2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Leke gördüm korkuyorum diyenlere gelsin;

● Bebeğinizi oluşturacak blastosist adı verilen, döllenmiş yumurtanın geçirdiği hücre bölünmeleriyle oluşan hücre topluluğu, rahminize yerleşmek için rahim duvarında küçük bir oyuk açar.
● Bu yerleşme süreci bazı durumlarda lekelenmelere ve hafif kanamalara yol açabilir. İmplantasyon adı verilen bu kanama, regl kanaması gibi değildir ve genellikle az bir miktarda ve kısa süreli gerçekleşir.
● İmplantasyon kanaması tüm gebeliklerde görülmemesine rağmen görüldüğüne endişe verici bir duruma sebebiyet vermez. Kısa süreli ve ağrısız şekilde gerçekleşir.
● Bu durum, iç çamaşırınızda minik bir leke şeklinde görülen koyu kahverengi veya soluk pembe renge sahip olabilen bir lekelenmedir. Çoğu zaman bir tuvalet kağıdı ile silindiği zaman kendini belli eder.
● Regl döneminde uyguladığınız bakımdan farklı olarak lekelenme tarzında gelen implantasyon kanamasında hijyenik ped veya tampon kullanımı gerekli değildir. Çoğu zaman ince bir ped kanı emmek için yeterlidir.
● Yine de oluşan her türlü leke ve kanama, düşük riskinde de meydana gelebileceğinden doktorunuza görünmenizde fayda vardır.

İnşallah kuzum bir tek dün geldi daha gelmedi yarın test günüm dua edin kızlar peki sen kaçıncı haftadasın bir kere mi geldi senden de
Ben dün pozitif olduğunu öğrendim 8. Gün sabahı uyandığımda lavaboya gittigimde gördüm toplamda avuç içi kadar vardı ondan daha azdı sonra akşama kadar küçük parçalar halinde gördüm bi daha da gelmedi

Annemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Hayırlı olsun canım bende gördüm valla var varrsağlıkla ilersin inşallah

Ya darısı bana inşallah benimde öyle avuç içinden biraz az Başka gelmedi dünden bu yana kahverengimsi inşallah yerleşmedir

Ya neden çıkmasınki ben bu gün kasetle baktım çok uzaktan çıktı..öyle takip edicem
Ya bişe dicem benmde kasette çıkıyor azda olsa ama baya az cıkıyor geçen transferimfe mesela 8. Günde yani bugün tam netmiş kaette bile insan bünyesi bile değişiyor her seferinde demekki

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü 3. Gün dondurulmuş iki embiriyo transferim oldu idrar testini ne zaman yapmaliyim ? Çok heyecanlıyım o yüzden sabretmem zor oluyor benim gibi olan var mı acaba kaçıncı gün test yapıp öğrendiniz lütfen paylaşır mısınız

10. Günden önce yapma 3. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…