Ayyy süper yakızlar gunaydin, ben yaptım testimi biri ilk 2 dk içinde olan diğerine 20dk sonra ki çizgiler.
Fotoğrafta daaa baya belli canım maşallahh allahım kanda da güzel sonuçlar göstersiiin hayırlı olsuunn çoook sevindiimAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Ne güzel fotoğraflar bunlarrrrr hayırlı olsunnnnkızlar gunaydin, ben yaptım testimi biri ilk 2 dk içinde olan diğerine 20dk sonra ki çizgiler.
Canım hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde rabbim evladına kavuşturacaktır seni de bizi deMerhaba 4 kimyasal gebeligim var tüplerim tıkalı. İlk tüp bebek denemem sonuç negatif 1.20 gibi bi sonuç aldım ayın 23 ünde test yapmıştım 13unde de transfer oldum. Hasta olacam duye beklerken kırmızı kan değil de siyaha yakın çok koyu lekelenme oldu böyle birsey yaşayan var mı
17 sinde transfer oldu, 17yide sayarsak 10.gunum :)Ayyy süper yaKaçincı günün bu gün canım?Tebrik ediyorum
Ne zaman verdin. Beta 2 saatte çıkıyor.Sağlık ocağı sonuçları çıkmış ama doktor diğer testleri de yapmıştı onlar var beta yok unuttu mu acaba beta yı? Daha çıkmadı mı acaba
İyi canım 1 gün benden erken olmuşsun17 sinde transfer oldu, 17yide sayarsak 10.gunum :)
Kuzum gördüysen vardır ama yine de yarin tekrar yapKızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Sağlık ocağı hemen çıkmıyor demişti de diğerleri çıkmış beta yok unuttu mu acaba yapmayıNe zaman verdin. Beta 2 saatte çıkıyor.
Hayırlı olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinkızlar gunaydin, ben yaptım testimi biri ilk 2 dk içinde olan diğerine 20dk sonra ki çizgiler.
Ya neden çıkmasınki ben bu gün kasetle baktım çok uzaktan çıktı..öyle takip edicemKızlar günaydın ben 9.gün erken gebelik testi yapmıştım ve silik çıkmıştı bugün 11.günüm test yapmak istiyorum gene evde , ama çıkmaz diye çok korkuyorum
Bende sabah öyleydim kaset testle daha koyu bekliyordum ama konuştum gebe olan arkadaşımla kendi testini gösterince rahatladım..için rahat olsunYaa ne bileyim niye bu kadar karamsarlığa düştüm
Ay evet pozitifsin canım❤❤❤muhteşem tebrik ederim hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallahAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Kanı beklicez kuzum hemen vazgeçmek yokPozitif çıkan herkesi tebrik ediyorum Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah. Benim gibi bekleyenleri de rabbim çok bekletmesin
Silik çıkmasına da razıyım ben çok net çıkmaz zaten yeni ya. Ama ya hiç çıkmazsa. Karnıma ağrılar girdiBende sabah öyleydim kaset testle daha koyu bekliyordum ama konuştum gebe olan arkadaşımla kendi testini gösterince rahatladım..için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?