- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.661
Ona ben de emin değilim ama örtü/minder/çarşaf set olarak satılıyordu örtüyü de çok beğenince aldımPuset örtünü çok beğendim, hemen baktım, puset minderi gerekli mi emin olamadım
Çok güzel hepsi deBen birkaç yerden müslin aldım ama buranınki tartışmasız çok çok iyi
Puset örtüsü konuşulmuş onda da aldığımı ekliyorum
Bir de erkek bebişler için isimler seçilmişson dakika bir değişikliğe gitmezsek Hazar olacak inşallah evladımızın ismi
Pusetin kendi pedi kaliteli ise gerek yok bence ama araba bakarken bazı pusetlerin çok konforsuz olduğunu farkettimPuset örtünü çok beğendim, hemen baktım, puset minderi gerekli mi emin olamadım
Böyle eşten dosttan destek gelince çok hoş oluyorBizim kapı süsümüzü abimin eşi yapıyorKeçeden çok güzel figürlü kapı süsleri yapıyor. Elime ulaştığındq paylaşırım inşallah sizlerle
Bana çok gerekli gibi gelmiyor ya sonbahar ya da kış bebeği olsa anlarım ama bebeklerimiz zaten Allahın izniyle nisanda doğacak. Ana kucağı da en çok ilk 6 ay kullanılıyor ki bizim ilk 6 ayımız gayet sıcak aylar. Çocuğun pusetini bir de bunla örtüp bunaltmaya gerek var mı bilmiyorumPuset örtünü çok beğendim, hemen baktım, puset minderi gerekli mi emin olamadım
Senle ben yarışıyoruz maşallah iki şişko olarak doğuracazGunaydin kizlar sanirim bu kilo alma isi gercekten genetik ve bunyeyle alakali bu hafta asiri ama asiri dikkat etmeme ragmen yine kilo almisim her hafta daha once gormedigim bi kiloyla tanisiyorum bakalim doguma kadar ne hale gelecek suan +8 kilodayim
ay vallahi ya inanilmaz hareketsizim sanirim o yuzden oluyor. Arabayla ise gel git masabasi otur otur eve gidince zaten saat gec yemek ye yat sifir hareket yani. Maksimum eforu temizlik yaparken sarfediyorum dusun yaniSenle ben yarışıyoruz maşallah iki şişko olarak doğuracaz
kızlar bende varım şuana kadar 9 kilo aldımSenle ben yarışıyoruz maşallah iki şişko olarak doğuracaz
kızlar bende varım şuana kadar 9 kilo aldımama kollar kalça bacak eskisi gibi ve baya inceydi hala öyle tek olay göbeğim var bayaa ama triko elbiseyle flan o kadar güzel duruyor kiii ben çok seviyorum dur dün bir resim çekildik arkadaşımla onu koyayım, bu arada buraya foto yüklemek yasak falan değil değil mi ?
ayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorumHayır değil canım.koyabilirsin. Diğer anne gruplarında koyuyorlar çok hoşuma gidiyor. Göbekler çıkmış
Bu arada ben de aynıyım 6 kilo aldım. Üstüne eklenmedi henüz ama göbek bel karın çevrem genişliyor. Bacaklarım kollarım yüzüm aynı görünüyor. O da güzel bir şey zaten
ayy bence çok hoş duru bir isim Defne ne güzelKızlar biz Defne koyacağız galiba yaa. Erken davranmayalım belki hoşuma giden bi isim olur diyoruz ama değişik yeni isimleri sevmiyoruz zaten bilindik isimlerden de defne hoşumuza gitti sizce güzel mi artık ismiyle seslenmek istiyorum yavruma
Masallah canim benimde yuzumde toplanma var kollarda sirtimda falan hic bisey yok oncedende ust bedenim belim falan incecikti benim olayim popo ve basenlerayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorumayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin +9 kiloyla ayaktaki dombik benim
hahahahhahahaha ayy bilmiyorum hepimiz bi şekilde bunu alıp vericez yani ben çok takmıyorum eğer sağlığımı etkileyecek durumda olmayacaksa. gebe okulunda verilen eğitimde diyetisyen şey dedi vücut kitle endeksi hamilelikten önce normal olan bir kişinin 11,5-16 kg alması normaldir hamilelikte dedi. bakalım çok abartı olmasındaMasallah canim benimde yuzumde toplanma var kollarda sirtimda falan hic bisey yok oncedende ust bedenim belim falan incecikti benim olayim popo ve basenlerbuyudukce buyuyor hatirlarmisiniz bilmem ince ince yasemince diye bi program vardi cok onceden oradaki gülazer gibi oluyosun diye dalga geciyo esim
bak kimseyle kıyaslama bence herkesin yapısı farklı benim bir arkadaşım 7. ayına kadar 4 kilo alıp son 3 ayda her ay 5 kilo almış yani son 3 ayında sadece 15 kg almış.. o işler hiç belli olmuyorBu arada bizim gelin yani abimin eside hamile benden 3 hafta falan onde muhtemelen 26.-27. Haftalarinda ve sadece 4 kilo almis hangimiz normaliz bilemedik vallahi
Bizde defne düşünüyoruz. Son anda bir değişiklik olmazsaKızlar biz Defne koyacağız galiba yaa. Erken davranmayalım belki hoşuma giden bi isim olur diyoruz ama değişik yeni isimleri sevmiyoruz zaten bilindik isimlerden de defne hoşumuza gitti sizce güzel mi artık ismiyle seslenmek istiyorum yavruma
Yaa çok tatlısınız maşallahayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorumayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin +9 kiloyla ayaktaki dombik benim
Ben de 60 tım hamile kaldığımda. Doktor +15 vermişti daha almadım 63 64 aralığı gidip geliyorum. Ama iştahım çok yok yani normal öğün gibi yediğimden iştahım bi açılsa 15 i zorlayacağıma eminimGunaydin kizlar sanirim bu kilo alma isi gercekten genetik ve bunyeyle alakali bu hafta asiri ama asiri dikkat etmeme ragmen yine kilo almisim her hafta daha once gormedigim bi kiloyla tanisiyorum bakalim doguma kadar ne hale gelecek suan +8 kilodayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?