2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Ben hem bunu hem alt açma bezini hem de fluffy battaniyesini aldım. Burada da paylaşmıştım hatta üçünü birden.
Trendyolda da resimleri var kullanıcılar paylaşmış. Benim de elime geçti. Oldukça güzel. Kullanışlı. Zaten çok yorum inceledim öyle güvenip aldım. Kasım indirimden almıştım bunları da. Battaniyesi de böyle. Çok tatlı.

Konu açılmışken haziranın son haftasındaki semineri doğum iznine heba etmeyin seminerler uzaktan olacak. O şekilde planlama yapmak daha mantıklı olur @Maviiportakal

Yok seminer ayrı zaten.
Karne zamanı gelmem gereken bir açık çıkıyor. Ona gitmek istemiyorum. Rapor da almaktan vazgeçtim. Çalışmak bana ilaç gibi. O yüzden şubatta 2-3 hafta gidip bırakacağım ki açık kalmasın. O döneme inşallah sağ sağlim geçersem
Seminer dönemi zaten gitsek belki 1 gün falan. Ona katılacağım. uzaktan olmasa bile giderim. Ona gitmezsek olmuyormuş.

Aynen dönem başladığında bir kaç haftam kalıyır onu da raporla halledicem. Benim çalıştığım okula yol 100 km malesef gidiş geliş 200 km. O yüzden artık yola dayanamıyorum bu dönemi zor bitircem zaten

Atlamışm resimlerde hiç denk gelmedim. Güle güle kullnmak nasip olsun Canm. Ben battaniye de biraz kararsızım ama diğer ikisini kesin alcam aynn bende çok yorum okudum içime sindi de bide sana soraym dedim. Teşekkür ederim

O zaman çok haklısın. Ben de yerinde olsam öyle yapardım. Benim okulum evime uzak değil. O sebeple gideceğim. Niyetim öyle ama bakalım.

Aynen ben de aynı bu desenden takım alıcam inşallah

Amin hepimize nasip olsun
Ben hemen sayfada aşağıya inip benzer ürünlere bakıyorum. Markanın ürünlerini inceleyince gördüm hepsini. benim böyle puf puf kalın bi battaniyem yoktu o yüzden aldım. İhtiyaç yoksa gerekli değil zaten.

İhtiyaç var olmaz mı ama başka buna benzer battaniye buldum o daha hoşuma gitti o yüzden battaniyenin takım olmasına gerek yok dedim.
Annem yorgan bı kalın bı ince battaniye almış. Bende bı ince bı kalın battaniye alsam yeter diye düşünüyorum

hmm anladım. bence de o kadarı yeterli. bende de 2 tane kalın var. 4 tane de penye battaniye var. 2si hastane çıkışının içinde. 2 tane de kendim almıştım. Çok iyi oluyormuş penyeler de.

hmm anladım. bence de o kadarı yeterli. bende de 2 tane kalın var. 4 tane de penye battaniye var. 2si hastane çıkışının içinde. 2 tane de kendim almıştım. Çok iyi oluyormuş penyeler de.
Evet evet yeterli gelir

Kaç takım hastane çıkışı aldınız acaba ?

Bir negatif aşılama bir negatif tüp bebek denemem var çok duygulandım o günlere gittim
Benim 4 tup bebek denemem var onlar beni yikmadi evlatlarimi kaybetmek kadar ama cok zor süreçler Allahim bu yolda olanlara kolaylık versin yorulmadan saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlara da saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah

Evet evet yeterli gelir

Kaç takım hastane çıkışı aldınız acaba ?

2 tane 10lu var bende. Normalde 1 tane 10lu set yeterdi ama çok uygun fiyatta ve kaliteli bir set daha bulunca onu da aldım. 2 tane oldu.
Yoksa 3lü 5li setleri almak da çok mantıklı. Yenidoğan için tulum ve zıbınlar da aldım ekstradan tabii. Çok az giyiyorlarmış ama onları. O yüzden az almakta fayda var.

Bence hastaneye güvenip mamasiz gitmeyin ben kızımda yaşadım, özellikle devlette dogum yapacak olanlar icin diyorum. Aklıma geldikçe cildiracak gibi oluyorum sütüm gelmisti şükür ama azdı illaki, hemşire mama verin dedi, mama vardi ama sıcak su yok. Annemi sıcak su istemesi için gönderdim hemşireye vermemiş kendi imkanlarinizla sağlayacaksınız demiş annem neredeyse ağladı ağlayacak.Gecenin 2 si ve evime 50 km uzakta merkezde hastanedeyim eşimde evde. Daha sezeryan olalı 24 saat olmamış, kalktim karnımı tuta tuta gittim baktım kimse yok ve çaycı kaynıyor, aldim suyu azıcık giderken geldi hemşire, ne yapıyorsunuz dedi su aliyorum ne yapicam dedim, çemkirmeye başladı, tabi ben ondan daha fazla cemkirdim seni şikayet ederim dedim osirada bi erkek görevli geldi anladı olayı, bana dedi ki kardeşim ben burdayım sen ne zaman ihtiyacın olursa gel burdan al kimseyi dinleme bazılarında vicdan kalmamış bebeğin mamasının suyuna göz dikmişler dedi kızda tık yok inada çıkana kadar gidip ordan aldim Allah'ım iyilerle karşılaştırsın ve şimdi ki aklım olsa o hemşireyi şikayet ederdim çok pişmanım

Ben hiç 10 lu almadm almayı da düşünmüyorum nedense içinde ki bir çok şey çok gereksiz geliyor. Beşli ve sekizli Yenidoğanlar daha kullanışlı sanki. Evet az giydiriliyor bide yenidoğan diyoruz da 0 1 ay mi yoksa 0 3 ay mi
Kısa ve uzun kollu 0 3 ay zibnlar aldım bide 5 tane minnak çorap aldım başka da almadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…