Pozitif sonuç alanlar nabzınızda yükselme var mı benim 3 gündür kalbim çarpıyor sanki 10 kat merdiven çokmış gibiSodyum 72 yazıyor ne kadar olmaliki..ben burda her kesin evinde maden suyu gördüm ondan pek anlamıy
Oran bilmiyorum da Beypazarı iç canımSodyum 72 yazıyor ne kadar olmaliki..ben burda her kesin evinde maden suyu gördüm ondan pek anlamıyorum
İnternetten baktım akıntı olabilir yazıyor. Yok karışık anlatmadın anladım ben. Normal hamilelikte de ilk zamanlarda akıntı oluyor ama benide düşündüren sarı renkte olması benim birde kasık ağrısı oluyor. İnşallah olmamıştır, kötü düşünmeyelimAslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibiBiraz önce o sarı akıntı başlamadan bi ağrı oldu tekrar hemen gitti
Karışık mı anlattım bilmiyorum inşallah birsey olmamıştır
Bende var namaz kılarken nefes nefese kalıyorum normalde kilomda yokPozitif sonuç alanlar nabzınızda yükselme var mı benim 3 gündür kalbim çarpıyor sanki 10 kat merdiven çokmış gibi
Tamam canım ondan alırımOran bilmiyorum da Beypazarı iç canım
Amin canım benim, Allah kullari için doğum ve ölüm saati belirlemiştirMaalesef olmadı kızlar 0.29 çıktı sonuç, o kadar kötü bir haldeyim ki ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü bu saatten sonra nasıl toparlanırım bilmiyorum, neyi nerde yanlış yaptım bilmiyorum ama berbat hissediyorum
Çok üzüldümben de dün kan testinde negatif olduğunu öğrendim ve bu kadar yıkılacağımı tahmin etmiyordum Rabbim sabrımızı arttırsın bizlere de tez vakitte sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla pozitif görmeyi ve evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Kk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktoraAslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibiBiraz önce o sarı akıntı başlamadan bi ağrı oldu tekrar hemen gitti
Karışık mı anlattım bilmiyorum inşallah birsey olmamıştır
Kuzum hiç ara verme sağlığın elverişliyse ben ara vermiştim çok pişman oldum şimdi tekrar başladım. Lütfen moralini bozmamaya çalış süreç yorucu bir yıldır uğraşıyorum. Ama lütfen beden sağlığın yerindeyse ara verme canım. Dr devam edebiliriz derse lütfen etHepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseye aratmasın. Pazartesi kan gününe kadar ilaçları bırakmıycam ama ümitlenmiycem de hayırlısı olsun.bi süre ara verip devam edecez inşallah yine Allah büyük inşallah nasip eder
Pazartesi gidicem canım kan vericem bakalım doktor ne diycek. Dondurulmuş olduğu için biraz ara verirz hem maddi oalrak da toparlanmamız lazımKuzum hiç ara verme sağlığın elverişliyse ben ara vermiştim çok pişman oldum şimdi tekrar başladım. Lütfen moralini bozmamaya çalış süreç yorucu bir yıldır uğraşıyorum. Ama lütfen beden sağlığın yerindeyse ara verme canım. Dr devam edebiliriz derse lütfen et
İyi güzel sonuçlarla gel11.gün
Kuzum senin doktorun kim?Pazartesi gidicem canım kan vericem bakalım doktor ne diycek. Dondurulmuş olduğu için biraz ara verirz hem maddi oalrak da toparlanmamız lazım
Doktor o kadar çokki ama bunu hiç duymadımÖzkan özdamar bahçeci de canım
Fitiller akıntı yapıyor canım endişelenmeKızlaar ay bana yardım edin hafif sarı baya sulu akıntım olmaya başladı karnımda çok çok az ağrıyla oldu transfer gününü saymazsam bugün 3.gün böyle birsey yaşayanınız oldumu
İn şa Allah canım.Pazartesi ben öyle olucamİnşallah olumlu olur elim ayağım tutmuyor
İnşallah güzel sonuçlanır sarıda denmez aslında limon kabuğundan daha açık bi sarı tonu suyla karışık bakalım hayırlısı inşallah korktuğumuz gibi olmazKk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktora
Fitil kullanmıyorum sadece duphaston ve folik asit.Duphaston yapar mı hiç bilmiyorum bide cok affedersiniz cok fazla gazım oluyorFitiller akıntı yapıyor canım endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?