2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende güvenmedim bugun akşam 5te dahiliyeye gitcem tekrar vercem kan

Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Bende de diğer gebelerde de oluyor . Hatta geçen birisi endişelendi yazdı buraya adını hatırlayamadım . Normal canım. Rahim doğuma hzırlanıyor . İlaç dediğin de muhtemelen magnezyumdur . Ara sıra olucak bu kas hareketleri . Doğum pratikleri bunlar endişelenme

Yanıtlarını teşekkür ederim, benim merak ettiğim çalışmaya başlayınca sütü biberonla verecek misiniz? Memeyi bırakır kaygısı ile kaşık ile de verenler var, yada emzik verecek misiniz? Çok değişken görüşler var bu konuda

Zor bi durum yasamissiniz tabiki ama suan ozellerde bunu yasama imkaniniz milyonda sifir gibi bir sey acile bile gittigimizde hemsireler pesimizde geziyor lutfen hakkimizda anket doldurun memnuniyetinizi belirtin diye yani ozellikle benim gittigim hastane boyle. Hatta ozeli gectim sehir hastanesinde 4 ay once gorumcem dogum yapti sutu cok az geliyordu sırınga bile degil emzirme destek sistemi diye bir urun var ondan bagladilar meme ucuna herseyini verdiler zaten 1 gun sonunda sutu geldi. Emzirme danismanlari hic bi sekilde hastaneye mama biberon gibi urunlerin goturulmesi taraftari degiller malesef

kızlarr günaydınn ya ben bebişin yatağını almak istiyorum ama asla bilgim yok. beşiğide yakın arkadaşımız kendi çocuğu için özel bambu beşik yaptırmış bana dedi ki bak bu beşik çok değerli ve gerçek bambudan özel yaptırdım ben kıyamıyorum kimseye vermeye atmaya sen kullanmak ister misin ama yok dersen de çocuğun beşiği benden ne istersen alıcam dedi bende olur mu öyle şey dedim tabiki kullanırım sonuçta beşik ve manevi değeri de var bu arada eşi de vefat ettiği için atmak istemiyor beşiği muhtemelen. çok beğendik gelince bayada büyük 3 yaşa kadar yatar yani içinde ama içine uygun yatak ne almalıyım bilmiyorum alanlar bilenler görsel atabilir mi? özel yapıldığı için ölçüde net bulamıyorum 55*105 cm geliyor iç ölçüleri ona uygun da ya 60*100- 60*110 - 50*100 - 50*110 alıcam onuda ne alacağımı bilemiyorum acil yardım

İllaki bulmuştur ama keşke benden bulsaydı
Ay ilahi sabah sabah bi güzel kahkaha attım sayende Allah da seni güldürsün
Böyle bi balık kayıyomuş gibi oluyor değil mi? Ben daha erken hissetmişim meğersem hep gaz zannediyordum o hareketleri kızımda daha narindi hareketler erkek bebek daha kütlesel hareket ediyor sanki farklı.
Kişiden bağımsız olarak direk yaş arttıkça risk değeri faktörü de artıyor, mesela çoğul gebelerde de yanıltıcı olabildiği için en güvenilir kaynak ayrıntılı ultrason oluyor. Ultrason iyi çıktıysa turp gibidir bebiş de inşallah

Acaba ikea nın yatak ölçülerine mi baksan bide onun da çok farklı olabiliyor ya orda bulabilirsin belki nasıl ara bi ölçüymüş o da. En olmadı 50*100 alıp kalan kısım bi şekilde doldurulur ama sağlam olur mu bilemedim

Kızlar gaz problemi olan ayva yesin, akşamdan beri utanıyorum ki eşimle aynı ortamda olayım ha bire çıkıyor 3-4 hafta önce ciddi gaz sancıları çektim keşke ozaman keşfetmiş olsaydım
Ne utanıcam benmi yapıyorum bebek yapiyor hihh Ayva candır gece gündüz herdaim elimde havuçlu teyze vardiya aynı onun gibi ayvayla geziyorum vallahi

Benim çok yürüdüğüm veya yorulduğum zamanlar özellikle akşamları oluyor, ayaklarımı uzatıp dinlenince genelde normale dönüyor. Yorulmaya bağlı olarak normal diye biliyorum eğer dinlenince geçiyorsa; ama çok tecrübeli de sayılmam.

Böyle bi balık kayıyomuş gibi oluyor değil mi? Ben daha erken hissetmişim meğersem hep gaz zannediyordum o hareketleri kızımda daha narindi hareketler erkek bebek daha kütlesel hareket ediyor sanki farklı.
Şu kütlesel kelimesi inanılmaz uydu bir bütün olarak ordan oraya gidiyor aynı anda hem sağda hem solda hem altta nasıl olabiliyor

Zaten sancı falan yok kasılıp geciyor.

Yalnız olmamak güzel keşke bilmeseydim diyorum daha rahattim

Dun ku sağlık ocağında verdiğim tahliller de sıkıntı çıktı ama doğru mu sonuç bilmiyorum o yuzden ozele gidicem mecbur bir daha tsh 3 cikmis ferriti 7
Benim de geçen hafta sağlık ocağında verdiğim kanda kanım düşük çıktı ama ilaç kullanıyorum, artması lazımdı. Bence bekletiyorlar ondan yanlış çıkıyor. Hastanede bakmak lazım bunlara. Tsh normaldi ama.

Olmaz tabii ki canım çok da tatlı olur
İstediğin gibi giydir. Annesi sensin sonuçta

Çalışınca işteyken biberonla verilmesi mantıklı. Kaşık önerenler de var ama her bebek almıyormuş. Avent biberonda meme reddi yaşanmıyor dediler bana. Çok memnun kullananlar genelde. O yüzden onu almıştım. Meme yapısına çok uygun bir başlığı var onun. O sebeple iyi oluyormuş

İnşallah herkes yavrusuna sağlıklı sıhhatli kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…