2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bende aynen akşam yapıyorum. Öğle arası çıkıp biraz yürüyorum. Sadece Progestan fitil biraz saatleri kayıyor ama şuana kadar sorun olmadı. Ben de aynı şeyi düşündüm iyiyken gideyim dedim
O zaman ben başlayım yarın bir bakarım duruma, oturmak değil de bizim işyeri çok stresli bir yer. Birlikte çalıştığım kişi sinir küpü gibi bende stres olursam diye korktum ya

Bence stresli bir insanla çalışıyorsanız mümkün olduğunca bu süreçte o insandan uzak durmalısınız.

Merhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
Aynı günde cuma günü 3. Gün çift embriyo konuldu heyecanla bekliyorum

Kızlaar ay bana yardım edin hafif sarı baya sulu akıntım olmaya başladı karnımda çok çok az ağrıyla oldu transfer gününü saymazsam bugün 3.gün böyle birsey yaşayanınız oldumu
Bana da 2. Gün akşam o şekilde oldu bugün 3. Günüm baya telaşıyım açıkcası

Umarım pozitiftir sizin belirtileriniz varmı
Tabi tabi aynı belirtiler var bende de. Akıntılar da var ama onu progestan fitile bağlıyorum. Çünkü fitil sonrası yoğun oluyor. Çok şükür hamileyim 3+4 günlük. Kötü düşünmeyin bu süreçte stres en büyük düşmanımız. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız

Kızlar benim de ilk zamanlarda olan ağrılarım azaldı artık baya az kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Siz de öyle olan var mı? 3+4 günlük oldu.

Kızlar benim de ilk zamanlarda olan ağrılarım azaldı artık baya az kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Siz de öyle olan var mı? 3+4 günlük oldu.
Canım artık azalir ağrılar bence bu güzel bişey ağrısız bir hamilelik ne güzel benim şuan mesela hala kasıklarım ağrıyor belimm ağrıyor.

Çok teşekkür ederim bütün dileyen isteyen herkese hayırlısı ile bizlere de nasip etsin inşallah rabbim

Benim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Benim adet adet belirtilerim vardı dün pozitif aldım hala var benim adet yakın ağzım kurur transfer olduğumdan beri kuru ona takılma göğüsler hala acımıyor mesala sadece şiş

Canım artık azalir ağrılar bence bu güzel bişey ağrısız bir hamilelik ne güzel benim şuan mesela hala kasıklarım ağrıyor belimm ağrıyor.
Ayy inşallah senin de geçecek canım o zaman ilk zamanlar benim de çok ağlıyordu. Rabbim hepimize sorunsuz ağrısız hamilelikler nasip etsin

Benim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Benim de şuan bir belirtim yok ilk gün sadece pıt pıt atmalar hissediyordum şuan o da yok şuan zaten çok küçük bi belirti aramamak lazım aslında 8. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum yinede

Pozitif çıksın bebe doğsun gelip elini öptürecem

Aynen ya ben en çok da senin testini merak ediyorum F Fbbffb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…