2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim doktorum bişey söylemiyor çünkü görünen de bi kilo yok hala en fit ve normal doğuma elverişli gebemsin diyor o yüzden bende çok takılmıyorum artık sizde tabiki dikkat edin ama çok da abartmaya gerek yok

Ben o konuda artık Allah'a emanet ettim kendimi 10 günlük bı sure var çünkü arada aynı sizin gibi doktor 38lerde görürken ben 40olucam ama bebek sağlıkla en doğru zamanda gelicek inaniyorum bu aralar çok fazla okuyorum kendimi normal doğuma öyle güzel kanalize ettim ki bebek çok güzel zamanda gelicek inaniyorum . Siz bı ayaklarinizin altına sıcak su koyun. Akintiniz varmı sarıya yakın onu kontrol edin bende de gene enfeksiyon çıkmadı hem kültür alındı hem idrar testi yapıldı ptsi günü gittim temiz çıktı ama bahsettiğiniz yerde ağrılar oluyor dedim bir de sarı akıntı oluyor deyince fitil verdi hemen kesildi inşallah geçer geçmiş olsun tekrardan

evet artık hayırlısı sizin de inşallah en güzel şekilde normal olur doğum benim zaten sezeryan olacağndan gün vermesini beklicem artık :) akıntım oluyor ama böyle su gibi berrak onu söyledim normal dedi idrarda temiz çıktı benim de ilaç vs vermedi bana da.

Benim doktorum sol konusunda ısrarcı biraz ptsi günü gittiğimde yine söyledi soluna yatıyorsun degilmi bebegimize giden damarlardan rahatça beslenme yapabilsin akış rahat olsun sırt üstü yatma dedi sagina da mecbur kalmadıkça yatma dedi ama sola yatış eziyet gibi gerçi sağ da eziyet hepsi eziyet şuan bana ya ben çok huzursuz geceler geçiriyorum . sabrediyorum İyi dayanmışsiniz ben 30dk sonra iptal hiç bir sekilde yürüyüş yapamıyorum çok yoruluyorum
34.haftadan sonra doktorum magnezyumu kesiyoruz dedi sizde de böyle mi?
[/QUOTE
Yaaa doktoru bu uyarıyı veren oldumu başka??

Maşallah size süpersiniz valla en azından 4 dilim börek yerine 1dilim yicemkuru ekmek kemiriyordum son zamanlarda sırf boş karbonhidrat yazık günah cici bebe falan yiyordum onlara ara verdim leblebi fındık fistik badem yiyorum zaten güzelce dikkat ediyorum etmeye devam etcem ama bı sonraki kontrolde bebek az kilo almışsa bende yinede kilo almişsam bundan sonra direk her sofra Zekeriya sofrası tadında olur kıtlıktan çıkmış gibi de yerim

Bizim sizinle adet tarihimiz aynı :) ortalama döngüye göre 13 mayıs doğum gösteriyo takvim. Benim döngüm 25 26 günde bir olurdu öyle hesaplayınca da 10 mayıs doğum gösteriyo :) Sizinle zaman olarak aynı gidiyo olmamız lazım sat a göre gidiyorsa bebeğiniz :)

Aynı durumdayım kendimi sürekli sola zorluyorum ne tarafa yatarsam yatayım yine rahatsızım ama en azından sağda uykuya dalabiliyorum zaten saat başı uyanıp döndüğüm için sürekli çoğunlukla uyandığımda sola dönük buluyorum kendimi yine gün sayıyorum rüyalarımda ya doktorla konusuyorum ya doğum yapmış oluyorum artık geceden beri nefes sorunum çıktı bide nefessiz kalıyorum gibi oluyo hareket edince daha çok oluyo sürekli uzansam uyusam modunda bedenim gündüzleri 1haftadır o modda geçiyo gündüzleri illaki uzanıp uyumam gerekiyo nedense gündüz derin uyuyabiliyorum ama gece rahatsız huzursuz ağrılı geçiyo çok yorgun uykusuz olsamda yine aynı geceler çözemedim

Kızlar eşleriniz doğuma girecekmi yada girmelimi sizce benim eşim dün kendi dedi bende girebilirmiyim diye ama emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz

Sezeryan sonrası kanama oluyor mu? Depend emici külot mu yoksa mesane pedi filan mı almalıyım. Yoksa ped yeterli olur mu.

Biliyor musun ben başında dikkat ettim suyum fazla ve hep bebeğim iri çıktı. Her şeyi yedim ama az abartmadan ve aşırı hareketliydim hala öyleyim ama ağırlaşıyorum artık tabi şimdi 14 kilo olduğunda bu işi dahada abartarak kısıtlamaya gittim biraz da iştahsızlığımda var Şimdi sadece süt kefir yumurta fındık falan yiyorum çocuğa faydalı diye aksine kilo almayı oda durdurdu bende. 26. Haftadan beri 1 kilo falan aldım ben oda bebeğin zaten. Yani her şeyi abartmadan yediğimde bebeğim çok daha mutlu gibiydi sanki 3 haftadır doğru düzgün kilo almıyor gibi o zaman haftada 250 gr alırdı şimdi 2 haftada anca almış

Rabbim icinize ferahlık versin sorunlarınız çözülsün insallah cabucak atlatın bazen olabiliyor boyle seyler

Grce yatarken bazen kalcama ve kasıgima kiramp gibi giriyo genelde dönerken yada hep bir tarafima yatarsam oluyo magnezyum vermisti doktorum günde bir iciyorum ama yinede bu agrilar normal.oluyo kizimdada olmustu

Sezeryan sonrası kanama oluyor mu? Depend emici külot mu yoksa mesane pedi filan mı almalıyım. Yoksa ped yeterli olur mu.
Benim kizimda kanamam ilk 3 gun baya oldu drpent kilot almistim bunda nasil olur bilemedigim icin kararsiz kaldim ama yine depennt alacagim sanirim

Kızlar eşleriniz doğuma girecekmi yada girmelimi sizce benim eşim dün kendi dedi bende girebilirmiyim diye ama emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz
Benim eşim ilkinde girmişti bende emin değildim girse mi girmese mi kendi istedi illa gircem iyi ama iyiki girmiş elimi tuttu ben çok iyi hissettim kendimi baya güç verdi bana sezeryan oldum yine girecek

Esiyle bu dönemde sorun yaşamayan yoktur bizde yaşıyoruz bu biraz benden kaynaklı umarım geçici bir süreçtir ama etkilenmesin diye kendinizi tutmaktansa ağlayıp biraz rahatlamak daha iyi gelebilir

Bebek için kıyafetler yeterli gibi ama bir adet battaniye yetmiyor kusma vs olursa yedek çok ihtiyaç oluyor . Sezaryen olacaksaniz patik cok ihtiyaç ayaklar ısınmıyor kolay kolay

Evet ama doktor 16 agustosu baz alarak gidiyor ilk ay sende geç döllenme oldu dedi sonraki aylarda sürekli 10gun ileride dedi her gittiğim kontrolde son adet tarihmle uyumlu yani 6 ağustosta uyumlu çıkıyor bakalım nssil olcak Şuan siz yazinca farkettim hakikatten bende gündüz uyuya kalınca deliksiz süper uyuyorum gece olunca dön Alllah dön sağa sola kalça ağrısı ..bide nefesim kesiliyor;(
Benim eşim gircek doğuma teyzem doktor o da gircek nasıl olcak ortalık bilmiyorum ama eşim yanimda olsun isterim bı yandan da kafasında ki profil nasıl olur acaba beni anne modunda mi görür o biraz kafamı karıştırıyor.Bir yazı okumuştum kadının biri demiş ki benim eşim doğuma girdi o zamandan beri evet sevgimiz daim ama beni dişi kadınsı görmüyor daha çok anne gibi kutsal görüyor doğumdan sonra böyle oldu demiş. Yani tam anlatabildim mi bilmiyorum gözünde seksi bir kadın gibi olamıyorum artık demiş.. yine de eşim gircek elimi tutması benim için büyük güç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…