2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla afi 20 demişti en son fazla çıktığında ama kaç oluyor inan bilmiyorum. Bebek bir yere toplanıp sertleşiyor gibi oluyordu otururken yürürken. Bende 26. Haftamdan beri progestan fitil kullanıyorum şikayetlerimi baya azalttı

Aynen bende yorgun olmama rağmen çok zorlandım sol tarafıma dönüp uyuyamadım ağrıdan sıkıntıdan sırtüstü zaten yatamıyorum nefesim daralıyo öyle yatınca sağa dönsem rahat ediyorum ama içim rahat etmiyo napıcamı şaşırdım bian önce geçse zaman artık

bende 37.haftaya gün sayıyorum resmen eşim de sen erken doğurcan heralde çok istiyosun bitsin bitsin diye diyor :) kızımda da 40 ı beklemedi 37 de doğdu, yani tabi erken doğmasın ama 37.den sonra doğsun istiyorum valla ne yalan söyleyim, çok zorlanıyorum artık çünkü

Aynı durumdayız bende 38 olsun diye gün sayıyorum sezeryan için doktor 39a sarkıtırsa ağlarım herhalde daha gün vermedi cuma günü gidince sorcam artık çünkü bi dahaki kontrol bayrama denk geliyo bayramda zaten 37ye girmiş olcam 27nisanda tam 38 haftalık oluyo

Kızlar bacak aranıza minik yumuşak yastık koyarsanız kalça ağrılarınız biraz hafifler uyurken. maden suyu da her gün içmeye çalışın magnezyumu yüksek, sodyumu düşük olsun ama. Bir de doktorun bana verdiği magnezyumu ağrım olduğunda 2 kere içiyorum o gün.

Dün biz 3-4 saat yürüdük eşimle, alışveriş yaptık biraz, oğlum okuldaydı. Biraz abartmışız 15 bin adımım vardı ama öldüm eve gelince. Daha şimdi kendime gelebiliyorum. Bir daha bu kadar yürümem doğuma kadar.

oo sizin daha yakınmış bayramdan sonra alır o zaman büyük ihtimalle, evet tabi ki gün vermesi lazım artık çok yaklaşmış benim de 9 mayıs da 37 bitiyor 38 e giriyorum 12-16 mayıs arası alır diye düşünüyorum ama bakalım bende 17 nisanda gidicem kontrole o zaman gün versin diye sorcam

ooo çok normal 15.000 adım diyorsunuz ben yarım saat yürüyünce kasık ağrım aşırı oluyor doğuracak gibi oluyorum baya sancı giriyor bence iyisiniz :) ama yine de evet o kadar yürüme fazla gelmiştir. maden suyu bende hergün içiyorum bakalım magnezyum da en yüksek doz olandan 1 tane kullanıyorum ama azalmıyor benim ağrım sanki

O yüzden heyecan panik uykusuzluk ağrı sızı hepsi birbirine girmiş durumda hayırlısıyla zamanımız gelir inşallah

34.haftadan sonra doktorum magnezyumu kesiyoruz dedi sizde de böyle mi?
Ben doğumdan sonra bile kullanmıştım emzirme döneminde. Ama herkesin yapısı farklı.
Bu aylarda ağrılar iyice artıyor ya. Ödem, bebeğin ağırlığı, kilo derken vücut dengesi şaşıyor. Ama az kaldı inşallah artık 1 ay maksimum

evet normal olacaktı öyle planlamıştık artık sancı gelmesini bekliyorduk, ama son anda kordon düğümü olunca acil sezeryan olmak zorunda kaldım.
Bende normal doğum çok istiyordum 38de çatı muayenesinde çayın dar zor olur demişti yinede denemek istedim oda tekrar bakarız bir dahaki kontrolde demişti 40. Haftada tekrardan çatı muayenesi oldum sol taraftaki kemik baskıyla iyice çıkıntı olmuş zaten çatın da dar bebeği çok zorlar vakum kullanmak zorunda kalırız deyince sezeryanı kabul ettim riske atmak istemedim bi de o dönemde haberlerde vakumla doğan bir bebeğin bıngıldağı patlamış zorlarken o haberden çok etkilenmiştim direk kabul ettiğim gibi tam 40. Haftada sezeryana girmiştim

benim çatı muaytenesi de çok iyi çok rahat doğar demişti herşey uygundu ama aksiklik olunca 37+4 de aldı sezeryanla, arkadaşımın bebeğinin de vakumla çekmeye çalıştılar vs kafa tasını çatlattılar vs 3 ay hastanede kalmıştı şimdi çok sağlıklı kızı 4 yaşında ama neler yaşadı yani, bence iyi yapmışsınız riske atmaya hiç gerek yok

Ben de sağa yatamıyorum sizin tersinize nedense sağ kalçam daha çok ağrıyor bir de uykuya kesinlikle sağda dalamıyorum sağ burun içinde et var bariz görünüyor nefes alırken burun da tıkalıysa hırıltı yapıyor ama sırt üstü buluyorum bazen kendimi her yerim uyuşuyor en iyisi sol tarafım

Son bi kaç gündür bende sol tarafıma dönükken uykuya dalamıyorum ondan önce hep solumda rahat edip uyurdum çok geçmiş olsun

Ben iki çatı muayenesindede çok zorlanmıştım muayeneden sonra hafif kanamam ağrım olmuştu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…