2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Doktor bişey dedi mi peki yavaş kilo alıyor vs gibi . Ben ptsi günü insanı beslenme düzenine geçtim 2 hafta sonra neler olmuş olcak gorcem oruç tutmuyorum eşimle sahura kalkıp sahur yapiyordum sabah erkenden de kahvaltımı yapıyordum. Gün içinde pasta börekleri saymıyorum biraz abartmıştim zaten ben bı anda kıtlıktan çıkmış gibi yemeye başlamıştım.simdi iyi gidiyorum

Esiyle bu dönemde sorun yaşamayan yoktur bizde yaşıyoruz bu biraz benden kaynaklı umarım geçici bir süreçtir ama etkilenmesin diye kendinizi tutmaktansa ağlayıp biraz rahatlamak daha iyi gelebilir
Bende öyle düşünüyorum sorun oluyor illaki yoruluruz ağrımız oluyo psikoloji ayrı bir dert zaten eşime sürekli beni anlamıyorsun anlamıyorsun diyorum bende, bi tartışma oluyor yani zor bir süreç ama bebek doğduktan sonra geçiyor bu durumlar inşallah yine geçecek

Benim kast ettiğim tartışma tarzı küçük bir sorun değildi o yüzden dua etmenizi istedim, birçoğunuz da destek oldunuz teşekkür ederim. İnşallah bu süreçte ve sonrasında hiçbirimiz küçük ya da büyük sorunlarla karşılaşmayız

Kızlar sizinde gün içinde olup ma akşam olunca daha çok olan bir nefes kesilme durumu oluyormu göğüs kafesim ağrıyor ve basınç ile beynime sanki kan yığılıyor aynı anda ciğerlerim suratımdan çıkacak gibi oluyor bir kaç saniye süren bir olay biraz rahatlıyorum sonra yeniden böyle sürüyor valla uyumak zamanı gelince bu nedenle hiç keyif alamıyorum aksine canımla cebelleşiyor gibi hissediyorum.oysa çok uykum oluyor

Aynen kısa süreli oluyor sonra geçiyor bi nefes daralması bi basınç hali oluyor değişik

Tamda bu sebepten bu saatte buraya geldim. Uyuyamıyorum nefesin daralıyor boğulacak gibi oluyorum. Gözümden uyku akıyor ama nafile.
Yastık yükselttim, dikeldim oturarak uyumaya çalıştım yine yok. Napcaz bilmiyorum

Yok haftasıyla uyumlu gittiği için bişey demiyor önceden su fazlalığındandı biraz önde gitmesinin sebebi şimdi haftası haftasına uyumlu görünüyor

Tamda bu sebepten bu saatte buraya geldim. Uyuyamıyorum nefesin daralıyor boğulacak gibi oluyorum. Gözümden uyku akıyor ama nafile.
Yastık yükselttim, dikeldim oturarak uyumaya çalıştım yine yok. Napcaz bilmiyorum
Ben telefon elimde uyuyup uyanıyorum bende yükselttim yatağın başını falan deniyorum

Erken doğumu tetiklediği için kesmiştir büyük ihtimalle.İlk hamileliğimde kalça ağrım sonlara doğru olmuştu Dr erken doğumu tetikler diye magnezyum vermemisti
Magnezyum neden erken doğumu tetikler ki acaba? Kasılmalara iyi gelmiyor mu aksine?

İşte bende duydum böyle şeyler boşanmaya giden hikayeler bile okudum açıkçası benim eşim biraz fazla hassas 2 3 aydır ilişkimiz bile yok korkuyormuş içi gidiyormuş vs şuan bile ben acaba beni eskisi gibi kadın olarak görmüyor mu diye bazen strese sokuyorum kendimi bide doğum halimi görünce daha fazla etkilenip uzaklaşma olurmu emin olamadım

Magnezyum neden erken doğumu tetikler ki acaba? Kasılmalara iyi gelmiyor mu aksine?
Bana da doktorum günde 2ye çıkar dedi kasılma ağrılara iyi gelir dedi. Ama erken doğumu tetiklediğini bilseydim sorardım aslında.bu arada bana da eczacı takviye alırken balık yağını son 2 3 hafta kala bırak kan sulandırıcı etki yapar falan dedi ben regenesis Max kullanıyorum şuan omegali diye bilmiyorum ne zaman bırak dicek dokror.

Evet benzer şeyler okudum benimde kafam biraz karışmişti sonunu düşünmeden attığımız adımlar verdiğimiz kararlar tüm düzenimizi bozabiliyor iyi düşünmek lazım aslında. Mesela bir arkadaşım eşim çok girmek istiyordu ben kesinlikle müsade etmedim. Erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor onlar bize baglaniyorlar daha kutsal görüyorlar o ana şahit olunca ama kafalarında ki dişi kadin imajı bitiyor falan demişti.. ben hamileliğini ogrendigimden beri yakınlaşmiyorum riskli bir gebelik geçirdim zaten ama şimdi herşey yolunda son ay özellikle yakinlasin normal doğum için iyi olur diyorlar bunu söylediğimde bile ben nasıl kıyarım sana dedi lafa bak kıymak? Sonra çocuk herşeyi duyuyormus artık dedi sacmlama dedim ama icimdende gerçekten erkeklerin bazı konularda kafası nasıl çocuk gibi çalışıyor görmüş oluyorum koca adam çocuk duyarmi karnından dedi ya ki biz evlilik hayatı güzel olan bir cifttik valla düşünmek lazım bunu ya olmadı girmesin hiç

Bebek için kıyafetler yeterli gibi ama bir adet battaniye yetmiyor kusma vs olursa yedek çok ihtiyaç oluyor . Sezaryen olacaksaniz patik cok ihtiyaç ayaklar ısınmıyor kolay kolay
1 adet hastane cikisinda var 1 adet hastaneden dogumdan cikinca sarili getiriyorlarmis bir tanede müslin koymayı düsünuyorum

bende ilk doğumdan önce benzer hikayeler duymuştum o yüzden eşimin girmesini istemiyordum, hatta doktorlar vs de konuşmamıştık son anda beni ameliyathaneye götürürlerken bırakmam illa bende gelcem diye tutturdu ameliyat ekibi alamayız dedi almadılar önce ortalığı ayağa kaldırdı baya :) doktorumuzu aradı vs sonra aldılar içeri iyiki yanımda olmuş ben çok cesaretli öyle herşeye mızmızlanan bir tip de değilim ama o ameliyathaneye girince kalp çarpıntım oldu resmen kötü oldum bayılcak gibi eşim yanımda elimi tutunca o kadar rahatladım ki anlatamam, doğumdan sonra da her halimi gördü duşa yalnız girme dedi doktor ilk 1 hafta, üzerimi giydirme o dikişi kremi vs hepsine o yardım etti hep eşim vardı yanımda ilişki konusunda da hiç etkilenmedi aksine daha da çok istiyor sen istemiyosun falan diye trip falan atıyor sürekli, ama her insan farklı bende eşimden bu kadar beklemiyordum etkilenir ilişkimiz bozulur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı bence o durumlar nadir olarak yaşanıyor :)

aaa az mı dedi aslında az değil bende 31+4 de gitmiştim 2050 gram 43 cm kilosu çok iyi dedi normalde 1.700-1.800 olur bebekler bu haftada dedi yani benim ki aşırı az o zaman sizin doktorun dediğine göre kızımda da böyleydi bu haftalarda hatta biraz daha azdı 37.haftada 3650 doğdu, doktor 40 ı beklese 4,5 olurdu dedi :) bence abartmış biraz doktorunuz

Sevindim sizin adınıza dediğiniz gibi kişiden kişiye degisiyordur belkide zaten herşeyin kötüsü paylaşılıyor;( doğumunda sürecinde oysa son zamanlarda çok güzel doğum hikayeleri dinledim demek boylede olabiliyormuş diye insanın içi rahat ediyor korkusunu yeniyor.insallah hepimizin doğumu çok rahat gecer

Ahahaha ya kesinlikle benim eşimde çocuğun duyacağını yada göreceğini felan düşünüyor ama beni dogum anımı görüp travma kalma ihtimali ürkütüyor oyuzden ben girmesini istemicem sanırım bizim 3. Senemiz çok şükür güzel bi ilişkimiz var bozulmasından korkuyorum ben inşallah bi doğurur gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…