- 23 Ağustos 2020
- 4.834
- 9.286
- 158
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.061
3. Doğumda destekleyen dr var mı ?Her şey yolunda giderse ben inşallah Ssvd düşünüyorum
o iç zıbınlar yenidoğanda hayat kurtarıcı. Alttan onu kesin giydiriyordum. Bi 5 tane falan olsun elinizde bencede çok rahat oluyorKızlar annem bana demişti ki yenidoğana uzun kollu zıbın giydirmek çok zor olur o yüzden öyle alma dedi bu hani önden bağlanan incecik bez gibi zıbın varya onun üstüne yine yandan çıtçıtlı üst alt takım şeklinde aldım en küçüklerini. atlet gibi zıbın aldım ama yine içine giydirmek için
Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Öncelikle tecrübeli annelere sorum. Benim arada bir karnım sertlesiyor. Bebek sanki bir yerde toplanıp sivriliyor. Sonra geçiyor. Bu günde iki üç defa oluyor. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok dedi. İnternette de baktım 20. Haftadan sonra doğuma hazırlık için rahim kasilmalari yavaş yavas başlar diyor. Bugün bir akrabamız bir arkadasinin da bunu yaşadığını normal olmadığını doktorun ilaç verip yat dedigini söyledi. Benim de kafama takıldı ister istemez. Siz yaşıyor musunuz bunu ya da önceden yaşayan oldu mu?
Bebek yer değiştiriyor olabilir mi acaba belki o esnada sertleşme oluyordur. Doktoruna sorduysan için ahat etsin internette çok araştırma yapma bence. Randevunu biraz erkene çekebilirsin mümkünseKızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Öncelikle tecrübeli annelere sorum. Benim arada bir karnım sertlesiyor. Bebek sanki bir yerde toplanıp sivriliyor. Sonra geçiyor. Bu günde iki üç defa oluyor. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok dedi. İnternette de baktım 20. Haftadan sonra doğuma hazırlık için rahim kasilmalari yavaş yavas başlar diyor. Bugün bir akrabamız bir arkadasinin da bunu yaşadığını normal olmadığını doktorun ilaç verip yat dedigini söyledi. Benim de kafama takıldı ister istemez. Siz yaşıyor musunuz bunu ya da önceden yaşayan oldu mu?
Kuzum ben tarif ettiğin şeyi yaşamadımArkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Hala fitil kullanıyorum cnm o yüzden gecti mi bilmiyorum ama pek umudum yok bu fitilden deB Birdurumvar vajinal akıntın geçti mi? Geçtiyse nasıl geçti yazabilir misin?
1 saatte 4ten fazla oluyorsa ya da gün içinde 8 taneden fazla olursa sıkıntı diye biliyorumArkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik ve fitil verdi. Ama antibiyotik mantar yaptı. Mantar akıntı ve kaşıntı yaptı. Bir kısır döngüye girdim sanki.Hala fitil kullanıyorum cnm o yüzden gecti mi bilmiyorum ama pek umudum yok bu fitilden de
Bana oluyor. Perinatoloğa sordum günde 7-8 defa 1-2 dk olması normal dedi. Fazlası sıkıntıymış. Ben tam sayamadım ama bazen arka arkaya oluyor ama çok kısa sürüyor.Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar.
Kaç haftalıksınız? Ben 21+5 im bugün. Benim de tam şubatta 3 hafta çalışmam gerekiyor. Hem de cuma günü 32 ye girmiş oluyorum. Üstüne 16 hafta sayınca okulun kapandığı güne denk geliyor. Sonrası 1 hafta seminer zaten. Onlar da online diye biliyorum. Sadece Eylül semineri yüzyüze.Yaa ben öyle hesaplamadım yanlış mı hesapladım acaba. 15 tatilden sonra 3 hafta daha gidicem ben sonra 32 oluyorum çıkacağım. 1 hafta seminer haftasına denk geliyor onu da müdürüm hallederiz sıkıntı değil dedi olmadı imza atar dönerim en kötü rapor alırım yani
Tam olarak nasıl bir şey bu?Bana oluyor. Perinatoloğa sordum günde 7-8 defa 1-2 dk olması normal dedi. Fazlası sıkıntıymış. Ben tam sayamadım ama bazen arka arkaya oluyor ama çok kısa sürüyor.
Sertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorumTam olarak nasıl bir şey bu?
Bende de oluyor bebeği değilde rahmi hissediyorum gibi bişey (tekmeden falan çok farklı ) rahim bı yerde toplanıyor sertleşiyor hatta sol tarafım yamuluyor orası dağ gibi oluyor sonra geçiyorSertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorumşimdi benim de aklıma takıldı, sadece ben mi yaşıyorum diye
Diyetisyen Buse Kemanoğlu'nun böyle bir paylaşımı var, denemek istersiniz belkiMerhaba arkadaslar sat tarihim 25 temmuz geç döllenme . Sat a göre 20+3 ama gelişim 19+3 haftaya Çarşamba 4 boyutlu ultrason var . Geçen hafta bebek hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım ancak dün bugün hiç hissetmedim normal mi durum
Ben o durumu sadece sabahları idrara sıkışıkken yaşıyorum. Ama son zamanlarda garip bir şekilde bağırsak hareketi gibi hissediyorum bebeğin hareketlerini. Cuma kontrolüm var umarım her şey yolundadırSertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorumşimdi benim de aklıma takıldı, sadece ben mi yaşıyorum diye
Evet benim de böyle oluyor işte. Doktorum normal dedi. YouTube da Kağan Kocatepe adındaki doktor da 20. Haftadan sonra başlar diyor. Ama çoğunlukla 30. Haftada başlıyormuş sanırım. Randevuma da iki hafta var. Ben endişe etmiyordum bu akrabam benim kafamı bulandirdi.Sertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorumşimdi benim de aklıma takıldı, sadece ben mi yaşıyorum diye
Ama şu an bunu duyduğuma da sevindim. Bunlar doğuma hazırlık için rahim kaslarının guclenmesini sağlayan kasılmalarmis. Benim de arka arkaya oldugu oluyor. Sizin randevunuz ne zaman? Yakın zamanda olursa doktora sorunca haber verir misiniz ne diyor diyeBana oluyor. Perinatoloğa sordum günde 7-8 defa 1-2 dk olması normal dedi. Fazlası sıkıntıymış. Ben tam sayamadım ama bazen arka arkaya oluyor ama çok kısa sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?