Benim vardi 2 gündür ondan mı olur ben ilaçlardan sandıim.Pozitif sonuç alanlar nabzınızda yükselme var mı benim 3 gündür kalbim çarpıyor sanki 10 kat merdiven çokmış gibi
Önemli laboratuvar onuda zaten etdin embriyolar duruyor..sıfırdan bence başlasaydın doktor değişe bilirdin..ama şimdi her keste tedavi aynı gidiyor..yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle et canımBi gidelim belki doktoru değiştiririz
Bakacaz kuzum ya naparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. Ben en çok eşim için üzüldüm daha yeni yeni kendimize geliyoruzÖnemli laboratuvar onuda zaten etdin embriyolar duruyor..sıfırdan bence başlasaydın doktor değişe bilirdin..ama şimdi her keste tedavi aynı gidiyor..yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle et canım
inşallah ya, teşekkür ederim :))Hiç sıkıntı değil katlanır büyür gider hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım, evet var burda doğal siklus yapılanlarMerhaba kızlar, ben az önce kontrole gittim geldim. Doğal siklus ile rahmimi transfere hazırlıyor. Her gün kan vericem kanda ki hormonlara göre yumurtaların çatlama zamanı transfer yapacak, aranızda böyle olan var mı?
Amin canım aminnAmin.Seni o kadar iyi anlıyorumki..ben kürtaj olarken ilk defa eşimin göz yaşını gördüm imzayı atarken.Şimdide korkularım var sevinemedik bile.Allah bu defa bizleri sevindirsin kucağımıza alak..
Gaz bende de aşırı var ama akıntım fitillerden.Fitil kullanmıyorum sadece duphaston ve folik asit.Duphaston yapar mı hiç bilmiyorum bide cok affedersiniz cok fazla gazım oluyor
Amiinn inşallahİnşallah inşallahRabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin
yahu teste çok güvenmeyin, kanı bekleyin. onda kesin sonucu görüceksin üzme kendini hiçUygulamadan giriyorum heralde ondan yüklenmedi tek çizgi canım olmadı
Ah keşke kuzum valla bi umut bakalımyahu teste çok güvenmeyin, kanı bekleyin. onda kesin sonucu görüceksin üzme kendini hiç
Hiç üzülmeyin yine deniceksiniz hepimiz bir sınavlardan geçiyoruz canım.Bu defa yaptırınca tutucak İn şa AllahBakacaz kuzum ya naparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. Ben en çok eşim için üzüldüm daha yeni yeni kendimize geliyoruz
Benim doktorum günde iki taneden fazlasına izin vermiyordu mümkünse bir tane iç diyorduKızlar maden suyu iyiymiş gebelikte şimdi okudum gerçi ben sevmiyorum ama bu günden başlamak istiyorum içmek
normal canım. benim 1 2 gün kahverengi, 1 gün pembe lekelenmem oldu. sonucum pozitif :) herkeste olacak diye bir şey yok ama bu tarz küçük lekelenmeler normalKızlar bende 5 gün tek embriyo transferi oldum dün 7 gün dü öğlen kahve rengi lekelenme geldi bir kere birdaha gelmedi aranız da böyle olan var mı ?
o benden de geldi canım normal heralde, beyazda fitilin de etkisi var zatenGünaydın herkese. Kızlar benden beyaz sarı akıntı geliyor normal mi sizce ya
Ben zaten sevmiyorum 1 tanesini zor icicem..Google baktım çocuğun kalbinin gelişmesi için iyiymişBenim doktorum günde iki taneden fazlasına izin vermiyordu mümkünse bir tane iç diyordu
Hayırla olsun Allah kimseye aratmasın kuzum.Hiç üzülmeyin yine deniceksiniz hepimiz bir sınavlardan geçiyoruz canım.Bu defa yaptırınca tutucak İn şa Allah
Hayırlısıyla güzel bir bhcg sonucu görelim inşallahKızlar test vermeye gittim dua edin
Amin AllahHayırla olsun Allah kimseye aratmasın kuzum.
Fazlası da zarar veriyor, dengeyi tutturmak lazım..elektrolit dengesini bozuyor fazlasıBen zaten sevmiyorum 1 tanesini zor icicem..Google baktım çocuğun kalbinin gelişmesi için iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?