2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
birde sütüm
o iç zıbınlar yenidoğanda hayat kurtarıcı. Alttan onu kesin giydiriyordum. Bi 5 tane falan olsun elinizde bencede çok rahat oluyor

Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?

Bebek yer değiştiriyor olabilir mi acaba belki o esnada sertleşme oluyordur. Doktoruna sorduysan için ahat etsin internette çok araştırma yapma bence. Randevunu biraz erkene çekebilirsin mümkünse
Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Kuzum ben tarif ettiğin şeyi yaşamadım

Bana oluyor. Perinatoloğa sordum günde 7-8 defa 1-2 dk olması normal dedi. Fazlası sıkıntıymış. Ben tam sayamadım ama bazen arka arkaya oluyor ama çok kısa sürüyor.

Kaç haftalıksınız? Ben 21+5 im bugün. Benim de tam şubatta 3 hafta çalışmam gerekiyor. Hem de cuma günü 32 ye girmiş oluyorum. Üstüne 16 hafta sayınca okulun kapandığı güne denk geliyor. Sonrası 1 hafta seminer zaten. Onlar da online diye biliyorum. Sadece Eylül semineri yüzyüze.

Sertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorum şimdi benim de aklıma takıldı, sadece ben mi yaşıyorum diye
Bende de oluyor bebeği değilde rahmi hissediyorum gibi bişey (tekmeden falan çok farklı ) rahim bı yerde toplanıyor sertleşiyor hatta sol tarafım yamuluyor orası dağ gibi oluyor sonra geçiyor

Diyetisyen Buse Kemanoğlu'nun böyle bir paylaşımı var, denemek istersiniz belki

Eklentiler

• Screenshot_20221215-005929_Instagram.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 70
Sertleşiyor karnım bütün olarak büzüşüyor sanki, bir iki dk sonra geçiyor. Sordum işim rahat etsin diye de endişe etmeli miyim bilmiyorum şimdi benim de aklıma takıldı, sadece ben mi yaşıyorum diye
Ben o durumu sadece sabahları idrara sıkışıkken yaşıyorum. Ama son zamanlarda garip bir şekilde bağırsak hareketi gibi hissediyorum bebeğin hareketlerini. Cuma kontrolüm var umarım her şey yolundadır Doğana kadar hep böyle olacağız annelik delilik diye boşuna dememişler

Evet benim de böyle oluyor işte. Doktorum normal dedi. YouTube da Kağan Kocatepe adındaki doktor da 20. Haftadan sonra başlar diyor. Ama çoğunlukla 30. Haftada başlıyormuş sanırım. Randevuma da iki hafta var. Ben endişe etmiyordum bu akrabam benim kafamı bulandirdi.

Bana oluyor. Perinatoloğa sordum günde 7-8 defa 1-2 dk olması normal dedi. Fazlası sıkıntıymış. Ben tam sayamadım ama bazen arka arkaya oluyor ama çok kısa sürüyor.
Ama şu an bunu duyduğuma da sevindim. Bunlar doğuma hazırlık için rahim kaslarının guclenmesini sağlayan kasılmalarmis. Benim de arka arkaya oldugu oluyor. Sizin randevunuz ne zaman? Yakın zamanda olursa doktora sorunca haber verir misiniz ne diyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…