2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende de oluyor bebeği değilde rahmi hissediyorum gibi bişey (tekmeden falan çok farklı ) rahim bı yerde toplanıyor sertleşiyor hatta sol tarafım yamuluyor orası dağ gibi oluyor sonra geçiyor
Evet kasları hissediyorum ben de. Daha önce bir taraf oluyordu şimdi bütün oluyor gibi.
Ya böyle böyle kafayı yicez içini ferah tut, yolundadır
Benim rutin kontrolüm aralık sonu, daha çok var. Geçen cuma detaylı ultrasonda sormuştum. Hatta tam muayeneden önce de oldu, sedyede doktoru beklerken. Sordum söylediğim cevabı verdi. Hiç 30. Haftadan sonra olur demedi. Sayısını takip etmekte fayda var. Öyle yapalım bence.

Evet ben de sayısını sayacagim yarın. Hiç saymamistim. Belki de daha çoktur. Zaten sıklaşması beni korkutuyordu.

İnşallah gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum sağlıklı hayırlı haberlerini alalım hepimiz inşallah bi ablamız var o pek anlamadı gittikçe belki bu defa ayrıntılıda büyümüş olduğu için fark eder artık detayları çok teşekkür ederim

Ben de aynıyım bir çocuk gibi sevinip heyecanlanıyorum.
Leoparlı tulum gördüm hatta bir de kafasına takmak için kurdelalı bandası var genelde.
Leopar desen tam benlik bir şey. Bayılıyorum yaa kızıma da mutlaka o desen bir şeyler alıcam ben de.
Şimdi aldığım tulumlar hep daha soft ve sade
Özellikle de ilk doğduğunda beyaz giysin istiyorum. Soft başlayıp süslülere geçiş yapıcam yavaş yavaş

Ben bugün 23+0 oldum. Ama 32.haftada ayrılmak beni kurtarmıyor. 2 hafta daha gitmem gerekiyor. Oturup arkadaşlarımla hesap yaptık. Banu Çiftçi’nin uygulamasından da teyit ediyorum. Okulun kapanmasına yakın tekrar bakıcam. Ama sıkıntı olsa rapor alıp kapatılır zaten o ara. O yüzden sorun değil. Amacım karne zamanına okula gitmek zorunda olmamak. Seminerde giderim.

Evet evet aynısından bahsediyorum çok şeker
Bende ilk başlarda daha sade ve yumuşak kıyafetlr giydirmeyi düşünüyorum rahatsız olmasın kızım ama bi leopardan birşey olmaz çok az bile görsem üstünde eriyip giderim zaten

Bugün 21+6yım aynıyız

Arkadaşlar kimse mi yok bunu yaşayan veya geçmişte yaşamış olan?
Sertleşme bnm özellikle akşamları oluyor ama oluyor cnm her gün düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmaz galiba, birde daha önce hamilelik geçiren anneler bilir senin korktuğun şey kasılma dogum sancısı oda daha farklı birsey bu dönemde olanlar gibi olmuyor yani ben öyle hissediyorum inşallah seninkide öyledir kuzum

Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik ve fitil verdi. Ama antibiyotik mantar yaptı. Mantar akıntı ve kaşıntı yaptı. Bir kısır döngüye girdim sanki.
Benimde geçer gibi olup başa sarıyor, iki hafta iyiydim bir haftadır sarı akıntı başladı dunde yine hafif su gibi birsey geldi gece boyu paronayalara bağladım, rüyamda suyum geldi çok tedirgin uyudum baş ağrısıyla kalktim, salıya kadar sabretmem lazim, ayrıntılı ultrason var iyice baksin keseye suyuna deli olucam

Benim ayrıntılı dündü. Su iyi dedi ama akıntıyı görünce panik oluyor insan. Şu nisan ayı sağlıkla hayırla bir gelsin, evlatlarımıza güzel güzel kavuşalım inşallah.

Ben de 18+6 da muayeneye gittim birkaç gün öncesinden beri günde 1 2 kez pıt pıt hissedip emin olamıyordum bazı günlerde hiç olmuyordu. Bebek de gelişimde 19+5 ölçüldü ama ultrasonda baktım kıpırdayıp duruyor, hissedilmiyor. Kemikleri yeni geliştiği için el kol hareketleri belli olmuyor sanırım. Tüm vücuduyla hareket edince anlıyorız sanki bu haftalarda. O da nadir oluyor. Önceki gün çok yoruldum biraz stres yaşadım, geç yattım. Bir de normalde içmiyorum hamilelikten beri 2. Kez kahve içtim. Baya uzun hareket hissettim o akşam tedirgin oldum. Artık yormuyorum kahve de içmem sanırım uzun bir süre daha.

Bnm şükür iyi çıktı ama yaştan dolayı risk cikti malesef üçlüyü de verdim haftaya gittiğimde alicam sonucu inşallah oda iyi çıkar
İnşallah oda temiz çıkar
Benim ikili yüksek risk çıkmış tahlil verip gitmiştim fakülteye ayrıntı ultrasona girdiğimde öğrendim şükür ultrason sonucu çok güzel çıktı ama tarama testi sonucu çok canımı sıktı. Yaş 42 bende

Dun ku sağlık ocağında verdiğim tahliller de sıkıntı çıktı ama doğru mu sonuç bilmiyorum o yuzden ozele gidicem mecbur bir daha tsh 3 cikmis ferriti 7

Dun ku sağlık ocağında verdiğim tahliller de sıkıntı çıktı ama doğru mu sonuç bilmiyorum o yuzden ozele gidicem mecbur bir daha tsh 3 cikmis ferriti 7
Hamilelikten önce tsh baktırmıştım yüksek çıkmıştı sağlık ocağında. Birkaç gün sonra devlet hastanesinde yaptırdım gayet güzel çıktı. İnşallah senin de iyidir canım sonuçların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…