- 20 Şubat 2010
- 33.212
- 6.463
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.881
Kızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Yaaaa çok geçmiş olsuunKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Kızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Çok geçmiş olsun. Ben de riskim devam ettiği zaman kayıp düşmüştüm. İnsan çok korkuyor o an. Rabbim korusun hepimiziKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Geçmiş olsun çokKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Geçmiş olsun çokKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Geçmiş olsun canımKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Ben gidiyorum canim olmus baya yazali amaKizlar burda birisi atakent acibademe gidiyordu sanırım acaba bu mesajımı görür mü
Kızlar ben kurum doktoruyla görüştüm, oda aşı dağıtan yeri aradı, oradaki kişi şöyle söyledi son 2 ay önce 2 yıl olan aşının raf ömrünü 3 yıl yapmışlar, yaklaşık 2 aydır o şekilde 3 yıl raf ömrü yazılan aşılar vuruluyormuş, sonra bilgi gelmiş bakanlıktan toplansın diye hepsi toplanmış tekrar yeni aşılar da hemen piyasaya sürülmüç şuan aşı uygulaması da aynen devam ediyormuş, çünkü yaralanmalarda fln acil gerekli aşıymış, acil bir yan etki vs. gibi bir durum olsa biz bilirdik dedi .Bu şekilde kızlar, çok korkutmayalım kendimizi bence
Kizlar asi konusunu simdi gordum gecen hafta saglik ocagi yazdi bana asi yok elimizde olmaniz gerek ama doktorunuzla gorusun diye.Doktoruma soyledigimde saglik ocaginda olma 28. Haftada tek doz olarak burda yapilacak sana dedi.28. Haftada yapildigini ilk kez duydum aslinda ama doktoruma guvendigim icin dedigi vakit ona yaptiracagim benBence korkalim ben buralarda ilk doz olduğumda herkese sordum oyle korkmustum ki ateş kusma kasılma ağrı bebekte hareketsizlik karin sertlesmesi eklem agrisi gunlerce ateşim çıktı aşı vurundugum yer 1 ay boyunca beze seklinde şişti. O yüzden 2.yi vurunmayi asla düşünmüyorum hatta dün aradilar saglik ocagindan. O kadar pismanim ki ya cocugumda zekasinda ya da sonradan kalıtsal bisey ciksa nolacak. Allah ayni şekilde sınasın hepsini.
Ne yazık ki bir şeye bakıp yüz defa düşünüyoruz. Sürekli bir hesap kitap ama o da tutmuyor ne yazık ki. Senin adına çok sevindim hayırlısı olsun güle güle kullanınSelam herkese bir suredir yurtdisindaydim o yuzden cok bakamadim buralara.Bebek arabami ana kucagini biberon vs her seyi yurtdisindan donusumde getirdim kizlar her sey yari fiyatindan bile daha ucuza geliyor malesef cok acidim ulkemizin haline bu kur farki filan degil artik malesefsizler ne durumlardasiniz hazirliklariniz nasil gidiyor?
Bogmaca difteri tetanoz 3lu aşısı tek doz hastanede yapılıyor 28.haftada sizinki muhtemelen odur adını unuttum şimdi.Kizlar asi konusunu simdi gordum gecen hafta saglik ocagi yazdi bana asi yok elimizde olmaniz gerek ama doktorunuzla gorusun diye.Doktoruma soyledigimde saglik ocaginda olma 28. Haftada tek doz olarak burda yapilacak sana dedi.28. Haftada yapildigini ilk kez duydum aslinda ama doktoruma guvendigim icin dedigi vakit ona yaptiracagim benbir sorun olcagini sanmiyorum cok evham yapmayin kendinize lutfen stres en kotu seyt
Çok geçmiş olsun korkmuşsundur tabi nasıl yaKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Hangi hastanede yapılıyormuş acaba benim doktorum da o aşıyı olmamı söyledi ama sağlık ocaklarında yok o aşıdanKizlar asi konusunu simdi gordum gecen hafta saglik ocagi yazdi bana asi yok elimizde olmaniz gerek ama doktorunuzla gorusun diye.Doktoruma soyledigimde saglik ocaginda olma 28. Haftada tek doz olarak burda yapilacak sana dedi.28. Haftada yapildigini ilk kez duydum aslinda ama doktoruma guvendigim icin dedigi vakit ona yaptiracagim benbir sorun olcagini sanmiyorum cok evham yapmayin kendinize lutfen stres en kotu seyt
Kızlar günde kaç kez tuvalete gidiyorsunuz :)
Kime gidiyorsun cnmBen gidiyorum canim olmus baya yazali ama
Bazen bana da oluyor. Genellikle vitamini içmeyi ihmal ettiğimde daha çok yaşıyorum. Hormonlarımızın alt üst bunlar çok doğal hisler. Misafir ve ev işi olayı pek yok bende. Günlük yemeğimi yapıyorum mutfağı topluyorum yatağımı topluyorum hepsi bu... Her yerim ağrıyor zor yürüyorum zaten eğilip kalkmak lüks.Kızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
Benim doktorumda 27. Haftadan sonra yapacagiz ozel bi asi dedi canim htta adi adacel mi ne oyle bisey karisim bi asiymis ve 27. Haftadan sonra yapildigi icin antikorlar bebegede geciyormus bebegide belli bir sure koruyormus bende 27 yi bekliyorum benim doktor harici kimseden duymamistim grupta simdi senden duyunca bende rahatladimKizlar asi konusunu simdi gordum gecen hafta saglik ocagi yazdi bana asi yok elimizde olmaniz gerek ama doktorunuzla gorusun diye.Doktoruma soyledigimde saglik ocaginda olma 28. Haftada tek doz olarak burda yapilacak sana dedi.28. Haftada yapildigini ilk kez duydum aslinda ama doktoruma guvendigim icin dedigi vakit ona yaptiracagim benbir sorun olcagini sanmiyorum cok evham yapmayin kendinize lutfen stres en kotu seyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?