- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.681
Kiz nasil kiyaslayim ben su icsem 3 kilo aliyorum zatenbak kimseyle kıyaslama bence herkesin yapısı farklı benim bir arkadaşım 7. ayına kadar 4 kilo alıp son 3 ayda her ay 5 kilo almış yani son 3 ayında sadece 15 kg almış.. o işler hiç belli olmuyor
Kanguru da aldim 2 cesit sling de aldim biri halkali biri normal baglamali slingleri kendim kullanirim kanguruyu esime kullandirirm sanirimKanguru da aldınız mı? Yoksa erken mi almak için
Canım halkalı slingi nerden aldın acaba?Güle güle kullanKanguru da aldim 2 cesit sling de aldim biri halkali biri normal baglamali slingleri kendim kullanirim kanguruyu esime kullandirirm sanirim
İnsanlar hasta oldugunda falan istahlari kesilir ya mesela benim tam tersi hep biseyler yemek isterim bulantilarim oldugundada surekli biseyler yiyodum o istah hic gitmedi bizdeBen de 60 tım hamile kaldığımda. Doktor +15 vermişti daha almadım 63 64 aralığı gidip geliyorum. Ama iştahım çok yok yani normal öğün gibi yediğimden iştahım bi açılsa 15 i zorlayacağıma eminim
Trendyoldan aldim canim halkali olan eggbaby diye bi marka kumasi biraz keten gibi normal baglamali olanda İlays marka o baya esnek pamuklu bi kumasCanım halkalı slingi nerden aldın acaba?Güle güle kullan
İnsanlar hasta oldugunda falan istahlari kesilir ya mesela benim tam tersi hep biseyler yemek isterim bulantilarim oldugundada surekli biseyler yiyodum o istah hic gitmedi bizde
Ya valla ben de öyleyim hatta kardeşim 40 lı kilolarda az kilo alır hastalanır hemen düşer ben tam tersi asla iştahım kesilmez maşallahİnsanlar hasta oldugunda falan istahlari kesilir ya mesela benim tam tersi hep biseyler yemek isterim bulantilarim oldugundada surekli biseyler yiyodum o istah hic gitmedi bizde
Yaa maşallahayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorumayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin +9 kiloyla ayaktaki dombik benim
yeğenimin adı kerem. gerçekten de çok zeki sakin ve başarılı bir çocuk :)Ayılıkla bulutlu olanı bugün trendyolda gördüm baya yüksek fiyatlı hoşuma gitti yapabilir miyim diye baktım bakalım malzemeleri araştırıyorum yapabilirsem kendim yapacağım
Kerem olacak allah nasip edersesize de fikir olsun anlamı da güzel ve genelde kerem isminde ki çocuklar akıllı sakin başarılı oluyor diye duydum ben anlamlarına inanırım hep
bebiş ilk zamanlar pusetin içine gömülüyor pyuzden minder iyi oluyor. ben minder almıştım. sonrasında da büyük bebek arabasının içine koymustum rahat etsin diye kullanışlı oluyor yaniOna ben de emin değilim ama örtü/minder/çarşaf set olarak satılıyordu örtüyü de çok beğenince aldım
Ben Uras- Aras istiyorum ama Arastan çok emin değilim. Türkçe isimlere ben de bayılıyorum Göktürk, Gökalp, Göktuğ, Teoman, Mete dolu dolu geliyor bana. Eşim de beni trollüyor Kaan- Kağan, Muhammed- Muhammet koyalım diyeSevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak
Herkesinki kendine normal valla ben öyle iştahlıyımdır ki herkes hamile kalınca kesin 25-30 kilo alırsın diyordu kızımı 8,5 kiloyla doğurdum. İkizlerde 15-20 kilo normal diyolar ama ben yiyemiyorum ne olcak bilmiyorumBu arada bizim gelin yani abimin eside hamile benden 3 hafta falan onde muhtemelen 26.-27. Haftalarinda ve sadece 4 kilo almis hangimiz normaliz bilemedik vallahi
Canım durumumuzda birebir aynı o yüzden kilo alıyoruz ben 29.hafta gibi izne ayrılacağım yıllık iznimide kullanıp ilk iş günlük yürüyüş yapacağım, şuan malesef öyle bi vaktim yok, bide bu kadar kilo aldım ufacık bi bebe de doğurursam çok üzülürüm bari oda şişko olsunay vallahi ya inanilmaz hareketsizim sanirim o yuzden oluyor. Arabayla ise gel git masabasi otur otur eve gidince zaten saat gec yemek ye yat sifir hareket yani. Maksimum eforu temizlik yaparken sarfediyorum dusun yani15 kiloya kadar ragziyim ben ama ustune cikmasam bari
Benim basen karın var, üst tarafıma eski kıyafetler oluyor ama alta aslaMasallah canim benimde yuzumde toplanma var kollarda sirtimda falan hic bisey yok oncedende ust bedenim belim falan incecikti benim olayim popo ve basenlerbuyudukce buyuyor hatirlarmisiniz bilmem ince ince yasemince diye bi program vardi cok onceden oradaki gülazer gibi oluyosun diye dalga geciyo esim
Çok havalı ve çok tatlısın , maşallahayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorumayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin +9 kiloyla ayaktaki dombik benim
Ay vallahi irice bi bebek olsada kilo almis ama hakkinida vermis deseler bari ahahahCanım durumumuzda birebir aynı o yüzden kilo alıyoruz ben 29.hafta gibi izne ayrılacağım yıllık iznimide kullanıp ilk iş günlük yürüyüş yapacağım, şuan malesef öyle bi vaktim yok, bide bu kadar kilo aldım ufacık bi bebe de doğurursam çok üzülürüm bari oda şişko olsun
Oyle canim kesinlikle bünye meselesi bu kilo isiBen Uras- Aras istiyorum ama Arastan çok emin değilim. Türkçe isimlere ben de bayılıyorum Göktürk, Gökalp, Göktuğ, Teoman, Mete dolu dolu geliyor bana. Eşim de beni trollüyor Kaan- Kağan, Muhammed- Muhammet koyalım diyeBen de artık adıyla seslenmek istiyorum çocuklara.
Herkesinki kendine normal valla ben öyle iştahlıyımdır ki herkes hamile kalınca kesin 25-30 kilo alırsın diyordu kızımı 8,5 kiloyla doğurdum. İkizlerde 15-20 kilo normal diyolar ama ben yiyemiyorum ne olcak bilmiyorumyoksa sanat yapar gibi yemek yerim ben kilo normalde de umrumda olan bişey değil çok
Teşekkür ederim bende bi bakayım. Kumaş sling kullandım ama halkada çok hoş duruyorTrendyoldan aldim canim halkali olan eggbaby diye bi marka kumasi biraz keten gibi normal baglamali olanda İlays marka o baya esnek pamuklu bi kumas
ayy çok teşekkür ederim canııım eminim sizde çok güzelsiniz keşke görüşme buluşma şansımız ffalan olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?