2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bi gidelim belki doktoru değiştiririz
Önemli laboratuvar onuda zaten etdin embriyolar duruyor..sıfırdan bence başlasaydın doktor değişe bilirdin..ama şimdi her keste tedavi aynı gidiyor..yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle et canım

Önemli laboratuvar onuda zaten etdin embriyolar duruyor..sıfırdan bence başlasaydın doktor değişe bilirdin..ama şimdi her keste tedavi aynı gidiyor..yinede için nasıl rahat ediyorsa öyle et canım
Bakacaz kuzum ya naparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. Ben en çok eşim için üzüldüm daha yeni yeni kendimize geliyoruz

Hayırlı olsun canım, evet var burda doğal siklus yapılanlar

Bakacaz kuzum ya naparsak yapalım nasipten öteye gidemiyoruz. Ben en çok eşim için üzüldüm daha yeni yeni kendimize geliyoruz
Hiç üzülmeyin yine deniceksiniz hepimiz bir sınavlardan geçiyoruz canım.Bu defa yaptırınca tutucak İn şa Allah

Kızlar bende 5 gün tek embriyo transferi oldum dün 7 gün dü öğlen kahve rengi lekelenme geldi bir kere birdaha gelmedi aranız da böyle olan var mı ?
normal canım. benim 1 2 gün kahverengi, 1 gün pembe lekelenmem oldu. sonucum pozitif :) herkeste olacak diye bir şey yok ama bu tarz küçük lekelenmeler normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…