- 7 Aralık 2021
- 252
- 815
- 53
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.041
Ya umarım çok güzel geçer, gerçekten artık yüzlerinin bu kadar şekillenmiş olması, kollarının bacaklarının büyümesi insanı duygulandırıyor. Aklınıza takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım, mükemmel bi detaylı ultrasonunuz olsun sizin de.Harika bilgilendirmeler için teşekkür ederizbende 21 nde gideceğim ayrıntılıya çok heyecanlıyım bire bir bakarken bilgi veriyorlar mı anlık Tok gitmek gerektiğini öğrenmem iyi oldu sabahtan olunca acaba tahlil gerekir mi diye insanın aç gitmeye gidiyor kafası
Ne biçim insanlar yahuBence hastaneye güvenip mamasiz gitmeyin ben kızımda yaşadım, özellikle devlette dogum yapacak olanlar icin diyorum. Aklıma geldikçe cildiracak gibi oluyorumsütüm gelmisti şükür ama azdı illaki, hemşire mama verin dedi, mama vardi ama sıcak su yok. Annemi sıcak su istemesi için gönderdim hemşireye vermemiş kendi imkanlarinizla sağlayacaksınız demiş annem neredeyse ağladı ağlayacak.Gecenin 2 si ve evime 50 km uzakta merkezde hastanedeyim eşimde evde. Daha sezeryan olalı 24 saat olmamış, kalktim karnımı tuta tuta gittim baktım kimse yok ve çaycı kaynıyor, aldim suyu azıcık giderken geldi hemşire, ne yapıyorsunuz dedi su aliyorum ne yapicam dedim, çemkirmeye başladı, tabi ben ondan daha fazla cemkirdim seni şikayet ederim dedim osirada bi erkek görevli geldi anladı olayı, bana dedi ki kardeşim ben burdayım sen ne zaman ihtiyacın olursa gel burdan al kimseyi dinleme bazılarında vicdan kalmamış bebeğin mamasının suyuna göz dikmişler dedi kızda tık yok inada çıkana kadar gidip ordan aldim Allah'ım iyilerle karşılaştırsın ve şimdi ki aklım olsa o hemşireyi şikayet ederdim çok pişmanım
Ben hiç 10 lu almadm almayı da düşünmüyorum nedense içinde ki bir çok şey çok gereksiz geliyor. Beşli ve sekizli Yenidoğanlar daha kullanışlı sanki. Evet az giydiriliyor bide yenidoğan diyoruz da 0 1 ay mi yoksa 0 3 ay mi
Kısa ve uzun kollu 0 3 ay zibnlar aldım bide 5 tane minnak çorap aldımbaşka da almadm
Bu modelleri ben de beğendim fakat marka ismini biraz büyük yazmışlar o sebeple kararsız kaldimBakım çantası olarak da şuna karar verdim MCD bag f-35
Kendi sitesinde bile kalmamışBugün bunun bir yerde indirimde olduğunu okudum happymom uygulamasında ama neresi olduğunu unuttum
Bu ne vicdansızlık. Benim de annem ilk çocukta ölü doğum yapmış. Yaşadıklarını ona yapılan muameleyi düşündükçe mahvoluyorum. Çok da sinirleniyorum. Bana anlatmıştı ama keşke anlatmasaydı. Şimdi yine aklıma geldiBence hastaneye güvenip mamasiz gitmeyin ben kızımda yaşadım, özellikle devlette dogum yapacak olanlar icin diyorum. Aklıma geldikçe cildiracak gibi oluyorumsütüm gelmisti şükür ama azdı illaki, hemşire mama verin dedi, mama vardi ama sıcak su yok. Annemi sıcak su istemesi için gönderdim hemşireye vermemiş kendi imkanlarinizla sağlayacaksınız demiş annem neredeyse ağladı ağlayacak.Gecenin 2 si ve evime 50 km uzakta merkezde hastanedeyim eşimde evde. Daha sezeryan olalı 24 saat olmamış, kalktim karnımı tuta tuta gittim baktım kimse yok ve çaycı kaynıyor, aldim suyu azıcık giderken geldi hemşire, ne yapıyorsunuz dedi su aliyorum ne yapicam dedim, çemkirmeye başladı, tabi ben ondan daha fazla cemkirdim seni şikayet ederim dedim osirada bi erkek görevli geldi anladı olayı, bana dedi ki kardeşim ben burdayım sen ne zaman ihtiyacın olursa gel burdan al kimseyi dinleme bazılarında vicdan kalmamış bebeğin mamasının suyuna göz dikmişler dedi kızda tık yok inada çıkana kadar gidip ordan aldim Allah'ım iyilerle karşılaştırsın ve şimdi ki aklım olsa o hemşireyi şikayet ederdim çok pişmanım
Gerçekten bu dua çok önemli hep oyle dua ederimNe biçim insanlar yahuüç hafta araştırma hastanesinde yattım profundan, hemşiresine, temizlik görevlisine varana kadar ailem gibi davrandılar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bu kıyafet muhabbeti içimi kıpır kıpır yapıyor yaa bir an önce gelseler de giydirsekBen de içinde battaniyesi var takım olsun dedim aldımçok özenmiştim. Daha cinsiyet belli olmadan almıştım pançodan.
Sonraki bulduğum trendyoldandı. 10 parça ama 5 parça 3 parça setler gibi fiyatı.
E battaniyesi de vardı dedim alayım. Beyaz sade bir takım.battaniye hevesim nedir anlamadım
Yenidoğan 0-3 ay olmuyor. 3 aya kadar giydirebileceğin boyda değil. Genelde 50-52 cm kadarlar. O yüzden çok kısa giyiliyor. 0-3 ay olan 3 aya kadar giyilebilir demekmiş. Yani az daha büyük oluyor. Tabi marka ve kalıba göre de değişebilir. 0-3 ay dese de 1 aydan sonra giyilemeyecek duruma da gelebilir bebeğe göre.
Ben bizzat yenidoğan yazmasına dikkat ederek aldım ki sadece ilk haftalarda giyeceği üstünde kocaman durmayacak şeyleri olsun. Sonuçta az da olsa giyecek yani. Düzgün olsun istiyorum
Ben de 0-3 ay daha çok aldım. 1-3 ay olarak da aldım. Zıbın zaten en çok kullanacağımız şeyler olacakmış.
Çoraplar aşırı tatlı yaaminik minik aldım bikaç tane ama ilk doğduğunda en küçük çoraplar bile büyük geliyor diyorlar. Orda da tulumlar kurtarıcı olur zaten. Ayak kısmı kapalı diye
İlden ile fark var ben İstanbuldaym 5 kısa kollu 2 uuzn kollu aldım şimdilik onu da 5 e tamamlaycam inşallah. Bu kadar zıbın ilk zamanlar için yeterli olur diye düşünüyorumBir de kafamda soru Nisan ayında havalar nasıl olur iç zibinlari kısa kollumu uzun kollumu giydirmemiz gerekecek
Bulunduğunuz yerde hava şartları nasil bilmem ama ben Çorumdayim, temmuza kadar kısa kola geçemeyiz gibime geliyor, geçen yıl yaz çok geç gelmisti çünküBir de kafamda soru Nisan ayında havalar nasıl olur iç zibinlari kısa kollumu uzun kollumu giydirmemiz gerekecek
Yıl sonu olduğu için sanırım herkeste bir eksik tamamlama telaşıKendi sitesinde bile kalmamışgüncellenir inşallah
Benim öyle çok tanıdığım var en ufak cevap veremez, hakkı olanı dahi isteyemez. Yazık Allah bunların eline düşürmesin çok üzüldümGerçekten bu dua çok önemli hep oyle dua ederimsen kadın doğum bebek hemşiresisin daha cana yakın daha yakın olman gerekiyor. Hadi ben gittim hakkımı savundum işimi hallettim, o kapasitede olmayan annelerde vardır orda o hemşireye denk gelen yazık günah mı değil, o bebeğin vebaline giriyorsun...
Yaşadığımız yere göre değişse de henüz küçük olduklarından üşürler benceBir de kafamda soru Nisan ayında havalar nasıl olur iç zibinlari kısa kollumu uzun kollumu giydirmemiz gerekecek
İllaki bulmuştur ama keşke benden bulsaydıBu ne vicdansızlık. Benim de annem ilk çocukta ölü doğum yapmış. Yaşadıklarını ona yapılan muameleyi düşündükçe mahvoluyorum. Çok da sinirleniyorum. Bana anlatmıştı ama keşke anlatmasaydı. Şimdi yine aklıma geldi
Siz en azından sesinizi çıkarmışsınız terslemişsiniz. O da çok güzel. İyi olmuş.
Ettiğini bulmuştur umarım bir şekilde.
Aminn cnm hepimizi inşallahYıl sonu olduğu için sanırım herkeste bir eksik tamamlama telaşı
Benim öyle çok tanıdığım var en ufak cevap veremez, hakkı olanı dahi isteyemez. Yazık Allah bunların eline düşürmesin çok üzüldümcidden her zaman Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ederim
Yaa ben öyle hesaplamadım yanlış mı hesapladım acaba. 15 tatilden sonra 3 hafta daha gidicem ben sonra 32 oluyorum çıkacağım. 1 hafta seminer haftasına denk geliyor onu da müdürüm hallederiz sıkıntı değil dedi olmadı imza atar dönerim en kötü rapor alırım yaniBranşını da biliyorum. Unutmadımama soğuktan serin havadan da koruyor bizi maske. O açıdan da gerçekten harika oluyor bu havalarda. Faranjit olunca anladım. Ciddi korumuş beni. Yoksa ben biterdim. Çok uzun süre çekiyordum eskiden çünkü.
Tabi ki bana göre daha avantajlısın kapalı sınıfta kalmıyorsun.Ama bizi hassas hale getiren hastalıklara yol açan diğer etken de soğuk hava dediğim gibi. Yoksa ben de hiç istemiyorum maske takmayı. Hamile olmasam herhalde takmazdım her şeye rağmen.
İzin olayı bence tamamen idarenin tutumuna bağlı. Benim idarem hiçbir şey istemedi. Zaten haftaya nöbet listesi de komple değişecek. Gidip söyledim. Tamam listeden adını çıkarırız sorun değil dediler. Herhangi bi izin kağıdı rapor dilekçe yok.
Sadece 32.haftada çalışabilir raporu şart olacaktır. Herhalde 35.haftaya kadar çalışmam gerekecek ki haziran sonu gelmek zorunda kalmayayım. Yoksa 32.haftada ayrılıp raporla tamamlamayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Bir aksilik olmaz da sağlıkla ilerlerse öyle yaparım.
sen o konuda napacaksın? 15 tatil sonrası 6 şubatta okul açılıyor
İnşallah kuzum saglikla gelirler 9 aylarını tamamlayipİnşallah vaktinde gelirler de arka arkaya doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?