2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ohoo hemde nasil misafir agirlamayi gectim artik biri bizi cagirdiginda bile pisman oluyorum hic halim yok keske gitmeseydik diye ama cok cabuk degisiyor bazende inanilmaz enerjik oluyorum neye gore oluyor bende anlam veremedim

Çok geçmiş olsun annelik çok zor o an insan kendini düşünmüyor bile bende bazen öyle kazalar atlatınca içim nasıl sızlıyor anlatamam korkmussınuzdur

Kızlar günaydın. Biberon, süt sağma pompası aldınız mı? Bazıları ihtiyaç olmayabilir demiş. Bir de hangi marka öneriliyor?

Çok geçmiş olsun korkmuşsundur tabi nasıl ya ağrın sızın var mı? ben de 9 ay düşmedim etmedim demiştim tam epidural vurulduktan sonra hastanede düştüm doğumdan önce
Çok şükür ağrım yokz bebekte hareketli olunca hastaneye gitmedim. Buna da şükür

Aksilik işte, nasıl olduğunu bile anlamadan kendimi yerde buldum

Evet canim doktorum 28. Haftada yapicaz diyince sormadim ben hic ne asisi diye bikac hastaligi kapsiyor sanirim

Ne yazık ki bir şeye bakıp yüz defa düşünüyoruz. Sürekli bir hesap kitap ama o da tutmuyor ne yazık ki. Senin adına çok sevindim hayırlısı olsun güle güle kullanın Ziyaretin nereyeydi?
Tesekkur ederim insallah kullanmak nasip olur hepimize almanyadaydim ama avrupanin heryerindr aldigim fiyatlar ayniydi gercekten gordukce uzuldum artikk

Bogmaca difteri tetanoz 3lu aşısı tek doz hastanede yapılıyor 28.haftada sizinki muhtemelen odur adını unuttum şimdi.
Yaa tesekkur ederiim odur o zaman sormadim hic icerigini ben de daha var diye
Hangi hastanede yapılıyormuş acaba benim doktorum da o aşıyı olmamı söyledi ama sağlık ocaklarında yok o aşıdan
Ben acibademe gidiyorum canim istersen ara sor orda kontrol olmasan bile yaptirabilirsin bence

Kozlar bu konuyla ilgili Dr Cemal ünlü YouTube da videosu var tetanoz çok gerekli değil ama bu 3 lünün bence olunması gerekiyor diyor, sanırım içinde boğmaca ve difteri de var o aşının

Kızlar günaydın. Biberon, süt sağma pompası aldınız mı? Bazıları ihtiyaç olmayabilir demiş. Bir de hangi marka öneriliyor?
Ben aventin cam seti ve medelanin bir baska plastik gibi setini aldim ilk etapta olmasa da bir sure sonra sagip vermeye donmeyi dusunuyorum bebegi bir yerlere birakmam gerektiginde herturlu kullanilir :))

Kozlar bu konuyla ilgili Dr Cemal ünlü YouTube da videosu var tetanoz çok gerekli değil ama bu 3 lünün bence olunması gerekiyor diyor, sanırım içinde boğmaca ve difteri de var o aşının
Doktorlarinizla gorusun hastaneler yapiyodur takiplerinde olmasaniz bile o zaman ben hic bilmiyordyum burda okuduklarimdan sadece tetanoz olucam diye dusunmustum

Sut sagma hangi model canim ben alsam mi almasam mi kararsizim belki gelmiycek sutum vs her ihtimali dusunuyorum ama zamlanacakta ne yapsam
Ben lansinoh un tek göğüs otomatik pompasına bakmıştım öneri üzerine fakat ihtiyaç olursa alacağım. İlk bebeğimde ihtiyaç olmadı...alıp kullanamayan da çok. Yada manuel alıp elektrikli ye ihtiyaç duyan da oluyor. Duruma göre alacağım o sebeple.
Biberon Dr browns aldım.

Ya evet malesef yurtdışında daha uygun fiyatlı her şey ben biraz geç kaldım; gelen tanıdıklar hep geldi ben ondan sonra karar verdim ne marka ne model alacağıma ingiltereden kuzenim gelirken arabayı getirtebilirdim mesela pfff

Arabayı aldım mamas & papas strada modeli. Ana kucağında da kardeşimin oğlunun ana kucağı mamas papasla uyumlu çıktı, sadece adaptör alacağım. Odaya da karar verdim; samsun da sarte mobilya diye bir yerden alacağım. Büyüyen beşik diye geçiyor. Büyüdüğünde kullanmam ama küçük hali oldukça ferah; o yüzden onu tercih ettim. Onu da haftaiçi sipariş vereceğim inşallah
Büyükleri halledince geriye kalanlar bir şekilde hallolur diye düşünüyorum bakalımmm

Cybex eezy twist aldim bende ustune ana kucagi olarakta cloud z modelini aldim benim yasam tarzima en uygun oydu hallettim cok sukur burda sacma sapan paralar soylemislerdi bende sarteyi takipteyim bu hafta biraz burada gezicem magazalari daha hosjma giden bir sey bulamazsam benden ordan siparis etmeyi dusunuyorumm cok kullanisli duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…