7. Gün kanda çıkmayıp 12. Gün kanda çıkan var mı acepCanım geç tutunma olursa idrara geç yansır..8.gün idrar testi negatif olup kanda çıkanlar geç tutunmalar, o yüzden kan gününü bekliyoruz, moral bozmak yok kuzum❤❤❤
Yaa öylemi ama bana pazartesine dediler ver18 Mayıs mı dizinde transfer benimde öyle yarın test günüm
Hayir canım herkeste çıkmıyor..herkesin metabolizması da farklı, kandaki aynı değerlerin idrara yansıması da farklıŞimdite kadar kesin çıkardı hiç çzigi mizgi bişe yok net tek çizgi
Geç tutunma kuzum benim ilk öyle oldu var öyle bir ihtimal sıkma canını hiç bizlerinde hala belli değil ki hele bir kanda ultrason da görelim hayırlısiypa7. Gün kanda çıkmayıp 12. Gün kanda çıkan var mı acep
Şu testi çıkar aklından canım benimHayırlısı kızlar kendimi toparlayınca dönerim aranıza
Dün hemşireye söyledim hiç demedi git erkenden ver..dedi 29 ver bana gönder sonucu..bende ondan bekliyorum..yoksa çoktan kan vermiştim benBenimde öyle seçim diye 1 erken ver birleh olmaz dedile
Bol su iç canım temizlenir suylaBen devam ederse gün içinde arayıp sorayım bir dontoruma.
İçin nasıl rahat ediyorsa canım..o zaman yarıni beklicezYapmaktan vazgeçtim yarın test günüm herşey meydana çıkcak zaten
Ben dün pozitif olduğunu öğrendimİnşallah kuzum bir tek dün geldi daha gelmedi yarın test günüm dua edin kızlar peki sen kaçıncı haftadasın bir kere mi geldi senden de
Hayırlı olsun canım bende gördüm valla var varrAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Bence gayet görünüyor yavaş yavaş koyulaşır inşallahYani benim çıplak gözle gördüğüm bişey var siz göremezsiniz bence regl günüm 2 Haziran normalde idrara geç geçebilir ilkindede benim böyle olmuştu.
Ya darısı bana inşallah benimde öyle avuç içinden biraz az Başka gelmedi dünden bu yana kahverengimsi inşallah yerleşmedirBen dün pozitif olduğunu öğrendim8. Gün sabahı uyandığımda lavaboya gittigimde gördüm toplamda avuç içi kadar vardı ondan daha azdı sonra akşama kadar küçük parçalar halinde gördüm bi daha da gelmedi
Ya bişe dicem benmde kasette çıkıyor azda olsa ama baya az cıkıyor geçen transferimfe mesela 8. Günde yani bugün tam netmiş kaette bile insan bünyesi bile değişiyor her seferinde demekkiYa neden çıkmasınki ben bu gün kasetle baktım çok uzaktan çıktı..öyle takip edicem
10. Günden önce yapma 3. Gün embriyosuMerhaba arkadaşlar cumartesi günü 3. Gün dondurulmuş iki embiriyo transferim oldu idrar testini ne zaman yapmaliyim ? Çok heyecanlıyım o yüzden sabretmem zor oluyor benim gibi olan var mı acaba kaçıncı gün test yapıp öğrendiniz lütfen paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?