Amin.Seni o kadar iyi anlıyorumki..ben kürtaj olarken ilk defa eşimin göz yaşını gördüm imzayı atarken.Şimdide korkularım var sevinemedik bile.Allah bu defa bizleri sevindirsin kucağımıza alak..O kadar iyi anlıyorum ki sizi.Kaç kere denedim inan sayamıyorum artık, ve her seferinde 2 embriyom kalıyordu, sonra tekrar sil baştan.Bir keresinde tutmuştu, kontrole gittiğimde kalp atışı yoktu, doktordan ciktiktan sonra eşimin İlk kez gözlerinin dolduğunu gördüm.Simdi yeniden hamileyim ama inşallah devam eder korkularım bitmiyor.En azından geride çok sayıda embriyon var ve ilk denemen.İlla ki birinden biri sana evlat olacaktırKimse Benim yaşadıklarımı yaşasın istemem, Allah çok uğraştırmadan versin
Benimde bu şekilde sarı beyaz akıntım oluyor. Bazen sağ tatafımda ağrı ve bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor neden oluyor bilmiyorumKızlaar ay bana yardım edin hafif sarı baya sulu akıntım olmaya başladı karnımda çok çok az ağrıyla oldu transfer gününü saymazsam bugün 3.gün böyle birsey yaşayanınız oldumu
Merhaba ben de aynen öyleyim işte kasık ağrısı dışında bir belirtim yok benim o da ignelerden de olabilir iki gün önce belim de ağrı olmustu biraz o kadar canım sen de var mı belirtiMerhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
İnşallah inşallahİnşallah sımsıkı tutunur sana bebişinbence hiç yapma kan gününü bekle..geç tutunma olursa idrarda göremezsin üzülürsün boşuna
Transferden sonra kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosuBenimde bu şekilde sarı beyaz akıntım oluyor. Bazen sağ tatafımda ağrı ve bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor neden oluyor bilmiyorum
Bende de kasık ağrısı oluyor genelde öğleden sonra başlıyor biraz belli belirtisiz bel ağrısı adet ağrısına da çok benziyorMerhaba ben de aynen öyleyim işte kasık ağrısı dışında bir belirtim yok benim o da ignelerden de olabilir iki gün önce belim de ağrı olmustu biraz o kadar canım sen de var mı belirti
Benim transferden sonra 3. Günüm ve 3. Gün embriyosuTransferden sonra kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu
Akıntınız kaçıncı gün başladı ben çok korkuyorum
İnşallah bebeklerimiz tutunur sağlıkla kucağımıza alırızBende de kasık ağrısı oluyor genelde öğleden sonra başlıyor biraz belli belirtisiz bel ağrısı adet ağrısına da çok benziyor
Benimde 3.gün 5.gün embriyosu iki gün akıntı hiç olmadı bel ağrım vardı şimdi de akıntı başladı Normalde buna benzer akıntı regl e yakın olurdu içimi korku saldıBenim transferden sonra 3. Günüm ve 3. Gün embriyosu
Az birşey vardı ama bugün daha çok, benden normalde de çok geliyor akıntı.
Vala ne bileyim herşeyden korkar oldum bende sürekli endişe halindeyim
Benimde iki gün akıntım yoktu bugün var, benim normalde de olurdu ama adet öncesi daha çok olurdu tabi. İçini ferah tut yani dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok malesef sende kasık ağrısı var mıBenimde 3.gün 5.gün embriyosu iki gün akıntı hiç olmadı bel ağrım vardı şimdi de akıntı başladı Normalde buna benzer akıntı regl e yakın olurdu içimi korku saldı
Bende gördümmm silik çizgiyi ayy maşallahhh ne heyecanlı yaaAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
İn şa Allah çok güzel çıkar sonucun kaçıncı gün bu gün sende?Kızlar test vermeye gittim dua edin
Aslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibiBenimde iki gün akıntım yoktu bugün var, benim normalde de olurdu ama adet öncesi daha çok olurdu tabi. İçini ferah tut yani dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok malesef sende kasık ağrısı var mı
Kuzu içindeki sodyum oranına bak öyle iç ödem yapmasınKızlar maden suyu iyiymiş gebelikte şimdi okudum gerçi ben sevmiyorum ama bu günden başlamak istiyorum içmek
Sodyum 72 yazıyor ne kadar olmaliki..ben burda her kesin evinde maden suyu gördüm ondan pek anlamıyorumKuzu içindeki sodyum oranına bak öyle iç ödem yapmasın
Gebe kalınca idrara daha sık çıkıyor bazıları endişe etmeyin enfeksion olsa yanma olur hafiften bile olsa
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur bebişlerMerhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
Bende de kasık ağrısı oluyor genelde öğleden sonra başlıyor biraz belli belirtisiz bel ağrısı adet ağrısına da cok benziyorMerhaba ben de aynen öyleyim işte kasık ağrısı dışında bir belirtim yok benim o da ignelerden de olabilir iki gün önce belim de ağrı olmustu biraz o kadar canım sen de var mı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?