2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Annemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Fotoğrafta daaa baya belli canım maşallahh allahım kanda da güzel sonuçlar göstersiiin hayırlı olsuunn çoook sevindiim Bende sabah ilk idrarla dayanamadım yaptım test o hayalet çizgiyi hayalet gibi gördüm bugün 6.günüm ben inanıyorum varr gün gün erken gebelikle bakacağım test stoğumu yaptım koyulaşmayın takip edeceğim

Canım hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde rabbim evladına kavuşturacaktır seni de bizi de rahim kalın olduğu için koyu renk gelebiliyor normal bir durum kanama miktarı fazla da olabilir

Kızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Kuzum gördüysen vardır ama yine de yarin tekrar yap

Kızlar günaydın ben 9.gün erken gebelik testi yapmıştım ve silik çıkmıştı bugün 11.günüm test yapmak istiyorum gene evde , ama çıkmaz diye çok korkuyorum

Nasip değilmiş hayırlısı bidaha deneriz inşallah eşime daha söyleyemedim. Baya bi ağladım ama napalım Allah büyük var bir bildiği

Eklentiler

• IMG_20230526_081348.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 81
Annemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Ay evet pozitifsin canım❤❤❤muhteşem tebrik ederim hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah darısı başımıza

Bende sabah öyleydim kaset testle daha koyu bekliyordum ama konuştum gebe olan arkadaşımla kendi testini gösterince rahatladım..için rahat olsun
Silik çıkmasına da razıyım ben çok net çıkmaz zaten yeni ya. Ama ya hiç çıkmazsa. Karnıma ağrılar girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…