2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amin.Seni o kadar iyi anlıyorumki..ben kürtaj olarken ilk defa eşimin göz yaşını gördüm imzayı atarken.Şimdide korkularım var sevinemedik bile.Allah bu defa bizleri sevindirsin kucağımıza alak..

Kızlaar ay bana yardım edin hafif sarı baya sulu akıntım olmaya başladı karnımda çok çok az ağrıyla oldu transfer gününü saymazsam bugün 3.gün böyle birsey yaşayanınız oldumu
Benimde bu şekilde sarı beyaz akıntım oluyor. Bazen sağ tatafımda ağrı ve bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor neden oluyor bilmiyorum

Merhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
Merhaba ben de aynen öyleyim işte kasık ağrısı dışında bir belirtim yok benim o da ignelerden de olabilir iki gün önce belim de ağrı olmustu biraz o kadar canım sen de var mı belirti

Merhaba ben de aynen öyleyim işte kasık ağrısı dışında bir belirtim yok benim o da ignelerden de olabilir iki gün önce belim de ağrı olmustu biraz o kadar canım sen de var mı belirti
Bende de kasık ağrısı oluyor genelde öğleden sonra başlıyor biraz belli belirtisiz bel ağrısı adet ağrısına da çok benziyor

Transferden sonra kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu
Akıntınız kaçıncı gün başladı ben çok korkuyorum
Benim transferden sonra 3. Günüm ve 3. Gün embriyosu
Az birşey vardı ama bugün daha çok, benden normalde de çok geliyor akıntı.
Vala ne bileyim herşeyden korkar oldum bende sürekli endişe halindeyim

Benim transferden sonra 3. Günüm ve 3. Gün embriyosu
Az birşey vardı ama bugün daha çok, benden normalde de çok geliyor akıntı.
Vala ne bileyim herşeyden korkar oldum bende sürekli endişe halindeyim
Benimde 3.gün 5.gün embriyosu iki gün akıntı hiç olmadı bel ağrım vardı şimdi de akıntı başladı Normalde buna benzer akıntı regl e yakın olurdu içimi korku saldı

Benimde 3.gün 5.gün embriyosu iki gün akıntı hiç olmadı bel ağrım vardı şimdi de akıntı başladı Normalde buna benzer akıntı regl e yakın olurdu içimi korku saldı
Benimde iki gün akıntım yoktu bugün var, benim normalde de olurdu ama adet öncesi daha çok olurdu tabi. İçini ferah tut yani dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok malesef sende kasık ağrısı var mı

Kızlar maden suyu iyiymiş gebelikte şimdi okudum gerçi ben sevmiyorum ama bu günden başlamak istiyorum içmek

Aslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibi Biraz önce o sarı akıntı başlamadan bi ağrı oldu tekrar hemen gitti
Karışık mı anlattım bilmiyorum inşallah birsey olmamıştır

Merhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur bebişler belirti arama kuzum hiç belirtisiz de oluyor bu iş

Bende de kasık ağrısı oluyor genelde öğleden sonra başlıyor biraz belli belirtisiz bel ağrısı adet ağrısına da cok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…