- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
O zaman ben başlayım yarın bir bakarım duruma, oturmak değil de bizim işyeri çok stresli bir yer. Birlikte çalıştığım kişi sinir küpü gibi bende stres olursam diye korktum yaBende aynen akşam yapıyorum. Öğle arası çıkıp biraz yürüyorum. Sadece Progestan fitil biraz saatleri kayıyor ama şuana kadar sorun olmadı. Ben de aynı şeyi düşündüm iyiyken gideyim dedim
Aynı günde cuma günü 3. Gün çift embriyo konuldu heyecanla bekliyorumMerhaba bende sizle aynı gün transfer olmuşum dondurulmuş 3.gün embriyosu konuldu 2 tane beklemedeyim yorumları okuyorum kendime belirti arıyorum resmen
Bana da 2. Gün akşam o şekilde oldu bugün 3. Günüm baya telaşıyım açıkcasıKızlaar ay bana yardım edin hafif sarı baya sulu akıntım olmaya başladı karnımda çok çok az ağrıyla oldu transfer gününü saymazsam bugün 3.gün böyle birsey yaşayanınız oldumu
Benim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtinizAynı günde cuma günü 3. Gün çift embriyo konuldu heyecanla bekliyorum
Hımm. Stres faktörü önemli. Siz en iyisini bilirsiniz duruma göre değerlendirirsiniz.O zaman ben başlayım yarın bir bakarım duruma, oturmak değil de bizim işyeri çok stresli bir yer. Birlikte çalıştığım kişi sinir küpü gibi bende stres olursam diye korktum ya
Neden negatif diye düşünüyorsunuz çoğumuzun zaten adet belirtileri vardı. Bu sizin hamile olmadığınızı göstermez. Ümitsizlik yokBenim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Umarım pozitiftir sizin belirtileriniz varmıNeden negatif diye düşünüyorsunuz çoğumuzun zaten adet belirtileri vardı. Bu sizin hamile olmadığınızı göstermez. Ümitsizlik yok
Tabi tabi aynı belirtiler var bende de. Akıntılar da var ama onu progestan fitile bağlıyorum. Çünkü fitil sonrası yoğun oluyor. Çok şükür hamileyim 3+4 günlük. Kötü düşünmeyin bu süreçte stres en büyük düşmanımız. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınızUmarım pozitiftir sizin belirtileriniz varmı
Canım artık azalir ağrılar bence bu güzel bişey ağrısız bir hamilelik ne güzelKızlar benim de ilk zamanlarda olan ağrılarım azaldı artık baya az kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Siz de öyle olan var mı? 3+4 günlük oldu.
Peki ya benim de hala ağrıması şokuCanım artık azalir ağrılar bence bu güzel bişey ağrısız bir hamilelik ne güzelbenim şuan mesela hala kasıklarım ağrıyor belimm ağrıyor.
Çok teşekkür ederim bütün dileyen isteyen herkese hayırlısı ile bizlere de nasip etsin inşallah rabbimTabi tabi aynı belirtiler var bende de. Akıntılar da var ama onu progestan fitile bağlıyorum. Çünkü fitil sonrası yoğun oluyor. Çok şükür hamileyim 3+4 günlük. Kötü düşünmeyin bu süreçte stres en büyük düşmanımız. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınız
Benim adet adet belirtilerim vardı dün pozitif aldım hala var benim adet yakın ağzım kurur transfer olduğumdan beri kuru ona takılma göğüsler hala acımıyor mesala sadece şişBenim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Hayırlara agrisin inşallahPeki ya benim de hala ağrıması şoku
Ayy inşallahCanım artık azalir ağrılar bence bu güzel bişey ağrısız bir hamilelik ne güzelbenim şuan mesela hala kasıklarım ağrıyor belimm ağrıyor.
Benim de şuan bir belirtim yok ilk gün sadece pıt pıt atmalar hissediyordum şuan o da yok şuan zaten çok küçük bi belirti aramamak lazım aslında 8. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum yinedeBenim bugün 8.günüm adet belirtileri dışında bir belirtim yok sonuç negatif diye düşünüyorum takdir Allah tan sizin varmı belirtiniz
Pozitif çıksın bebe doğsun gelip elini öptürecemHayırlara agrisin inşallahSen dur yarın ver şu testi bı bir gün önce yapsam benimde çizgi çıkmayacakti. Gördün ilk yaptığım zor görünüyor. Herkeste aynı gitmiyor bu hormon mereti kimisi yüksek çıkıyor 12. Gün kimisi düşük.
Allah'ım inşallah inşallahPozitif çıksın bebe doğsun gelip elini öptürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?