Bende yarın tekrar yapacağım canım Allah razı olsun sende de vardır o zaman ben gece 4 gibi yaptım gündüz tekrar bakınca daha belirginFotoğrafta daaa baya belli canım maşallahh allahım kanda da güzel sonuçlar göstersiiin hayırlı olsuunn çoook sevindiimBende sabah ilk idrarla dayanamadım yaptım test o hayalet çizgiyi hayalet gibi gördüm bugün 6.günüm ben inanıyorum varr gün gün erken gebelikle bakacağım test stoğumu yaptım koyulaşmayın takip edeceğim
Çıkıcak kesin canım rahat olSilik çıkmasına da razıyım ben çok net çıkmaz zaten yeni ya. Ama ya hiç çıkmazsa. Karnıma ağrılar girdi
3.gun embriyosuGayet çıkmış canımkaçıncı gün embriyosuydu
Amin canım Allah razı olsun sizlerinde güzel haberlerinizi beraber alalım inşallahAy evet pozitifsin canım❤❤❤muhteşem tebrik ederim hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallahdarısı başımıza
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım kucağına almayı da nasıp etsin canımAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Yarın erken gebelik testimi edicen?Amin canım Allah razı olsun sizlerinde güzel haberlerinizi beraber alalım inşallahyarın tekrarlayacagim inşallah kanda görene kadar emin olamıyorumm.
Canım geç tutunma olursa idrara geç yansır..8.gün idrar testi negatif olup kanda çıkanlar geç tutunmalar, o yüzden kan gününü bekliyoruz, moral bozmak yok kuzum❤❤❤Benim olmadı kızlar
Canım var irda niye üzülüyorsun, hemen de koyulaşmaz ayrıca çok erken yakalayınca çok miktarda katlanmadığı için beta koyulaşmaz bi günde..o yüzden size erken yapmayın test dedim ama dinlemediniz beniKızlar kaset test yaptım üzüldüm ya ben hemen koyu bekliyorum ama bu resim nerdeyse 10 ve ya 13 dakika beklemiş
Aynen vallada işte sabredemedikCanım var irda niye üzülüyorsun, hemen de koyulaşmaz ayrıca çok erken yakalayınca çok miktarda katlanmadığı için beta koyulaşmaz bi günde..o yüzden size erken yapmayın test dedim ama dinlemediniz beniboşuna moralini bozma bebişi de üzme
Aynen öyle boşa stres yapıyorum.Mecbur beklicezCanım var irda niye üzülüyorsun, hemen de koyulaşmaz ayrıca çok erken yakalayınca çok miktarda katlanmadığı için beta koyulaşmaz bi günde..o yüzden size erken yapmayın test dedim ama dinlemediniz beniboşuna moralini bozma bebişi de üzme
Yok ben sandım kasetle bakıcan..bende erken gebelik çok şükür koyu gösterdi ondan kasetle devam edicem kaset çok silik ordan daha iyi anlarım..Ama benim erken gebelik testim çok hassas predictor ondan öyle göstermişEvet canim koyulasma varmı diye bakacağım eşime söylemedim henüz kesinleşince derim
Benimki hiç bilmediğim bir marka ilk defa gördüm sordum başka yok mu diye yok dediYok ben sandım kasetle bakıcan..bende erken gebelik çok şükür koyu gösterdi ondan kasetle devam edicem kaset çok silik ordan daha iyi anlarım..Ama benim erken gebelik testim çok hassas predictor ondan öyle göstermiş
Canım çok iyi anlıyorum seni ilk negatif transferimde bende çok ağlamıştım ama bekleyen embriyoların vardı diye hatırlıyorum bu o kadar büyük bir şans kiNasip değilmiş hayırlısı bidaha deneriz inşallah eşime daha söyleyemedim. Baya bi ağladım ama napalım Allah büyük var bir bildiği
Sen bununlada devam et ama farklı almaBenimki hiç bilmediğim bir marka ilk defa gördüm sordum başka yok mu diye yok dedi
Ben bu gün yaptım böyle çıktıKaset test yapsam belli olur mu o biraz daha geç algılıyo ya
Kan verene kadar olmadı deme canım benimEşim çok ğzülecek olmadı napalım nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?