- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.081
Evet kasları hissediyorum ben de. Daha önce bir taraf oluyordu şimdi bütün oluyor gibi.Bende de oluyor bebeği değilde rahmi hissediyorum gibi bişey (tekmeden falan çok farklı ) rahim bı yerde toplanıyor sertleşiyor hatta sol tarafım yamuluyor orası dağ gibi oluyor sonra geçiyor
Ya böyle böyle kafayı yicezBen o durumu sadece sabahları idrara sıkışıkken yaşıyorum. Ama son zamanlarda garip bir şekilde bağırsak hareketi gibi hissediyorum bebeğin hareketlerini. Cuma kontrolüm var umarım her şey yolundadırDoğana kadar hep böyle olacağız annelik delilik diye boşuna dememişler
Benim rutin kontrolüm aralık sonu, daha çok var. Geçen cuma detaylı ultrasonda sormuştum. Hatta tam muayeneden önce de oldu, sedyede doktoru beklerken. Sordum söylediğim cevabı verdi. Hiç 30. Haftadan sonra olur demedi. Sayısını takip etmekte fayda var. Öyle yapalım bence.Ama şu an bunu duyduğuma da sevindim. Bunlar doğuma hazırlık için rahim kaslarının guclenmesini sağlayan kasılmalarmis. Benim de arka arkaya oldugu oluyor. Sizin randevunuz ne zaman? Yakın zamanda olursa doktora sorunca haber verir misiniz ne diyor diye
Aynen çünkü o zaman bebek daha bu kadar büyük değildi bende artık daya geniş hissediyorum boyu uzadı diyorumEvet kasları hissediyorum ben de. Daha önce bir taraf oluyordu şimdi bütün oluyor gibi.
Evet ben de sayısını sayacagim yarın. Hiç saymamistim. Belki de daha çoktur. Zaten sıklaşması beni korkutuyordu.Evet kasları hissediyorum ben de. Daha önce bir taraf oluyordu şimdi bütün oluyor gibi.
Ya böyle böyle kafayı yiceziçini ferah tut, yolundadır
Benim rutin kontrolüm aralık sonu, daha çok var. Geçen cuma detaylı ultrasonda sormuştum. Hatta tam muayeneden önce de oldu, sedyede doktoru beklerken. Sordum söylediğim cevabı verdi. Hiç 30. Haftadan sonra olur demedi. Sayısını takip etmekte fayda var. Öyle yapalım bence.
Sizin kaç haftalık? Bu dedikleriniz ne zaman başladı?Aynen çünkü o zaman bebek daha bu kadar büyük değildi bende artık daya geniş hissediyorum boyu uzadı diyorumelimi bırakınca 20 cmlik yer de oluyor
İnşallah gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum sağlıklı hayırlı haberlerini alalım hepimiz inşallah bi ablamız var o pek anlamadı gittikçe belki bu defa ayrıntılıda büyümüş olduğu için fark eder artık detayları çok teşekkür ederimAyy
Ya umarım çok güzel geçer, gerçekten artık yüzlerinin bu kadar şekillenmiş olması, kollarının bacaklarının büyümesi insanı duygulandırıyor. Aklınıza takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım, mükemmel bi detaylı ultrasonunuz olsun sizin de.
Umarım girmemissondir çıkışı zor oluyor çünküAkıntı ve idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik ve fitil verdi. Ama antibiyotik mantar yaptı. Mantar akıntı ve kaşıntı yaptı. Bir kısır döngüye girdim sanki.
Bu kıyafet muhabbeti içimi kıpır kıpır yapıyor yaa bir an önce gelseler de giydirsek
İyi yapmışsnz yaa bu heyacanlar çok başka içinize sinen ne varsa bence kaçırmayın. Bende bu aylar baslicam Artk tulum, takım ayy çok güzel ya kıyafetlere baktıkça içm gidiyor
Şey var gördün mü acaba leoparlı tulum yenidoğan onu alcamm bebemin ilk tulumu o olsun istiyorum
Yaa ben öyle hesaplamadım yanlış mı hesapladım acaba. 15 tatilden sonra 3 hafta daha gidicem ben sonra 32 oluyorum çıkacağım. 1 hafta seminer haftasına denk geliyor onu da müdürüm hallederiz sıkıntı değil dedi olmadı imza atar dönerim en kötü rapor alırım yani
Evet evet aynısından bahsediyorum çok şekerBen de aynıyımbir çocuk gibi sevinip heyecanlanıyorum.
Leoparlı tulum gördümhatta bir de kafasına takmak için kurdelalı bandası var genelde.
Leopar desen tam benlik bir şey. Bayılıyorum yaakızıma da mutlaka o desen bir şeyler alıcam ben de.
Şimdi aldığım tulumlar hep daha soft ve sade
Özellikle de ilk doğduğunda beyaz giysin istiyorum. Soft başlayıp süslülere geçiş yapıcam yavaş yavaş
Bugün 21+6yım aynıyızKaç haftalıksınız? Ben 21+5 im bugün. Benim de tam şubatta 3 hafta çalışmam gerekiyor. Hem de cuma günü 32 ye girmiş oluyorum. Üstüne 16 hafta sayınca okulun kapandığı güne denk geliyor. Sonrası 1 hafta seminer zaten. Onlar da online diye biliyorum. Sadece Eylül semineri yüzyüze.
Bnm şükür iyi çıktı ama yaştan dolayı risk cikti malesefHanımlar merhaba. İkili test sonuçlarınız nasıl gelmişti
Sertleşme bnm özellikle akşamları oluyor ama oluyor cnm her gün düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmaz galiba, birde daha önce hamilelik geçiren anneler bilir senin korktuğun şey kasılma dogum sancısı oda daha farklı birsey bu dönemde olanlar gibi olmuyor yani ben öyle hissediyorum inşallah seninkide öyledir kuzumArkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Benimde geçer gibi olup başa sarıyor, iki hafta iyiydim bir haftadır sarı akıntı başladı dunde yine hafif su gibi birsey geldi gece boyu paronayalara bağladım, rüyamda suyum geldiAkıntı ve idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik ve fitil verdi. Ama antibiyotik mantar yaptı. Mantar akıntı ve kaşıntı yaptı. Bir kısır döngüye girdim sanki.
Benim ayrıntılı dündü. Su iyi dedi ama akıntıyı görünce panik oluyor insan. Şu nisan ayı sağlıkla hayırla bir gelsin, evlatlarımıza güzel güzel kavuşalım inşallah.Benimde geçer gibi olup başa sarıyor, iki hafta iyiydim bir haftadır sarı akıntı başladı dunde yine hafif su gibi birsey geldi gece boyu paronayalara bağladım, rüyamda suyum geldiçok tedirgin uyudum baş ağrısıyla kalktim, salıya kadar sabretmem lazim, ayrıntılı ultrason var iyice baksin keseye suyuna deli olucam
Ben de 18+6 da muayeneye gittim birkaç gün öncesinden beri günde 1 2 kez pıt pıt hissedip emin olamıyordum bazı günlerde hiç olmuyordu. Bebek de gelişimde 19+5 ölçüldü ama ultrasonda baktım kıpırdayıp duruyor, hissedilmiyor. Kemikleri yeni geliştiği için el kol hareketleri belli olmuyor sanırım. Tüm vücuduyla hareket edince anlıyorız sanki bu haftalarda. O da nadir oluyor. Önceki gün çok yoruldum biraz stres yaşadım, geç yattım. Bir de normalde içmiyorum hamilelikten beri 2. Kez kahve içtim. Baya uzun hareket hissettim o akşam tedirgin oldum. Artık yormuyorum kahve de içmem sanırım uzun bir süre daha.Merhaba arkadaslar sat tarihim 25 temmuz geç döllenme . Sat a göre 20+3 ama gelişim 19+3 haftaya Çarşamba 4 boyutlu ultrason var . Geçen hafta bebek hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım ancak dün bugün hiç hissetmedim normal mi durum
Temiz demişti doktor daha sonra 3lü ve 4lü yapıldı onlarda temiz çok şükürHanımlar merhaba. İkili test sonuçlarınız nasıl gelmişti
İnşallah oda temiz çıkarBnm şükür iyi çıktı ama yaştan dolayı risk cikti malesefüçlüyü de verdim haftaya gittiğimde alicam sonucu inşallah oda iyi çıkar
Hamilelikten önce tsh baktırmıştım yüksek çıkmıştı sağlık ocağında. Birkaç gün sonra devlet hastanesinde yaptırdım gayet güzel çıktı. İnşallah senin de iyidir canım sonuçların.Dun ku sağlık ocağında verdiğim tahliller de sıkıntı çıktı ama doğru mu sonuç bilmiyorum o yuzden ozele gidicem mecbur bir daha tsh 3 cikmis ferriti 7
Bende sundan aldim canim iki tane bi kendi evime bi annemin eve koyacagimBebek bakım çantası alacak mısınız? Önerdiğiniz bir ürün var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?