarımız ile iletişimimiz kopuyor ama duaların frekansları yüksektir. Düşen bu frekansımızı yükseltir ve muhabbet verir ruhumuza daha başka bakmayı sağlar karşılıklı sen oku tüm kalbinle allaha emanet ettim kırılan kalbimi de Rabbim zaten kırılan gönüllerdedir onun olduğu her yer hemen tamir olur Rabbimin Şafi ismi hürmetine eşinin kalbine ruha şifa versin muhabbetiniz artsın

Ğ
Merhaba şu an durumunuz nasıl acaba bende de su fazlaligi var 24+3 teyim. Ekstra bir sey yapıyor musunuz? Bir de suyynuzun ölcüsü neydi hatırliyirmusunuz doktor soyledi mi ya da
merhaba canım. Şuan 32+1 deylm. Dün doktordaydım suyum sonunda normale dönmüş. Bebeğimde çok kilo almayı bırakmış şuan tam olması gerektiği gibi. Ekstra bişey yapmadım tatlı hamurişi vs kesmedim çünkü benim doktorum şeker yoksa beslenme ile ilgisi yok çoğu su fazlalığının sebebi bilinmez demişti. Sadece kasılmalarımı tetiklediğ için daha sık kontrole çağırdı

Ben şuan kalça ağrısına uyandım;( doktor magnezyum verdi bir nebze rahatlattı ama hala ağrıyor soluma yatmak istiyorum sol kalçam ağrımaya başlıyor sağa dönüyorum sağ kalça başlıyor sabaha kadar sağ sol dönüyorum bugün çok ağrıdi. gecen doktora msj attim günde 2tablet al dedi ama ben bir suru takviye alıyorum diye hala 1tablet alıyorum. siz doktorunuza soyleyin magnezyum bir nebze olsun iyi geliyor ama benim tamamen gecmedi

Bu donemlerde bizlerin hormonları zaten alt üst ama eşlerinde psikolojisi bı değişiyor ben de I ikraaa06 dediği gibi bakara ve sirkeli su diyorum evin negatif enerjisini aldığını huzur getirdigini her fırsatta deneyimledim. Allah huzur mutluluk versin siz icinize ferahlık vermesi için bol bol inşirah okuyun o sure inanılmaz iyi geliyor bana. Benim de bazı takıntılarım var mesela biseyi okb derecesinde takarım ama taktigimiz negatif şeyler bizi yaşlandırıyor hastalandiriyor suretimizi bile değiştiriyormuş. Bu saçma mesele yüzünden kendimi kotulestiremicem diye gaza getiriyorum sonra sayısız bol bol inşirah okuyorum.Bide herkes de ise yaramayabilir ama ben kendime zaman ayirdigim zaman daha hızlı siyriliyorum beni üzen meselelerde güzel bı duş bakım kremlerim bı türk kahvesi bide güzel uzay la ilgili belgesel açtım mi dunyadan kopuyoru şu evrende olanlara bak ben bir kum tanesi kadarim benim meselem ne ki diye kucumseyince geçiyor biseyler bende.Tarisma kavga her evde olur bazı dönemlerde bu süre uzar bizi yıpratan 4duvar arasında kaldigimiz zaman kafamizda kurmaya devam ettirmemiz modumuzu bı turlu yükseltememiz.. Allah ferahlık versin inşallah sorunlarınız hizlicaz çözülür cozulcek de zaten sen kendini oyala ve takılma yeterki çünkü artık evlatlar bizi baya hissediyor duyuyor etkileniyor

Benim magnezyum 2 şerden günde 6 zaten maden suyu içiyorum extra olarak kendim epsom tuzunu suya koyup ayaklarımı koyuyorım bitmiyor ağrılarım zormuş

kızlar günaydın,
benim de dün gece çok ağrım oldu baya doğurcam sandım ama karın bölgemde falan değil ağrı tam vajinanın üstünde eski sezeryan dikişinin altında oldu uzunca bir süre geçmedi sonra uyudum biraz sahur hazırlamak için kalktım biraz ağrı vardı sabah işe geldim yine ağrım var ama geceki kadar kötü değil, doktora gittiğimizde sormuştum normal dedi ama ilk seferde hiç böyle şeyler yaşamadım ilkinde karnım baya göğsümün altına kadar gelmişti kaburgamı falan sıkıştırıyordu bunda karnım aşağıda hatta görümcem kayınvelidem falan dün karnın düşmüş aşağı doğum yapacak gibi doktor yanlış mı hesapladı acaba falan dediler ki ben sat 12 ağustos dedim doktora ama 1 defa regl oldum ilk gebelikten sonra doktor o yüzden onu çok dikkate almadı bebeğe baktı 22 ağustos dedi öyle girdi, 2 hafta önceki kontrol de de bebek 2 hafta büyük görünüyor iri dedi bence iri değil aslında 32 değil 34 haftalık olduğumu iddia ediyorum çünkü 32 de bu kadar ağrı vs de fazla bilmiyorum ne yapsam doktora da daha 17sinde gidicez, ağrım bugünde öyle olursa gitmeli miyim sizce doktora ?

Benimde durumum sizle aynı doktor son adet tarihimi 16agustos kabul ediyor benim 6agustos ve hep bebek 10gun ileride diyor ben artık Allah'a emanet doktorun hesabıyla gidiyorum .karnı aşağı inmiş sohbeti geçen hafta konusulmustu burada da benimde indi annem de inmiş diyor sanırım normal. Onun dışında agrilar da yokluyor ara ara ama enfeksiyon kaynaklida olabilir akintiniz varmı bu aralar. Ayaklarinizi sıcak tutun ben sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına çok rahatlatıyor geçmezse şiddetlenirse bence doktora gidin çünkü 17sine var daha. Ama muhtemelen usutuyoruz ben ağrılardan dolayı çok kere erkene aldım randevuyu dinlenerek sıcak tutarak geçti inşallah sizinde öyle olur

ya evet bende o yüzden korkuyorum erken gelirse bebek diye çünkü doktorun 38 hafta diye hesapladığı tarih aslında 40 bana göre benim ilk seferde 37.haftada bile karnım yukardaydı inmemişti bunda tak diye düştü :) 1 nisanda idrar verdim bakıldı enfeksiyon yoktu, bende ya üşütüyorum yada çok yoruluyorum hiç dinlenmiyorum ondan oluyor diye düşünüyorum ama dün baya korktum, bakalım bugün eve gidince dinlencem sıcak su koyup umarım geçer geçmezse gidicez mecburen

İlk ultrasonlarına bak bence orada son adet tarihine göre bir de ultrason boyuna göre olmak üzere iki farklı hafta hesaplaması oluyor ultrason kağıdında yazıyordur ikili tarama yaptırdıysan onun kağıdında da ölçüm değeri vardır. maalesef 20. Haftadan sonra ölçümlerden hafta tahmini yapamıyoruz demişti doktorum.

Ah insallah benimki de normalde döner cok korkuyorum erken dogum olur diye ikiz gebelik çünkü haftaya seker yüklemem yapilacak benim de. Cnm sen suyunun ölcüsünü hatirliyormusun yani doktor söylemismiydi. Bi de Kasılmalar nasil oluyor yürürken bi anda bisey oluyor bibkac saniyelik duuryorum acaba o kasılmamidir bilmiyorum. Bana da progestan verdi ama erken gibi geldi bana progestan icin bilmiuorum

Arkadaşlar aranızda soluna yatamayan varmı ben soluma yatamıyorum sola dönüp yatınca kasık ağrım oluyo aşırı rahatsız hissediyorum uyuyamıyorum sağa dönüp rahatça yatıyorum herkes sola yatmak gerek diyo kan akışı için vs sola yatmak istesemde olmuyo sanırım uzun süredir sola yatmaktan artık solum çürüdü sağ tarafıma dönüp yatsam bi sıkıntı olmaz heralde illa sola mı yatmak lazım

ya baktım ikili taramada sat ve ultrason bulgusu kısmında aynı tarih ikisi de :/ bilemedim bende tahmini olabilir belki dediğin gibi o yüzden 37+0 dan sonra her gün doğabilir diye bakıcam zaten sezeryan olacak :/

bende sola yatınca kasık ağrım oluyor birde sola yatınca reflü oluyorum sağda daha rahat ediyorum ama sağda yatmak özellikle 31-32 haftadan sonra iti dğeilmiş gece yatarken arada bir sağa dönersin o çok sorun değil ama genelde hep sola yat demişti doktor sırt üstü yatmak da iyi değilmiş, sağa yatınca kan akışı yavaşlayıp tansiyon düşüyormuş ve bebeğe az oksijen gidiyormuş dün gece çok zrolandım bende sola yatarken sağa döndüm, az kaldı bi süre daha böyle dayanıcaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…