- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.901
Ohoo hemde nasil misafir agirlamayi gectim artik biri bizi cagirdiginda bile pisman oluyorum hic halim yok keske gitmeseydik diye ama cok cabuk degisiyor bazende inanilmaz enerjik oluyorum neye gore oluyor bende anlam veremedimKızlar selamlar. Dünden beri özellikle geceleri bir mutsuzluk çöküyor bana. Her iş gözümde büyüyor. Yapılması gerekenler falan aklıma geldikçe daralıyorum. Hiçbir şeyi yapamıcam yetiştiremicem gibi geliyor ve aşırı bir isteksizlik var. Yarın ablam eşi çocuğu ve bir çift arkadaşım gelecek. Gözümde büyüyor her şey. Ben sadece koltukta yatmak istiyorum, niye çağırdım diye üzülüyorum şimdi. Bebeğin eşyalarının olduğu oda karmakarışık. Dolap yaptırmamız lazım ama ben gelen kargoları ancak açabiliyorum. E bi de evin alışverişi yemek iş derken, aşırı bunaldım. Biliyorum geçici ama Mutsuzum kısacası. Size de oluyor mu?
405 liraydi adecel gecen hafta eczaneden alip oyle yaptirmamiz gerekiyor sigorta karsilamiyor canimHangi hastanede yapılıyormuş acaba benim doktorum da o aşıyı olmamı söyledi ama sağlık ocaklarında yok o aşıdan
Çok geçmiş olsun annelik çok zor o an insan kendini düşünmüyor bile bende bazen öyle kazalar atlatınca içim nasıl sızlıyor anlatamam korkmussınuzdurKızlar bugün arabanın ön koltuğundan inerken kaldırıma düştüm, karnım yere değmesin diye dizlerimi öne kırdım. Çok şükür iyiyim, biraz dizlerim ağrıyor ama öyle korktum ki etraftan insanlar iyi misin diyerek koştular. Bende korkup ağladım istemsizce
Çok şükür ağrım yokz bebekte hareketli olunca hastaneye gitmedim. Buna da şükürÇok geçmiş olsun korkmuşsundur tabi nasıl yaağrın sızın var mı? ben de 9 ay düşmedim etmedim demiştim tam epidural vurulduktan sonra hastanede düştüm doğumdan önce
Amin canım aminÇok geçmiş olsun. Ben de riskim devam ettiği zaman kayıp düşmüştüm. İnsan çok korkuyor o an. Rabbim korusun hepimizi
Evet canim doktorum 28. Haftada yapicaz diyince sormadim ben hic ne asisi diye bikac hastaligi kapsiyor sanirimBenim doktorumda 27. Haftadan sonra yapacagiz ozel bi asi dedi canim htta adi adacel mi ne oyle bisey karisim bi asiymis ve 27. Haftadan sonra yapildigi icin antikorlar bebegede geciyormus bebegide belli bir sure koruyormus bende 27 yi bekliyorum benim doktor harici kimseden duymamistim grupta simdi senden duyunca bende rahatladim
Tesekkur ederim insallah kullanmak nasip olur hepimizeNe yazık ki bir şeye bakıp yüz defa düşünüyoruz. Sürekli bir hesap kitap ama o da tutmuyor ne yazık ki. Senin adına çok sevindim hayırlısı olsun güle güle kullanınZiyaretin nereyeydi?
Yaa tesekkur ederiim odur o zaman sormadim hic icerigini ben de daha var diyeBogmaca difteri tetanoz 3lu aşısı tek doz hastanede yapılıyor 28.haftada sizinki muhtemelen odur adını unuttum şimdi.
Ben acibademe gidiyorum canim istersen ara sor orda kontrol olmasan bile yaptirabilirsin benceHangi hastanede yapılıyormuş acaba benim doktorum da o aşıyı olmamı söyledi ama sağlık ocaklarında yok o aşıdan
Aytac hocaya gidiyorum kuzum senKime gidiyorsun cnm
Kozlar bu konuyla ilgili Dr Cemal ünlü YouTube da videosu var tetanoz çok gerekli değil ama bu 3 lünün bence olunması gerekiyor diyor, sanırım içinde boğmaca ve difteri de var o aşınınKizlar asi konusunu simdi gordum gecen hafta saglik ocagi yazdi bana asi yok elimizde olmaniz gerek ama doktorunuzla gorusun diye.Doktoruma soyledigimde saglik ocaginda olma 28. Haftada tek doz olarak burda yapilacak sana dedi.28. Haftada yapildigini ilk kez duydum aslinda ama doktoruma guvendigim icin dedigi vakit ona yaptiracagim benbir sorun olcagini sanmiyorum cok evham yapmayin kendinize lutfen stres en kotu seyt
Ben aventin cam seti ve medelanin bir baska plastik gibi setini aldim ilk etapta olmasa da bir sure sonra sagip vermeye donmeyi dusunuyorum bebegi bir yerlere birakmam gerektiginde herturlu kullanilir :))Kızlar günaydın. Biberon, süt sağma pompası aldınız mı? Bazıları ihtiyaç olmayabilir demiş. Bir de hangi marka öneriliyor?
Doktorlarinizla gorusun hastaneler yapiyodur takiplerinde olmasaniz bile o zaman ben hic bilmiyordyum burda okuduklarimdan sadece tetanoz olucam diye dusunmustumKozlar bu konuyla ilgili Dr Cemal ünlü YouTube da videosu var tetanoz çok gerekli değil ama bu 3 lünün bence olunması gerekiyor diyor, sanırım içinde boğmaca ve difteri de var o aşının
Sut sagma hangi model canim ben alsam mi almasam mi kararsizim belki gelmiycek sutum vs her ihtimali dusunuyorum ama zamlanacakta ne yapsamMerhaba canım ben philips avent aldım biberon, süt sağma için arkadaş önerisiyle wee aldımilsas
Sağlıklı mutlu yavrularımıza kavuştuğumuz güzel bir yıl diliyorum tüm annelere ...Merhabalar, yeni yılda herkese sağlıklı, huzurlu, keyifli bir yıl diliyorum, mutlu yıllar!️
Ben lansinoh un tek göğüs otomatik pompasına bakmıştım öneri üzerine fakat ihtiyaç olursa alacağım. İlk bebeğimde ihtiyaç olmadı...alıp kullanamayan da çok. Yada manuel alıp elektrikli ye ihtiyaç duyan da oluyor. Duruma göre alacağım o sebeple.Sut sagma hangi model canim ben alsam mi almasam mi kararsizim belki gelmiycek sutum vs her ihtimali dusunuyorum ama zamlanacakta ne yapsam
Ya evet malesef yurtdışında daha uygun fiyatlı her şeySelam herkese bir suredir yurtdisindaydim o yuzden cok bakamadim buralara.Bebek arabami ana kucagini biberon vs her seyi yurtdisindan donusumde getirdim kizlar her sey yari fiyatindan bile daha ucuza geliyor malesef cok acidim ulkemizin haline bu kur farki filan degil artik malesefsizler ne durumlardasiniz hazirliklariniz nasil gidiyor?
Cybex eezy twist aldim bende ustune ana kucagi olarakta cloud z modelini aldim benim yasam tarzima en uygun oydu hallettim cok sukur burda sacma sapan paralar soylemislerdiYa evet malesef yurtdışında daha uygun fiyatlı her şeyben biraz geç kaldım; gelen tanıdıklar hep geldi ben ondan sonra karar verdim ne marka ne model alacağıma ingiltereden kuzenim gelirken arabayı getirtebilirdim mesela pfff
Arabayı aldım mamas & papas strada modeli. Ana kucağında da kardeşimin oğlunun ana kucağı mamas papasla uyumlu çıktı, sadece adaptör alacağım. Odaya da karar verdim; samsun da sarte mobilya diye bir yerden alacağım. Büyüyen beşik diye geçiyor. Büyüdüğünde kullanmam ama küçük hali oldukça ferah; o yüzden onu tercih ettim. Onu da haftaiçi sipariş vereceğim inşallah
Büyükleri halledince geriye kalanlar bir şekilde hallolur diye düşünüyorum bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?