2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bana da bir arkadaşım bu şekilde tavsiyede bulundu. Birkaç eksiğim var onları mağazalara bakarak almak istiyorum. Sanırım sömestr dönüşü hazırlıklara başlarım ufaktan

Güle güle kullan canım böyle gördükçe sabırsızlanıyorum ben

Yok yok hiç tuhaf görmeyelim bence. İsteyen istediğini giysin. Kim neyi yakıştırıyorsa ve neyi bulabiliyorsa
mesela sokakta gezerken balık etli genç kızları crop la görünce yanımdaki kişi laf ederse hemen lafını ağzına tıkıyorum. Herkes manken gibi olmak zorunda değil. Onu o şekilde giymek istediyse giysin. Ben aksine bayılıyorum öyle kişileri görünce. Özgüvenlerinden öpesim geliyor

İlk hareketleri 16 haftada hissetmeye başladım bazen sert bazen minik minik ama normal bence hatta geçen çok az dışardan belli oldu seğirme gibiydi

Bana da bir arkadaşım bu şekilde tavsiyede bulundu. Birkaç eksiğim var onları mağazalara bakarak almak istiyorum. Sanırım sömestr dönüşü hazırlıklara başlarım ufaktan
Keyfini çıkara çıkara artık bu dönemlerde almakta fayda var bende kişisel ürünleri gezerek gördükçe alacağım lansinoh göğüs ıcın kremi çok önemli benim için çok iyi gelmişti parabensiz Nivea şampuan ve pişik kremi alacağım kızıma da kullanmıştım çok memnundum böyle şeyleri artık az az tamamlayacağım

Evet maalesef öyle. Daha erken doğsa yapacak bir şey yok. Bebeğin ne zaman doğduğu değil bizim ne zaman izne ayrıldığımız önemli. 24 Şubatta ayrılmak gerekiyor okul dönemini tamamlamak için. 16 hafta izni hesap ettik. Tam denk geldi. Başka bir arkadaşım da öyle ayrılacak. O 34. bir haftada ben 33. haftada ayrılmış olacağız. Çünkü ikimiz de haziranın son haftalarında gelmek istemiyoruz. Başta gidip sadece seminer zamanı gelmek en mantıklısı. İnşallah gücümüz yeter de sağlıklı olursak.
24 şubat 32.haftama gelse daha iyi olurdu tabi. yine de iyi. Temmuzda doğuracaklar var. Onlar için oldukça kötü okul süreci açısından

Onlar istediğini giysin elbette ama ben de kendime yakıştırdığım şekilde giyinmeliyim ki kendimi iyi hissedeyim

G

Genellikle göğüsleri kremlemeyi pek önermiyor doktorlar. Rahim uyarılabiliyormuş. İsterseniz doktorunuza danışın öncesinde
Haklisiniz Ben bugün detaylı için gittigimde hocaya sordum dedim göğüslerim hep kıpkırmızı kaşınıyor falan anlattim ama bana cildiye doktoru karar versin dedi o yüzden önce bi cildiyeye gidecegim

Kızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce

Ayyyyy geçmiş olsun. Ben de çok tökezliyorum evde bile. Eşim her defasında tutuyor

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş

Ben de ilk defa böyle bir susuzluk oldu bugün, 6 ocakta doktora gideceğim bakalım yaptıracak mı şeker yüklemesi ben de merak ediyorum umarım yoktur şekerimiz

Canim benim nerdeyse 20. Haftadan beri hatta belki daha onceden beri disardan bile belli oluyo bana da bazen garip geliyo ic karnim mi dar acaba diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…