- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.021
Benimde favorilerde eşimin maaşını almasını bekliyorum bu çantayı bide alt açma bezini takım yapıp Alcam. Elinize geçti mi acaba nasıl kullanışlı mi o cepleri çok küçük mü acaba merak ediyordm
Konu açılmışken haziranın son haftasındaki semineri doğum iznine heba etmeyinseminerler uzaktan olacak. O şekilde planlama yapmak daha mantıklı olur @Maviiportakal
Aynen dönem başladığında bir kaç haftam kalıyır onu da raporla halledicem. Benim çalıştığım okula yol 100 km malesef gidiş geliş 200 km. O yüzden artık yola dayanamıyorum bu dönemi zor bitircem zatenPandemi zamanı sadece 8lerin okula geldiği bi dönem vardı. Ben o süreçten beri alıştım. Sonra diğer kademeler de gelmişti. Onlara anlatınca gayet oldu. Yaza doğru çok daha zor şu dönem yine daha rahat.
haftamız aynı. Dönem sonuna kadar çalışıp bırakınca haziran dönemi karne zamanı gelmek gerekiyor çünkü boşta kalıyor o günler. Ben o zaman gelmemek için şubat sonunda izne ayrılmayı düşünüyorum. 1.dönem bitince değil.
Sen raporla mı kapatacaksın o arayı?
Atlamışm resimlerde hiç denk gelmedim. Güle güle kullnmak nasip olsun Canm. Ben battaniye de biraz kararsızım ama diğer ikisini kesin alcam aynn bende çok yorum okudum içime sindi de bide sana soraym dedim. Teşekkür ederimBen hem bunu hem alt açma bezini hem de fluffy battaniyesini aldım. Burada da paylaşmıştım hatta üçünü birden.
Trendyolda da resimleri var kullanıcılar paylaşmış. Benim de elime geçti. Oldukça güzel. Kullanışlı. Zaten çok yorum inceledim öyle güvenip aldım. Kasım indirimden almıştım bunları da. Battaniyesi de böyle. Çok tatlı.
Eki Görüntüle 3177066
Aynen dönem başladığında bir kaç haftam kalıyır onu da raporla halledicem. Benim çalıştığım okula yol 100 km malesef gidiş geliş 200 km. O yüzden artık yola dayanamıyorum bu dönemi zor bitircem zaten
Aynen ben de aynı bu desenden takım alıcam inşallahBunu almıştım memnun kalırsam takımını tamamlarım diyerek. Sonra hastane işleri girdi araya öyle kaldı. Diğer ürünlerini de almayı düşünüyorum. Evim küçük olduğu için elimden geldiğince derli toplu olmam lazım umarım başarabilirimşu keçe çantalardan da aldım evin içinde benle birlikte oda oda gezer. Eğer düzen takıntınız yoksa çok da gerekli değil bence
Eki Görüntüle 3177065
Atlamışm resimlerde hiç denk gelmedim. Güle güle kullnmak nasip olsun Canm. Ben battaniye de biraz kararsızım ama diğer ikisini kesin alcam aynn bende çok yorum okudum içime sindi de bide sana soraym dedim. Teşekkür ederim
Olabildiğince erkenden ayrılmam lazım inşallahO zaman çok haklısın. Ben de yerinde olsam öyle yapardım. Benim okulum evime uzak değil. O sebeple gideceğim. Niyetim öyle ama bakalım.
Bugün bunun bir yerde indirimde olduğunu okudum happymom uygulamasında ama neresi olduğunu unuttumBakım çantası olarak da şuna karar verdim MCD bag f-35
İhtiyaç var olmaz mıAmin hepimize nasip olsun
Ben hemen sayfada aşağıya inip benzer ürünlere bakıyorum. Markanın ürünlerini inceleyince gördüm hepsini.benim böyle puf puf kalın bi battaniyem yoktu o yüzden aldım. İhtiyaç yoksa gerekli değil zaten.
Hemen bakayımBugün bunun bir yerde indirimde olduğunu okudum happymom uygulamasında ama neresi olduğunu unuttum
İhtiyaç var olmaz mıama başka buna benzer battaniye buldum o daha hoşuma gitti o yüzden battaniyenin takım olmasına gerek yok dedim.
Annem yorgan bı kalın bı ince battaniye almış. Bende bı ince bı kalın battaniye alsam yeter diye düşünüyorum
Evet evet yeterli gelirhmm anladım.bence de o kadarı yeterli. bende de 2 tane kalın var. 4 tane de penye battaniye var. 2si hastane çıkışının içinde. 2 tane de kendim almıştım. Çok iyi oluyormuş penyeler de.
Transfer tarihine 14 gün ekleniyoTüp bebekte nasıl oluyor hesaplama. Transfer gününden mi sayılıyor gebelik?
Benim 4 tup bebek denemem var onlar beni yikmadi evlatlarimi kaybetmek kadar ama cok zor süreçler Allahim bu yolda olanlara kolaylık versin yorulmadan saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin insallahBir negatif aşılama bir negatif tüp bebek denemem varçok duygulandım o günlere gittim
Evet evet yeterli gelir
Kaç takım hastane çıkışı aldınız acaba ?
İnşallah vaktinde gelirler de arka arkaya doğururuzTransfer tarihine 14 gün ekleniyo
Bence hastaneye güvenip mamasiz gitmeyin ben kızımda yaşadım, özellikle devlette dogum yapacak olanlar icin diyorum. Aklıma geldikçe cildiracak gibi oluyorumAslinda emzirme uzmanlari mama ihtiyaci olmadan almayi onermiyor ozellikle hastaneye goturmeyi cunku mamanin varligina guvenip sutumuzun gelmesini geciktiriyormusuz cok cok ihtiyac oldugunda hastanede zaten verirler siz almayin demisti oyle aklimda kalmis benimde
Ben hiç 10 lu almadm almayı da düşünmüyorum nedense içinde ki bir çok şey çok gereksiz geliyor. Beşli ve sekizli Yenidoğanlar daha kullanışlı sanki. Evet az giydiriliyor bide yenidoğan diyoruz da 0 1 ay mi yoksa 0 3 ay mi2 tane 10lu var bende. Normalde 1 tane 10lu set yeterdi ama çok uygun fiyatta ve kaliteli bir set daha bulunca onu da aldım. 2 tane oldu.
Yoksa 3lü 5li setleri almak da çok mantıklı. Yenidoğan için tulum ve zıbınlar da aldım ekstradan tabii. Çok az giyiyorlarmış ama onları. O yüzden az almakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?