2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnternetten baktım akıntı olabilir yazıyor. Yok karışık anlatmadın anladım ben. Normal hamilelikte de ilk zamanlarda akıntı oluyor ama benide düşündüren sarı renkte olması benim birde kasık ağrısı oluyor. İnşallah olmamıştır, kötü düşünmeyelim

Amin canım benim, Allah kullari için doğum ve ölüm saati belirlemiştir ve senin bebeğinin doğum saati daha gelmemiş demekki..rabbim evladının doğum saati geldiğinde onu rahmine düşürecektirbize düşen ise o vakti yakalamak yani denemeye devam etmek ki sen bir dahaki sefer daha deneyimli bilgili olacaksın❤ şimdi dinlen, vücudun hormonlardan kurtulsun, kafan rahatlasın tekrar dene canım..Allah en güzel zamanda verecek evladını

Kk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktora

Kuzum hiç ara verme sağlığın elverişliyse ben ara vermiştim çok pişman oldum şimdi tekrar başladım. Lütfen moralini bozmamaya çalış süreç yorucu bir yıldır uğraşıyorum. Ama lütfen beden sağlığın yerindeyse ara verme canım. Dr devam edebiliriz derse lütfen et

Pazartesi gidicem canım kan vericem bakalım doktor ne diycek. Dondurulmuş olduğu için biraz ara verirz hem maddi oalrak da toparlanmamız lazım

Kk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktora
İnşallah güzel sonuçlanır sarıda denmez aslında limon kabuğundan daha açık bi sarı tonu suyla karışık bakalım hayırlısı inşallah korktuğumuz gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…